Cinsel Yaşam Cevabını paylaş, hediyeyi kap! #AşkınNirvanası dediğin an hangisi? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2442 Cevabını paylaş, hediyeyi kap! #AşkınNirvanası dediğin an hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
ThoBoo Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl #AşkınNirvanası ilişki sırasında nirvanaya ulaşabilmek. 0 0 Yorumla
Atarlıacelecibey2 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ayaklarının yerden kesilmesi ve bulut kadar hafif duygusunda olmak 0 0 Yorumla
Canselsevinç Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Cidden zor bir soru ama parternerimin performansi 0 0 Yorumla
Sinann07 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sevişmenin bitmeden defalarca, orgazm ve birleşme yaşanma anları.. 0 0 Yorumla
Samet0623 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Aşkın nirvanasina ulaştığım an kızın boynunu kokladigim zaman 0 0 Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Aşkın nirvanası gece olup uykun geldigi halde onunla konuşmak 0 0 Yorumla
Gizli_birisi0913 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Onunla olduğum her andır bence çünkü o his bi başkadır ya 0 0 Yorumla
koray121 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl #AşkınNirvanası keşke şu an aklımızdaki kişiyle yaşayabilsek 0 0 Yorumla
Miray_0003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşkın nirvanası boynundan öpmek. Nettt. 3 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. En zirvede ki olan o muhteşem tat... 💞 3 0 Yorumla
Selinsogukcesme Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Güzel paylasim tesekkürler🌸❤️ 3 1 Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Seninki de öyle😉 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Okey nirivana harika gerçekten. 1 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok iddialı bir söz olmuş.. 1 0 Yorumla
cilgin_kartal Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Ben rötar aldım memnun kalmadım. Ama bunu denerim. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl İki kişinin birlikte olduğu an 1 0 Yorumla
aresvsares Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl sevgilimin nefesini içime çektiğim andır 😍 1 0 Yorumla
_emree Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 62% +1 yıl duşta nirvanaya ulaşıyorum harika hisettiriyor 1 0 Yorumla
yorucuxx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Nirvanaya gözlerinin içne baktığımda ulaşıyorum 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Her an aşk ile geçirdiğin 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Paylaşım için teşekkürler 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. @OKEY nirvana tek geçerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Onun dilinin içine girdiği an 4 1 Yorumla Naisseme +1 yıl Kesinlikle Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl İlk anlar özellikle daha eğlenceli olabilir 1 0 Yorumla
Ceyliniseaq Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl #aşkınnirvanası demek boynundan öpmr demek 1 0 Yorumla
Meltemsavasan Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 81% +1 yıl Aşk unutamamaktır her an onu yasamak 1 0 Yorumla
aydan_2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 39% +1 yıl Benim için yok. Yani aşk yok 1 1 Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Üzücü bir durum, hem de bu yaşta 🤕 Yorumla
MissFilozof Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Aşk başlı başına bir Nirvanadır zaten. 1 0 Yorumla
leylaa9797 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Wyy çok guzellll ben ne desam yani simdi 1 0 Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 2. postanın başları en iyi kısmı 1 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Teşekkür ederim harika bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
Hasan045045 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl çok güzel süper ötesi harika bir şey 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Nirvana tabiki... başka ne olabilir 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Bana göre bunun cinsellikle alakası yok 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Et ete değecek aga başka çare yok 😂 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Tutku Heyecan Şevhet Hazdır 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Gaz maskesi ile çiçek mi koklanir 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Orgazm olup içine dolu dolu boşaldığım an. 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Çok şey varda bende kalsın 😁 0 0 Yorumla
Hatitler Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl uyumak... hep uyumak. uyumak büyük bir haz 0 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Daha nirvanaya ulaşamadım ben :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
#AşkınNirvanası ilişki sırasında nirvanaya ulaşabilmek.
Ayaklarının yerden kesilmesi ve bulut kadar hafif duygusunda olmak
Cidden zor bir soru ama parternerimin performansi
valla bunlara gerek kalmadan çıkıyorum zaten
Sevişmenin bitmeden defalarca, orgazm ve birleşme yaşanma anları..
Aşkın nirvanasina ulaştığım an kızın boynunu kokladigim zaman
Aşkın nirvanası gece olup uykun geldigi halde onunla konuşmak
Onunla olduğum her andır bence çünkü o his bi başkadır ya
#AşkınNirvanası keşke şu an aklımızdaki kişiyle yaşayabilsek
Aşkın nirvanası boynundan öpmek. Nettt.
En zirvede ki olan o muhteşem tat... 💞
Güzel paylasim tesekkürler🌸❤️
Seninki de öyle😉
Okey nirivana harika gerçekten.
Çok iddialı bir söz olmuş..
Nirvanasi aşk tutku heyacan
Ben rötar aldım memnun kalmadım. Ama bunu denerim.
İki kişinin birlikte olduğu an
sevgilimin nefesini içime çektiğim andır 😍
duşta nirvanaya ulaşıyorum harika hisettiriyor
Nirvanaya gözlerinin içne baktığımda ulaşıyorum
Her an aşk ile geçirdiğin
her an değişir duruma göre
Paylaşım için teşekkürler
@OKEY nirvana tek geçerim
Onun dilinin içine girdiği an
Kesinlikle
Bizde bitti ya bisey kalmadı.
Askin Nirvanasi benim, ben ❤️🔥
Yağmur altında ıslanmak 😍
Kayganlaştırıcı olarak Türkiyedeki bence en iyisi.
İlk anlar özellikle daha eğlenceli olabilir
#aşkınnirvanası demek boynundan öpmr demek
Aşk unutamamaktır her an onu yasamak
Benim için yok. Yani aşk yok
Üzücü bir durum, hem de bu yaşta 🤕
Aşk başlı başına bir Nirvanadır zaten.
Güzel paylaşım teşekkürler
Wyy çok guzellll ben ne desam yani simdi
Okey'den güzel prezervatif yok bir numara kesinlikle.
Öpüşme
2. postanın başları en iyi kısmı
Sevgilimle barışayim da olmasa da olur 🙃
Tek gerçek Okey herzmamn ilk tercihimiz
Teşekkür ederim harika bir paylaşım olmuş
çok güzel süper ötesi harika bir şey
AŞK beden yorgunluğu sadece
Evli değilim bir şey diyemiyorum
Nirvana tabiki... başka ne olabilir
denemek isterim kesinlikle iyi olur :D
Bana göre bunun cinsellikle alakası yok
Et ete değecek aga başka çare yok 😂
Tutku Heyecan Şevhet Hazdır
Gaz maskesi ile çiçek mi koklanir
Orgazm olup içine dolu dolu boşaldığım an.
Yorgunluktan sarılıp uyumak
Çok şey varda bende kalsın 😁
Partnerimin inlemesi #aşkınnirvanası
uyumak... hep uyumak. uyumak büyük bir haz
Harika bişisin sen Nirvana #OKEY
Baya iyi gibi kullanmadım ama
Daha nirvanaya ulaşamadım ben :)
Sonunda nirvanaya ulaşıyorsun zaten
Belli olan bir şey değildir