Bazı anlar vardır ki, zamanın durmasını dileriz. 🔥 Örneğin, bir partide o kişiyle gözlerinizin buluştuğu an... Cesur bir hamleyle sana adım attığı o an… İlk dokunuşun tüm hislerinizi alevlendirdiği o an… Böyle anlarda #İstediğinGibi zamanı durdurabilseydin harika olmaz mıydı?
Peki senin için ‘’keşke zaman şu an dursa’’ dediğin anlar hangisi?
Hemen, #İstediğinGibi diyerek cevabını paylaş, en çok like alan 5 cevaptan biri seninki olsun, OKEY Rötar kazan! 🎁

Daha uzuuun hikayelerde başrol olmayı sevenler hazzı sonuna kadar yaşamayı hak eder. Anın tadını çıkarmak da zamanı #İstediğinGibi durdurmak da senin elinde.
Bazı anlarda zaman dursun istiyorsan Okey Rötar tam #İstediğinGibi seninle!

OKEY Rötar, içeriğinde bulunan geciktirici sayesinde karşılıklı hazzın uzun sürmesini sağlar. Hazzı sonuna kadar yaşamak isteyen çiftlerin tam da istediği gibi.
Hazzı sonuna kadar yaşamaya var mısın? OKEY Rötar'a hemen göz at!
OKEY Rötar kazanmak için “keşke zaman dursa” dediğin anları paylaşmayı unutma! 💜
@27esmerim
@r_engarenkyollar
@Kiz_Kişisi
@Taciiiii
@İşinDoğrusu
Hediyelerini gönderebilmemiz için ad, soyad, açık adres ve telefon numara bilgilerinizi 10 Temmuz tarihine kadar @ksBence hesabına yazın lütfen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Keşke zaman şu an dursa dediğim bir an yok ve olmayacak, çünkü bu ifadeyi yanlış kullanıyoruz. Eğer zaman durduysa her şey duruyor demektir, çünkü bizim bir şeyler yapabilmemizi sağlayan şey zamanın akmasıdır. Donmuş bir zamanda her şey donar, hareket olmaz, o yüzden donmak istemem.
Olması gereken zamanın durması değil, kişilerin #İstediğingibi yaşa diyerek birbirlerini yaşayabilmesidir. Bu kadar güven duyarak, isteyerek, eşlenerek birbirlerini istedikleri gibi yaşamaya teşvik etmektir. Zaten OKEY Rötar'ın da amacı zamanı veya eylemi durdurmak değildir, daha da uzatmak, zamanı daha da genişletmektir. Yaşanılacak zamana daha fazla zaman eklemektir ki bu sayede kişiler birbirlerini daha fazla yaşayabilirler.
#İstediginGibi ön sevişme, seks öncesi cilveleşmeler ve birleşme zamanı hiç bitmesin isterim ❤️ hele ki karşındaki sevdiğimse saatlerce bitmesini istemem..
Teşekkür ederim 🌺
#İstediğinGibi
Partnerime oral yaparken tam orgazm esnasında zaman durmalı. O an ki inleme kasılma ve orgazm suyu... O an öyle kalmalı ki bunlar hiç bitmemeli
Gerçekten istediğim seks yapmak için neredeyse gül saydığım kişiyle bir araya gelmek daha sonra bir odadayken zamanın durması kdjdjdjdjj ve sonra bir de tabii ki cinsel ilişki sırasında artık böyle rahatlarken zamanın durması rahatlık hissi uzun uzun yaşamak😐😂
Dibine kadar hissedilen her an durabilir..
Okey ile zaman durmasa da yavaşlıyor.
Aşık olduğum insanla romantik bir gece geçiriyor olabilirim ve sevdiğim kişiyle sıcak bir ortamda, romantik bir atmosferde cinsel birliktelik sırasında anın getirdiği duygusal yoğunluk ve arzuya kapılarak o kadar büyük bir haz veya mutluluk yaşamayabilirim ki bu anın sonsuza kadar sürmesini diler, zamanın durmasını, o anın tadını çıkarmak ve sınırsız bir keyif yaşamak isterim ya da sevdiklerimle geçirdiğim keyifli bir anı yaşıyorumdur, örneğin dostlarla bir buluşma. Anın huzurunu, mutluluğunu veya keyfini o kadar hissettirir ki zamanın durmasını isterim. #İstediğinGibi
Cinsel birliktelik, zamanın akışını unutturan, anın büyüsüyle kendimizi kaybettiğimiz özel bir deneyimdir. Eşimle geçirdiğim her anın sonsuza kadar sürmesini dilerim, çünkü o anlar benim için çok değerli. Arzunun, zevkin ve birlikte hayal kurmanın hissettirdiği anların tadını çıkarmak istiyorum. O anlarda zamanın durmasını, birlikte yaşadığımız anın sonsuza kadar süreceğini hissetmeyi isterim. Çünkü biliyorum ki zaman kısıtlı ve onunla geçirdiğim her anı olabildiğince uzun tutmak istiyorum. Cinsellik, sevgi dolu bir bağın bir parçası olarak benim için önemli olsa da, zamanın durması, birbirimizi sevme hissini daha da derinleştirir. İşte bu, senin de tam #İstediğinGibi bir şey.
İlk kez öpüşüldüğü o heyecanlı ve utangaç an, keşke zaman dursa o an. :) Hiçbir şey o anların yerini tutmaz. Zaten Okey bizimleyse o anlar genelde duruyor. 😍
#İstediğinGibi
#İstediğinGibi Keşke zaman şu an dursa dediğim bir an olmadı hiç hayatımda. ama bir gün her şeyden çok sevdiğim benim için hayatın anlamı olan bir sevgilim olursa. sadece onun gözlerine bakarken ve birlikte hayal kurarken yaşadığımız o anın sonsuza kadar sürmesini isterdim. ve keşke zaman dursa derdim çünkü biliyoruz ki bir daha o anı yaşayamayacağız bir gün hepsi bitecek. zaman çok değerli ve kısıtlı olduğu için de sevgilimle geçirdiğim her anın aslında olabildiğince uzun olmasını isterdim. cinsellik kısmına gelirsek de benim için arka planda çok da önemli değil, sevgilimi her saniye sevdiğim için zaman her saniye durabilir. ✨
Partnerimle yaşadığım Aşk oyunları ve ön sevişme anı hiç bitmesin hep zaman orada dursun isterim 🙈
#İstediğin gibi
Senin birde partnerin mi var vay anasını
@Tam4gunolmusdunn önceden vardı
Ne oldu
@Tam4gunolmusdunn vahşi cazibe dayanamadı erken göçtü bu dünyadan 😂 dağ gibi adam pattan gitti 😂
Ne oldu patlayamadı mı
@Tam4gunolmusdunn yok biraz erken patladı 😂 rahmetli çok sabırsızdı bir işi uzatmayi sevmezdi 😂
Hadi ya sen belli ki uzun seviyorsun
@Tam4gunolmusdunn haydaaa 😂 bu yarışmayı kazanan olmuşum iyimi 😂 bana okey yolliycaklarmış 😂 .
Güncellemeyi okusana biii
Kimle kullanacaksın😁
Ahahahahah sen kullanmıyorsan bana gönder 😁
@Tam4gunolmusdunn 🤣🤣 valla ya ben kimle kullanicam bunu eşim yok sevgilim yok harbiden 🤣 şaşırdım ama ilk defa böyle bir yarışmada kazanan oldum
Yaz sen bana yaz 🙂
Ulan okey Röter hediye kazanmışım deniycek partner yok 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
Yaz yaz bulacam ben sana
Herkes sevişme ile ilgili yazarken benim aklıma sahilde oturduğum zamanların gelmesi... çok zorsun ahir zaman
şu an dursun dediğim bir an yoktur.
Ten uyumu ve karşılıklı çekim varsa bütünü ile her anı haz verir zaten.
Evet aynen öyle
İnsanlar aslında bazı şeyleri uzatmayı istiyor ama her şey bizim elimizde. Acele edilmediği ve stres yapılmadığı sürece bence zaman dursa keşke diyeceğimiz bir durum yaşamayız.
arzular tutkular bitmesin bence. Gerisi çözülür.
#istediğingibi
#istediğinGibi yap ki o ateşli 🔥🔥.. OKEY RÖTAR 'la anlarını asla unutma, cılgınlar gibi sevişebilen kaldıysa tabi😈
*partnerin gözlerine dikkatlice bakmayı unutmaaa...
Dikkatli bide 😚
Onun gözlerine baktığım onla gülüp eğlendiğim her dk zaman dursa keşke diyorum. Ne zamanki artık ayrılık vakti geliyor keşke gitmese diyorum keşke ayrı evlerimiz olmasa. Evlensek ve aynı evde yaşasak veda sarılmasını yaparken hiç bitmese diyorum. Hayat.
Boynumdan öperken keşke zaman şu an dursa diyorum.🤩
#İstediğinGibi
Zevkin doruklarındayken o anda kalmak isterim..
Kim istemez ki..
Gelecekteki eşimin yanındayım ve evlilik teklifi yaptım. Onunla birlikte her saniye benim için altından ve gümüşten daha değerli. Keşke onunla birlikte iken zaman şu an dursa ve onun kokusunu doya doya içime çeksem...
Bosalirken fiskirdigim an zaman dursun diyeceğim olmayacak, kurur ölürüm. 😂😂
Ama müthiş bir his...😈