Hani beni aldatmadigini da biliyorum genel olarak bir isteksiz cok bogmak istemiyorum simdi bana sende mi bir sorun var diyebilirsiniz ama ben asiri derecede bakimli temiz biriyim. boyum kilom gayet iyi ve sporcuyum. yatakta da gayet iyiyim farkli seyler bile dikkatini cekmiyor. gözu disarda degil ama benim de ihtiyaclarim var. onu aldatmam tabiki. ne yapmam lazim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünde ve haftada kaç saat çalışıyor eşin. Hayat erkekler için o kadar kolay değil. Kadınların hayatı çok basit ve kolay. Siz erkek olmanın zorluklarını bilmiyorsunuz. Erkekler de güçlü olduğu için pek bunlardan bahsetmezler. Eğer eşinin zamanı varsa spor yapsın, zamanla düzelir her şey. Eğer yoksa zamanı o zaman ya aldatacaksın ya da durumuna katlanacaksın. Başka da çözüm yolu yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇoğunluk evlilik dışı ilişkiyi önermiş. Kulak asma.
Kocanla açık açık konuş bence.
Onu ikna edip bir doktora gitmesini sağla. Erkeklik hormonlarıyla veya kan değerleriyli ilgili bir sıkıntısı mı var? Yoksa Psikolojik bir sorunu mu var? Veya aklında başka bir kadın bar da onun için mi sana yaklaşmıyor?
Bu evlilik böyle yürümez, ya kocam olarak yapman gerekeni yerine getir ya da birbirimize eziyet etmeyelim, herkes yoluna gitsin de.
Evliyken evlilik dışı ilişkiye yönelmemeni tavsiye ederim.00 Yorumla
+1 yılDuş başligi ve yastikla olan iliskini tekrar gozden gecir.
14 Yorumla
Soran+1 yılSjsjsj
- +1 yıl
Dogru soze ne denir ki dimi? @filofobik
- +1 yıl
@filofobik uzerine biraz da havuc at ve iyice karistir asure kazani misali
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmadan ziyade aranıza birisini almaya nasıl yaklaşırsınız?
52 Yorumla- +1 yıl
Acaba düşünür müsün bunu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
77Cevap
+1 yılOnca çabana ve gayretine rağmen adam da tık yoksa yapacağın iki şey var. Ya bu durumu kabulleneceksin öyle devam edeceksin ya da kendine bir sırdaş seks arkadaşı bulacaksın.
13 Yorumla
Soran+1 yılAldatamam ben
- +1 yıl
büyük konuşma bence.. İhtiyac bu sonuçta ama haksız değilsin bunu unutma..
- +1 yıl
ananda babandan bıkınca ona aynı aklı verirmiydin? insanların ilişkisi baltalama.
Sen bir kadinsin bunun yuzde elli farkindasin kendini cekici buldugun icin.. diger yuzde elli zihinsel olarak onu fethetmekte ve sana kole bile yapmakta ama bunun yontemlerini bilmiyorsun sen hatun
06 Yorumla
Soran+1 yılBak dostum bir kadin olarak zihinsel olarak da fiziksel olarakta bir erkeğin isteklerini anliyorum adam zaten köle bana sadece evleneli 1 yıl oldu toplam 10 kere anca
Soran+1 yılYapmıyor muyum sanıyorsun?
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Senin is ortamindaki yukunu, onun durumunu... stres seviyesini algilamadan. Ev sartlarini konusmadan kisacasi buradaki herhangi bir sohbet gibi gelisiguzel bir sekilde sana cozum onerecek olsam... yok bunu sen kabul eder miydin ki... bu kadar sig olmadigini dusunuyorum. Sana recete veremem
- Cinsellik konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılİdare edeceksin bir süre sonra sıradanlaştığı için artık isyan edeceksin ve kendini başka kollarda bulacaksın. ya da ayrılacaksın. Çocuk yoksa ayrıl bence seks önemli. İlişkiyi ayakta tutan yegane şeydir.
10 Yorumla Konuşman lazım sonuçta normal bir konu seni anlaması gereken bir konu sana göre hareket etmesini saglayabilirsin veya sen yonlendirirsin iliski sırasında
00 Yorumla
+1 yılOnla konuş, yemeklere afrodizyaklı şeyler ekle, en kötü gazozuna ilaç at oda olmadı doktor ve terapistler var bunun için
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence son derece üzücü bir tablo. Ve işin sonu kötüye gitmeden Dr. desteği ya da eşinizle görüşüp farklı fanteziler deneyebilirsiniz. 😔
00 Yorumla bunlarla ilgli çok kadın gelir bana yıllardır genelde iletişim kurmalarını sağlarım seksolog oldum anasını satayım sayenizde mesaja gel çözeriz
00 YorumlaEşinle konuşmalısın bu konuyu aldatmak çözüm değil o işin sonu yok yuvanda yıkılır ama o sana yaklaşmıyorsa sen onu azdır kısamı sürüyor ilişkiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdaki abazalardan akil istersen yolunu sasirirsin.
Git Profesyonel bir yardim al aile terapistinden.
Burdakilerin bir eli si kinde diger eli klavyede. Ne hayir beklesinki bu tiplerden?10 Yorumla
+1 yılsorun tam olarak ne anlamadım ki? hiç mi s*kmiyor yoksa beceremiyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılHic yapmiyor
- +1 yıl
vay a. mk.. manyak galiba
Soran+1 yılCani istemiyor ama bir sokaga ciksam 10 kisi donup donup bakiyor yillardir sporla ugrasiyorum yasim da genc 21 hay manyak cidden ya
- +1 yıl
valla ben olsam çatır çutur skerdim.. insanlar enteresan
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce sorunu tespit etmek lazım. Eşinde erken boşalma veya yetersiz ön sevişme sorunu varmı?
Buna göre sana bir Önerim olacak011 Yorumla
Soran+1 yılYahu adamda tık yok ki anlayalim sorun ne
Cevap sahibi+1 yılYani ilişki sıklığı çok azaldı. 15 günde bir falan mı oluyor değil mi?
Ona göre etkili bir Öneri yazacağım da
Cevap sahibi+1 yılYoksa haftada 1 falan ilişki oluyor ama sen orgamz mı olamıyorsun. Yani yarım mı kalıyorsun
Soran+1 yılOlmuyor evleneli 1 yıl oldu 10 kere felan
Cevap sahibi+1 yılTamam anlaşıldı. Peki ilişkide başarısız falan oldu buda onu etkiledimi. Buda son sorum
Soran+1 yılHayır aslinda basarili
Cevap sahibi+1 yılTamam sadece isteği az o kadar
Tamam kolay sorun
Hemen yazıyorum ama önce bir soru sana
Bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir
A-çıplaklık
B-seksi iç çamaşır
C-cilveli olmak
D-hiçbiri 😄😄
Soran+1 yılB ve c
Cevap sahibi+1 yılDıttt yanlış cevap
Erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında bayanın kolay orgamz olması ve orgamz olduğunu anda yüzünün aldığı ifade ve aldığı Hazdan çıkardığın inleme sesleri bizi resmen çıldırtır. Bunun için sana bir Önerim olacak
Soran+1 yılYa bir hadi ordan git kardesim o kadar da yatagin icine girme
Cevap sahibi+1 yılTamam işte eşinin isteğini yerine getirmenin yolu ilişki sırasında kolay orgamz olup onu çaldırmam lazım..
Yani kolay orgazm olma alışkanlığı kazanman laızm. Bunun içinde yapman gereken çok etkili mast tekniklerini kullanmarak bu alışkanlığı kazanman lazım.
Yatakta istedigin sevdigin pozisyonları konusabilirsin. daha da olmadı eşinin içecegine azdırıcı falan at ne bileyim :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Azdirici al. Akşam yemek sonrası film sırasında içeceğine karıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAramıza bir erkek alabilirsiniz ben beraber oldum evli çiftlerle ve gayet hoş bir ortam yatakta p*rno film izleyin aleti büyük erkekler olsun Yatak odanızı budur fantezilerle zenginleştirebilirsiniz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim
Boşan. Evleneceğin adama açıkça söyle. Benim sevgilim de ben doymuyorum diye şikayetçi. Her gün 4-5 kez
00 Yorumla
+1 yılNeye göre beklentin oluştu bilmiyorum. Gözüm dışarda değil demişsin ama birşeyle kıyaslamamış olsan bunu dert etmezdin
04 Yorumla
Soran+1 yılBir iliski yilda ancak 10 kere oluyorsa azdır bir seyle kiyaslamadim ki neredeyse yok dedim
- +1 yıl
Hepimiz yargı infaz hakimi gibi davranıyoruz özür dilerim eğer öyle davrandıysam
Soran+1 yılÖnemli değil alistik artik insanlara
- +1 yıl
Daha önce fark edemedim
+1 yılSana karşı pasif kalmak onu korkutmuş, öv onu bu çok önemli
00 Yorumlaİnsan yapmam dediği şeyi bir şekilde yapar can can nefis bu yaptırır
00 Yorumlakocalık görevini yerine getiremiyorsa boşanman daha iyi olur yoksa aldatırsın elinde olmadan. psikolojin bozulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtiyaçların için aldatmana onay verirse yapar mısın?
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir sey yaparsa bosarim
Cevap sahibi+1 yılTamam da boşamak ne alaka, diyor ki "haklısın seni doyuramıyorum. Zevklerinde özgürsün" bu durumda sen yaparsın veya yapmazsın sana kalmış onu sordum da, sen boşarım dedin. Boşamak niye, birşeye izin verdiği için mi?
Soran+1 yılBöyle bir seye izin verdigi icin benim ahlak anlayisimda bunun yeri yok kocamin bunu sunmasi benim gozumde bosanmadan bile kötu bir olay
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Aslında olay sadece seni memnun etmek. Ahlak da yeri yok da o zaman ömür boyu zevksiz yaşamak da var. Böyle diyenler bir yerden sonra sabredemiyor günün birinde aldatıyor. Çok kadın var öyle. Kocası şişmanlıyor yaşlanıyor iyice hamballaşıyor. Kadın da inadına sportif ve bakımlı. Aldatıyor. Yani diyelim ahlağınızda yok, asla yapmazsınız ama sekssi bir ömür geçer. Bu durumda tatmin edemeyen erkekle kimse evlenmek istemez, onlar yalnız kalırlar hayat boyu, onlar için çok kötü bir durum.
Çare doğa da.
Havuç patlıcan gibi doğal seçenekler18 Yorumla- +1 yıl
Çam agaci olmaz mi hem yil basi aksamida lamba takar
- +1 yıl
Hmm karni yarik mi, imam fenalasti mi, oturtma mi?
- +1 yıl
Bak şuna fırında patlıcan oturtma :D
cdn.ye-mek.net/.../...resimli-yemek-tarifi(15).jpg - +1 yıl
Tamam sus atma :D
+1 yılHayatına biraz fantezi kat ki renklensin değişiklik yap
00 YorumlaKardeşim git bunu eşinle paylaş edep diye bişey kalmamış yahu yazık günah Türkiyeyi böyle insanlar batırıyor edep ahlak kalmamış bu millete
10 Yorumlaişin gerçekten zor, ben yıllardır aynı sorunla mücadele ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBaşka erkeklerin ilgisine aç kendini kıskansın kıymetini anlasın ;)
00 Yorumla
+1 yılÇerçide kırmızı jel gibi şeyler var, bir çay kaşığı ver bütün gece dur durak bilmesin :)
00 Yorumla
+1 yılBunu aynen boyle enisteye anlat bacim. Samimi dürüst olarak.
00 Yorumla
+1 yılihtiyaçlarını gidermen için aldatman gerekiyor veya eline kuvvet başka hiç bir çaresi yok bu işin
00 YorumlaNe bakimdan degil neyi yapamiyor diye merak etmiyor degilim
00 YorumlaSana gerçek bir erkek lazım bebeğim. Bırak şu sünepe herifi ve deli gibi seviştiğimizi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılAbaza vol bilmem kac
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende tam tersi. İş yoğunluğu stresi olabilir. Birbirinize vakit ayırın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo yapmıyosa eğer böyle gitmez, yapmalısın başkasını bulup
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunun çözümü çok basit aslında
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Stresli bir işi varsa ondan olabilir bence daha fazla dikkatini çek
00 Yorumla
+1 yılPartnerim de cok sertsin die benden sikayetci. Nie senin gibi birisi denk gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu işe bak ya millet evli doyuramıyor bide birini bulamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılCinsel isteğini azaltma yöntemlerine bak
04 Yorumla
Soran+1 yılYa 2 haftada bir yapsak ben yine sesimi cikarmam tik yok ki
- +1 yıl
Ne 2 haftada bir e bile mi razısın 😮
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu hiç normal değil. Yemeklerine ilaç falan kat 😀😂 kur yap, dildo falan al ne bileyim
+1 yılBu soruyu aynen böyle git eşine sor
10 Yorumla
+1 yılAklıma bir şey geliyor ama düşünür müsünüz bilmem
03 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Burdan söyleyemem. İstersen özeldn söylerim. Sonra cevap verip vermemek sana kalır.
- +1 yıl
Ama sevebileceğin bir şey diye düşünüyorum. Çok büyük bir ihtimalle işe yarar.
Otur konuş. İncitmeden olmuyor de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen üste ol yorma onu içinde fazla tutma sıcaklık aldatır tecrübe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka bir erkeğin seni doyurmasi senin hakkındır
326 Yorumla
Soran+1 yılAma o baska bir kadinla yapmıyor kendime yakıştıramadım böyle bir seyi
Cevap sahibi+1 yılYakışması yakışmamasının alakasi yok. İhtiyaç giderilmesi gereken birşeydir
- +1 yıl
Bu gidisle eninde sonunda olacagi o zaten zevk ertelenebilir ama ihtiyac ertelenemez
- +1 yıl
Sen olsan başkasıyla dener miydin
Cevap sahibi+1 yıl@herkel evet yaparim :)
- +1 yıl
Peki daha farklı bir şey düşünür müsün?
Cevap sahibi+1 yıl@herkel boş boş konuşuyorsun cehennemmiş 😀
- +1 yıl
:):):) umarim cehennemde karsilasmazsiniz dostum
- +1 yıl
Bize katılmak ister misin?
- +1 yıl
Davetin kime :)
- +1 yıl
Gizli bayana :)
- +1 yıl
Bence Allahin isine karismayalim bu kadar cennet cehennem inaniyorsaniz birakin bize dusmez
- +1 yıl
He bir an bana sandim :)
- +1 yıl
@muhalefet34 yok ama cevap vermiyor neyse
Cevap sahibi+1 yılDini bütün erkeklerden bel alti teklif 😀😀 müslüman erkeklerine bu yakişir iste
- +1 yıl
Sen düşünür müsün onu söyle :)
- +1 yıl
Beni diğer arkadaşla karıştırma :)
- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılPaso cinselik kategorisinde durur ama din ahlak hakkinda nasihat verir
Iki yüzlülügnüze kertenkeleler s**r aman dikkat- +1 yıl
Hayır beni diğer arkadaşla karıştırma onları ben söylemedim o nasihatları ben vermedim. Ben farklı birşey soruyorum
- +1 yıl
İyide kime sardin sen simdi banami :)
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu onunla konuşmayı dene uygun bir dille
00 Yorumla Bunu esinle konussana
10 Yorumla
+1 yılKaderine razı olman lazım.
00 Yorumla
+1 yılDemekki dediğin kadar güzel değilsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan berimi böyle sonramı ilgisizleşti
07 Yorumla
Soran+1 yılHep böylr
- +1 yıl
Nasıl durabildin şimdiye kadar
- +1 yıl
Sen isteklisin anladığım kadarıyla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNasıl mı durdum? kocama bagliyim
- +1 yıl
Ayrılıanlar var erkek olsun kadın olsun seks cinsel uyumsuzluk varsa
- +1 yıl
Selamlar nasılsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzdır ellerini bağla tecavüz et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle konuştun mu bunu.
00 Yorumla
+1 yılAzdirici at gazozuna 2 kat azsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bir eşim olsa keşke :)
00 Yorumla
+1 yılKonusmalisin bunu onunla doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılbuyuk konsutugun ıcın aldatacaksın
00 Yorumla
+1 yılaldatmak isteseydin yardımcı olurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAfrodizyak falan kullan.
00 Yorumla
+1 yılSen hareketlendireceksin onu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıleşinle konuş bir süre sonra kendini tutamayacaksın
00 Yorumla
+1 yılTek çare aldatmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili iken nasildi cinsellikle arasi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyuncak al ya da boşan
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı