eşimle cinsel ilişkiye girmek istemiyorum zevk almıyorum ondan ilişkiyi sadece gir çık olarak anlıyor. Defalarca anlattım ona ön sevişme yap diye aynı yine bıktım artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik tamamıyla belirsiz ve öngörülemez bir konu olduğu için cinsellik yaşamadım aa herkese sevdiği kişiyle her açıdan mutluluk dilerim. Karşılıklı anlayış ve empati her konuda olduğu gibi bu konuda da çok önemli sanırım. 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar arasında bahsi geçen en rahatsız edici durum maalesef. Klişe tabiriye popon döndü yattı.
Seksi doyasıya yaşayıp, yaşatmak mantığı erkeğin kafasına yatmıyorsa bu kadın için çok zor dayanılacak bir durum.
ki evli kadınlar için daha da zor. İlişkide zevki her anlamda tatmak, öpülüp, okşanıp güzel gözlerle mest edilip genital bölgesinle özel ilgilenilmek beklenirken, kaba tabirle hanzo gibi 2 3 git gelle sonuçlanan seks kadını içinden çıkılmaz durumlara itebiliyor.00 Yorumla
Bunu biraz agresifleştir ön sevişmeye zorla onu sen ön sevişme yap ve sananuymazsa bir anda patlama yap küfür et ona ve bırakıp git ordan, adma gibi sevişeceksen seviş beniömde duygularım var beni de mutlu etmek zorundasın hayvan de ona kızarak. Bu tavrın hem çok hoşuna gidecek onun hem de düşündürecek.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evliliğin devamını istiyorsan şişme kadın gibi davranacak yalnız kaldığında kendini hayaller ile tatmin edeceksin.. Yok ben delice sevişmek istiyorum diyorsan boşanacaksın.. Eğer başka birine takılırsan eğer tatmin oldunmu adama hiç yaklaşmazsın..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
117Cevap
Önsevismeyi yapmadı lazım ve uzun utmadı lazım. Oral yapmadı lazım. Seni sekse hazırlaması lazım. Böyle olursa zevk alamazsın tabiki. Sen yönlendirmeyi dene onu. Şunu yap bunu yap diyerek belki alıştırabilirsin. Önce seni memnun etsin. Seni memnun etmeden de verme.
20 Yorumla
+1 yılAnlattin dinlemiyors y mst yapcksin kendini yeri geldiginde ttmin edeceksin yd bir seks arkdaş bulup kendini bu konudaki boşlugunu gidereceksin. Not ben 3senedir mastürbasyon deniyorum oda bir yerden sonra zevk vermiyor senin bir cesit olayda benim evliliğinde yaşaniyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin isteklerini ve zevklerini bilmiyorsa ayrilmak daha mantikli sana seni hem sevecek hem guven verecek ayni zamanda tenine sahip olacak öpecek ve sanki gozlerini kapattiginda tum bedeninin sanki kilitlerini opucukleri ile kırmış ve sahip olmus gibi hissetmek istiyorsun ve oyle birini bul derim rahatsiz oldugun yerde ve kisiden uzun vadede duzelme olmaz
00 Yorumla
+1 yılO yapmıyorsa sen teşvik edeceksin kusura bakma ama sende de iş yok. Gir-çık olmasına müsade etmeyeceksin o da kalacak ayakta malıyla anlasın yarım kalmak neymiş. Öküz herif!
40 YorumlaSeni anlamıyorsa bir başkası öğretmeli
Adam gibi sevişmeyi öğrenmesi için biri gözünü korkutmalı70 Yorumla
+1 yılIliskiye girmek istediginde ben istemiyorum de tepkini goster madem isteklerine saygi duymuyor bencil davraniyor sende brncillik et. Ne demek on sevisme yapmiyor seni rahatlatmasi gerek boyle bencillik olur mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşan o zaman. sen onun rospusu değilsin eskort değilsin köle değilsin
cinsellik hem dinen hem hukuken eşit haktır. biri bencil davranıyor diğeri mutsuz ise bu yine aynen hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir.00 Yorumla
+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve anlayissiz olur bu da bütün evliligi etkiler. Bencil bir esle cidden ömür gecmez. Bence düzelene kadar onunla iliski yasama. Düzelmiyorsa da baska çözüm yollari aramalisin
00 YorumlaBENCE SEN ilişkiden değilde eşinden zevk almıyorsun birde sevişme okşamalarda olmayıncada havayada giremiyorsun eşim asla izin vermez böyle bir ilişkiye git eşşek sık der direk
05 Yorumla
Soran+1 yılBana dokunsun istemiyorum
Soran+1 yılÇok denedim vazgeçtim artık
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(18-24)+1 yılTitreşimli biseyler al kendine. Onlar doyuruyor baya
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ;
dikiş dikmek için bile iğneden ipliğe gecirmek için yalıyoruz , bilmem anlatabildim mi?10 Yorumla
+1 yılKontrolü kendine almayı dene. Üstte sen ol. Dog pozisyonu en sona bırak veya isteme. Ara ara Orala geçiş yapar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeye geçmediği her atakta surat as, kaç, isteme, itici davranışlar sergile.
Yani, ne hissediyorsan bunu yansıt.
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin kadın ruhundan hiç anlamıyor önce ön sevişme olmalı kadın zevke getirilmel sadece kendini düşünmek olmaz vajina güzelce yalanmalı yoksa kadın zevke gelmez ve sevk alamaz gir çok sadece kendini boşaltır.
00 Yorumla
+1 yıladam ilk önce sen öğret ön sevişmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin çoğu kendileri zevk aldığı için ön sevişme yapıyor. Bence esas problem ruhsuzluk ve sıradanlığın ilişkiyi vurması
30 Yorumla
+1 yılBencil yaratıklar gerçekten öyle erkeklerin bildiği tek sey kadinlar s*x objesi olarak görüyorlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. İlişki bir insana zevk vermiyorsa çok büyük yük oluyor
10 Yorumla
+1 yılAyy bu nasıl koca yaaa kadın zevk almazsa o ilişki hiçtir.
11 Yorumla- +1 yıl
😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılartık istemediğini, böyle yapmaya sadece kendi zevki için gir çık yapmaya devam ettiği sürece sana elini dahi süremeyeceğini söyle
20 Yorumla
+1 yılEvli değilsin 😊. Ön sevismenin hayali seni çok etkiliyor. Vb vb.
00 YorumlaÖylesine hayat geçmez biraz daha bekle eğit olmazsa sal gitsin veya adam gibi yapan birini bul
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce cinsel ilişkiye girmemenin zararları isimli tablo.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Benzini bitmiş gibi yarı yolda kalmakta kötü eşin egoist kendini düşünüyor sende kendine oyuncak al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği o sanıyor sadece. Bencillik çok fazla. Ön sevişmesiz cinsellik olamaz ki..
00 Yorumla
+1 yılOna yap deme sen yap on sevismeyi , sen eline al kontrolu
00 YorumlaNasıl hiç ön sevişme yapmıyor mu oral da yokmu ilişkide evlisiniz siz yaa
00 YorumlaAnlatmaya devam et veya işi bitince yanında mastürbasyon yap anlasın
00 Yorumla
+1 yılDüzelmiyor sana değer vermiyosa boşanırsın olur biter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. o ön sevişme yapmıyorsa girmeyeceğini söyle ve engelle
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Nasıl tatmin ediyosun kendini? Ya da yapmadan durabiliyo musun?
00 Yorumla
+1 yılTek taraflı olmaz sen yap ön sevişmeyi birlikte yapın!
00 Yorumla
+1 yılYatağa bağla onu , bir defa göster nasıl olması gerektiğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGir çık derken hiç on sevisme olmuyor mu yani hayvanlar gibi mi hayvan derken yanlış anlamayın
Mesela dana ile inek gibi
At ile kısrak gibiOnlardan hemen gir çık yapar çekilir00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun inşallah düzelir. Sende içine yaptırma hemen giremesin
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ve oral olmadan tadı çıkmaz ki
Kaç yıllık evlisiniz eşinle konuştun mu ne diyor o00 YorumlaDeğişiklik yapacaksın bir başkasın da ve ona öğretecek birini ortaya alacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle bi partnerle hayat çok zor anlayışsız olması daha da zor. ne desek boş valla
08 Yorumla
Soran+1 yılBıktım canım acıyor zevk almadığım için
Soran+1 yılTerapist mi asla kabul etmez
Soran+1 yılİnanın bende ne yapacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılBize ters video
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılIsin zor simdi boyleyse ilerde daha bencil olur bosanman en iyusi ve seni mutlu edecek biriyle ol on sevisme oral okmadan ne zevki olsun o guzelligin yalanmaya ekilmeye doyulmaz coknsey kaybetmis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBildiğin bencil, sonuç odaklı sadece kendi zevkini düşünen ve biran önce olsun bitsiine getiren bir keresteye denk gelmişsin. Üzüldüm senin adına...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişme çok önemli en az 30 45 dakika sürmeli ki kadını kıvama getirsin bu durumda erken boşalsan bile kadın bunu görmez zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnünde kilit takılı iç çamaşırlar var AliExpresste 😄 al onlardan ve ön sevişme yeterli olmadan kilidi açma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef bende öyle iyice soğudum ten uyumunuz Yok sızın de değil mi
018 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu nasıl bir şey
Cevap sahibi+1 yılSeverek mi evlendin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBeğendim sorunu sende ben gibisin
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaçtı
Soran+1 yıl23 ben o 37
Cevap sahibi+1 yılOo çok var neden evlendin
Soran+1 yılİşte
Cevap sahibi+1 yılZorla mı evlendin
Soran+1 yılBaskı
Cevap sahibi+1 yılNeden karşı çıksaydın neredesn
Soran+1 yılHer şey bizim istediğimiz gibi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkar mısın
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılTakip et beni
Cevap sahibi+1 yılBuldun mu
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim de öyle sen gibi dertleşiriz diye
+1 yıl37 yasda ki eşten bir şey beklemen mantıksız 23 yaşında kadınsın o seni yatakta mutlu edemez zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce. yaştan ziyade performans önemli bence
- +1 yıl
Canım yasin çok önemi var ya genç erkekler daha istekli oluyor ve güç kuvvet yerinde oluyor ama tek başına bu da değil kocan da sıkıntı var artık sadece kendini rahatlatmak istiyor, bencil biraz yani. Bu konu tecrübe ile sabit , ne yapsan düzelmez böyle devam edersiniz yani, hatayı başta böyle biriyle evlenerek yapmışsın, konuşmak istersen yaz amacım senle bir şeyler yaşamak değil burdan yazmak zor oluyor
- +1 yıl
10 yıl sonra kocanın ki kalkmayacak o zaman napcan bunlar hep sıkıntı
Yeni mi evlisiniz yoksa uzun zamandır mı bu sekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Ön sevişmeye tahrik etmelisin
71 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAranızda uyum yok bu en büyük problem sevişmeyi sevmiyor düzelmez bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bilmiyorsa sen gösterip öğretrceksin ön sevişmeyi demekki sende de is yok soylemekle olmaz göstereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhmmm bu düzelir ama yardım almanız lazım dertleşmek istermisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılİyy midem bulandı kereste sığ herif
60 Yorumla
+1 yılBoşan o zaman, çok basit bir çözümü var.
61 Yorumla- +1 yıl
Normal de bu nasıl cevap derdim lakin zamanla cinselliğin evliliğin ana temellerinden biri olduğunu anladım
+1 yılBunu eşine açıkça belirt ve eğer şartlarıma saygı duymazsan seks yapmak istemiyorum dr
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin maalesef kaç yıldır böyle
00 Yorumla
+1 yılSana inanmıyorum. Bu devirde öyle erkek yok.
51 Yorumla- +1 yıl
39 yaşın tecrübesine göre mi değerlendirmeniz tam olarak kendi yaşadıklarınız üzerinden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz bekarlar da vajina bulsak yalayıp yutucaz hayat çok acımasız
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle uzun bir ön s e v. me olmalı
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel terapist, olmadı boşanmaya kadar götür
49 Yorumla- +1 yıl
bosanma olur mu bu sebepten
- +1 yıl
Cinsellik önem sırasında 2 veya 3te yer alır bence. Eşimi aldatmak istemem, cinsellik önemli. Uyumsuzluk varsa boşanılmalı ki zaten bunlar hatayı başta yapmış, sevişmeden evlenilir mi..
- +1 yıl
belki dindarlar
- +1 yıl
İşte dinin negatiflikleri, benim dini inancım yok
- +1 yıl
sence iyi bir seks nasil olmali
- +1 yıl
Zaten dine görede kocasıyla cinsellik yaşamak onun görevi, bunu görev olarak görüp katlanabilir dindarsa zaten
- +1 yıl
İyi bir seksin nasıl olacağını cinsellik yaşayacağım kişiyle konuşmayı tercih ederimm ^^
- +1 yıl
benim pek tecrubem yok
- +1 yıl
çılgınsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde de tam tersi MK Neden böyle ki seni çok anlıyorum çözüm yok mu
038 Yorumla
Soran+1 yılSizde nasıl tam tersi
Cevap sahibi+1 yılBizde senin yazdığının tam tersi işte ben zevk alamıyorum ne ön seviişme ne bir şey içine gir tamam
Boktan bir şey birde boğa burcu için ızdrap
Seni çok iyi anlıyorum 0 zevk
Soran+1 yılEşiniz öyle istiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet hiç zevk yok ön sevişme yok gir bitti
Sizde durumlar nedir
Soran+1 yılSizideki gibi
Cevap sahibi+1 yılO yüzden beni mutlu eden şeylere yöneliyorum
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılSanal gerçek ne mutlu ediyorsa beni onu demiyorum
Soran+1 yılEşinizle konuşun. Uzun yıllardır evliseniz ondandır belki
Cevap sahibi+1 yılDeğişmiyor ne yaptıysam seninki değişiyor mu
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapacak bir şey de yok demi
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılO yüzden yapacak bir şey yok be tatlım mutlu edemiyorsa mutlu edecek insanlar var...
Soran+1 yılZina yapmam
Cevap sahibi+1 yılYapma kendi kendine yap o zaman
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılBirçok yolu var... Vibratör.. seks oyuncakları merhaba gibi...
Soran+1 yılHiç bilmem onları
Cevap sahibi+1 yılÇok basit netten sipariş veriyorsun eve geliyor.. Kocan tatmin edemediği zaman kendi kendini tatmin edersin bu kadar kolay
Soran+1 yılKocam varken onları istemek üzücü. Siz aldınız mı
Cevap sahibi+1 yılEvet..
maalesef.. Sen benim eşim olsan hergün mutlu ederdim seni...
Soran+1 yılEşiniz biliyor mu aldığınızi
Soran+1 yılKaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyor
Çünkü o isteksiz
Cevap sahibi+1 yıl8 sene olacak ya ssiz
Soran+1 yılBen olsam çok üzülürdüm.
Soran+1 yıl5 yıl
Cevap sahibi+1 yılOna ihtiyaç duymamı sağlayan o ben değilim ki
Soran+1 yılNe bileyim. Kendi adıma üzücü olurdu ben varken eşimin başka bir şey alması
Cevap sahibi+1 yılEşin var ve sen zevk almıyorsun bu üzücü dpeil mi peki?
Soran+1 yılOlsun
Cevap sahibi+1 yılNe olsun?
Soran+1 yılEşim beni tatmin etmiyor ama vibrator almam
Cevap sahibi+1 yılO zaman tarak ya da parfüm şişesi ile idare edeceksin
Soran+1 yılNee 😲
Soran+1 yılÖyle bir şey asla yapmam
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu durumu kabul edeceksin o olmaz bu olmaz :))
+1 yılÖn sevişme yapması gerekir., acaba o da mı vücudunu beğenmiyor senin?
01 Yorumla- +1 yıl
Sen onun penisini yalıyor musun?
+1 yılÇekilmez be. Kabus gibi sevisne yapmayan erkekle olmaz ki.
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle cinsel ilişkiye girdiğimde zevk almıyorum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat