Cinsel Yaşam Cevapla, kazan! “Keşke zaman şu an dursa” dediğiniz anlar hangisi? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1617 Cevapla, kazan! “Keşke zaman şu an dursa” dediğiniz anlar hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onu her gördüğümde :) Beni masmavi gözlerine hapsettiginde 0 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Durmasada olur be biz her anın hakkını verenlerdeniz 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Keşke zaman dursaydıda şu reklamı görmeseydim et ete deymeden ilişkimi olurmuş 0 0 Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Değerli bi insanın yanında huzurlu olduğum an keşke dursa burada zaman diyorum 0 0 Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Şu an için yokTek diyiceğim hafta sonları ve bayram tatilleri sjsjs 0 0 Yorumla
Talha60 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmemeyi aşık olmadığım zamana gidip dondurmayi istiyorum 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. OK Nirvana ile müthiş dakikalar daha da iyi 🔥☺️ 0 0 Yorumla
demiratlı1 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Zaman durmamalımakıp gitmeli ki yaşadıklarımız güzel bir anı olsun 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Başını omzuma koyduğunda tek bir düşmanım kalıyor. O da geçip giden zaman 0 0 Yorumla
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Bana kalsa cinsel ilişki bitmeye yakın Dursun Zaman falan 😂😂 0 0 Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Oral yaparken saçlarımdan tutup kendine doğru bastırırken dayanamıyorum diyip titreyerek boşaldıktan sonra offff çok güzel diyip bende sana yaşatıcam bunu diyerek hiç yapmadığı şeyleri beminle yaşadığı o anlar 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Saat 13-18 arası 😂çok kötü durumlarla karşılaşıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 15 yaşımda liseye gittiğimde zamanın durmasını isterdim. O esnada, bütün hiçbir hatayı yapmamış olacaktım. 0 1 Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Ne hata yaptın ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunun yanıtı o içimdeyken hep öyle kalabilsek hiç çıkmasa uzun bir süre 1 1 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Kalınır cidden Yorumla
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. İçime boşalma anında dursun ya hiç bitmesin 6 2 Yorumla Trbnlısvr +1 yıl İtfaiye sandın adamı galiba 😂 Yorumla irina_kostadinovska +1 yıl :))) Yorumla
Ecexxxz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kafasini seyime bastirirken dursun zamaan diyebiliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaman ve mekan ayırt etmeksizin gelen isteği olduğu gibi karşılamak. İşte o an zaman dursun isterdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sinemada elini omzuna atıp sarılmaya çalıştığın ve bir bahane ile başardığın o an. 😍#İstediğinGibi 0 0 Yorumla
gececini69 Takip Et Bilge Yaş: 47 +1 yıl Sevişmeye başladığım andan itibaren bitene kadar zaman dursun 0 0 Yorumla
Abydazai Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Teşekkürler çok güzel bir bence paylaşımı olmuş. Emeyinize sağlık 1 0 Yorumla
kezep3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl C. tesi günü sevgilimle yn yana geldigimde dursun istiyorum 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Ön sevişme orgazm anı kesinlikle 4 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Muhteşem olmuş.. Efsane bilgiler 1 0 Yorumla
Sağlamkişi Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Sevgilimin içine girdiğim o an zaman dursun istedim 0 0 Yorumla
kıvırcıkveevli Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl o geceler bitmesin ve hiç yorgun düşmek istemem 0 0 Yorumla
sariyerlizafer Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl İstediğim an o yatak da saatlerce sevdigimle olmak isterdim 0 0 Yorumla
kardesimkendinegel Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 22 yıl önce bügun…. Hep orada kalsak ve hiç ilerlemese 0 0 Yorumla
Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Onun beni öptüğü an 😳😳😳😳😳😳😳😳 3 3 Yorumla tentencik +1 yıl Göçmen kızı ben öpeyim seni 😍 Yorumla Medusanerede +1 yıl @tentencik sen nerden çıktın yA? Yorumla Medusanerede +1 yıl @tentencik neden snapten yazmadın? Allah aşkına söyle kızmıycam Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Cinsel ilişki yaşarken keşke zaman dursa 3 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 1 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Orgazm anı bence bilen bilir tarifi yok çünkü 1 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. oral yapılırken durabilirmi zaman :D 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Zaman asla durmaz hâlâ devam eder hayatta öyle 1 0 Yorumla
kendineemüzisyenn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 59% +1 yıl tentene değdiği zamman. nefes kesen an 1 0 Yorumla
ekskalibur86 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Keşke ₺ olduğu yerde dursa derim her gece :) 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. @OKEY her zaman can kurtaranımız :D 1 0 Yorumla
Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Ön sevişme ve zevkin doruğa çıktığı an 2 0 Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Emre ile bir an..🙈💋😬.. 2 1 Yorumla Benimolsadecebenim +1 yıl Emre bey bu çağrıya acilen bir kulak vermeli 🤭 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Zaman aktı gitti hepsi geride kaldı önemide yok 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tam içine girdiği an ❤️ onun erkekliğini ve sıcaklığını içimde hissetmeye bayılıyorum ve bu yüzden zaman dursun isterim ❤️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sevgilimle öpüştüğümüz an.. o kadar zevk almistim ki o an dursun değilde sonsuza dek sürsün isterdim. 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zevk aldığım her annnnnnnnnnnnnnnnmmm 1 0 Yorumla
kasketlibüşü2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Cinsel an değilde çocukluk zamanımdi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Onu her gördüğümde :) Beni masmavi gözlerine hapsettiginde
Durmasada olur be biz her anın hakkını verenlerdeniz
Keşke zaman dursaydıda şu reklamı görmeseydim et ete deymeden ilişkimi olurmuş
Değerli bi insanın yanında huzurlu olduğum an keşke dursa burada zaman diyorum
Şu an için yok
Tek diyiceğim hafta sonları ve bayram tatilleri sjsjs
Hiç sevmemeyi aşık olmadığım zamana gidip dondurmayi istiyorum
OK Nirvana ile müthiş dakikalar daha da iyi 🔥☺️
Zaman durmamalımakıp gitmeli ki yaşadıklarımız güzel bir anı olsun
Başını omzuma koyduğunda tek bir düşmanım kalıyor. O da geçip giden zaman
Bana kalsa cinsel ilişki bitmeye yakın Dursun Zaman falan 😂😂
Zirveye geldiğim an zaman dursun ve hiç bitmesin istiyorum
Tam boşalırken titrediğim anda zaman dursaaaaa
Maaşımın yattığı an.. hesabimda biraz daha durabilir 😅
Oral yaparken saçlarımdan tutup kendine doğru bastırırken dayanamıyorum diyip titreyerek boşaldıktan sonra offff çok güzel diyip bende sana yaşatıcam bunu diyerek hiç yapmadığı şeyleri beminle yaşadığı o anlar
Saat 13-18 arası 😂çok kötü durumlarla karşılaşıyorum
15 yaşımda liseye gittiğimde zamanın durmasını isterdim. O esnada, bütün hiçbir hatayı yapmamış olacaktım.
Ne hata yaptın ki
Bunun yanıtı o içimdeyken hep öyle kalabilsek hiç çıkmasa uzun bir süre
Kalınır cidden
Sevgilimin göğsüme uyurken boynuma çarpan nefesini dinlemek
Sevdiğimin yanında olduğum her anda dursun isterim.
İçime boşalma anında dursun ya hiç bitmesin
İtfaiye sandın adamı galiba 😂
:)))
Kafasini seyime bastirirken dursun zamaan diyebiliyorum
Dün sevgilim içimdeyken hiç çıkmasın isterdim
sevdigim adamla saatlerce konustugum saatler
Denemek istiyorum ama sevgilim yok kimsem yok
O an her şey dursa uzunca
ama Durmaz ki.
Zaman ve mekan ayırt etmeksizin gelen isteği olduğu gibi karşılamak. İşte o an zaman dursun isterdim.
Sinemada elini omzuna atıp sarılmaya çalıştığın ve bir bahane ile başardığın o an. 😍
#İstediğinGibi
Sevişmeye başladığım andan itibaren bitene kadar zaman dursun
Ona sarılırken dursun isterdim zaman
Teşekkürler çok güzel bir bence paylaşımı olmuş. Emeyinize sağlık
C. tesi günü sevgilimle yn yana geldigimde dursun istiyorum
Oral yapılırken❤️ çünkü fazla güzel
Ön sevişme orgazm anı kesinlikle
Muhteşem olmuş.. Efsane bilgiler
Sevgilimin içine girdiğim o an zaman dursun istedim
Sevgilimle sevişirken zamanın durmasını isterim
o geceler bitmesin ve hiç yorgun düşmek istemem
İstediğim an o yatak da saatlerce sevdigimle olmak isterdim
22 yıl önce bügun…. Hep orada kalsak ve hiç ilerlemese
Onun beni öptüğü an 😳😳😳😳😳😳😳😳
Göçmen kızı ben öpeyim seni 😍
@tentencik sen nerden çıktın yA?
@tentencik neden snapten yazmadın? Allah aşkına söyle kızmıycam
Cinsel ilişki yaşarken keşke zaman dursa
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Orgazm anı bence bilen bilir tarifi yok çünkü
oral yapılırken durabilirmi zaman :D
Zaman asla durmaz hâlâ devam eder hayatta öyle
tentene değdiği zamman. nefes kesen an
#İstediginGibi bir bakış atsın yeter
Keşke ₺ olduğu yerde dursa derim her gece :)
@OKEY her zaman can kurtaranımız :D
öyle bir anim yok maalesef :D
Oldu ama bir kaç tane var.
Ön sevişme ve zevkin doruğa çıktığı an
Emre ile bir an..🙈💋😬..
Emre bey bu çağrıya acilen bir kulak vermeli 🤭
İkinci postanın ortaları.
Sevdiğimle geçirdiğim her an.
Zaman aktı gitti hepsi geride kaldı önemide yok
Tam içine girdiği an ❤️ onun erkekliğini ve sıcaklığını içimde hissetmeye bayılıyorum ve bu yüzden zaman dursun isterim ❤️
sevgilimle öpüştüğümüz an.. o kadar zevk almistim ki o an dursun değilde sonsuza dek sürsün isterdim.
Zevk aldığım her annnnnnnnnnnnnnnnmmm
Cinsel an değilde çocukluk zamanımdi