Eşim normalde çok çekingen bir yapısı vardı özellike seks konusunda. 2 yıldır evliyiz ve seks hayatımız iyiydi. Birkaç aydır çegingen eşim hiç çekinmiyor artık Canı istedi mi pat diye üstüme oturur, bazen bilgisayarda bir şey yapıyorum geliyor dikkatimi dağıtmaya çalışıyor, bazen telefonumu elimden alıyor. Oldukça biraz şiddetli davranıyor. İlk komik oluyor ama sonra sinirimi bozuyor. Ayrıca daha çok istediğini fark ettim. Neredeyse her gün olsun istiyor. Haftasonu stres yapıyorum baya... Konuştum canım istiyor ne yapayım diyor. Vermezsen zorla alırım bak deyip güldü. Ben o kadar olmazz diyorum ama söz dinlemiyor. Psikoloğa gidelim diyorum bana laf söylüyor. Anlaşamıyoruz artık :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anamm bende böyle olcam evlenince 🤣O değilde bir erkeğin en çok istediği şeyi sen istemiyosun vaay arkadaş kiminin hayali kimide rahatsız oluyor
aynen kiminin hayali. benim hayalim. bendeki eş de bunun tırnağı olamaz :)
@softpowerr genelde hep zıt oluyo böyle şeyler ya bende öyle olmam umarım 🤣
umarım olmazsın ama bence %70 olacaksın, gerçi erkeğin isteksizini bulmak zor da. istekli olup da her gün yapıp da g. tünü dönene denk gelme ihtimalin çok yüksek :D
@softpowerr nişanlım çok hiperaktif biri normal ruh halide böyle🤣yatağa yansırsa iyi aramızdaki tutkuda büyük
tutku çok önemli. nişanlıymışsın, yol yakın. bence iyi bir erkek gibi, yeter ki dönmesin arkasını işi itince. sor bakalım. ağzını yokla :D
@softpowerr nasıl ağız yoklanır hiç bilmem 🤣
cinsel konular konuşmuyo musunuz hiç?
@softpowerr biraz dinine bağlı bi insanım o yüzden konuşmam böyle şeyler
o zaman tamamen şansa bırakacaksın
Keşke ben böyle bir eşe sahip olsaydım ama bulanda kıymetini bilmiyor işte.
Seninki nasıl?
Ben bekarım ama sevgilim ya da partnerim olsa bu şekilde başımda tac yaparım
eşine hayır deme asla, kıymetini bil
Yorulsam?
biraz daha yorul ama onu gerçekten doyurmanın yolunu bul bence. oral yapıyorsan süresini uzat metodunu değiştir, farklı bir pozisyon dene penetrasyonu arttır. tam doymadığı için tekrarlı olarak istiyordur belki. onun gözünden bak sen istediğinde o kaçmak istese nasıl hissederdin
Başkasıyla mı yatsın illa kadın, napsın
Yoruldum?
Burcun ne
Yengeç
Onun ne peki
Kova
Beni arayabilirsin
Ne için?
hiiç öylesine