Cinsel Yaşam Cevapla, kazan! “Keşke zaman şu an dursa” dediğiniz anlar hangisi? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1617 Cevapla, kazan! “Keşke zaman şu an dursa” dediğiniz anlar hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl sevgilime sarıldığım an dursun istiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevişirken on sevisme esnasında keşke zaman dursa diyorum ve hep çokk özlüyorum 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Zevkten bulutlarin üstüne çıktığım an 1 1 Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Evli misiniz Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsellikte boşalırken keşke zaman dursa 0 0 Yorumla
aleyna_su Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 50% +1 yıl Sinav zamanlari hep zaman dursun istemişimdir 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Gözlerine baktığım. an. bence dünyalara diğer di. 0 0 Yorumla
busraisteya Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 54% +1 yıl Onun yanında olduğumda durdun istiyorum hocam. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Oyle bir anım olmadı ama keşke olsa 0 0 Yorumla
keremtürkk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Beni hissettigini bildiğim hissettiğim an ❤️ 0 0 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Özel çok özel anlar neden paylaşmak isteyim ki 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ettiyecek arkadaşım ben sevmiyorum 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Buluşma anlarımmm şzşn günlerim 0 0 Yorumla
renbilmiyo Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 86% +1 yıl Bence tam o hassas noktaya vuruş yaptığın an 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Bosalirken zaman dursa fena olmaz 0 0 Yorumla
ĒMÎŘČÃŇ_6741 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 47% +1 yıl Kondomsuz durmam tabi et ete deymeli 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşimle olduğum her an zamanın durması iyi olurdu 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Teşekkürler, güzel bir bence paylaşımı olmuş. 0 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Hard seksle çok sert darbelerle birleşme esnası 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. İzinli olduğum günler ve onun yanındayken 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Partnerim oral yaparken tamamını almışken…. 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Onunla beraber yatakta öylece yatarken 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. boşalmaya başladığımız an 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Viskinin ilk yudumunu alinca.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orgazm anında zaman dursa daha çok yaşasam 4 1 Yorumla SUVLA-karasakız +1 yıl Hımm sevdim seni Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cedric gibi hep 8 yasında olsaydım keşke 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Ön sevişme ve oral keşke hiç bitmese 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Vodafone arenaya ilk girdiğim gündü 😀 0 0 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 17 Mayıs 2000. Uefa kupasını kazandığımız o an. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Herzaman tabiki durmasinu isterim 0 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Çok var hangi birini söyleyeyim ki#Mirliva 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Tabii ki o an hiç bitmese dediğimiz 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl #İstediğinGibi ellerim sevgilinin saçında gezerken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nefesimi kesiyor nefesimi :) 2 1 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl kim o :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
sevgilime sarıldığım an dursun istiyorum
Kocamla ılk tanıştığım anlar
İkinci postaya geçerkenki an
Sevişirken on sevisme esnasında keşke zaman dursa diyorum ve hep çokk özlüyorum
Onun varlığına şükrettiğim her an
Zevkten bulutlarin üstüne çıktığım an
Evli misiniz
2016 üniversitesi yıllarım dön dönemi
Keşke şuanda dursa diyorum ben
Cinsellikte boşalırken keşke zaman dursa
Eşimle sevişirken rötarı takınca
Sinav zamanlari hep zaman dursun istemişimdir
Okey ile zaman durmasa da yavaşlıyor.
Gözlerine baktığım. an. bence dünyalara diğer di.
Onun yanında olduğumda durdun istiyorum hocam.
Oyle bir anım olmadı ama keşke olsa
Öpüşme esnasında zaman durmalı ya
ön sevişme sırasındaa :]]
Beni hissettigini bildiğim hissettiğim an ❤️
şu an desem ne derler acaba
Seks yaparken tabiki birde ailemin yanında zaman geçirmek.
İşe gitmeye yarım saat kala
Sarıldığımda durmalıydı sadece
Özel çok özel anlar neden paylaşmak isteyim ki
Ettiyecek arkadaşım ben sevmiyorum
Keşke dursa. Çok isterim durmasını
Buluşma anlarımmm şzşn günlerim
Bence tam o hassas noktaya vuruş yaptığın an
Sevdiğim fanteziyi yaparken
Bosalirken zaman dursa fena olmaz
Onun kucağımda olduğu zaman
Kondomsuz durmam tabi et ete deymeli
Hediye ne peki merak ettim
Eşimle olduğum her an zamanın durması iyi olurdu
Zaman dursun ama bitsin sadece...
Teşekkürler, güzel bir bence paylaşımı olmuş.
Hard seksle çok sert darbelerle birleşme esnası
Ön sevişme bence en ideali
İzinli olduğum günler ve onun yanındayken
Orgazm olduğumuz an diyorum
Sevgilim le konuştuğumuz zaman
Partnerim oral yaparken tamamını almışken….
Onunla beraber yatakta öylece yatarken
boşalmaya başladığımız an
Viskinin ilk yudumunu alinca..
Orgazm anında zaman dursa daha çok yaşasam
Hımm sevdim seni
Cedric gibi hep 8 yasında olsaydım keşke
Ön sevişme ve oral keşke hiç bitmese
Şehvetle sevişirken öpüştüğümüz o an 😋
Vodafone arenaya ilk girdiğim gündü 😀
17 Mayıs 2000. Uefa kupasını kazandığımız o an.
Herzaman tabiki durmasinu isterim
Çok var hangi birini söyleyeyim ki
#Mirliva
Tabii ki o an hiç bitmese dediğimiz
#İstediğinGibi ellerim sevgilinin saçında gezerken
Henuz o asamaya gelmedik beya
şu an dursa diyorum zaman
En sevdiğin kişiyle olunca dursa keşke
Nefesimi kesiyor nefesimi :)
kim o :D
Okey ile anın tadını çıkartın.
Çok var anlatsam roman olur