Hayr şüpheye gerek yok bakın bir erkek neden evlenir eve geldiğinde eşi Gülsün ister ona güvensin ister fazla yormasin yoksa bu zamanda malûm şey için evlenmeye gerek Yok bunu yapan kız çok ki evini temizle yemek yap zihniyeti de kalktı bunlar için neden evlensin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Erkek makine değil sonuçta bende bazen hiç istemiyorum yanımda çırılçıplak kız olsa karışmam bazende çok istiyorum birazcık açık giyinmiş olması yeter
Çözülmüyor. Hiç uğraşma. Başımda var aynısı.
Ne olcak?
Valla bilmiyorum. Takip edersen konuşalım.
Evli olarak sebep sayıyorum ya çok kafa ütülüyorsun ya çok karışıyorsun ya da senden önce daha iyisi vardı onun yanında pasif kalıyorsun
Hmm 😔
Ama ilk evlendiğinizde zevk alıyorsa şimdi problem varsa adama olan baskıyi azaltın
Siz biliyorsunzu heralde bu konuları
Bide bana ilgisiz davranıyordu
Şimdi tam tersi
Evde değildi telefonda konuşuyordum TV acikti bana o ses nerden geliyor dedi acaba bişey mi çıkarmaya çalışıyor suphelenmeli miyim?
Hayr şüpheye gerek yok bakın bir erkek neden evlenir eve geldiğinde eşi Gülsün ister ona güvensin ister fazla yormasin yoksa bu zamanda malûm şey için evlenmeye gerek Yok bunu yapan kız çok ki evini temizle yemek yap zihniyeti de kalktı bunlar için neden evlensin
Yukarda ki soruda kadın bu kadar istekli adamla evlendigim için pişmanım yazıyor sen de tık yok diye huzursuz oluyorsun. Nasıl kader bu böyle
yeni evlenen bi çok kadının ortak sorunu bu bi uzmana danışmanız gerek
Hem mi vardi yoksa yeni mi başladı ne kadar suredir evlisiniz
Seni mi beğenmiyor acaba
İş stresi vs var dedi isteksiz
İş stresi bahane sen azıcık yanaşsan azar
Tatmin edemiyorsun veya temiz deilsin vs vs
Dikkatini üzerine çek
Verme bakayım bir ay yemini suyunu...
ne gibi semptomlar var
Ne zamandan beri böyle
Mutluluk çubukla
Sana erkek lazım