Ben evli ve çocuklu, orta yaşlı bir adamım. Öncelikle itiraf etmeliyim ki KS platformunu asla takip etmeyen biriydim. KS soru ve cevapları, eşimle aramızda bir “dalga geçerek eğlenme” konusu olurdu. Hâl böyleyken benim buraya soru sormaya gelmiş olmam, çaresizlik dolu bir iç dökme ihtiyacı olduğu kadar eşimden intikam alma isteğiydi aynı zamanda. Sırf bu soruyu sorabilmek için kastım ve “Xper 4” oldum. Bu arada, KS hakkındaki ön yargılarımın yanlış olduğunu, burada birçok insana yardım edebileceğimi gördüm. Belki, benim derdimin de dermanı buradadır...
Benim, ilk kez cinsel ilişki yaşamaya başladığım bir sevgilimin olmasıyla sahip olduğumu öğrendiğim ama “erkeklerin ortalama boşalma sürelerinin 2-7 dakika olduğu” bilgisini öğrenene kadar az rastlanılır bir özellik olduğunu fark etmediğim bir özelliğim var: Partnerim bana “tamam, ben doydum, sen de boşalabilirsin” mesajı vermeden boşalmıyorum. Yani benim boşalma sürem, limitsiz. Geç boşalma problemim olduğunu düşünmeyin. Partnerimin acelesi varsa ve o bir kere orgazm olup da benim de boşalmamı istediyse 5 dakika içerisinde boşalabilirim. Ama partnerim defalarca orgazm olup doymuyorsa, saatler boyunca, neredeyse kesintisiz, tam kapasite boşalmaksızın çalışabiliyorum. Sadece fizyolojik değil, psikolojik olarak da, (cinsellik dışındaki konularda da) birlikte olduğum kişinin mutluluğunu, memnuniyetini önceleyen bir yapım var. Yani önce o, yeterince orgazm olacak, doyacak, ancak ondan sonra ben bir kez boşalacağım ve cinsel ilişki bitecek. Yani cinsel ilişkinin süresi tamamen partnerimin keyfine bağlı. Tabii ben bu özelliğimin reklamını hiçbir ilişkimin öncesinde yapamadığımdan, tüm sevgililerim için bu durum adeta bir piyango gibi oldu. Hiçbiri “Vauv, sen süper bir insansın” dememiş olsa da, yine hiçbirinin bu durumdan şikâyet ettiği de olmadı!
Gelelim benim bu paylaşımı yapmama sebep olan duruma. Birkaç sene önce evlendim, iki sene kadar önce de bir oğlum oldu. Eşim, adeta benim kişiliğimi tamamlarcasına, bencil mizaçlı bir insan. Tanıştığımız ilk günden beri öyleydi, ama ona olan hislerimin etkisiyle de olsa gerek, onun bencil tavırları bana her zaman sevimli geliyordu. Bencilliğini her zaman eleştirsem de, hiçbir zaman ciddi şekilde rahatsız olduğumu söyleyemem. Ancak son 8-10 aydır öyle bir davranış kalıbı geliştirdi ki, ben artık yaşadığım çaresizliği buraya dökme ihtiyacı hissettim.
Eşim, cinsel ilişki sırasında kendisi bir iki kez orgazm olduktan sonra daha fazla sevişmek istemediğini söyleyip beni öylece bırakıveriyor. Yalvarıp yakarmak, azarlayıp kınamak, hiçbiri bir işe yaramıyor. Hayır, vibratör olsam, işin bitince bir siler temizlersin, azıcık da olsa bir ilgi görürüm. Bense, öylece bırakılmış, kullanılmış bir peçete muamelesi görüyorum. İyi zamanına denk gelirse lütfedip “hadi ben yanında durayım, sen kendi kendine tamamla işini” diyor. Ama genellikle gördüğüm muamele “git işini banyoda bitir” şeklinde oluyor.
Kızlar, benim aylardır çözemediğim şey ne? Nerede hata yapıyorum?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Ne sen vibratörsün ne de o. Yaptığı şımarıklıktan ve bencillikten fazlası değil. Seni hak ettiğini düşünmüyorum. Aynısını ona yaşat. Eğer halini anlayıp da uslanmak yerine tümden cinsel ilişkiyi keserse de boşanmak istediğini söylersin ve boşanırsın gerekirse. Sana obje muamalesi yapmasına izin verme. Okurken ben deliriyorum böyle şeylere. Erkekte ne kadar iğrençse, kadında da iğrenç. Sen de onu yarım bırak ki anlasın bu durumu. Uyar demeyeceğim ama illa uyarmak istiyorsan ona "son bir kez daha deneyeceğim. Eğer gene bencillik yapıp da beni yarı da bırakırsan birdaha yapmayalım" diyebilirsin.
Özellikle, ortada bırakıldığım o ilk anda içimde oluşan o çaresizlik hissine bağlı öfkeye tercüman olduğun için teşekkür ederim. “İçimin yağları eridi” okurken. :)
Ama böyle bir şey için küsmeyi kendime yediremiyorum. Hele benim boşanmayı düşünmem için hayatın akışına aykırı olağan dışı şeyler olması gerekir, mümkün değil yani. Ama… Sevişmenin ortasında onun bana yaptığını, benim de ona yapıp onu ortada bırakıvermek çok iyi fikir. Çok iyi fikir de, çok da zor bir taraftan aslında. Çünkü sadece onu değil, kendimi de, bu kez kendi kendime, yarı yolda bırakmam gerekecek. :)
Rica ederim 🙂 Sen zaten yarı da kalan tarafsın. Senin bir kaybın olmaz. Ha ne olur? En fazla uslanmak yerine bu sefer tümden cinsellikten kacabilir. Anlamak yerine küserek manipüle edebilir. Ama zaten alay edilerek ulaşacaksan hiç ulasmaman daha iyi. Insan eliyle de boşalabilir. Biriyle yasiyorsa o tutkuyu hissetmek icindir. Nedensiz olarak sana bunu daima yasatiyorsa, uyardigin halde hala aynıysa hak ediyor demektir. Bugune kadar cok kadina bu site de bu tarz tavsiyeler verdim. Cunku bu simarikligi genelde erkekler yapar. Ama siz de tam tersi. Ben erkeklerin kadinlara centilmen olmasindan yanayim. Sen zaten asla yarı da birakmayarak o centilmenligi saglamissin. Ama obje muamelesi de nereye kadar yutulabilir ve neden yutulsun? Son karar senin..
Abi vallahi Kadının yaptığı bencillik ama senin de bu yaptığın genişliğe giriyor yani
Napayım ablacım? Kaderime razı olup kalan hayatımı ergen gibi kendi kendime takılarak mı geçireyim? Dürüst olunca “genişlik” oluyor, sahtekar olup gizli gizli aldatsam herkes gibi, daha normal olur değil mi?
42 yasinda hâlâ istekli misiniz o kadar
İnsan fizyolojisi üzerine biraz okumanızı, araştırmanızı tavsiye ederim. Bir mecburiyet, zorunlu bir durum olsa, “eyvallah” deyip katlanırsın. Ama sırf partnerinin bencilliğinden dolayı cinsel hayatını 42 yaşında mastürbasyon seviyesine çekip kalan hayatını öyle geçirmek zorunda olmak, haksızlık değil mi?