Bir sürü şey denemeye rağmen eşim orgazm olmuo 1 saat bile sürse ilişkimiz orgazm yok ıslaklık aşırı derece sıkıntı yok ama boşaldığını görmüyorum boşalsa tepkisinden belli olur bu orgazm nasıl bişey hala görmüş değilim yardımcı olun kızlar?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılkardesım oncelıkle bu tıp sorular sorma kendı ıcınde sor veya ıesınle bırlıkte bazı arastırmalar yap nedenı bu tıp dusunceler ınsanı yanlısa surukler esın sana bır baska adam ıle ayapmayı bıle teklıf eder zaman gecer gururuna yedırr kabul de edebılrısın veya o sana bır baska kaıdn o ıle olda dıyebılır yapma SANA TAVSIYEM KENDI ICINIZDE KONUSUN VEYA BIR DOKTORA BASVURU YAPIN KONU ILE ALAKALI NASIL YAPILIR VIDEOLARI VAR ONLARI IZLEYIN DENEYIN KKENDI ICINIZDE YAPIN BURDAKI YORUMLAR KIRICI OLABILIR BIR TAKIM UZULMELER YASYARAK EVLILIGINIZ OLUMSUZ YONDE ETKILENIR SOYLE DUSUN ESIN E HEP ORGAZM OLAMIYORSUN DERSEN KADIN BIR SURE SONRAN SENDEN BIKAR YAPMA KARDESIM OLUR MU DUSUN BUNU
62 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ettim yorum için
- +1 yıl
rıca ederım umarım dusunmen ıcın yardımcı olmusumdur ıns hersey duzelır sızın ıcın mu
+1 yılMerhaba arkadaşım, öncelikle şunu belirteyim. Kadın orgszmında zevk suyunun dışında bir sıvı akışı söz konusu olmaz , birisi yazmış, alakası yok , ya hiç cinsellik yaşamamış biri ya da gördüğü farklı bir sıvı. Eşinizde titreme veya nefes alışverişinde sıklaşma sonrasında bir sakinlik gözlemliyormusun? Önce buradan başlayalım sonuca doğru ilerleyelim.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır titreme ya da nefeste aşırı hızlanma kasılma olmadı yani orgazm hiç olmadı eminim
- +1 yıl
Anlıyorum, o zaman bu durumda , size karşı mı, yoksa sexe karşı mı bir duyarsızlığı var bunu tespit etmemiz gerekiyor, bu konuda bir düşünceniz var mı?
Soran+1 yılSeks karşı bir duyarsızlığı var bence
- +1 yıl
Anladım , giriş çıkışlarda düz şekilde değil farklı açıları , penise hafif baskı uygulayarak denedin mi , bunu denemediysen bir denemeni tavsiye ederim. Orgazm sonucunda ulaşamasanda, zevk almasında değişiklik olacak mı bunu gözlemleyebilirsin. Değişim olursa ileri taşırsın. İki sorum olacak. O bu durumdan rahatsız mı? Sevisirken , kendisi istemediği için yeter artık , bırakalımmı , daha tatmin olmadın mı gibi ifadeler kullanıyor mu? Yoksa yatakta sevişmeye yönelik isteği uyumu güzel mi?
Aşağıdaki yorumlarınızı da okudum. Bence eşiniz de bu durumdan memnun değildir ama elinde olan bir durum degil demek ki. bir psikologa görünse faydası olabilir diye düşünüyorum. Belki sizinle paylaşamadığı hatta kendisinin bile bilmediği bir sıkıntısı vardir. ya da size karşı bisey hissetmiyor olabilir ki umarım boyle değildir. Ikiniz icinde zor bir durum inşallah cozebilirsiniz
23 Yorumla
Soran+1 yılBana yaklaşan beni isteyen oydu ilk başta tanıştık evlendik 3 sene oldu yqni bişey hissetmiyordur kısmı geçersiz sevio eminim
Soran+1 yılBu konuda da yardım almak biraz tuhafıma gidiyo onunda tuhafına gider olmuyorsa olmasın ben zevk alıyorum der kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
+1 yılHaklısın bazı kadinlar içine sokup pompalamakla boşalmaz... bence seviyorsan neyi nasil nereyi yapman gerek biliyorsan yalamayi sene eğer zevk alıyor geldi gelecek gibiyse karını içine sokmadan sürterek özellikle klitorisine sürterek orgazm edebilirsin... sonra sen kendin ivon içine sok pompola
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de orgazm asla olamıyorum. Ben de ıslaklıkta bir süre kayboluyor ve bir noktadan sonra seksten soğuyorum biran önce bitsin istiyorum. Mastürbasyonu keşfettiğimden beri kendimi aşırı seviyorum bu şekilde 7 kere üst. üste yaparak orgazm oldum (7 rekorum sadece)
21 YorumlaNiye orgazma bukadar takıldın ki dostum zevk almaya baksanıza...
52 Yorumla
Soran+1 yılZevk alıyoruz onda sıkıntı yok ama ne bileyim merak işte 😀
Eşinin durumu psikolojik olabilir
Orgazm oluyordur farkında olmayabilir
Mastürbasyona alışmış olabilir birden fazla ihtimal var uzmandan yardım alması iyi olur11 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm olsa bende farkına varırdım heralde mastürbasyon hayatında hiç yapmamış yap bakalım noluyo diyorum ama banane be ne işim olur öyle şeyle dio
Bu durum eşinizin vücudunu tanımamasından kaynaklanıyor. Eğer sizin performansınızda bir sorun yoksa eşinizin de biraz çabalaması gerek. Masturbasyonla vücudunu tanıması yardımcı olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon asla yapmaz istemio öyle saçmalıklar
Soran+1 yılNe kadar ısrar etsemde istemio
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeş saçmalama boşalmayı siz ne sanıyorsunuz acaba erkeler gibi oluk oluk olacak hali yok kasılma oluyorsa tamam işte herkesin orgazm olması başka
52 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim öyle bir anlatıholarki eski sevgilimde mastürbasyon yapıodu anlatıyordu fışkırıyor muş bile ama bizimkinde bişey yok sadece aşırı ıslak oluyo acaba orgazm mı oluyo dersin
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilin seni azdırmak için yalan söylemiş
ya da olabilir her kadının vücut şekli farklıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılElinle G noktasina baski uyguladin mi hic, o yontemi denedin mi.
Klitorisini yala.
Mesanesi doluyken iliski yassyin.
Fantazier deneyin. Neyden hoslaniyorsa onu yapin...013 Yorumla
Soran+1 yılParmaklanmaktan hoşlanmıo istemiyo yalamak falan yarım saatte yalasan klitorisi gene olmuo sıkıntı kimde
- +1 yıl
Nasil istemez yaa, tuhaf dogrusu. Seni begenmiyor olabilir mi? Temizligine kokuna dikkat et. Guzel kelimeler soyle ona. Uzuuuuunca sevisin. Hemen sokma. Acele etme. Zevke getir esini.
Nelerden hoslandigini sana soyledi mi. Belki utangac cekingen biridir.
Soran+1 yıl3 senelik eşim herşeyini biliyorum ama pek cinsel isteği yoktur hep ben derim hadi yapalım die o gelip asla istemez biraz utanıyorum dio bu konuda istemekte ama konsantre olamıyo heralde yoksa bir kadınla yarım saat seviş 15 dk gir çık derken kesinlikle boşalır normal bir kadın
- +1 yıl
Psikolojik olabilir mi acaba. Belki odaklanamiyordur. Seks esnasinda kafasini kurcalayan seyler vardir belki.
Istek artirici meyveler ilaclar dene. Oncesinde meyveler dene. Muz kivi gibi. Akabinde guzel bir masaj. Yavas yavas baslayan bir cilvelesme on sevisme. Onu zevke getirecek seyler vs. Ama bu esnada sabir gostermeye ozen goster. Yuzundeki bir bikkinlik bir asiklik onu sogutabilir.
Mesela neresine dokununca huylanir zevke gelir..
Soran+1 yılBu dediklerini yapa yapa usandım ama malesef tık yok
- +1 yıl
Demek ki esin de isteksizlik var.
Simdiye kadar hic mi agiz tadiyla bir iliski yasamadiniz her ikinizde?
Soran+1 yılBen geçmişte başkasıyla yaşadım ama eşimlede gayet güzel yaşadım tek sorun orgazm yok
- +1 yıl
Ha yani esin islaniyor, zevk aliyor ama orgazm olmuyor oyle mi..
Soran+1 yılAynen öyle tamda bu işte
- +1 yıl
Kullandigi herhangi bir ilac var mi?
Muhtemelen psikolojiktir. Ya da coxukluga dyali travmatik biseydir. - +1 yıl
Iliskideyken pasif mi kaliyor peki?
Soran+1 yılYok ilaç falan yok çocukluktada bişey yok ama psikolojik olabilir
- +1 yıl
Evet, muhtemelen...
+1 yılSorun planlı ve belirli yerlerde yaşanan sexs hayatı olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani planlamada birden mi gelişmesi diosunuz
- +1 yıl
Bence heyecanda sorun var ,,
+1 yılSen dene dur. Onun ne istediğini sormasan o aktif bir şekilde istemese ve kendisini vermese olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılGqliba bütün sorun burda dediğin herşeyi denedim emin ol ama o kendini hiç bir zaman veremio
- +1 yıl
Sen benim yazımı okuduğuna eminmisin? Ben sana şunu yap mi dedim
Soran+1 yılona ne istediğini sormasan dedinya soruyorum ve bir sürü şey denedim ama olmuyo ben yapabileceğim herşeyi yaptım yani
- +1 yıl
Ona bırak biraz aktiflesin
Soran+1 yılOnada bırakıyorum gir çıkda aşırı sulanıo sence bu ne ama orgazm değil ona eminim hiç görmemiş olsamda
- +1 yıl
Zevk aliyordur
Soran+1 yılZevk alıo eminim ama orgazma ulaşamıo
+1 yılAcıya dönüştürme hoşlanacağı şeylerle becer mesela erken boşalma p*rno izleyin birlikte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılorgazm olmak illa boşalmak anlamına gelmiyor ki karın zevk alıyor mu almıyor mu asıl mesele bu
21 Yorumla
Soran+1 yılAlıyor onda sıkıntı yok ıslaklıkta güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınının daha kolay orgazm olması için penisin sünnetsiz olması gerekir, sünnetli penis sakattır, vajina ile uyumlu değildir, insanlar hala çocuklarını sakatlamaya devam ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğu evli kadın gerçek orgazmı yaşamış değil 1 saatten çok daha fazlası lazım bazı kadınlar için zevk suyundan bahsetmiyorum erkekten gelen sperm gibi beyaz sıvı akar azcık
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı kadınlar da bir yarım saatte 3 kere 4 kere orgazm oluyorlar ne biçim iş bu
Cevap sahibi+1 yılyok onların orgazm sandığı şey zevk suyu işte sular akıyor orgazm oldum zannediyor ama gerçek orgazmı bilmiyorlar
Karın bölgesi ve üst tarafı aniden bir titreme alıyorsa ona or... m denir
00 Yorumla
+1 yılBence bir hard güzel olabilir
59 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten hardım ilişkide sakin kalamam kesinlikle
- +1 yıl
Ben hiç seks bile yapmadım
- +1 yıl
Ben hiç yapmadım bana neden söylüyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman değişik fantaziler deneyin sıkıştır güzel bir yerde ansızın öpüş güzelce yala ve hoplat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kadının anatomik ve psikolojik yapısını çöz önemli nolan bu
00 Yorumla Yeterince performans mı gösteremiyorsun acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılO konuda sıkıntı yok ama hadi olsa bile bir kadın sonuçta yalamayla bile orgazm olabilmeli
Soran+1 yılKlitoral orgazm illa gir çıkla olmaz sen yanılıon yoksa hiç bir kız okşayarak boşalamazdı
İliskiyi uzun tutun ve haz aldığı noktaları bulun
10 Yorumlaİlişkide zevk alıyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet alıyoruz ikimizde
Oral yap
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende eşiniz gbiyim
46 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi orgazm olamıyorsun sende
Cevap sahibi+1 yılEvet bende olamıyorum
Soran+1 yılSiz kaç yıllık evlisiniz sorun ne peki sizin tahminen
- +1 yıl
Sünnetsiz penis doğal olduk ğundan daha kolay orgazm ulaştıtırır, eşleriniz sakat, yani sünnetli, ellerinizi beğenmediğinizden de olur.
Ne ugrasiyosun olmazsa olmasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisin,
06 Yorumla
Soran+1 yıl3
- +1 yıl
Eşinin ilk mzex deneyimi senle mi oldu, hiç orgazm olmamış mı, kendi kendine yaparken falan
Soran+1 yılEvet benle oldu ama eliyle hiç yapmamış yapmakta istemiyorum dio yap boşal bir sorun mu var desemde istemio elle yapmayı
- +1 yıl
Yaşlar kaç
Soran+1 yıl29 benim onun 27
- +1 yıl
Psikolojik olabilir prpfosyonel destek ihtiyacı olabilir
Yaxs farklılık değişiklik gerekebilir
Pozisyon teknik yöntem
ön sevişmeyi uzun tutmuyormusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılORGAZM OLMASADA OLUR
P*RNO IZLET *GRENSN01 Yorumla
Soran+1 yılp*rno kesinlikle olumsuz etkiler izlememek daha ii
Dilini kullandı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarkli fantaziler deneyin😊
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Cinsel işlev bozuklukları içerisinde görülen orgazm bozukluğu çeşitli sebeplerden kaynaklanmaktadır. İlişkinizin düzeyi, cinselliği yaşama şekliniz, ön sevişmelerin ne kadar sürdüğü, partnerinizin kullandığı veya sizin kullandığınız bir ilacın olup olmadığı, aranızda organik bir problemin olup olmadığı gibi birçok sebep sıralanabilir.
Eğer ki hiç orgazm yaşanmamışsa biz buna birincil (primer) orgazm bozukluğu diyoruz. Ama bu durum sonradan oluşmuşsa ikincil (sekonder) orgazm bozukluğu diyoruz.
Ön sevişme sürenizi artırabilirsiniz. Eşinizle bu durumu konuşun. Tepkilerinden orgazm olup olmadığını anlamayabilirsiniz. Eşinizle cinsel konuları açık açık konuşmanız, cinsellikte hoşlandığınız durumları birbirinizle açık bir şekilde paylaşmanız daha kaliteli cinsellik yaşamanıza sebep olur.
Orgazm bozukluğu tedavisi psikolog tarafından öncelikle sorunun sebebinin bulunmasıyla başlar. Eğer ilişki içerisindeki problemlerden kaynaklı bir sorun ise çift terapisi uygulanır. Cinsel işlev bozukluğu gibi bir durumun mevcudiyetinde cinsel terapi uygulanarak tedavi edilebilecek bir rahatsızlıktır.
Tşkler hocam ıslaklık var zevk almada sıkıntı yok tek sıkıntı orgazm bende dqha önce orgazm olan bir kadın görmediğim için oluyormu olmuyormu bilmiyorum ama olsa hissederdim yani bir tepkisi olurdu sonuçta