Cinsel Yaşam Cevabını paylaş, hediyeyi kap! #AşkınNirvanası dediğin an hangisi? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2442 Cevabını paylaş, hediyeyi kap! #AşkınNirvanası dediğin an hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. arzuladigin kadinla sabaha kadar ve ondan sora non stop geceye kadar 24 saatlik bi nirvana dir 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl #AşkınNirvanası bana göre sevdiğim insan ile birlikte delirmektir. Kafa dengim ile her an her saniye çok özeldir 🥰 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Beklemediğin anda gelişen tutku dokunuşlar ile başlayan kan dolaşımının hızlanarak #AşkınNirvanasına ulaşan andır... 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşkk seni henüz tanıdığımda her ömrümün daha ilk baharında bırakmıştım kucağına aşkk kana kana zehirinden içtim huzurumabir kapı aç bırak onu seveyim. 0 0 Yorumla
YusufisLoud Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl seks esnasında partnerimin doyuma ulaştığını, boşaldığını gözlerindeki o mutluluğu, ışıltıyı gördüğüm an dır 0 0 Yorumla
ŞerefBekirAşkın26 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Kendin sevildiğini ve sevdiğini kendini güvende hissettiğin o an sana huzur veren senin huzur verdiğin kişiyle olmandir 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Şehvet terlerinin alınları ıslattığı yatak odasındaki o ilk ateş bastıran ön sevişme anları #AşkınNirvanası 0 0 Yorumla
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Partnerim ihtiyac duydugu zaman kullanırım sadece yoksa gerek kalmıyor öküz değiliz yani bir ön hazırlık sürecimiz var 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl #AşkınNirvanası bence sevişmeye başlamadan önce nefesini boynunda kalp atışlarını göğsünde hissetmendir... 3 0 Yorumla
QWXQ0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 58% +1 yıl #aşkınnirvanası sadece arzulamaktor karşındaki kişiyi hissetmektir bana gore 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl #AşkınNirvanası dediğin an bence birbirini seven iki kalbin tek vücut haline geldiği birbirini sevdiği aynı zamanda tutkuyla bir araya geldiği andır 1 0 Yorumla
Pripiyat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Son darbede iki taraftan da kıvılcım çıktıysa #AşkınNirvanası o andır. 1 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Aynı arzu ve istekle tek vücut olmaktır.. 😊 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Sanki son günüm gibi delicesine sevişip hiç doymadan kendimizden geçmeye nirvana denir bana göre. Yorumla
Ameli00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ten uyumu yakaladığın kişide istekli olduğunu ve seni arzuladığını bakışlarında görmek harika😍 1 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. #AşkınNirvanasi bence sevdiğin adamın içine girdiği anda vereceği en büyük hazdır 1 0 Yorumla
uyykuusuz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Super soru🥳🥳Bazen en zevk dolu gecelerdeki ufak dokunus bazen de hiç farkinda olmadan yaptığı o guzel hareketler #AşkınNirvanasıAsk süper sey😬😬herkese nasip olmuyor ama nirvanaya da sadece doğru kişiyle erisiyosunuzz😋😋 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence tam bitene yakın partnerinle beraber titreyerek gelip sonda birbirinize sarılıyorsunuz ya, işte o nirvana benim için 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kurt cobain'in toprağı bol olsun Nirvana deyince hep aklıma gelir 2 0 Yorumla
Bastut Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Aşkın nirvanasi bağımsızca çılgınlar gibi sevişmek yalamak yalatmak 0 0 Yorumla
silverdevil Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl #AşkınNirvanası konuşmadan bile anlaşabildiğin her andır. 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl #AşkınNirvanası lütfen bir daha yapalım dediği an olabilir bence. 0 0 Yorumla
KEŞİİFF Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Matematiksel ve göreceli olarak ikiye ayrılır. 0 0 Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Tartıştıktan sonra gelen seks yapma isteği :D 0 0 Yorumla
ugurzybek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben cinsel uyumun en iyi aşk olduğunu düşünen biri olduğum için orgazm anıdır :) 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Bana göre #AşkınNirvanası sadece onun gözlerine baktığın o andır. 0 0 Yorumla
sinsirella2 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bence aşk diye bir şey yok. Bir insan 27 yılda hiç mi olmaz 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. aşkın nirvanası tutkudur tutkuluysan okeydir :) 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. #aşkınnirvanası gerçekten sevildiğini hissetmek bence 0 0 Yorumla
handemine Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl aşkın tanımını yapanların 3/4 asla aski tatmaynlar 0 0 Yorumla
legatus3008 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl dudakların değdiği vücudun yapıştığı an olabilir yaşayamadığım için hayal ettim 0 0 Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Öpüşüp sürtünmeye başlayıp sekse geçtiğin o an 0 0 Yorumla
Miki_44 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Vazgeçilmez bir ürün. Adını kanıtlamış tek marka 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Benim icin askik nirvanasindiye bir sey yok ask yalan insanlsr sahte.. 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Uzun ve yavaş gideyim ki, manzaranın tadı çıkarabilelim. 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Aşkın nirvanası benim için ilk defa kalbinin ritminin bozulup çarpıntı yaptığı andır. 0 0 Yorumla
Emirdemir16 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşkın nirvanasi kadınla erkeğin aynı anda doruğa ulaştığı o an 0 0 Yorumla
timur0707 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yemek gıbı dusun hem goruntusu hem tadı ıyı olmalı 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şu Okey Nirvana'yı bi deneme fırsatım olmadı... Fiyatı da biraz uygun olsa keşke :D 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Aşkın nirvanası dans ederken birden sevişerek ilişkiye girmek.❤️🔥 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl #AşkınNirvanası benim için karşılıklı haz almak ve zevkin doruklarına çıkmak 0 0 Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Bence nirvana içeride ejakülasyona ulaştığın zamandır 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Yanardağ volkanının lav püskürtmeye başladığı an Aşkın nirvanasındasındır. 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Önceden farklı model kullanmıştım gayet faydalı ve kaliteli bir üründü 0 0 Yorumla
Reislerdesever01 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl #askinnirvanası bence sevgi saygı çerçevesi içinde birbirine sadakatle bağlı olmaktır 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevgi denen şey guven ve tutkuyla harmanlandığı zaman 0 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl Bunu yaşadığım an ask derim. Gerisi fasa fiso. Menfaatlerden al gülüm ver gülüm'lerden fazlasi degil gerisi Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Dün aklıma gelmedi kullanacaktım inan. farklı bir deneyim. 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne hediye edeceksin acaba tam altın mı yarım altın mı 0 0 Yorumla
Wien34 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Aldığın keyif ve mutluluğu göz göze bakarak yaşamak ve yaşatmak. 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınımın beni hissederek sarsılarak yüksek hazla kasılmasıdır 😉 0 0 Yorumla
Я-Вала Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşkın nirvanası ayrılıktır dicem farklı bir bakış açısı olcak size uymayacak yani ne diyeyim fjs 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. #AşkınNirvanası karşılıklı şehvetle orgazm olabilmek ve gözlerde o mutluluğu görebilmektir 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşkın, arzunun, tutkunun aynı frekanstan akması.. 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk değilde şehvetin Nirvanası, orgazm anıdır. 0 0 Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Aşkım Doruklara Dediğim an boşaldığım andır canım benim 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl #Aşkınnirvanası o gözlerdeki istek zevkten çıkan inlemeler ve devamındaki her şey 0 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Nirvanasi ciftin ikisiininde bitbirini deli gibi ham yapma istegidir 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Seks değil, aşkın nirvanası beraber çocukca eğlenebilmek 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Partnerimle aynı anda boşaldığım an nirvanaya ulaşıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Aşkın nirvanası halaydır
arzuladigin kadinla sabaha kadar ve ondan sora non stop geceye kadar 24 saatlik bi nirvana dir
#AşkınNirvanası bana göre sevdiğim insan ile birlikte delirmektir. Kafa dengim ile her an her saniye çok özeldir 🥰
Beklemediğin anda gelişen tutku dokunuşlar ile başlayan kan dolaşımının hızlanarak #AşkınNirvanasına ulaşan andır...
Aşkk seni henüz tanıdığımda her ömrümün daha ilk baharında bırakmıştım kucağına aşkk kana kana zehirinden içtim huzurumabir kapı aç bırak onu seveyim.
seks esnasında partnerimin doyuma ulaştığını, boşaldığını gözlerindeki o mutluluğu, ışıltıyı gördüğüm an dır
Kendin sevildiğini ve sevdiğini kendini güvende hissettiğin o an sana huzur veren senin huzur verdiğin kişiyle olmandir
İki Kişinin Beraber Olduğu An
Şehvet terlerinin alınları ıslattığı yatak odasındaki o ilk ateş bastıran ön sevişme anları #AşkınNirvanası
Partnerim ihtiyac duydugu zaman kullanırım sadece yoksa gerek kalmıyor öküz değiliz yani bir ön hazırlık sürecimiz var 😂😂😂
#AşkınNirvanası bence sevişmeye başlamadan önce nefesini boynunda kalp atışlarını göğsünde hissetmendir...
#aşkınnirvanası sadece arzulamaktor karşındaki kişiyi hissetmektir bana gore
#AşkınNirvanası dediğin an bence birbirini seven iki kalbin tek vücut haline geldiği birbirini sevdiği aynı zamanda tutkuyla bir araya geldiği andır
Son darbede iki taraftan da kıvılcım çıktıysa #AşkınNirvanası o andır.
Aynı arzu ve istekle tek vücut olmaktır.. 😊
Sanki son günüm gibi delicesine sevişip hiç doymadan kendimizden geçmeye nirvana denir bana göre.
Ten uyumu yakaladığın kişide istekli olduğunu ve seni arzuladığını bakışlarında görmek harika😍
#AşkınNirvanasi bence sevdiğin adamın içine girdiği anda vereceği en büyük hazdır
Super soru🥳🥳
Bazen en zevk dolu gecelerdeki ufak dokunus bazen de hiç farkinda olmadan yaptığı o guzel hareketler #AşkınNirvanası
Ask süper sey😬😬herkese nasip olmuyor ama nirvanaya da sadece doğru kişiyle erisiyosunuzz😋😋
Bence tam bitene yakın partnerinle beraber titreyerek gelip sonda birbirinize sarılıyorsunuz ya, işte o nirvana benim için
kurt cobain'in toprağı bol olsun Nirvana deyince hep aklıma gelir
Aşkın nirvanasi bağımsızca çılgınlar gibi sevişmek yalamak yalatmak
#AşkınNirvanası konuşmadan bile anlaşabildiğin her andır.
#AşkınNirvanası lütfen bir daha yapalım dediği an olabilir bence.
Matematiksel ve göreceli olarak ikiye ayrılır.
Tartıştıktan sonra gelen seks yapma isteği :D
Ben cinsel uyumun en iyi aşk olduğunu düşünen biri olduğum için orgazm anıdır :)
Bana göre #AşkınNirvanası sadece onun gözlerine baktığın o andır.
Bence aşk diye bir şey yok. Bir insan 27 yılda hiç mi olmaz
aşkın nirvanası tutkudur tutkuluysan okeydir :)
#aşkınnirvanası gerçekten sevildiğini hissetmek bence
aşkın tanımını yapanların 3/4 asla aski tatmaynlar
dudakların değdiği vücudun yapıştığı an olabilir yaşayamadığım için hayal ettim
Öpüşüp sürtünmeye başlayıp sekse geçtiğin o an
Vazgeçilmez bir ürün. Adını kanıtlamış tek marka
Benim icin askik nirvanasindiye bir sey yok ask yalan insanlsr sahte..
Uzun ve yavaş gideyim ki, manzaranın tadı çıkarabilelim.
Aşkın nirvanası benim için ilk defa kalbinin ritminin bozulup çarpıntı yaptığı andır.
Aşkın nirvanasi kadınla erkeğin aynı anda doruğa ulaştığı o an
yemek gıbı dusun hem goruntusu hem tadı ıyı olmalı
Şu Okey Nirvana'yı bi deneme fırsatım olmadı... Fiyatı da biraz uygun olsa keşke :D
Aşkın nirvanası dans ederken birden sevişerek ilişkiye girmek.❤️🔥
#AşkınNirvanası benim için karşılıklı haz almak ve zevkin doruklarına çıkmak
Bence nirvana içeride ejakülasyona ulaştığın zamandır
Yanardağ volkanının lav püskürtmeye başladığı an Aşkın nirvanasındasındır.
Önceden farklı model kullanmıştım gayet faydalı ve kaliteli bir üründü
#askinnirvanası bence sevgi saygı çerçevesi içinde birbirine sadakatle bağlı olmaktır
Sevgi denen şey guven ve tutkuyla harmanlandığı zaman
Bunu yaşadığım an ask derim. Gerisi fasa fiso. Menfaatlerden al gülüm ver gülüm'lerden fazlasi degil gerisi
Dün aklıma gelmedi kullanacaktım inan. farklı bir deneyim.
Ne hediye edeceksin acaba tam altın mı yarım altın mı
Aldığın keyif ve mutluluğu göz göze bakarak yaşamak ve yaşatmak.
Kadınımın beni hissederek sarsılarak yüksek hazla kasılmasıdır 😉
Aşkın nirvanası ayrılıktır dicem farklı bir bakış açısı olcak size uymayacak yani ne diyeyim fjs
#AşkınNirvanası karşılıklı şehvetle orgazm olabilmek ve gözlerde o mutluluğu görebilmektir
Aşkın, arzunun, tutkunun aynı frekanstan akması..
Aşk değilde şehvetin Nirvanası, orgazm anıdır.
Aşkım Doruklara Dediğim an boşaldığım andır canım benim
#Aşkınnirvanası o gözlerdeki istek zevkten çıkan inlemeler ve devamındaki her şey
Nirvanasi ciftin ikisiininde bitbirini deli gibi ham yapma istegidir
Seks değil, aşkın nirvanası beraber çocukca eğlenebilmek
Partnerimle aynı anda boşaldığım an nirvanaya ulaşıyorum