Küçük yaşlarda kendimi keşfettim, ve mastürbasyon yapıyordum , çok sıkıntılar yaşadım, her sıkıldığımda yapıyordum bu beni rahatlatiyordu, evlendim ama hala devam ediyorum, eşimden zevk alsam da orgzm olamıyorum, ya da hissetmiyorum, çok kez bırakmayı denedim ama olmuyor bağımlılık midir nedir ya da ihtiyaç mıdır , aslında istemiyorum mastürbasyon yapmak yapmadığım zaman sürekli düşünüyorum aklımdan çıkmıyor bu beni rahatsız ediyor, kimseye söyleyemiyorum eşime soylersem üzülür diye korkuyorum o benim için elinden geleni yapıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMastürbasyon alışkanlığının, daha doğrusu bağımlılığının kötü yanı bu.. Düzenli bir cinsel hayatı olan biri, zamanla bunu aşabilir.. Bunun için senin de çabalaman gerekiyor.. Mastürbasyon yapma ihtiyacı hissettiğinde iradeni kontrol et ve eşinle beraber olmayı bekle.. Zamanla aşılmayacak bir konu değil..
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen için teşekkür ederim, deneyeceğim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle travmatik mastürbasyon yaparak kendi vücudunu keşfetmedin pek. Kısa, hızlı ve anlık zevk almak için klitorisini okşadın sürekli.
Yapman gereken ilk şey doğru mastürbasyon yapmayı öğrenmek ve kendi bedenini tanımak. Daha sonra eşinden senin vücuduna masaj yapmasını istemelisin. Onun dokunuşlarını vücudunda hissettiğinde bir yabancı gibi değilde bir dost gibi hissedene kadar alıştırma yapmalısınız.02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir çocuktum başladığımda, ailemden birini seks yaparken görmüştüm istemsiz
- +1 yıl
Bir dahaki sefer daha kaliteli mastürbasyon yaparak başla. O doyum hissini aldıkça zaten merak edeceksin
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaş kaç. Kaç senelik evlisin. Eşinle haftada kaç kere ilişki yaşıyorsun. Haftada kaç kere mastürbasyon yapıyorsun. Bu durumu eşinle konuş. Benim eşim olsan bundan çok tahrik olurdum, eşinde tahrik olabilir.. Yanımda mastürbasyon yapmanı isterdim.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaş veya sene önemli değil küçüklüğümden beri yapıyorum.. üç günde bir mastürbasyon yapıyorum genelde, benim sorunum sadece yalnızken odaklanabiliyorum , esim yapıyor bazen olmuyor işte, belki utandigim içindir bunu asamadim
Soran+1 yılEsimle de sık sık yaparız
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. mastürbasyon alışkanlığı bende de var ama benimki yoksunluktan. Sendeki doyum olmamasından. Evlilik öncesi son zamanlarında haftada ne sıklıkta yapardın mesela.
012 Yorumla
Soran+1 yılSaymadım ama sıklıkla yapardım
- +1 yıl
Yani her gün 2-3 kere gibi mi
Soran+1 yılYok üç gunden sonra dayanamıyorum yapıyorum
- +1 yıl
Bekarlen de böyleyse aslında yoğun bi mastürbasyon alışkanlığın yokmuş. Vajinal orgazm zamanla öğrenilen bişey. Bunu masta bağlama bence. Ne kadarlık evlisin
- +1 yıl
Olaya mastürbasyon alışkanlığı olarak bakmıyorum. Zihinsel bi durum var
Soran+1 yılEvet galiba öyle, ana çaresi ne bilmiyorum, bu yüzden bazen onunlayken zevk almıyorum malum o da hissediyor bunu, son zamanlarda kendini yetersiz hissettiğini düşünüyorum bunun için çok üzgünüm bırakmak istiyorum 😕
- +1 yıl
Evliliğimizin ilk yılları eşim de sen gibiydi. Ama aştık yani. Bunda eşinin rolü önemli. Senin de zihnin önemli. Mastı bırakamazsın. Canın isteyecek sonuçta
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Danışmak istediğin konular olursa yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Nasıl gidiyor. Masta devam ediyo musun
- +1 yıl
Nasıl gidiyor merak etttim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
1 yılEşin ve senin cinsellikleri haz algınız bambaşka
Eşin bedensel bir boşalma peşindeyken sen zihinsel ve bedensel bütünlük içinde bir haz peşindesin çünkü zihinsel bir hazzın zevkini biliyorsun ama o bilmiyor00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon Yapanlara Karşıyım Çünkü
İlişkiye Gireceğinde Vajinadan Alacağın Zevkleri bitiriyor Penise Uyum Sağlayamıyor Çünkü Elle Alışmış Peniis El Gibi Asla Yapamaz Ama istersen Bundan Kurtulman Ve Eşinle Mutlu olman için Seni Bu Konudan Kurtarabilirim Bir daha mastürbasyon Yapmazsın inanki...
İstersen Detaylı Anlatabilirim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende evlium surekli mastürbasyon yapiyorum cunku esim zevk vermiyor doyumu aldirmiyor. Secting bile yeri geliyor daha zevkli oluyor hatta goruntulu konusma desen uyumlu bir partner daha zevk veriyor kisacasi sorun bidemi bilmeme ama insanin istekleri herkrsin farkli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Mastürbasyon esnasında el ile daha fazla uyariyorsun kendini. Yani boşalma eşiğin yükseliyor. Esin ile seks yaptığında aynı aeviyeye ulaşamıyorsun dolayısıyla. Birakamiyorsan da eşine belli etmemen mantıklı.
10 Yorumla
+1 yıleşinle ilişkiye girerken kendine de dokun. bence üzülmez. onunla herşeyi konuşmalısın. yabancın değil o.
mastürbasyon yaparken başkasını mı hayal ediyorsun *02 Yorumla
Soran+1 yılSadece o şeyi hayal ediyorum
- +1 yıl
özel bölgene eşin dokunduğunda zevk alıyor musun?
1 yılEsin hemen iliskiye giriyorsa yanlis yapiyor sevisecek oksayacak seni iliskiye hazirlacak ondan sonra iliskiye girecek ve iliski uzun suruyor boylece. En az ilk 30 dk surer ikinci 45 dk felan suruyor en azindan bende boyle
00 Yorumlaİlişki sırasında yap sende bunun kötü bir şeyi yokki
13 Yorumla
Soran+1 yılOnun yanında utanıyorum
Soran+1 yılBilemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir problemdir eşinle konuşmalısın zevk almıyorsan bunu onunla konuş farklı yöntemler deneyin. Özel konularını eşinle konuşmalısın bizimle degil
113 Yorumla
Soran+1 yılOnunla konuşamıyorum çünkü üzülmesini istemiyorum zaten bazı şeylerin farkında gibi , benim için elinden geleni yapıyor
Cevap sahibi+1 yılBak iletişimsizlik ilişkinizi bitirir. Üzülecek bir şey yok birlikte çözüm yolu arayın. Şimdi sana bir tarif verecegim onu denemelisin
Macun hazırla içine bal karıştır akşam uyumadan önce tatlı olarak hazırlamalısın gizliden eşine yedirirsen 5 gün yataktan çıkmazsınız😀😀 Sürekli hazırlamamalısın 2 haftada bir kez hazırlamalısın.
Cevap sahibi+1 yılBal , az toz zencefil kudret narı karıştır tatlı olarak hazırla yedir. macunla karıştır ama çok abartma sabah çıkamazsınız😀😀
Cevap sahibi+1 yılSana böyle birşeyi ögrettigim için utandım😀😀
Soran+1 yılBunlara gerek yok ki biz zaten istekliyiz🤣
Soran+1 yılBunları yersek tavana çıkarız 🤣
Cevap sahibi+1 yılHayır buna gerek var olmadıgınız için problem var zaten 😀sen dene bunu hahajajdösieivçfç ayrıca ön sevişmeyi uzat.
Soran+1 yılAllah iyiliğini versin😅
Cevap sahibi+1 yıl😀hiç sormuyorsun bu kız nerden bildi bunu 😀😀
Cevap sahibi+1 yıljakskakakvösğeşgöc
Soran+1 yılTamam soruyorum denedin mi😅
Cevap sahibi+1 yılhayır arkadaşım ögretti😀😀😀
Soran+1 yılYapması kolay yedirmesi olay🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sık mastürbasyon. Yapan insanlarda karşılaşılan bir durum bu, kendine göre sertliğini yumuşaklıgını ayarlaman ile alakalı… Eşin senin ne istediğini keşfettiği gün ilişki den de zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılBende kendimi tutamıyorum hastalık mı ya da eşmde isteksizlikten mi bilmiyorum ama doymuyorum yetmiyor bana günde 5 6 mastürbasyon yapıyorum
00 Yorumla
+1 yıl- Mastt bağımlısı olmuşsun bu durumu aşmadığın sürece ilişkiden zevk alamazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba haklısın biraz kendimi zorlasam bırakabilir miyim yapan var mıdır
- +1 yıl
İstedikten sonra başarırsın kafanı başka şeylerle meşgul etmen, kendine bir uğraş bulman gerek. Aklına yapmak geldiği zaman hobilerinle ilgilenip eşini beklersen zamanla aşarsın. Kolay olmaya bilir ama imkansız değil. Ama sonucunda hem eşin hemde sen mutlu olursun
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çoğu kadında bu sorun var eşin ile iken eşin erken mi boşalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu onunla konuşup çözüm üretmelisin, anlayış gösterir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemiyorum, utanıyorum
- +1 yıl
Bekletme, beklettikçe ileride kaybettiğin vakit için üzüleceksin. Cesaretlendir kendini.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyeterli gelmiyor bir de beni dene olmazsan orgazm o zaman bakarız
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon alışkanlığından kaynaklı olabilir ya da kocan senin tatmin etmesini bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılHayal dünyan ve fantezileri oldukça fazla bu yüzden böyle bir eylim yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen eksik kalan ya da eksik olan şeyler vardır orgazm olamıyorsun o yüzden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÉşinin penisi kısa, ince ise vajinal orgazm olamazsın, sünnetli penis vajinal orgazmı zorlaştırır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin yeterli olmayabilir mi acaba? Kaç yıllık evlisin
06 Yorumla
Soran+1 yılYeterlilikle alakası yok zevk alıyorum , ama sonuç yok zihinsel bir şey herhalde
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisiniz?
Soran+1 yıl13 yıl
Cevap sahibi+1 yılOoo artık yıpranma var ya ben 4 yıllık evliyim yüzümüze bakmıyoruz
Cevap sahibi+1 yılHayatın genel olarak stres ve yoğun mu
Soran+1 yılBenim eşimle bir sorunum yok onu seviyorum, o da beni stres önceden vardı büyük stresleri aştık
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle beraberken hoşlandığın birini hayal et
00 Yorumla
+1 yılSen bırak o sana mastürbasyon yapsın daha çok zevk alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılOdaklanamiyorum
- +1 yıl
O yapsın sen aç bacaklarını o sana mastürbasyon yapsın sende arada elini kullan
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni bana verecekler o zaman gör orgazm mı bu arada kimi seks yaparken gördün aileden onu merak ettim😃
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden abazalik yapıyorsunuz bu bir sorun ve çözüm istedim sadece
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok seni tatmin etmeyi bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılSende mastürbasyon bağımlısı olmuşsun psikoloğa git kaç yaşındasın
Soran+1 yılÖyle kolay bir şey değil psikologa gitmek bu konularda
Cevap sahibi+1 yılTıpta ayıp yoktur.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılSeni yalamıyor mu kocan?
Gizli Üye(30-35)+1 yılPDR öğrencisiyim istersen bir çözüm bulma yardım edebilirim benim içinde senin içinde iyi olacaktir
013 Yorumla
Soran+1 yılSizde de var mı böyle bir sorun
Cevap sahibi+1 yılTabi bağımlılık derecesinde yaşayan veya sorunları olan insanlar örnekler var piskolojik bir durum sonuçta bu durumda
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle, bir çözümü var mı, iyileşen var mı
Soran+1 yılBu durum için psikiyatriye gitmeye utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılTabi var neden olmasın sonuçta basit bir hastalık bile psikolojiye baglana biliyor
Soran+1 yılTeşekkürler, ben kendimi tanitmiyim sıradan bir insan
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl istersen
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKabaca şöyle söyleyeyim öncelikle eşinle her hangi bir sorunun olup olmadığıni incelemek gerekiyor 2. Olarakta farklı yönetimlerin olup olmadığı ve daha sonrasinda bu durumun sebebini bulmakla çözüm sağlana bilir
Soran+1 yılEşimle bir sorunum yok yani aslında ereksiyon sorunu yaşıyor olsa da bunu ilaçlarla hallediyoruz. Farkli yönetim ne demek?
Cevap sahibi+1 yılFarklı bir durumun o anki duygusal durumla veya eşinle yaşadığın sorunlarda zevk orgazmı oldure bilir
Soran+1 yılTelegram kullanmıyorum, buradan olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi
+1 yılKimi hayal ediyosun pekii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılEşin de mi mastürbasyon yapıyor?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks esnasında karşılıklı yapın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişiklikler yapilmali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakın söyleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. eşin sana yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bilmezsen biz hiç bilemeyiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Eşinle birlikteyken cinselliği sen yönlendir
00 YorumlaNeden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eşinde eliyle yapsın
00 Yorumla
+1 yılama erken boşalıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaynı dert
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zor bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnapmayı düşünüyrsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği