mastürbasyon yapmayı yeni öğretmeye çalışıyorum bir dün orgazm oldum kendisi 1 dk sürmeden orgazm oldu bana mastürbasyon yapmazsa tabi süre 10 dk oluyor o yüzden bana yapmadığını düşünüyorum kendi işi bitince her şey bitiyor o kadar söylüyorum bak beni de düşün vs diye kendisi erken boşaldığını düşünmemek için mi böyle yapıyor ya nedir bunun çözümü bende her seste sadece acı değil orgazm olmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayBu durumu açıkça ve yargılamadan konuşmanız çok önemli çünkü cinsellik iki kişinin de haz alması gereken, karşılıklı bir deneyim olmalı; senin de isteklerin, ihtiyaçların var ve bunlar yok sayılmamalı. Partnerin hızlı orgazm oluyorsa ve ardından sana dokunmayı bırakıyorsa, bu sadece fiziksel değil, biraz da duygusal bir kopukluk olabilir. Belki utanıyor, baskı hissediyor ya da erken boşalmayı sorun etmiyor gibi davranarak kendiyle yüzleşmekten kaçıyordur ama bu senin tatminini gölgelememeli. Ona "erken boşalmak sorun değil ama beni yarı yolda bırakman oluyor" gibi net ve sıcak bir dille hislerini anlatabilirsin. Çözüm, birlikte zevk almayı yeniden keşfetmek olabilir; ön sevişmeye ağırlık vermek, mastürbasyonu oyun haline getirmek, hatta bazen onun sadece seni tatmin ettiği anlar yaratmak ikinizin de bağını güçlendirebilir. Bu senin zevkin ve bedenin—her hakkın var, bunu sahiplenmen çok güzel.
16 Yorumla
Soran10 ayDiyorum aslında erken oluyor işte benimde karnım ağrıyor bu şekilde sadece acı çekiyorum bende zevk almak istiyorum diye ama yok
Cevap sahibi10 ayBoşalsa bile en azından oral yaparak seni boşaltabilir
Soran10 ayYapabilir ama yapmıyor oral veya elle devam etmiyor üstümü temizleyip kalkıyor
Cevap sahibi10 ayAllah Allah. Dilersen konuşabiliriz.
Soran10 ayNe diye
Cevap sahibi10 ayGenel olarak
En İyi Cevaplar
Merhaba, 1 dakikasa boşalıyorsa tabiki erken boşalma sorunu var kabul etmese de, bu durumda seni de tatmin etmek zorunda, orgazm olmayan bir seks insanı ilişkiden soğutur
010 Yorumla
Soran10 ayEvet öyle konuştuk bakalım işe yarayacak mı bilmiyorum benim orgazm olmam ondan uzun sürdüğü için efor sarfetmrk istemiyor mu anlamadım
Soran10 ayÇok değil yayani tam ıslanmadan yapmaya çalışıyor
Soran10 ayEvet ereksiyon sorunu var olmuşken hemen yapayım kafasında
Soran10 ayEvet galiba öyle
Soran10 ayYani 10-15 dk uzun geliyor ona bence normal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kocan da erken bosalma sorunu varsa bunu anlamaz kadınlar üst üste orgazm olablir erkek boşaldiktan bir süre sonra ancak sertleşir
010 Yorumla
Soran10 ayEvet ama hiç üst üste orgazm olmadım birini olsam yeter diye bakıyorum artık
- 10 ay
Bu büyük sorun mastürbasyon yaparken kaç dakika da boşalıyorsun? Çünkü bunu seks de içinde girip çıkarken oksasa seni orgazm çabuk gelirsin ya da misyoner de mesala sokarken kavisli aşağıdan yukarı ya da doggy de skini aşağıdan yukarı hafif kokleyerek yapsa doğru noktaya dokununca orgazm olman an meselesi
Soran10 ayHiç vajinal olmadım misyonerde kendi elimi koyarak iki üç kere oldum o klitorisini bulana kadar dikkatim dağılıyor benim
- 10 ay
Hep aynı pozisyonda ve aynı şeyleri yapıyorsa bir süre sonra kocanla seks yapmak daha istemicen ama içten içe de libidon hormonlarıni kontrol edemiceksin... sırf yalarken bile klitorisine değer dil ve emmek seni aşırı uçurur zaten
Soran10 ayYa orali seviyorum evet ama daha bilmiyor ben kendi vücudumu bildiğim için ne zaman nasıl hızlı yavaş olmam gerektiğini biliyorum genelde ya misyoner ya da ben üstte doggyde canım çok acıyor yapamıyoruz ıslanmadığım için de olabilir
- 10 ay
Sen daha doğru düzgün seks nedir yaşamamışsin üstte olduğun pozisyonda klitorsit surttugu baskı olduğu için en zevk aldığın olur... bazen hızlı ve sert bazen yavaş bir anda sert olacak şekilde senin seks esnasında duygudan duyguya geçiş yapman zevk verir
Soran10 ayBilmiyorum
- 10 ay
Dilersen uzun uzun konuşabiliriz
Soran10 ayNeyi
- 10 ay
Konuyu dilersen
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Şu eşlerinizi azıcık seçerken seksi düşünün yahu! Yemek yerken bir kişi bencilliğini belli eder! Sekste böyledir. Dikkat et kocan aceleci değil mi?
010 Yorumla
Soran10 ayEvet aceleci
Soran10 ayEvet nasıl düzelir
Soran10 ayYok çıkartmıyor yani öpüşme boyundan göğüslere kadar sonra eliyle biraz bir sulanmaya içime girmeye odaklanıyor hemen dur acıyor diyorum sulandın diyor ee bu çeşmeyi aç biraz daha sulanayım diyemiyorum
Soran10 ayYapmıyor yani hafta bir falan
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. erkeklerin çoğu böyle kendi boşalıınca sırtını dönüp yatıyor onun için önsevşmeyi ve oraklı uzun tutacaksın uzun uzun oral yaptıracaksın
053 Yorumla
Soran10 ayOral yap demiyorum ki hiç 20 dk sürse çok uzun sürdü diyor
Soran10 ayBilmiyorum açık iletişime geçemedik
Soran10 ayOnun için benim mutlu olmam önemli mi cinsellikte bilmiyorum
- 10 ay
Bazı erkekler nasıl alışmışsa öyle devam ediyor yani nasıl başlamışsa.. genelde saha önce cinsellik deneyimi olmayan erkekler böyle oluyor cinselliği sadece kendi boşalana kadar sanıyor kadının hislerini boşalıp boşalmadığını bilmiyor o yüzden sende beklentilerini söyleyeceksin bundan zevk alıyorum diyeceksin bilmeyen insan sen bir şey söylemediğin zaman öğrenme gereğide duymaz.. nasıl olsa yapıyorum bitiyor oda zevk alıyordur der..
Soran10 aySöylüyorum bak klitorisime biraz yavaş dokun bastırma hemen hızlanma sende nasılsa bende de öyle hassas diyorum ama o kadar kendini odaklıyor ki hemen olsun bitsine hızlı hızlı yapınca zevk alamıyorum bazen acıyor bazen eli orada bile olmuyor ama yapmaya devam ediyor gülesim geliyor sinirden
- 10 ay
Öyle alışmış ama öyle devam edecek diye bir şey yok senin karşına alıp konuşmanla kendini biraz düzeltir.. sekste hızlı olmak kadını tatmin etmez yavaş başlamak önce güzelce oralle doyurmak ıslandıktan sonrada yavaş yavaş içine girip öyle hızlanmak lazım.. diğer türlü iki saniyede boşalır zaten kendini biraz tetiklemeli vajina görünce hemen içine girmeye odaklanmamalı önce seni keşfetmeli güzelce
Soran10 ayKeşfetme isteği yok nasıl yaptırabilirim onu reddetmediğim için bu kadar rahat takılıyor galiba
Soran10 ayEvet öyle olabilir ama benim dikkatimi dağıtıyorsun diyor sonra da
Soran10 ayYani çok söylüyorum ama yine deneyeyim bilmiyorum anlayacak mı
- 10 ay
Bazı erkekler söylemlerle değil hareketlerle yola gelir.. biraz kendini geri çek bu şekilde istemiyorum de oda senin isteklerini yapmaya başlayacaktır... önce önsevişmeyi uzun tutun sonra güzelce oral yaptır sulanana kadar zaten sulanmaya başlayınca sende sekste kolayca orgazm olacaksın
Soran10 ayUmarım bu şekilde ilerler bu sebepten tavır almayı istemiyorum
Soran10 ayTavıra tavır diyorsun
Soran10 ayKarşılıklı mutlu olmak lazım
Soran10 ayEvet bende öyle düşünüyorum
Soran10 ayEşimle konuştuk kullandığı antidepresanlardan sonra testesteron seviyesi düşmüş doktora gitmiş tedavi için
Soran10 ayOrale ısınmamız lazım biraz sorun şu ki o bana yaparken kendi de yükseliyor sertleşince içime girmek istiyor
Soran10 ayYavaş olursa bende orgazm oluyorum ama sertleşmişken hızlı hızlı yapıyor sinir oluyorum
- 10 ay
kendini frenlemesi lazım bu konuda braz kendini frenlemeli tamam erkek olarak hepimiz sertleşince boşalmak için hızlı yapmak isteriz ama kendimizi frenleyip karşı tarafın zevk alması için yavaş yavaş yaparız.. seks sadece boşalma odaklı olmamalı bu zaten boşalana kadar birkaç sanbiye zevk demektir.. diğer türlü daha uzun zevk alma verme oluşur..
Soran10 ayO an kendimi frenleyemiyorum iniyor diyor
Soran10 ayEvet sertleşme problemi var
- 10 ay
Bunun tedavisi var ikinizinde cinsel hayatının daha aktif olabilmesi için tedavi olması lazım... kendi kendinede bunu düzenleyebilecek programlar veriyorlar diye biliyorum ama önce doktor kontrolü olması lazım.. ama sertleşme problemi olurp oralle kadını orgazm eden çok erkek var penise gerek yok kadın orallede çok zevk alıp boşalabiliyor
Soran10 ayOral yapmadığı için sorun orada zaten tedavisini olacak inşallah
Soran10 ayZorla oral mi yaptırayım adama
Soran10 ayEvet öyle niyeti olan yapar
Soran10 ayEvet
- 10 ay
aslında basit dokunuşlar bazı şeyleri tetikliyor güzel koku bazı kokular vardır erkeklerin isteğini artırır afrodizyak etkili kokular... sonra güzel bir iç çamaşırı.. güzel bir yaklaşım bunlar daha iyi performans sağlar.. erkeğinde enerji yapıcı gıdalar tüketmesi etkili olur özellikle fındık erkeğin penisini çabuk sertleştiren şey ya da keçiboynuzu
Soran10 ayFındık falan bir kür yapalım madem
Soran10 ayAfrodizyak etkili kokuyu nereye sürcem ki
Soran10 ayDenemek lazım
Soran10 ayKonuştum baya açık açık sorunun varsa erken boşalman sorun değil sadece beni öyle bırakma diye falan anladım dedi ama bakalım
- 10 ay
Açık açık konuşmak böyle şeylerde çok etkili olur sonuçta sorunu olması önemli değil bunu kabullenmesi ona göre sana farklı yollarla tatmin vermesi önemli.. her insanda kusur vardır sonuçta cinsel sorunu olmayanlarda bile cinsel performans olmayabiliyor ya da iyi seks yapamayabiliyor çekim olmayabiliyor..
Soran10 ayEvet öyle dedim bende sende sorun olması benim zevk almama engel olmamalı dşyr
Soran10 ayEvet öyle bakalım bilmiyorum kendi sorunlarını halletmesi lazım birazda testosteron hormonu önemli
Soran10 ayEvet umarım düzelir teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayAcele etmemesi lazım hızlı yapmaması lazım sadece bir bölgeye odaklanmaması lazım
06 Yorumla
Soran10 ayEvet öyle aceleci biraz kendisinin indiği için
- 10 ay
Normalde inmemesi lazım zaten içindeyken de mi iniyor
Soran10 ayValla oral yaparken bile iniyor normalde sen sert olurdu
- 10 ay
Çok ilginç yalarken bile iniyorsa sıkıntı
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Tedavi olması lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
10 aySen hazla parlamayı hak eden bir kadınsın, göz ardı edilmek değil.”
Ve unutma
Senin ihtiyaçların lüks değil, sevginin dili.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayErkek baoşalmadan önce seni boşaltmalı. Çünkü erkek boşaldıktan sonra seni boşaltamaz kolay kolay.
01 Yorumla
Soran10 ayEvet bir kal geliyor uzanıyor zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayKadının daha önemli olduğunu ne zaman öğrenecek böyleleri
01 Yorumla
Soran10 ayBöyle olacağını bilmezdim
Bide eşin durum vahim geciktirici falan kullansın bari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİlaç kullansın olmaz böyle seninde çhtiyacın rahatlamak zevk almak
08 Yorumla
Soran10 ayNe ilacı geciktirici mi
Cevap sahibi10 ayEvet tabi ki ve ekstra ereksiyonda sorun yaşıyorsa onun içinde kullansın
Soran10 ayNasıl ekstra
Cevap sahibi10 ayİkinciye kalkmıyorsa mesela ya da ilişki esnasında tam sert değilse
Soran10 ayİkinciye ne kadar süre sonra kalkıyor
Cevap sahibi10 ayYorumlarda mı konuşalım bunu eğer istersen detayları rahatça konuşalım ne dersin
Cevap sahibi10 ayGizliden çıkıyorum o zaman?
Soran10 ayBuradan yaz
Gizli Üye(25-29)10 ayHerşeyi beraber yapıyoruz bunu niye ayrı ayrı yapıyoruz g0t dedin mi
01 Yorumla
Soran10 ayHshahshs güzelmiş bu
Gizli Üye(45 üstü)10 ayozaman başka bir illegal koca bulucan haftada bir destek olacak sana. yoksa stres yüklenirsin
05 Yorumla
Soran10 ayTövbe
Cevap sahibi10 ayozaman böyle yarım kalarak devam
Cevap sahibi10 aybari ylayrk ve parmak destekle boşaltsın seni
Soran10 ayOnu yapsa yeterde işte
Cevap sahibi10 aylayıkıyla yapsa keşke. yapsa oda sever tadını 🤷♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayBencil köpek ben olayım vermem ona aptal insan karşısındakini düşünmez mi
06 Yorumla
Soran10 ayHahshas niye kocama saydırıyorsun tövbe
- 10 ay
Bencillik yapıyo ondan insan ne olursa olsun eşini rahatlatır ilk kötü olarak demedim
Soran10 ayÖyle diyordu evlenmeden önce
- 10 ay
Onu herkes der önemli olan köprüyü geçtikden sonrası yazık günah degil mi sana
Soran10 ayYazık bana
- 10 ay
Yazık tabi
Erkek dediğin kadını delirticek.. Art arda boşlatıp yıpratacak. Parçalaması lazım seni.
21 Yorumla
Soran10 ayYok işte yok testosteronu düşük çıkmış bu sıra iş stresi falan derken
10 ayEşin sana neden mastürbasyon yapsın anlamadım
25 Yorumla
Soran10 ayKlitoral orgazm olduğum için kim yapacak
- 10 ay
Mastürbasyon kendi kendine tatmin olmak demek
Soran10 ayCahilsin madem araştır kendi kendine diye bir şey yok bide bana akıl veriyor
- 10 ay
Tamam 😃
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tipik türk erkeği kendi zevkini düşünür sadece
06 Yorumla
Soran10 ayNe yapalım
Soran10 ayDenedim o gün orgazm oluyorum sonra tekrarlıyor işte
Soran10 ayEvet olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayO kadar mı bilmiyor yahu
02 Yorumla
Soran10 ayÖyle
- 10 ay
Gönder onu sen bana sevişmesini öğreteyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayİkinci oluyor mu
09 Yorumla
Soran10 ayGünde 3 kere oluyor ben orgazm olmadan düşünsene benim için kötü
- 10 ay
Süre az sana yetmez oral felan yapmıyor mu
Soran10 ayOral yapınca uzun sürüyormuş
- 10 ay
Nasıl yani
Soran10 ayBenim orgazm olmam uzun sürüyormuş çenesi ağrıyormuş
- 10 ay
Hayır daha kısalır yaladıkça seni
Soran10 ayTamam işte o da tecrübesiz olduğundan nereyi yalayacağını bilmiyor en son 20 dk sürdü uzun dedi
- 10 ay
İstersen detaylı konuşabiliriz yardımcı olmak isterim
- 10 ay
Oradamısın
Önce seni tatmin etmesi lazım
03 Yorumla
Soran10 ayAnlatamıyorum bunu ona
Soran10 ayNe bileyim kafası kalınlaştı galiba ya tecrübemiz yok evet ama denemesi lazım neden zevk alıyorum ne kadar sürerse sürsün
Gizli Üye(25-29)10 ayDusuncesizlik yapıyor kusura bakma
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBurdamisin
Cevap sahibi10 ayAynımı hala
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aldatılmayı hâk eden biri daha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen hep yarım mı kalıyorsun ilişkide
012 Yorumla
Soran10 ayYani genelde gün bir ben üç o falan oluyor belki ben sıfır
Soran10 ayÖyle maalesef
Soran10 ayNe bileyim daha önce evindeki hayatım olmadığı için
Soran10 ayCinsel hayatım
Soran10 ay2 hafta
Soran10 ayNe konuda
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
10 aySana haksızlık bu sana ihanet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYeterince oral yapmiyor mu
01 Yorumla
Soran10 ayYok sık yapmıyor
Gizli Üye(36-45)10 ayNe kadarlık evlisiniz ne sıklıkla yapıyorsunuz
09 Yorumla
Soran10 ayDaha 2 hafta oldu hergün yapıyoruz işte günde 3-4
Cevap sahibi10 ayHer gün yapıyorsun üç dört ve orgazm olamıyor musun
Cevap sahibi10 ayBakireydin evlenince kocanla seks yaptın dimi ilk sen
Soran10 ayOlamıyorum evet
Cevap sahibi10 ayMastürbasyona alışmışsın sen. İçine hızlı uzun uzun girip çıkması lazım.
Cevap sahibi10 ayBugün mastürbasyon yaptın dimi
Soran10 ayYoo
Cevap sahibi10 ayO zaman yapacaksın belli ateşlisin yarım kalmışsın. Ne zaman becerdi yarım bıraktı seni
Cevap sahibi9 ayNe yaptın
Gizli Üye(30-35)10 ayBir çözüm var
09 Yorumla
Soran10 ayNe
Cevap sahibi10 ayBir ilaç var daha doğrusu sprey
Soran10 ayNasıl bir şey
Cevap sahibi10 aySağlığa zarar vermiyor
Sadece üstten uyuşturup erkeğin geç gelmesini sağlıyor ve iyide oluyor
Soran10 ayBilmiyorum
Cevap sahibi10 ayBen kullandım daha önce çok işe yarıyor
Soran10 ayAnladım bunu eşimin kendisinin istemesi lazım
Cevap sahibi10 ayOna gerek yok o an kullanıraa Bir istenmesine gerek yok o da mutlu olur
Cevap sahibi10 ayİstersen sana vereyim
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değiştir ne ugrasiyon
02 Yorumla
Soran10 ayNeyi kocayı mı
Gizli Üye(25-29)10 ayBu evliliğin başı böyleyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHiç bir şey anlamadım yazdığında 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aldat
01 Yorumla
Soran10 ayTövbe
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBaya kısa sürüyormuş
02 Yorumla
Soran10 ayMaalesef
- 10 ay
Üzüldüm ya nerdeyse girmesiyle boşalması bir
10 ayDırek gırıyormu
03 Yorumla
Soran10 ayİşte öpüşme ve iki dk elle ıslanmam için dokunuyor sonra direkt giriyor
- 10 ay
Bır tuyo verecem
Soran10 ayNe
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayKendini düşünüp gidiyo mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 aySana yazik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
10 ayAyrıl, ondan bundan.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayÜzüldüm sana
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKaç dakikada boşalıyor eşin
06 Yorumla
Soran10 ayYani eğer beni boşaltmaya çalışmazsa 10 dk falan çalışırsa ben boşaldıktan 2dk sonra
Cevap sahibi10 ayGene iyimiş düzelir zamanla
Soran10 ayİyi mi
Cevap sahibi10 ayDüzelir zamanla bence iyi bende oda yok ama ben evli deglm
Cevap sahibi10 aySeni yalarkene kafsndan tut yönlendir
Cevap sahibi10 aySen üstte ol her zaman o zmn daha cabuk boşalın
Gizli Üye(25-29)10 ayHak etmediğini verme ona
09 Yorumla
Soran10 ayNe diyim
Cevap sahibi10 ayBu güzel kadınlığımı hak etmiyorsun de
Cevap sahibi10 ayKonya ya yakın mısın
Soran10 ayHdjsjdjs
Cevap sahibi10 ayNeye güldün hdhdhdhd