Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Konuşmaları okudum. Burada en önemli olan şey iletişimsizlik. Kocan bu fantezilerine seni de eklemeye çalışıyor. Bu sorun şimdilik çözülmüş gibi dursa da asla son bulmayacak. Hatta daha da ileri gidecek. Şu anda bu durumun gerçekleşmesi onda bir endişe yaratacağı için gerçeği asla olmayacak diyor. Şimdilik "sadece fantezide olur asla gerçeği olmaz." aşamasındasınız. Ama zamanla isteyecek. Hatta bu durum sende de farklı düşünceler yaratacak ve senin de aklına yatmaya başlayacak. Bu şekilde devam edip bir süre sonra da gerçekleştirme düşünceleri başlayacak. Sonrasında bunu gerçekleştirebileceğiniz güvenilir biri arayışına başlayacaksınız. "Kesinlikle olmaz." sözünü ben çok duydum. Yıllardır bu konuyu duyarım. Çok kişiyle konuştum bununla ilgili. İnan bana neredeyse tamamında süreç bu şekilde ilerliyor. Ancak çoğunda sonu pek iyi bitmiyor. Sen şimdilik sorunu çözdüğünü sanıyorsun. Ama sadece uykuda... Eşinle konuşma fırsatım olsa, biraz da olsa sizi bu konuda bilgilendirebilirdim. Ama sadece sana anlatacaklarım sizin durumunuzu değiştirebilir mi? Emin değilim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEşinizin bu isteği karşısında rahatsız olmanız oldukça anlaşılır. Cinsel ilişki, her iki tarafın da kendini rahat ve güvende hissettiği bir ortamda gerçekleşmelidir. Bu nedenle, eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmanız, hem kendi rahatınız hem de ilişkinizin sağlığı açısından büyük önem taşır. İletişim Kurma Adımları: Sakin ve Açık Bir Ortam Seçin:Eşinizle konuşmak için uygun bir zaman ve mekan seçin. Rahat ve sakin bir ortamda, ikinizin de dikkatini verebileceği bir zamanda konuşun. Duygularınızı İfade Edin:Eşinize, bu durumdan nasıl rahatsız olduğunuzu ve nedenlerini açıkça ifade edin. "Bunu söylediğinde kendimi rahatsız hissediyorum" veya "Bu durum beni güvensiz hissettiriyor" gibi ifadeler kullanarak duygularınızı net bir şekilde anlatın.
Nedenini Anlamaya Çalışın:Eşinizin bu isteğinin altında yatan nedenleri anlamaya çalışın. Belki de bu, onun için bir fantezi veya cinsel dürtü olabilir.
Eşinize, bu isteğinin nereden kaynaklandığını ve ne anlama geldiğini sorun.
Sınırlarınızı Belirleyin:Hangi davranışların sizin için kabul edilebilir olduğunu ve hangilerinin olmadığını açıkça belirtin.
"Ben bu tür bir fanteziyi gerçekleştiremem" veya "Bu durum benim için çok rahatsız edici" gibi ifadelerle sınırlarınızı netleştirin.00 Yorumla
1 yılCuckold hayırlı olsun. Yatakta ne söylersem yükselir ama dılarda en ufak şeyde kıyamet kopar. Açıkça söyle bu durumdan çok rahatsız olduğunu ilerleyen süreçte de evliliğinize bir birinize aşırı zararı olacağını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman sadece fantezi yapiyor. O kadar korkulacak bir şey yok. Kıskançlık bazı erkekleri yükseltir.
0182 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBaska erkekler derken tanıdıklar var mı arasında kisi belirtiyor mu?
Soran1 yılAma beni rahatsız ediyor bu durum ztn 6 aylık hamileyim bazen sinirimden sabahlara kadar sancı çekiyorum üstelik bu halime rağmen düşük riskim bile varken yatakta asla reddetmedim etmiyorum da bazen günde 3 4 defa yaptığımız oluyo ama bu durum beni soğutuyo
Soran1 yılTanıdık olsun diyo
Soran1 yılAma bana sen seç diyo
Cevap sahibi1 yılHayirli olsun bebegin
Anliyorum seni. Ama ben gerçekte böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Dedigim gibi sadece fantezi. O yuzden sordum isim veriyomu diye?
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılYok isim vermiyor ama tanıdık birini seç diyo yabanci biri nasıl zevk versin diyo benim aklım almıyor kendimi surtuk gibi hissediyorum
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Normalde o kişilerle gorusuyormusunuz? Evli kişiler mi onlarda?
Soran1 yılYok görüşmüyorum ztn evimden de pek çıkmam ben normalde
Cevap sahibi1 yılKapalimi giyiniyorsun? Ne zamandır böyle yaslar kac?
Soran1 yılKapalıyım ben ben 21 yaşındayım o 22 son bir kaç aydır böyle
Cevap sahibi1 yılAnladim. Hamile kalmadan sonra başlamış. Hamilelik döneminde iliski sayısı azaldımi?
Soran1 yılBazen çok ağrılarım oluyo hamilelikten dolayı yapamıyorum bide hareketlerim kısıtlandı yani
Cevap sahibi1 yılSanirim o dönemde biraz p. noya takılmış onun etkisinde kalmış. Bunu kendisine anlattin mi. Hamileyim ve rahatsız oluyorum bebek etkilenecek psikolojim yüzünden falan diye. ?
Soran1 yılYa ztn riskli bi hamilelik erken doğum riski de var en ufak sıkıntı yasadigimda kanamam oluyo
Cevap sahibi1 yılDoktorun ne diyor iliski için. ?
Soran1 yılAzalt diyo
Cevap sahibi1 yılDoktoruna söyle. Iliski yasak desin. Olmadi bu süreçte biraz ailen yakınsa onlarda kal. Oyle bir imkanın var mı?
Soran1 yılZtn şu an ailemin yanına memlekete geldim ben
Soran1 yılBoşalmak istediğinde telefonda anlatmami istiyo
Cevap sahibi1 yılAyni şekilde mi istiyor. Yani başkasının yaptığını anlatmani.
Soran1 yılEvet öyle istiyor
Cevap sahibi1 yılHic gerçek gibi anlattinmi. Mesela. simdi başka ildesin ya. Sanki orada başkası ile yapmış gibi. ?
Soran1 yılEvet anlattim
Cevap sahibi1 yılOna ne tepki verdi. Kiskandimi daha mi yükseldi.
Soran1 yılBazen öyle anlattığımda soğuyorum bida böyle yapmayalım diyo ama gene istiyo aklım almıyor
Cevap sahibi1 yılGerçeğe döneceğine de çekiniyor sanirim.
Cevap sahibi1 yılMadem vazgeciremiyirsun daha da üstüne gitsen.
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılDaha gerçekçi anlatsan. Ve sanki senin de hosuna gidiyor gibi yapsan. Bunu deneye bilirmisin. ?
Soran1 yılO zamn da ya yanlış anlarsa aklımda öyle bisi var zannederse ya da benimde zevk aldığımı düşünüp daha çok isterse
Cevap sahibi1 yılYanlis anlayacak bir sey yok. İsteyen o. Ters yaparsa sen anlat dedin dersin. Daha vok isterse de bak böyle yapa yapa benim de aklimi çelersen ne olacak dersin.
Cevap sahibi1 yılAltan alta korku vermek gibi... ?
Soran1 yılİşe yararmi dersin
Soran1 yılBi kere önceden benden hoşlanan biri vardı onu anlattim aşırı sinirlendi
Cevap sahibi1 yılDenemeden bilemeyiz. Ama sonuçta sen istemesende zaten seni zorluyormus. Kaybedecek bir sey yok yani. Bence daha fazla zorluyor seni ama sanırım rahat da anlatamıyorsun.
Cevap sahibi1 yılTamam tam düşündüğüm gibi sadece fantezi. Gerçeğine cesaret edemez.
Soran1 yılYok anlattığım gibi işte ben öyle anlattıkça dahada zevke geliyor
Cevap sahibi1 yılBir sure zorlarsan vazgeçebilir.
Cevap sahibi1 yılEn son ne zaman konuştunuz. ?
Soran1 yılBen ona rahatsız oluyorum dedim sdc fantezi zevk almak için diyo ama ben genede çok rahatsız oluyorum ama anlamiyo
Soran1 yılBugün oldu en son işte
Cevap sahibi1 yılRahatsiz olduğunu söylemen bir sey değiştirmiyor belli.
Cevap sahibi1 yılO zaman o rahatsi olsun degilmi?
Soran1 yılYok değiştirmiyor ben normalde o zevk alınca zevk alıyorum ama artık hiç zevk alamıyorum iyice seksten soğumaya başladım napcam hiç bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılHic bir şekilde kabullenemezmisin bu fanteziyi peki. Hiç bir şekilde etkilenme olmadimi sen de?
Soran1 yılEtkilenmiyorum ben bu durumdan kendimden tiksiniyorum artık resmen diyorum ya abi
Cevap sahibi1 yılAnladim kizma. Bir yol bulmaya calisiyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman dedigimi yap. En son ne zaman konustunuz
Cevap sahibi1 yılPardon yazmışsın bu gun diye
Cevap sahibi1 yılGerçekçi mi anlattin?
Soran1 yılEn son bugün konuştuk
Soran1 yılGerçekçi anlattım
Cevap sahibi1 yılTepkisi ne oldu.
Soran1 yılBazen yarıda kesiyor soğudum yapmayalım artk diyo ama sonra gene istiyo
Soran1 yılYarıda kesti uyicam dedi
Cevap sahibi1 yılO zaman her seferinde gerçekçi anlatman gerek
Cevap sahibi1 yılNe anlattin ki?
Soran1 yılYa onu bu fanteziden tamamen tiksindircem ya da zevk alabileceği başka bisi bulcam ama neyi nasıl yapcam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılOnce unutturmaya calis
Cevap sahibi1 yılBu gun ne anlatmıştın ki yarıda kesti?
Soran1 yılNasıl yapcam
Cevap sahibi1 yılNe anlattin bu gun
Soran1 yılBekarken gözü bende olan biri vardı onunla yapmış gibi anlattim
Cevap sahibi1 yılSu an Bulunduğun şehirde mi yaşıyor o kişi
Soran1 yılBen anneme geldim gezmeye ama o şu an burdami bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılAnladim. Yani var olanlar rahatsiz ediyor onu.
Cevap sahibi1 yılHayal ürünü olursa sorun da sınırda yok anladığım kadarı ile?
Soran1 yılO tanıdık olsun istiyor rastgele biri olunca ters tepki vermiyor ama bana karşı duygulari olan biri olunca çıldırıyor
Cevap sahibi1 yılTamam iste onları anlatacaksın hatta biraz daha ileri git
Soran1 yılMesela
Cevap sahibi1 yılİlk anlat dediğinde mesela bu gun markete gittim. orada şunu gördüm. Onu anlatayim de.
Cevap sahibi1 yılYani sana ilgisi olan birini...
Soran1 yılHep öyle mi anlatiyim istediğinde
Cevap sahibi1 yılAynen gercekten görmüşsün gibi. Hatta bende baya bir suzdu falan de
Soran1 yılİnşallah işe yarar
Cevap sahibi1 yılSen anlatırken soru soruyor mu peki oda katılıyor mu.
Soran1 yılYok hicbisi demiyo sdc o mu daha iyi benmi diyo
Cevap sahibi1 yılSen ne diyorsun peki
Soran1 yılEşimin daha iyi olduğunu söylüyorum tabiki
Cevap sahibi1 yılİste tam tersini yap.
Soran1 yılYa benden soğursa
Cevap sahibi1 yılSoyle yap böyle yap diyormuş ya da sana farklı şekilde hitap ediyormu gaz vermek için
Soran1 yılYok bisi demiyo sdc daha sert davraniyo orspm falan dio bide
Cevap sahibi1 yılOyle hissedip zevk alıyor zaten. Sen de üstüne git biraz daha iste. O demeden sen de. Önceden hisleri olanları anlat. Ama daha gerçekçi
Soran1 yılYa daha fazlasını isterse
Cevap sahibi1 yılDaha fazla ne isteyecek ki?
Soran1 yılBu durum onu daha çok memnun ederse ya gerçeğe donerse
Cevap sahibi1 yılGerçeğini yapacağını sanıyorum. Oyle olsa tanıdıklarını söyleyince yarım bırakmaz dimi
Soran1 yılÖyle ama ister istemez korkuyorum oyle olur diye
Cevap sahibi1 yılOlacaksa zaten olur. Bu sekilde bur sey yapamazsin
Cevap sahibi1 yılAma dediğim şekilde yaparsan belki oda pisman olur
Soran1 yılDeniycem ama ileriye gider ve böyle devam ederse daha farklı bir dille konuşup farklı bir uyarı yapmam gerekecek galiba
Cevap sahibi1 yılOnu o zaman düşünürsün. Konusmak fayda etmemiş. Birde bunu dene
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla istiyor şimdi
Soran1 yılDeniyim bakayım
Cevap sahibi1 yılBu gun yapmışsınız ne zaman ister
Soran1 yılBilmiyorum
Soran1 yılHep istekli o
Soran1 yılAma sdc bana yükseliyo
Cevap sahibi1 yılTamam ilk istediğin de sen dediğimi yap gördüm bu gun onu anlatayim de
Soran1 yılTamam bide öyle deniyim
Cevap sahibi1 yılZaten bana skecek gibi baktı de
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılKimse olmasa orada sever falan de.
Soran1 yılİnşallah farklı yerlere gitmez bu
Cevap sahibi1 yılGitmez de giderse de bak aklımı karıştırıyor planına geçersin.
Cevap sahibi1 yılKafam karışıyor haberin olsun dersin.
Soran1 yılTamam deniyim
Cevap sahibi1 yılOlur. Dene. Bakalim sonrasına. Tepkisine göre devam ederiz.
Cevap sahibi1 yılSu an nasılsın peki? Sağlığın nasıl.
Soran1 yılİnşallah işe yarar yemin ederim sıkıntıdan sancı tuttu gene
Cevap sahibi1 yılBak psikolojini bozma ama sen. Kendini de bebeğini de düşün.
Soran1 yılDeniyorum
Cevap sahibi1 yılDeneme yap. Fiziksel olarak nasılsın?
Soran1 yılAğrılar kramplar bulantilar mide ağrısı mide yanması bas donmesi nasıl olayım
Cevap sahibi1 yıl🥺 gecmis olsun. Çoğu stresten biliyorsun dimi.
Cevap sahibi1 yılBebisin cinsiyeti ne?
Soran1 yılSaol ztn sıkıntılı bir gebelik riskli
Soran1 yılOğlum olucak
Cevap sahibi1 yılMasallah Allah bagislasin.
Cevap sahibi1 yılSağ salim kucağına alirsin inşallah
Soran1 yılAmin Allah razı olsun
Cevap sahibi1 yılSenden de...
Cevap sahibi1 yılAma bak ne olursa olsun kendini strese sokma lutfen.
Cevap sahibi1 yılHaberleşiriz yine...
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim görüşürüz...
Cevap sahibi1 yılMerhaba
Soran1 yılMerhaba
Cevap sahibi1 yılNasılsın?
Soran1 yılDaha iyiyim çok şükür teşekkür ederim sen nasılsın abi
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. Sevindim iyi olmana. ☺️
Cevap sahibi1 yılHep iyi olursun inşallah
Soran1 yılAmin Allah razı olsun saol
Cevap sahibi1 yılSende de.
Soran1 yılEşimle konuştum bu arada konuyu actim
Cevap sahibi1 yılMerak ettim seni. Kusura bakma rahatsız etmiyorum umarım
Soran1 yılYok saol
Cevap sahibi1 yılYaaaa
Cevap sahibi1 yılNasil oldu?
Soran1 yılKonu açtı bende konuştum anlattim icimdekini beni kiskanmiomusun dedim ilerde beni paylasmayada kalkmandan korkuyorum dedim
Soran1 yılAsla öyle bisi mümkün değil dedi sen benim herseyimsin sen sdc benimsin seni asla kimseyle paylaşmam biri sana dokunmaya kalkarsa onuda öldürürüm kendimi de öldürürüm dedi sdc fantezi olsun diye konusuyoruz dedi
Cevap sahibi1 yılAnladim. İlk başkada demistim bunu sana. Sadece fantezi diye... en azindan gelecekle alakali biraz rahatladin umarim 🙂
Soran1 yılEvet baya rahatladım öyle hissettirdigi için özür diledi senden başka kimsem yok olmicakta senden başkasına bakmam sanada kimsenin bakmasına bile izin vermem sen benim herseyimsin dedi
Cevap sahibi1 yılBunlar güzel sözler.
Cevap sahibi1 yılYeniden konusunu açtımi peki?
Soran1 yılEvet sdc fantezi için her türlü fanteziyi yaşayalım istiyorum diyo birbirimize zevki en yüksek dozda yaşayalım istiyorum dedi
Cevap sahibi1 yılYanlis anlama fanteziye karşı biri değilim. Ama tek taraflı olmasi gerek. Birde bu biraz daha ileriki yıllarda monotonlasan iliskilere heyecan katıp evliliği ayakta tutmak için yapılabilir. Ama dediğim gibi tek taraflı olmaz. İki tarafıda etkileyecek hosuna gidecek seyler olmali. Bencillik asla olmaz.
Cevap sahibi1 yıl(* tek taraflı olmaması gerek. )
Soran1 yılİşte ben ona onun istediği fanteziyi yasaticam oda bana benim istediğim fanteziyi yasaticak
Soran1 yılYatak ilişkimizin daha fazla tutkulu olmasını istiyorum dedi en yüksek doza çıkaralım istiyorum diyo
Cevap sahibi1 yılHayır o sekilde mantıklı değil ki ama. Tek taraflı mutluluk olmaz. Sonucta seks tek taraflı mi yapılıyor. ? Bir taraf asiri haz alırken , diğer taraf uzulecek. Olmaz öyle.
Cevap sahibi1 yılO zaman hayalini kurup mastürbasyon yapsin. Seni neden üzüyor. ?
Cevap sahibi1 yılya da sana söylemeden içinden kendi hayal kursun...
Soran1 yılYok birbirimizi anladık fazla zorlamicak beni anlaştık ve birbirimize zevki en iyi şekilde yaşatmak için herseyi yapcaz
Cevap sahibi1 yılTamam anladim onu da yolu yordami bu değil.
Soran1 yılAnlaştık biz anladı beni merak etme beni rahatsız etmicek artık
Cevap sahibi1 yılAnladim. Ve gersekten sevindim senin adına.
Cevap sahibi1 yılO zaman bu durum da gelecekte gerçeği olmayacağını bilmek seni baya rahatlattı. Ve fantazisi de sanirim artık zor olmayacak. Dogrumu?
Soran1 yılDoğru artık zor olmaz
Cevap sahibi1 yılGercekten sevindim. ☺️
Cevap sahibi1 yılBu konuşmanın üzerine bir şeyler yaptiniz mi?
Soran1 yılDemekki bende kendimi ona doğru ifade edemiyomusum onuda anladım açık bir şekilde dile getirmem gerekiyodu basta
Soran1 yılYok bisi konuşmadık daha
Cevap sahibi1 yılMutlaka doğru konuşmak anlamak önemli
Cevap sahibi1 yılBelki sana bunu ilk basta doğru düzgün anlatsa zorlanmadan yapsa bu sekilde olmayacaktı. Hatta sen bile zevk alacaksin belki de...
Soran1 yılEvet başta acikca konussaydim bu kadar sıkıntıya girmezdim
Soran1 yılEvet açıkça konuşmadığımız için ikimizdede hata var
Cevap sahibi1 yılElbette... doğru iletişim çok önemli
Soran1 yılÖyle yol gösterdiğin için teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek. herkes herseyi bilemez. Birde olayın içinde olanlar, bazen mantıklı düşünemez. Tarafsız bir göz daha sağlıklı görebilir..
Soran1 yılEvet tekrar teşekkür ederim neyse biraz oğlumla aşk yasicam ben iyi geceler
Cevap sahibi1 yılRica ederim. İyi eğlenceler size. 🙂 görüşürüz sonra. Oğlusuna selamlar. İyi geceler...
Soran1 yılTeşekkür ederim iyi geceler görüşürüz:)
Cevap sahibi1 yılİyi geceler tatlı rüyalar...
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim eic için ☺️
Soran1 yılRica ederim
Cevap sahibi1 yılNe haber nasılsın
Cevap sahibi1 yılMerhaba...
Soran1 yılMerhaba.
Cevap sahibi1 yılNe haber nasılsın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizlik!
Ailene söylesen ne derler acaba?
Bir de hamilesin..
Çok aradın mı kocanı!
22 yaşında ki çocuktan koca mi olur!00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fantezi kuruyor hayali olarak seni başkasıyla hayal ediyor ve bu ona haz veriyor daha istekli ve istekli Hale geliyor. İstemiyorsan bunu söyle tek taraflı tatmin bencillik olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılmesafe koymazsan bu başka yerlere gider. rahatsızlığını dile getirip ret etmelisin. inan bana her kabul ettiğin şeyden sonra başka aşamaaya geçer
sapık o insan :(
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bastırılmış duygularını açığa çıkarıyor... Yakında seni başkası ile izlemek istediğini de söylerse şaşırma...
00 Yorumla
1 yılCuckold fantezisi var. genelde çok kıskanç erkekler bu fantezi eğiliminde oluyorlar
050 Yorumla
Soran1 yılO ney
- 1 yıl
Eşinin başka bir erkekle sevişmesini gördükçe daha çok zevk alan kişi.
- 1 yıl
Genelde eşlerini çok sever ve ilgi gösterirler. fakat bu fantezi de onları müthiş yükseltir
Soran1 yılKıskanç biri bundan nasıl zevk alır bende aşırı kıskancım ama başka birinin ona baktığını gordugumde bile katledesim geliyor o kisiyi
- 1 yıl
Yani her kıskanç kişi de.
bu fantezi olacak diye bir kaide yok
Soran1 yılSaçma geliyor bilmiyorum
- 1 yıl
Bu fantezi den vazgeçmesi çok zor. Bir kere aklına girmiş. Aklına her seks geldiğin de onu yükselten tek fantezi bu
Soran1 yılUnutturamazmiyim bunu ona
- 1 yıl
İnsanın görmediği bilmediği şey anlamsız ve saçma gelir.
Fakat insan düşüncesinin sınırı yok. Kimi paylaşmak ister kimi de paylaşılmak. - 1 yıl
Unuturmak çok zor
Soran1 yılYa o kadar seven kıskanan biri nasıl eşini paylaşmak ister aklım almıyor
- 1 yıl
İleri de cesaretini topladığı an reel için seni ikna etmeye çalışacaktır.
Çünkü insan reel de yaşamak istemediği hiç bir şeyi hayalde yaşamaz - 1 yıl
burada konuştukların var. bu fantezinin hastası çok erkek var
Soran1 yılAllah korusun öyle şey olmaz boşarım
- 1 yıl
Fakat genellikle kadınları ikna etmekte zorlanıyorlar
Soran1 yılÖyle bisi mümkün değil
- 1 yıl
Bunu seni sevmediğinden istemiyor.
Aksine başkasının benim yanımda eşimi mutlu etmesi.
Beni de mutlu ediyor diyorlar. onlarca böyle erkekle konuştum
Soran1 yılİğrenç bisi bu tiksindirici
- 1 yıl
Fakat yaşın çok genç umarım seni üzmez
- 1 yıl
Bu durum umarım huzurunuzu kaçırmaz
Soran1 yılUmarım
- 1 yıl
Peki çok ısrar ederde vazgeçmeze ne yapacaksın?
Soran1 yılBosarim
- 1 yıl
Çocuk olacak yapma
Soran1 yılEğer beni başkalarıyla paylaşmaya kalkarsa ztn oğluma da iyi bir hayat veremez ki oğluma bende gayet iyi bakarim
- 1 yıl
Yok bu konunun onla pek ilgisi yok bence
Soran1 yılNasıl yok
- 1 yıl
Çok değişik bir fantezi fakat bu durum onun kötü bir insan olduğunu göstermez
Soran1 yılBu iğrenç bir durum ama
- 1 yıl
Bunu sadece zevk için yapıyor. afedersin seni parayla satmak için değil
Soran1 yılAma tiksiniyorum bu durumdan
- 1 yıl
Bizim toplum için evet iğrenç. Ama bunu yaşayanlar tıpkı sen ve eşinin sevişmesi gibi görüyor
- 1 yıl
Tiksinmekte gayet haklısın. çünkü görmediğin duymadığın uçuk bir fantezi
Soran1 yılBen onada kendimede yakıştıramıyorum böyle bisiyi
- 1 yıl
Nasıl biri seni seviyor ve sana değer veriyor değil mi?
Soran1 yılEvet çok seviyor
- 1 yıl
Aynen cuckold erkek belirtileri neredeyse gözü karısından başkasını görmez
- 1 yıl
Başka kadınlara pek ilgi duymaz
Soran1 yılKendisi yapsa bunu anca bu kadar incinirim galiba
- 1 yıl
Yok üzme kendini seni seviyor. fakat sadece böyle sapık bir fantezisi var. Seni seviyor değer veriyor buda önemli
Soran1 yılBu fantezi hoş değil ama
- 1 yıl
Haklısın fakat kendini bu kadar üzmene gerek yok
Soran1 yılBir şekilde unutması lazım bu fanteziyi
- 1 yıl
Konuş nasıl istiyorsa karşılık ver. İleri giderse tepkini o vakit verirsin.
Bırak şimdilik bu fantezi den zevk alsın - 1 yıl
Belki zamanla soğur
Soran1 yılAma ben zevk almıyorum cinsellikten soğuyorum böyle
- 1 yıl
burada da sen çok haklısın
- 1 yıl
Bunu ona da söyledin mi?
Soran1 yılSöyledim ama yanlış anladi
- 1 yıl
Saçmalamış sen yanlış anlamıyorsun da? o mu yanlış anlıyor?
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNe saçma bişey demiyomusun kiskanmiyormusun ben böyle bişey yapamam diye
022 Yorumla
Soran1 yılDiyorum ama kavgaya gidiyo sonu
- 1 yıl
İlk defa duydum böyle bişey yaa ne adam var efedersiniz siz ne yapıyorsunuz o isteği karşısında özel konu ama
Soran1 yılZevk alması için herseyi yapıyorum ben memnun olsun tatmin olsun diye
- 1 yıl
Onun istedigi gibi değilse başka bişey bul bence sen de zevk alabileceği öyle unutur belki o sacmaligi
Soran1 yılBen öyle zevk alıyorum diyo ama ben zevk almayı bırak kendimden tiksinmeye başladım iyice
- 1 yıl
Ben almıyorum de ozamn beni hiç mi düşünmüyorsun migdem bulanıyor de nasıl adam bu yaa soyledikleriniz gercek mi inanmak istemiyorum
Soran1 yılDedim zevk almıyorum kendimden tiksiniyorum midem almıyor dedim ama ondan midemin bulandigini ondan zevk almadığımı sandı kavga cikti
- 1 yıl
Kimi düşün diyor kendisi mi seciyor
Soran1 yılKendi secmiyo bana sen seç diyo
- 1 yıl
Sesli anlamiyomusun böyle yapıyor falan diye
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
Ona sesli mi anlatiyorsun düşüncelerini o seni yönlendiriyor mu
Soran1 yılAnlat diyo bende aklıma ne gelirse anlatiom
- 1 yıl
Herşeyi soramiyoruk burdan mesaj atma şansınız var mı
Soran1 yılYok
- 1 yıl
İyi tamam inşallah bırakır bu huyunu ne diyim
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Akraba düşün diyor mu gerçekleştirmek istemez insallh hayali
Soran1 yılYok akraba falan demiyo
- 1 yıl
Çok zevk alıyor mu sen anlatırken farklı mi oluyor yani normalinden
Soran1 yılÇok zevke geliyor
- 1 yıl
Yakında gurup yapalım derse sasirma
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yıleşin seni başkasıyla görmek istiyor geçmiş olsun hastalık bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılYakında seni paylaşmak ister bu aralar gvt ler çoğalmaya basladi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Baskasinamicsunmayi düşünüyor enteresan durum sen ne dersin
00 Yorumla
1 yılPaylaşımci birisi demekki geleceğin parlak gözükmüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYani seninle ilişkiye giriyor ama kendisi yerine sanki başkası seninle oluyor muş gibi söylemeni istiyor
043 Yorumla- 1 yıl
Yani kusura bakma ama sanki bu ileride seninle başkasını ilişki yaşarken izlemek istiyecek gibi ben kolay kolay yanılmam
Soran1 yılAllah korusun
Soran1 yılBende bunun başka yerlere gitmesinden çok korkuyorum ve napcam bilmiyorum
- 1 yıl
İnan öyle görünüyor eve arkadaşını falan getiriyor mu
Soran1 yılYok eve asla kimseyi getirmez
- 1 yıl
Senin için sakıncası yoksa mesaj olarak yaz
Soran1 yılYok olmaz
- 1 yıl
Başkası dediği isim falan var mı yoksa bide tanıdık falan sende söylüyor musun isim falan
Soran1 yılTanıdık birini seç diyo bana kendi birini belirtmiyo
- 1 yıl
Sen de o yapıyor muş gibi söylüyorsun
Tanıdık akraba arkadaş mı
Soran1 yılYok akraba arkadaş değil sdc tanıdık yani kim olduğu farketmio
- 1 yıl
Bulduğu ismini söylediği kişi ikinizin de bildiği birisi mi
Soran1 yılYok kendi isim vermiyor
- 1 yıl
Farklı kişiler sürekli yani her ilişkide isim değişiyor yani
- 1 yıl
Benim anlamadığım ve tahminim bu dediğim gibi seni başkasıyla yatağa sokacak belki ikisi bir den sana belkide senin nasıl yaptığını izlemek için
Soran1 yılEvet
Soran1 yıl@Asi_ kaptan1 o kadar da yapmaz yayapacagini düşünmüyorum gerçek hayatta çok kıskanç çünkü
- 1 yıl
Sen çok yanlış yaptın bence sen ilk başta tepki göstermen gerekiyordu şimdi artık hep böyle oluyor
Haftada iki veya üç her ne kadar birliktelik yaşarsan başkasının ismiyle kendi eşine hitap ediyorsun yanlış - 1 yıl
Tamam da ilişki bittikten sonra sana soruyor mu bununla nasıldı diye yoksa bitti tamam mı
Soran1 yılBaşkasının ismiyle hitap etmiyorum misal yani şununla söyle yaptık bana şöyle yaptı falan bittikten sonra bisi sormuyor sdc sarılıp öpüyor sarılarak yatıyor
- 1 yıl
Hani anladığım ilişki esnasında örnek veriyorum Mehmet benimle birlikte iken bacaklarımı mememi emdi şu pozisyonu yaptı bana böyle mi
Soran1 yılEvet öyle
- 1 yıl
Bu daha kötü işte çok özür dilerim sanki sen eskort sun her önüne gelen ile yatıyorsun da onada seni daha iyi becermesini istiyormuşsun gibi
Soran1 yılBende öyle hissediyorum
- 1 yıl
Küfür falan var mı yaparken
Soran1 yılkuzum falan dio
Soran1 yılkuzum*
Soran1 yılKüfür var
- 1 yıl
Hissediyorum değil sende anlatıyorsun ya onlardan sın ve Buda sana öyle gelmiş beni Ali böyle becerdi Veli böyle yaptı sen daha iyisini yap
Soran1 yılİstemeye istemeye yapiom ben sırf zevk alsın diyo ama kendimden tiksiniyorum
- 1 yıl
Aşağlayıcı küfür dili örs kah fai gibi mi
- 1 yıl
Çok iğrenç bir şey ama hakkatten
Soran1 yılYani benim orspm falan
- 1 yıl
Sen benimsin benden başkası sana bunu yapamaz ben herkesten daha iyi sik seni
Soran1 yılHe öyle
- 1 yıl
Yanında mı şimdi eşin
Soran1 yılYok değil
- 1 yıl
Hım
- 1 yıl
Bu ona nasıl bir zevk veriyor anlamadım
- 1 yıl
İnsan nasıl böyle bir şey yapar böyle fantezi olmaz ya
- 1 yıl
Birazdan gelir kim bilir şimdi seni kiminle nasıl yaptığını isteyecek senden
- 1 yıl
Bu akşam kiminle yattın açana eşine anlatacağın kişi
- 1 yıl
Bu akşam da aynısını yaptın mı
Gizli Üye(36-45)1 yılEşinizin psikolojik destek alması gerek bu iyiyse gitmez umarım yakınd anlaşma tekliflerde bulunmaz seç aralığınız nasıl
00 Yorumla
1 yılEşinizin güzel kardeşim olmuş artık seviye 100
01 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİzin versen üçüncüyü alır aranıza
00 Yorumla
1 yılTercih meselesi detay var mi
00 YorumlaÇok üzücü böyle bir sapıkla hayatını birleştirmen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsana kötü haber eşin daha önce çok kişiyle yapmış ondan alışmış sen bakireysen sana yazık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHerkes neden yalan konuşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYakın çevredeki erkeklerle yaptırıyor dimi bide.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBende sadece seksting de yapıyorum böyle çok gaza geliyor dimi.
Cevap sahibi1 yılKonuştun seni ikna etti ama bugün yapsa yine aynısını isteyecek yakında bu da monoton olacak o zaman napacaksın farkında mısın?
Cevap sahibi1 yılÇok merak ettim ne durumda olduğunuzu kâle alacak mısın beni
Gizli Üye(18-24)1 yılNeyi anlatmanı istiyor anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCuckold demekki. Şanslısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkışa bırak kendini.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seni paylaşmak istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKotu durum
00 Yorumla
1 yılrahatsızlığını belirttin mi
00 YorumlaBöyle bir şey nasıl olur be bu adam manyak mı
00 YorumlaEşin cuckold
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFantezini başka yöne kaydırın
07 Yorumla
Soran1 yılNasıl
Soran1 yılGizliden çıkmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılBir şey olmaz
Soran1 yılBu durum biraz utanç verici o yüzden gizli kalmak istiyorum