@DreamGhosters hayır öyle deme ölmeyi hak etmez ne olursa olsun o da bir insan ama soru ciddiyse tabiki de evlenmesi yanlış kendisi içinde karşı taraf içinde.
Çikolatacım öyle diyorsunda böyleleri yüzünden maddi manevi çöküntülere giren insanların hayatı ne olacak bunlar keyfine bakacak kullandıkları insanlarda belki intihar bile edecek o yüzden hiç acımam böylesine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erkekler inanmak istediğine inanırlar. Muhtemelen güzel rol yapmışsın seni zevkten uçurduğunu düşünüyor kesin.
Ne diye evlendin, ayrıca orgazm lezbiyenlikle duygusal bağla alakalı değil
Cinsel yonelimimi saklamak için evlendm.
Lezbiyensen neden evlendin Allah'ın canımsın.
Lezbiyen olduğumu saklamak için.
Senin ben olmayan kafana tüküreyim.
Mk trollü ikile şuradan.
Ne trolü ya. Lezbiyenim evlendim bir kaç yıla bosanacagim. Sonra kimse benden şüphelenmiycek.
Bir insanı kendine bu kadar kolay köprü yapıo kullanıp atabiliyorsun yani, senin gibilerin neye müstehak olduğu bellidir. Adam seni öldürse hiç acımam
Hayat bunu gerektiriyor ben ne yapayım. Ailem yanımda olsaydı sevdiğim kadınla evlenirdim.
@DreamGhosters hayır öyle deme ölmeyi hak etmez ne olursa olsun o da bir insan ama soru ciddiyse tabiki de evlenmesi yanlış kendisi içinde karşı taraf içinde.
Çikolatacım öyle diyorsunda böyleleri yüzünden maddi manevi çöküntülere giren insanların hayatı ne olacak bunlar keyfine bakacak kullandıkları insanlarda belki intihar bile edecek o yüzden hiç acımam böylesine
İyi rol kesiyorsun demek. Adamdan ayrılsana başını yakmışın adamın
Kanka sen boşan en iyisi
Henüz değil ama ilerde olacak.
Zevkinden mahrum kalma 😏
Kalmıyorum zaten 🤣
Kocanı kadınla mı aldatıyorsun😂😂
Ne anladıysan.
Ben anlamam gar daş ben gittim 😂
Ya da acaba işine mi geliyor
Dudakları dili parmakları da mı hünerli değil
Niye taklit yapıyorsun gerçeğini yaşatamıyormu
Lezbiyenim
Oha ya
Noldu
Bilmiyorum sok oldum
Anladim.
Neden evlendin ki
Gizlenmek için.
Nasıl gizlenmek. Kimden?
Lezbiyenligi gizlemek için.
Özgür ol neden gizleme ihtiyacı yaşafın çevre baskısı mı
Sen hangi ülkede yaşıyorsun. Şimdi sen , ben erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum desen çevren sana destek olur mu? Tabiki çevre baskısı.
Neden evlenmek zorunda kaldığını anlamadım. Bekar yaşa.
Bekar kalsam herkes evlendirmeye zorlayacakti. Şimdi boşansam kimse karışmaz ama artık.
Anladım da adama yazık.
Hiç mi anlamadı
Bana hiç bir şey sormadı şu ana kadar bence anlamadı gibi.
Bosaliyom gibi mi yaptın
Evet
Boşalmadin mu
Cvp
Taklidi yapıyorum diyor ya
Hmm yaş kac
Nasıl yaa canım mı
Ne?
canım mı
canım
Aptal mı
E ye evlendin?