Selam :)
Önce işin psikolojik tarafına bakmak lazım ne oldu o zamanlarda. Sevglilikten evliliğe geçince bir çok çiftin seks hayatı sekteye uğramaktadır. Sıklık azalır, alınan keyif azalır hatta senin durumundaki gibi neredeyse bitme noktasına gelir. Tartışmalar, günlük stres, maddi sorunlar vs derken özellikle kadınların kafası o kadar yoğun oluyor ki orgazma odaklanmayı bırak seks bile odaklanamıyor. İlk konumuz demek ki olayın asıl sebebini bulmaya çalışmak. Bu da eşinle iletişimden başlar. Suçlamadan, kendini kötü hissettirmeden doğru bir iletişim belki sonuç verir.Diğer konuya geçelim, fizyoloik. Hormonal değişimler kadınlar zaman zaman orgazm olmayı zorlaştırmaktadır. Östrojen hormonundaki düşüş buna neden olur. Ayrıca aynı hormon vajinal ıslanmayı da zorlaştırır ki bu acıya sebep olacağından zevk almak ve orgazm imkansız hale gelir. Buradaki çözüm eğer denemeyi düşünürsen OKEY Nirvana! Afrodizyak etkili ve orgazmax jeli ile hem ekstra kayganlık sağlar ki bu aldığın hazzı arttıracaktır hem de masaj jeli olarak farklı oyunlarda da kullanabilirsiniz.
Kadınların orgazm olması ciddi zaman ister. Eğer erkek bu süreden önce boşalıyorsa o zaman olay erkeği geciktirmeye çalışmaktır. Burada da devreye OKEY Rötar gibi geciktirici etkili bir prezervatif işinize yarayabilir. Ya da penis halkası, geciktirici sprey gibi farklı alternatifler değerlendirilebilir.
Orgazm taklidi ise kendin için yapabileceğin en kötü şey. Bırak eşini mutlu etmek için yalan söyleme kısmını ya senin zevkin, hazzın? Seks iki taraf da zevk alırsa bir anlam kazanır. Bu yüzden numara yapmaktan vazgeç ve eşinin senin orgazmın için çabalamasını sağla. Sadece birleşme değil, elleri, dili gibi farklı uzuvlarla da sana orgazm yaşatabilir. Bunu yapmaması için de bir bahanesi olamaz. Yeter ki talep et!
172 Yorumla- Soran+1 yıl
Cok tesekkurler
- +1 yıl
Guzel makale tesekkurler
En iyisi konusmak
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Mecburen diye birşey yok. Mecbur değilsin.. seks karşılıklı haz almak için yapılır. Eşin senin zevkini ve duygularını onemsemiyorsa, sadece kendini düşünüp bencillik ediyorsa bunun altında ezilmek zorunda değilsin. Seksten zevk almak senin hakkın ve bu hakkını yedirme.. Önce eşinin evlendikten sonra neden bencillestigini bir düşün. "Artık sahiplendim nasılsa benim" içgüdüsü ile seni geri plana atıyorsa uygun bir dille karşı çıkmalısın. Sekste iletişim çok önemlidir. Sağlıklı bir iletişim kurup çözüm yolu aradığınız takdirde size iyi gelecek pek çok yol bulabilirsiniz.
60 Yorumla
- +1 yıl
Elbette söylemelisin, gerçeğini yaşaman için dürüst olman şart. Eksik olan yanlarını konuşmalısınız, bunu telafi etmek için bir tek onun değil, senin de çabalaman gerekiyor. Cinsellikte çiftler arasında bencillik olmamalı, eğer bencillik varsa ve kendi zevkine bakıyorsa bu soruda söylediğin gibi sadece rol yaparsın. Özellikle ön sevişmeyi uzun tutmaya ve birbirinizle oynamaya çalışın. Dokunun, okşayın, dil atın, emin, arzunuzu ona hissettirin ki o da size hissettirsin.
20 Yorumla
- +1 yıl
Orgazm taklidi nasıl oluyor kadın orgazm olurken patlıyor itfaiye hortomu gibi. Kocan orgazm olup olmadığını anlayamıyor mu veya sende patlama olmuyorsa nasıl orgazm taklidi yapıyorsun? Çok az geldiğini düşünsek bile o pıt pıt sesini hem duyması hem de hissetmesi lazım 🤣
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- +1 yıl
Sadece bir şey söylemek istiyorum Sen o kişiyi gerçekten sevdiğini koşunuz diyorsun öyle değil mi peki orgazm taklidi yapan bir insan karşı tarafa gerçekten seviyor mudur Bak ben bunu Aşk ilişkilerinde de her zaman için söylüyorum Burada da söyleyeceğim hiç kimse kusura bakmasın bu orgazm olamama ile alakası değil olayın sadece senin flortoz bir karaktere sahip olma ile alakalı bir durum Çünkü sen bugün bir başkasıyla da beraber olsan aynı durumu yaşayacaksın kusura bakma da seni yargılamak için söylemiyorum Ama madem öyle bir karaktere sahipsin kimseyle uzun ilişki yaşama ve karşı tarafa Ben uzun ilişki insanı değilim de en azından karşı taraf sana bağlanmasın cunku unutma ki karşı tarafında duyguları var
32 Yorumla- Soran+1 yıl
@almidax gercekten bende anlamadim su an
- +1 yıl
Bence karşınıza onu alıp konuşmanız gerekir bunda bir şey yok anlayacaktır sizi.
10 Yorumla ona bunu ver. okusun kendini değiştirsin. ben uyguluyorum 3 il 4 saat ortalamam.
bak söyle başlayın. eşine bir teknik verecem bunu okusun ona göre sana davransın. bunda edebiyat fantezi eklemedim ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.
3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olduğunu söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Şöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım
Bunun için çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanman lazım.11 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Cok yanlis yapiyorsun. Ulkenin kadinlari olarak seksi sadece erkek icin, erkegin gururunu oksamak amacli yapmayin. Bende zevk almıyorum ama bunu belli ediyorum. Ogrensin. Kendini p*rno stari zannetmesin. Onunla esit konumda olmadigimi farkina varsın.(zevk konusunda esit olmadigimizi onun alip benim almadigimi bilsin) Sen boyle yapmissin simdi gidip desen inanmasi zor olacaktir e daha dun yatakta ayilip bayiliyordun diyecek. Bu hem kendini kandirmak, hem karsidakini. Erkeklerin olmayan performanslarini varmis gibi yapmayin, pohpohlamayın. Sonra kadin olarak sen sıkıntı cekersin. Seks tek degil iki kisinin zevk almasi demek. Tek kisiye düşüyorsa bu yapmanin bir anlami yok. Kadin nasil erkegi tatmin ediyorsa erkekte etmeli. Cok yanlis yapmışsın. Bu isin sonu ya aldatmaya gider ya bosanmaya ya da boyle tek tarafin zevk aldığı digerinin mutsuz oldugu bir evlilik olarak devam eder.
71 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok dogru soylemissin haklisin
Eşin taklit yaptığını anlayamıyorsa zaten cinsellikte hala amatör demektir. Çünkü penis kadının içindeyken orgazmı yakalayan kadının vajina kasları istemsizce kasılıp gevşemeye başlar penisi ısırıyormuş gibi sıkıp bırakır erkek normalde bunu anlar. Vajina yutkunur gibi olur içe dışa bir şişer bir çöker. Kadının göbek bölgesi kasılır titrer. Dudağını öperken kanının çekildiğini ve bir anda sıcak olan dudağının buz gibi olduğunu hissedersin. Kimisi çığlık atar kimisi tırnaklarını sırtına saplar yolar falan. Buradan kadının orgazm olduğunu anlarsın zaten. Eşinin sadece sahte inleme sesinden orgazm taklidi yaptığını anlamaması onun seks te amatör olduğunun bir kanıtı bence. Beni hiç bir kadın asla kandıramaz. Kanan erkekler bu kadar mı tecrübesiz diye düşünmeye başladım.
60 Yorumla- +1 yıl
Anlattıklarınızdan artık bu şekilde devam etmek istemediğiniz anlaşılıyor, ancak değişime karar vermek de zordur. Dört yıl boyunca boşalma taklidi yaptığınıza göre, erkek arkadaşınız muhtemelen cinsel hayatınızın yolunda olduğunu düşünüyor ve bir sorun olduğunun farkında değil. Sizin açınızdan bakıldığında neden şimdi söylemek istediğiniz de önemli. Erkek arkadaşınıza duygularınızı ve düşüncelerinizi anlatın, ilk duyduğunda üzülebilir ya da bunun kendinden kaynaklandığını düşünebilir. İlişkide boşalmak değil, sevişmenin her anından zevk almak önemlidir, ona birlikte geçirdiğiniz güzel anları hatırlatın ve sadece sorunun sona ulaşmak ile ilgili olduğunu belirtin. Ayrıca boşalmayı neden yaşayamadığımızı da sorgulamamız gerekli. Mastürbasyonla boşalabiliyor musunuz? Önce mastürbasyonla boşalmayı öğrenip, daha sonra bunu cinsel ilişkiye transfer edebilirsiniz. Bu erkek arkadaşınızla birlikte yaşayacağınız yeni bir deneyim olacaktır.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. kesınlıkle soylemelısın AMAA sureklı boyle yapıyordum dersen kendını kotu hıssedebılır yetersız hıssedebılır ya ck uzlur ya kendını yetersız sanabılır buda ters tepebılır. ben daha bosalmadım devam et dıyebılırsın baktın bıakırsa daha bosalmamıstım dersın ve bundan snradakılerdede dersın ama oncesınde bosaldıgını soyle ama erken bıtırdıgını soylemelısın hıc bosalmadım deme kotu hıssedbılır. seks olmadan evlılık yurumez kesınlıkle ortak noktayı bulmalısınız ve umarım esın anlayıs gosterıp oda gayret eder eger bır ıkı deneyıp sonra yıne bıldıgını okursa ozaman olan sana olur. bunun bırkac tedbırı var eger cozum bulamazsan bana yazarsan yardımcı olayım
20 YorumlaKesinlikle bunu onunla konuşmalısın. Kendini bu şekilde zorlamayla daha ileri götüremezsin. Her şeyden önce senin mutluluğun. Onun yaptığı çok bencilce zaten. O yüzden fazla uzatma bu konuşmayı derim
30 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Evlenince monotonlaşıyor genelde böyle olur. ya evlenince yapacaksın ilk ya da hiç evlenmiceksin. Evlenmeden önce yaşadığın için bir özelliği kalmadı adam için ve evlilikle sıradanlaştı artık kaybetme korkusu da yok heyecan da. Söyle direkt ona performansın düştü diye
62 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
@Baqış benim çevredeki çoğu kişi böyle erkekler için kendileri diyorlar ama sevgililerine değil arkadaşlarına diyorlar ilişkiye girmez diye😂😂
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Olay tamamen sende bitiyor. Evliliğimin ilk senelerinde bende aynıydım. Sonra bu olay benim için görev olmaktan çıkmalı diye düşündüm. Farklı pozisyonlar denemelisin, inan faydasını göreceksin.. Ben öyle yaptım ve sonunda mutlu olduğum pozisyonu buldum. Eşime konuyu hiç açıklamadan böyle daha çok haz aldığımı söyledim. Artik her ilişkim mükemmel.. Olayı once sen kafanda bitir.
63 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler asmisiniz kendinizi.. Türkiye de genelde kadınlar utangaç ve kendini eşini keftmekten uzak.. yenilik falan hak getire.. sizi tebrik ederim
- Cevap sahibi+1 yıl
Zaten hep bu utanma duygusu bizi bitiriyor. Aslında mükemmel olabilecek bi durumu çileye cevirebiliyoruz. Bazi şeyleri aşmak lazım bence, eşim benimle mutlu olmalı bu da nasil bisey acaba dememeli..
- +1 yıl
Hehhe😀 sanırım. o noktada en önemlisi iletişim. iki tarafda iletisime dikkat etmeli siz bayanlar gerçekten çok naziksiniz.. her türlü kırılganlığı ufacık şeyleri yatak odasına da yansitabiliyorsunux.. kuslukler yüzünden çok sekteye ugrayabikiyor yatak odası
- +1 yıl
Bunun sebebi ön ilişki uzun sürmüyor, farklı şekillerde denemiyorsunuz buda cinsel soğukluk yapar. Yani kadın haz almaz boşalmaz kuruluk olur. Bunun çözümü eşinle konuşman. Taklit yapıp kendini niye aşıyorsun bu aşırı fedakarlığa girer. Sonuçta eşinin bunu düşünmesi lazım. Eşinle konuş o şehvet olmazsa mutlu olmazsın bir yerden sonra stres olursun. Olmadı doktora gidersiniz.
50 Yorumla - +1 yıl
Öncelikle hoş bir durum değil. Hem senin orgazm taklidi yapman hem de onun kendini düşünüp bencil davranması..
Eşinin belli ki senin zevk alman gibi bir derdi, düşüncesi yok..
Söylemesen de olur, hiç bir şey yapmasan da.. Pek sorun edeceğini sanmıyorum..10 Yorumla - +1 yıl
Yaş aralığına bakılırsa yaşın genç muhtemelen evleneli çok olmadı, performansı çabuk düşmesi enteresan. En azından sorunun ondan kaynaklandığı apaçık ortada. Mutlaka söylemelisin nereye kadar orgazmsız, insan kudurur ya. Eğer söylediğin halde aynı tas aynı hamam devam ederse, marjinal yollardan birini seç ya da boşanma da çözüm.
10 Yorumla - +1 yıl
saçmalamayın. cinsellik eşit haktır. hakkını istemelisin. birinin mutlu diğerinin mutsuz olduğu ilişki haramdır. adamı da günaha sokma. taklit neden yapıyorsunuz. açık dürüst olunsana yahu. de ben mutlu olamıyorum çözelim bunu de açık konuş. o adam ne bilsin sen mutlu oluyorsun sanıyor. mutlu edemediğini bilmeli ve çözüm bulmalısınız.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Arkadaşım çekinecek bir şey yok kibar bir dille ona bunj izah et ve tekrardan deneyin güzel bir ortam kur ve seks yapın öncesinde erekte olana kadar seviş ve nerenden tahrik oluyorsan onu oraya yönlendir eğerki dürüst olursan inan çok daha mutlu olucaksın ama bunu söylerken çok kibar ol ki küçük düşmesin ona yetemiyorumuyum ben eşime diye düşünmesin dene cevabınj bekliyorum ve eğer orgazm olamıyorsan klitoral orgazm olmayı dene ve p*rno gibi şeyler izleme tavsiye niyetine bile onlarda orgazm olmaya engel bende aynılarını yaşadım
40 Yorumla - +1 yıl
bizde neredeyse bütün kadınlar taklit yapıyor bende evliyken öyleydim
91 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Orgazm olabilmek için kadınlar öncelikle cinsellikten zevk almayı istemeli, buna kendilerini layık bulmalı ve zevk almaya odaklanmalılar. Bu sadece partnerinin eksikliği olamaz
20 Yorumla - +1 yıl
Ya stresli bı donemdeyse olabilir böyle şeyler. Seksten daha doğrusu birleşmeden daha fazla zevk alabilmek için şehvet tutku gerekir güzel bir sevisme aşk ,öncesi çok önemli yani ve dediğim gibi stresliyse erkeklere çok yüklenmemek gerekiyor
20 Yorumla - +1 yıl
Orgazm taklidi yapmak yerine ona eskisi gibi orgazmı doya doya yaşayamadığınızı söyleyin. Hiç orgazm olmuyorum derseniz bu onda ani bir gerileme ve sizden uzaklaşma sebebi olabilir. Sadece onun bitişini biraz daha geciktirmesini ve aha çok istediğinizi söyleyin.
10 Yorumla - +1 yıl
anlaşılan artık standart sevişmeler size zevk vermiyor. eşinizin daha fazla sizi yalaması ve emmesi lazım. ön sevişmeyi uzun tutması ve sevişirken fantaziler hayal ettirmesi lazım. yoksa görev icabı yapmak gerçekten azap oluyor
20 Yorumla Hayatınıza renk katmanız lazım. O adım atmıyorsa sen adım atmalısın. Çünkü o seninde mutlu oldupunu düşünüyor. İlişkin esnasında ben boşalamadım de. Bunu birkaç birleşmede tekrarla. Oda seni mutlu etmek için yol arıcak. fanteziler, cinsel ürünler, farklı ortamlardaki birleşmeler sizi eski günlerinize döndürecektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaptığın çok yanlış bir şey. Eğer rol yaparsan erkek her şeyin yolunda olduğunu düşünür. Durumu çözmeye veya kendini geliştirmeye çalışmaz.
Konuşmalı mısın? Bu da çok gerekli değil. Bunun yerine sadece gerçek duygularını yansıt. Sadece orgazmda değil inlerken de rol yapma. Kendisi bir sorun olduğunu anlayacaktır.00 YorumlaBence sekste en önemli kural iletişimdir. Bu durumu eşinize söyleyin ve bir çare bulun. Eminim söyledikten sonra çare bulmanız pek zor olmaz. Şunu yapsan daha çok hoşuma gider, bunu yapar mısın... vb şeylerle partnerinizi yönlendirirseniz maksimum verimi alırsınız. Elinizden geldiğince bunu hissediyorum, şöyle yap lütfen bunu istiyorum tarzı yönlendirmeniz ve açıklayıcı cümlelerinizle onu destekleyin.
00 Yorumla- +1 yıl
O kendini kötü hissetmesin diye sen mutsuzluk çekiyosun niye bu fedakarlık ya niye?
60 Yorumla - +1 yıl
Bendede aynı sorun var ben sevgiliykende alamıyordum evlenince değişeceğini söyledi, asla boşalamıyorum ben taklitte etmiyorum biliyor gelemediğimi. Ama ne kafasına takıyo ne uğraşıyor seninki konuşmandan anlarsa konuş derim sonuçta önceden zevk aldığın bişeymiş yine olabilir
50 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aynı durum ben de eşimle yaşadım. Ben konuştum. Onun için değişen birşey olmadı. Ama ben artık taklit yapmıyorum. Evlendikten sonra neden böyle oluyor bilmiyorum. Ama sanki eskisi gibi değil gibi
50 Yorumla - +1 yıl
Direk söyle zevk almak seninde hakkın taklit yapan kadınları anlayamıyorum
50 Yorumla - +1 yıl
Daha farklı şeyler işte mesela süreci uzatmak için vajinani yalamasini işte daha sonra seviş daha sonra. İlişkiye gir süreci bu şekilde uzatabilirsin ya da en kotu penisine geciktirici sür
10 Yorumla - +1 yıl
Tecrübeli biriyse bunu anlıyor olması gerekir. Orgazm olmadan devam ettiğin her birleşme görev halini alır. Bu yüzden söylemen gerekiyor
60 Yorumla - +1 yıl
Dürüst olmamak daha büyük sıkıntılara yol açar. Ortak çözüme git onu yanlız bırakma. Farllılıklar deneyin. Prostat masajı vs.
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Söyle bence. Nereye kadar bunu devam ettirebilirsin ki
70 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Benim de sevgilimle çok iyi ilişkim var orgazm oluyorum da. Ama utancimi yenemedim boşalamiyorum. O da benim orgazm taklidi yaptığımı dusunuyor fakat yapmiyorum
30 Yorumla - +1 yıl
Söyle tabiki ön sevişme yapın. İyice organizm ol. Ondan sonra başlasın. Aradaki süreyi geçecek kadar seninle ön sevişme yapmalı.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
biraz zevk almaya çalış ve bunu ona incitmeden söyle.. biraz daha senjnle ilgilenmeli
65 Yorumla- +1 yıl
Söyledikten sonra incinmeme durumu olmaz
- Cevap sahibi+1 yıl
@Ahlakyoksunuuu eee nasil olcak peki konusmadan nasil anlasilacak
- +1 yıl
Zevk almaya çalışacak zevk aldığı şeyleri yapacak o an şöyle yap vs ama ben zevk almıyorum demek çözüm olmaz bence
- Cevap sahibi+1 yıl
@Ahlakyoksunuuu nelerden zevk aldigi konusulmali işte..
- +1 yıl
Tabi ama ben boşalmıyorum zevk almıyorum demesi çözüm değil kör düğüm yapar :d
Kesinlikle soylemelisin bu sorun ilerleeilce dahada buyul bir problem. haline gelebilir.
21 Yorumla- +1 yıl
Peki neden boyle olmaya basladi hic dusundunmu kopma noktasi nereydi hata kimde. Bence sen esini istemiyorsun
10 Yorumla - +1 yıl
Eninde donunda bıkıcaksın. Şimdiden söyle, düzeltmeye çalışın
50 Yorumla - +1 yıl
Erkenmi boşalıyor eşin pozisyon değiştirin bence kadının üstte olduğu pozisyonlarda kadının boşalması ve orgazmı yaşaması daha erken ve kolay oluyor bence bir dene sen allta olan pozisyondami seks yapiyorsun
00 Yorumla - +1 yıl
Kadınlar genelde zor tatmin olduğu için bence kocanda suç arama bu bilimsel olarak kanıtlanmış birşey çünkü. Yeni fanteziler aramaya bakın ve performans tek taraflı olmasın iki tarafta performans sergilesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Kontrolu sen ele almalisin taklit yaptikca sen o yeterli geldigini dusunmeye baslicaktir
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdi orgazm olmama ya da olamama nedenin eşinin seninle ön sevişme yapmaması yoksa senin orgazm olamamanmı bu mesajıma bi cevap yazarsan sana iki yönlüde bi cevap vermek istiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Esinle alakali bi durum mu yoksa seninle alskali mi bunu bilemeyiz... sen hic baskadiyla seks ysptin mi onda da dyni mi oluyor... esin baska bi kadinla seks yapmis mi o kadin da da ayni mi olmus...
00 Yorumla - +1 yıl
Evlilik ya da bitbirinixr sürekli kavuşmak heyecanınızı öldürmüş. Yeni
şeuyler deyineyin30 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Söylemezsen problem çözülmez konuşmalısın bunu. Benim de eşim orgazm olmuyordu oral yaparak boşaltıyorum söylemese bilemezdim
10 Yorumla Kandırmaya ne oluyor ki söylemek zorunda değilsin sadece şu saatten sonra dürüst ol adam için yeterli bence hem neden taklit yapma gereği duyuyorsn neyse o olmalı dediğini yap sadece sende takılma akışına bırak
10 YorumlaSöylemelisin yoksa belli bir zaman sonra sıkılırsın. Neyden zevk alıyorsan özellikle yapmasını iste
60 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Biz de ayniyiz, mecburen dusta kendim bosaliyorum. Soylesem de duzelcegini sanmiyorum cunku cok defa konsutuk.
43 Yorumla- +1 yıl
Kader😉
- Cevap sahibi+1 yıl
@Ay_ışığındasaklıdır Sana fikrini soran mi oldu gerizekali? Yuru git!
- +1 yıl
Penisi küçük, ince, rengi kötü, dokusu iyi değildir. Sana kalın ve büyük lazım
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Mükmmel orgazm olmk istyrsan kendini bi kadına bırak
91 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Kesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. Taklit yapıyorsan bunu uzun süredir anlamaması bence mümkün dğeil. Ciddi olarak anlamıyor ise de bu çota umurunda değil demektir. Buda hoş olmaz. Söylesen de sonucu değiştirmez. Tabi yine de açık açık söylemek bence, daha doğrusu.
10 Yorumla- +1 yıl
farklı pozisyonlar dene. sana orgazm edebilecek belli noktalar vardır. onlara buldun mu iş çok kolay olur.
00 Yorumla - +1 yıl
Yapmayın işte sonra siz mutlu olamıyorsunuz biz sizi mutlu sanıyoruz... Sonra Bi yerde patlıyor bu erkek düşünüyor en hep böyleydim diye ve o saatten sonra maalesef cosuzulemiyor
00 Yorumla - +1 yıl
sizce kısa mı sürdüğü için kısa mı kaldığı için yoksa eksik olan başka şeyler mi var bu oral tutku vs.
00 Yorumla Taklitlerin aslını yaşatmadığı yegane yer yataktır. Söyleme yine de.
50 Yorumla- +1 yıl
Seni organznım etmeden girmesin direk uzn uzun sevişin oral ile seni kıvama getirsin boşalmaya yakın içeri girsin ozaman beraber olursunuz
00 Yorumla - +1 yıl
Kardeşim senin durumun çok kötü. Ortada istek yok birbirinize sadece katlaniyorsun ve bu ileride daha büyük problemler açacaktır
00 Yorumla - +1 yıl
Sanırım biyerlerde yanlış yapıyonuz ya da eksik heycan azu olmalıki zevk olsun bu duyguları yükseltmelisiniz oturup konuşun
00 Yorumla - +1 yıl
Ilkler heycanli olur hemen orgazm olursun sonra monotonlasir farkli pozisyonlar ve fantaziler denemelisin
00 Yorumla - +1 yıl
Söylesen de bir şey değişmez. Aynı kişiyle devam ediyorsan oralı uzun tuttur ve titreşimi vibratör edin ve takviye olarak kullanırsın.
00 Yorumla - +1 yıl
bu çok buyuk bir sorun zevk almıyorsam almadığımı belli ederim ve uzaklasıırım
10 Yorumla - Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu konularda yara bandı anolojisi yapacağım, hızlıca çekin gitsin.
Hocam agzina saglik ama malsef kadinin sagdan soldan ogrendigiyile cinsel hayati hem kendine hem esine zehir ediyor cileye donusturuyor
Kimi penis kucuk ince yok 30 dk ve daha uzun surede bosalmaman lazim gibi durumları dile getiriyor ama bence erken gec bosalma beraber bosalmama olayidir ciftler ayni anda bosaliyorsa bence sorun yok