Biraz tutku, biraz heyecan, biraz şehvet… Ayaklarını yerden kesip seni bulutların üzerine çıkaran o anı hatırla. 🔥
Senin için #AşkınNirvanası ne demek? 💗
Hemen, #AşkınNirvanası diyerek cevabını paylaş, en çok like alan 5 cevaptan biri seninki olsun, OKEY Nirvana kazan! 🎁

Çok istediğin partiye bilet bulmuşsun gibi… Aklından geçenleri okumuş aynı anda gülümsemiş gibi… Küçük bir dokunuşla heyecandan titremişsin gibi…
Taklidini değil gerçeğini yaşamak istiyorsan Okey Nirvana tam #İstediğinGibi!

Okey Nirvana; içeriğinde bulunan afrodizyak etkili jeli ve ultra kabartmasıyla sizi göklere çıkarmaya hazır! Özellikle kadınların mutluluğu için formüle edilmiş içeriğiyle bundan sonra nirvananız hep iki kişilik! 🤫
Aşkını nirvanada yaşamaya ne dersin? OKEY Nirvana'yı hemen incele!
Seni nirvanaya çıkaracak ve Okey Nirvana kazandıracak cevabını paylaşmayı unutma! 💜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Selâm🧚🏻
Zor bir soru ama akla gelen her cevap insana kendini iyi hissettiriyor. Bence #AşkınNirvanası spontane gelişen bir sevişmenin o âna kadar yaşadığın en kaliteli, en uzun ve en uyumlu sevişme olması. ❤️🔥
Bence herkesin talihi bu konuda bir kez de olsa dönüyor ve mükemmel bir anı olarak kalıyor. 😍 Ayrıca bu tür kaliteli birliktelikler kişinin kendi kendini de her zamankinden daha iyi tanımasını, farklı bir yanını keşfetmesini sağlar. Sonraki sevişmelerine olumlu katkıları olur.
İşi şansa bırakamam diyen heyecanlı ve sevgiye susamış arkadaşlar için de Okey Nirvana; kabartmalı yapısı ve afrodizyak etkili jeli ile tam uyum sağlayacaktır. 💕
İkimiz de en iyisini hak ediyoruz diyorsanız düşünmeden tercih edebilirsiniz! ❤️🔥
Çok zor soru, bir sürü cevabı olabilir ama bana göre #AşkınNirvanası kesinlikle partnerimin oral yaptığım esnada inlemelerle orgazm olduğu andır.
Çok zor soru, bir sürü cevabı olabilir ama bana göre #AşkınNirvanası istenildiğinden emin olduğun, karşındakine derinden güvendiğin, karşılıklı arzunun belli olduğu andır. En tatmin olduğum anlar genelde bunlar :)
#AşkınNirvanası demek tutku, heyecan ve şehvetle zevki doruklarda karşılıklı şekilde doyumsuzca paylaşmak demektir. Alev alev yanmak, vücutlarımızın adeta ayrılmaz bir bütün gibi ama çok kaygan ve ıslak halde uyumla iç içe geçmesidir #AşkınNirvanası
Aslında ben eşimle bu ateşi harlandırmanın yolunu keşfettik. Bu bir sır değil ama püf noktasını bilmek lazım. İşte ben şimdi bunu açıklıyorum. Bu işin sırrını açıklıyorum, yani uzun süreli ve soluksuz #AşkınNirvanası nı yakalamak artık çok kolay.
Merak ettiniz değil mi. Evet işte #AşkınNirvanası OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana. Tabi kondom isteyene soruda paylaşılan OKEY Nirvana Prezervatif de çok enfes. Ama benim gibi hem prezervatifle hem de çıplak ten tene prezervatifsiz bir aşk ve nunu #AşkınNirvanası na taşımak isteyenlere cinsel ilişkiden aldığınız hazzı keyif ve rahatlığı arttırmak isteyenlere kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jel öneriyorum. OKEY in bu çok özel afrodizyak etkili jeli sayesinde ona dokundukça hislerinşz artacak, eşinizin ve sevgilinizin de vajinasına fındık büyüklüğünde süreceğiniz bu çok özel adeta iksir olan IKEY jeli öneriyorum. Şehvetinizi arttırır ve eşinizin, sevgilinizin yani kadınların orgazm olmasına aşırı derecede jatkı sağlar. Deneyin bana hak vereceksiniz. 😻
#AşkınNirvanası partnerimin gözlerine bakarak ağzına boşaldığım andır benim için
#AşkınNirvanası : Tutku, Heyecan ve Şehvetin Bulutlara Yolculuğu
Aşk, insanlık tarihinde en güçlü duygulardan biri olarak kabul edilir. Bir insanı baştan çıkaran, kalbin ritmini hızlandıran ve dünyayı baş aşağı eden bir kuvvettir. İşte tam da bu noktada, "Aşkın Nirvanası" denilen o muhteşem anı keşfetmek için sizi bir yolculuğa çıkaralım. Biraz tutku, biraz heyecan, biraz şehvet... Ayaklarınızı yerden kesip sizi bulutların üzerine çıkaran o anın tadını çıkarın.
Tutku: Aşkın Nirvanası'na giden yolda tutku, en temel öğelerden biridir. Tutku, ateşli bir aşkın yakıtıdır. İki insanın birbirine olan tutkusu, bir yangının alevlenmesi gibi hareket eder ve her iki tarafı da adeta sarar. Tutkulu bir şekilde birbirinize kenetlendiğinizde, gerçek bir bağ oluşur ve tutkunun enerjisi sizi adeta taşıyarak zirvelere ulaştırır.
Heyecan: Aşkın Nirvanası'na ulaşmanın bir diğer anahtarı heyecandır. Heyecan, kalbinizi hızlandırır, nefesinizi keser ve adeta bir uçurumun kenarına sizi sürükler. Yeni bir aşkın başlangıcında veya uzun süredir birlikte olan bir çift olarak bile heyecanı canlı tutmak önemlidir. Birlikte yeni deneyimler keşfetmek, sürprizler yapmak ve birbirinize karşı duyduğunuz heyecanı paylaşmak, Aşkın Nirvanası'nın kapılarını ardına kadar açar.
Şehvet: Aşkın Nirvanası, şehvetin coşkusunu içinde barındırır. Şehvet, bedenlerin birleştiği ve ruhların dans ettiği bir alandır. Birbirinize olan arzunuz, bir alev gibi sizi sarar ve ateşi her geçen an daha da yükselir. Şehvet, fiziksel bir bağın ötesine geçer ve derin bir anlayış ve uyum içinde sevginizi ifade eder. Aşkın Nirvanası'nda, şehvetin gücüyle bulutların üzerinde süzülür ve birlikte yücelirsiniz.
Aşkın Nirvanası, tutku, heyecan ve şehvetin mükemmel bir kombinasyonunu ifade eder. Bu an, aşkı yaşayan insanların ruhunu ve bedenini saran bir deneyimi temsil eder.
"Aşkın Nirvanası" ifadesi, bir kişinin aşkla ilgili en yüksek ve ulaşılmış noktayı ifade etmek için kullanılan bir deyimdir. Her bireyin "Aşkın Nirvanası" dediği an farklı olabilir, çünkü aşk deneyimleri kişiden kişiye değişebilir. Ancak genel olarak, "Aşkın Nirvanası" denildiğinde şunlar anlaşılabilir:
1. Karşılıklı Sevgi ve Bağ: İki kişi arasında derin bir sevgi ve bağ hissiyatının olduğu anlar "Aşkın Nirvanası" olarak adlandırılabilir. Bu an, tüm duygusal ve fiziksel bağlantıların en yoğun olduğu zamandır.
2. Mutluluk ve Huzur: Aşkın Nirvanası, ilişkideki her iki tarafın da mutlu ve huzurlu olduğu anlarda gerçekleşebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle tam anlamıyla uyum içinde olduğunuzu hissettiğiniz ve dünyadaki tüm sorunları unuttuğunuz anlar, Aşkın Nirvanası olarak nitelendirilebilir.
3. Sınırsız Güven ve İçtenlik: Aşkın Nirvanası, karşılıklı güvenin ve içtenliğin doruk noktasında yaşandığı anlarda ortaya çıkabilir. İlişkideki her iki tarafın da birbirine tamamen açık olduğu, duygusal ve zihinsel olarak birbirlerine güvendikleri anlar, "Aşkın Nirvanası" olarak nitelendirilebilir.
Sonuç olarak, "Aşkın Nirvanası" her birey için farklı olabilir ve kişinin aşkı nasıl deneyimlediğiyle ilgilidir. Herkesin kendi tanımı ve deneyimi vardır ve bu deneyimler zaman içinde değişebilir.
Cinsel çekim gücünüzün çok iyi olduğu biriyleseniz eğer zaten nirvanaya her an ulaşabilmeniz mümkündür.
Bana göre #AşkınNirvanası tutkulu bir öpüşme sonrası boynuna öpücükler kondurup her şeyin onun kontrolünde olduğu o ilk birleşme anıdır.
Boyundan başlayıp kulak memesinde son bulan öpücüklere ne dersin
Aşkın bir Nirvana’sı nedir biliyor musun?
Kadın, hayatındaki erkeğe “gerçek arzu” duyuyor olmasıdır. Gerçek arzuyu hissederek o erkekle sevişmesidir. Erkeğin; hayatındaki o kadına “gerçek arzuyu” sağlıyor olması lazım. Gerisi yalan dolan…
Kadın orgazmı çok zordur! Kadınların bir çoğu o yüzden frijit frijit geziyorlar ortalıkta. O yüzden kadınların yüzde80’i hayatındaki erkeğe orgazm taklidi yapıyor. Yatakta o erkeğe yalan söylüyor yani. Saftirik erkekte sanıyor -ki o kadını tatmin ettim. Hayır; üzgünüm, edemediniz!! Kadın fizyolojinden bi’haberisin çünkü. Ah “aramızda ten uyumumuz var, ah aşkım deyip bir de abuk sabuk sorular sorarlar. Nasıl? Sevdin mi? İyi miydi bebeğim? Bla bla bla…”
Aşk gerçekten göreceli bir kavramdır ve herkes onu farklı şekillerde deneyimler. Her bireyin duygusal deneyimleri, beklentileri, değerleri ve kişisel geçmişi farklı olduğundan, aşkı yaşama biçimleri de farklı olabilir.
Ancak, insanlar için aşkın nirvanası genellikle sevdikleriyle birlikte olmak, onları anlamak ve karşılıklı saygı ve sevgi içinde bir ilişki sürdürmek anlamına gelir.
Nirvana, aşık olduğunuz kişiyle birleşme ya da aşkın en yüce ve yoğun hissedildiği anlamına gelebilir.
Aşkın nirvanası, iç huzur ve mutluluk hissi ile dolu bir ilişki ya da aşkın kişinin içsel dönüşümüne yol açan bir deneyim olabilir.
Seks demek istedin galiba :D :P
Her seferinde acaba aradı da gürültüden duymadım mı diyerek telefona bakarken telefonun çalması. Her seferinde de ne çabuk açtın diyen sesin bulutların üstüne çekmesi.
Değil 21 yıl 21 asır geçse unutamayacağım...
21 yıl?
@anasimezardikecek evet :D 21 yıl önceydi.
ne kadar sürdü
@anasimezardikecek bir yıldan fazla.
#AşkınNirvanası dediğim an aşık olduğum kadın ile yaşadığım her andır. bunu cinsellik ile sınırlandırmak yanlıştır gözlerinin içine bakmak bile benim için nirvanadır. birlikte eğlenmek aşkı dolu dolu yaşamak hediyeleşmek ve birbirimize dolu dolu sarılmak gibi... kısaca her şey diyebilirim <3
Okey Nirvana yı denedim 🔥ama anlatılmaz yaşanır diyorum, sende iki taraflı haz istiyorum diyorsan 🥰🥰OK. nirvana yi tercih etmelisin☺️☺️
harika bir seks ve iki taraflı zirvelere ulaşmak için sende dene gerçekten, sevişirken partnerinin gözlerinin zevkten kaydığını göreceksiniz ❤️❣️
Aşkın nirvanası her şey olabilir bence #AşkınNirvanası aynı anda şeyi düşünmek ve yapmak olabilir. <3
Doğaya da aşık olabilirsin ve doğada ki her şeye. Aşkta cinsellik şart değildir. Bir kuşa bir uğur böceğine de aşık olabilirsiniz. Aşkın nirvanası bana göre; mesela dağın zirvesine çıktığında orada gördüğün manzaranın sana hissettirdiği şeyin ta kendisidir. Mutlu kal.
Aşk ın nivanası bence şudur : merhaba demeye bile çekindiğin , görünce elinin ayağının birbirine karıştığı heycandan ne diyeceğini bilmediğin , kalp atışlarını hızlandıran o kişinin gözlerinin içine bakarken başka bir aleme kaybolmak ve o kayboluşta büyüleyici bir şekilde zamanın o an ikiniz için durması ve onu bir daha göremeyeceğini anladığında bile gözlerini üzerinden alamamak aşka tutulmaktır. ❣️🖤🥹
Cinsellik her zaman aşka dahildir. Aşk ne kadar güçlü olursa cinsel birliktelik o kadar kuvvetli olur. Bu #AşkınNirvanası dediğimiz an çiftlerin zevk noktalarına göre belirlediği, yüksek doyum noktasına ulaştıkları andır. Benim için bu nokta yanyana geldikten sonra hormonların tavan yapıp dudakların birleştiği an, kalbin yerinden çıkar gibi attığı o birleşme anıdır.
benim ilk öpüşme anım oldu onda da sevgilimle ilk opusmede nefesim kesilmisti neden oldu bilmiyorum ya benim acemiligim olsa gerek onun disinda ben daha fazla usyune gelmek istemistim arabada opsuyorduk en son ayaklarim direksiyonda duruyordu kizi oyle gondermistim evine 😂😂
#AşkınNirvanası
Sadece aşkla olmaktır.
Ama maalesef insanoğlu melek olmadığı için, dünya cennet olmadığı için aşka ihanet eder..
Yoksa aşk bir tane değil birden fazla mı?
O zaman kandırılmışız..
Aşk özeldir derler ama aşk özel değil çünkü birden fazla..
Hiç aşık olmamış bir kişi bunu nereden bilsin hiç sevenimiz olmadı ki benim aşktan yana şansım yok olmadı 💔 ama bence gerçek aşk tesadüfleri sever kazayla tanışır ilk nefret edersin sonra bidaki denk geldiğinizde yinemi sen dersin sonrasındaki karşılaşmada kanın ısınır tanışmak istersin sonra birbirinizi tanımaya başlayınca aşık olursunuz