Gizli Üye(36-45)1 yılEşinizin cinsellik konusunda isteksiz olması, ilişkiyi etkileyebilecek önemli bir durum olabilir. Bu durumun nedenini anlamaya çalışmak ilk adım olabilir. Cinsellikte isteksizlik, fiziksel sağlık, psikolojik faktörler, duygusal bağın zayıflığı, stres, depresyon gibi bir dizi etkenden kaynaklanabilir. Eşinizin yaşadığı zorlukları veya endişeleri konuşarak anlamaya çalışmak, ilişkinizde daha sağlıklı bir yaklaşım geliştirebilir.
Eğer eşinizin cinsel isteksizliğinin sebeplerini öğrenirseniz, birlikte bu durumu ele almak daha kolay olabilir. İletişim, bu tür durumlarla başa çıkmanın en önemli yollarından biridir. Ancak, eşiniz bu konuda konuşmaya istekli değilse, ona nazik ve sabırlı bir şekilde yaklaşmak gerekebilir. Kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı paylaşırken, onu yargılamadan, anlayışlı ve destekleyici bir dil kullanmak önemli olabilir.
Bunun yanı sıra, birlikte profesyonel yardım almayı da düşünebilirsiniz. Bir terapist ya da cinsel sağlık uzmanı, ilişkinizdeki bu sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Görünüşünde bir değişiklik var mı?
Yani yılların getirdiği doğal değişiklikten bahsetmiyorum, mesela ekstra kilo falan mı aldın?
Eğer böyle bir durum varsa zayıfla, spor yap, yediğine içtiğine dikkat et.
Hem sağlığın için önemli hem de erkekler kadınlara oranla dış görünüşe kat be kat fazla bakarlar, eğer dış görünüşüne önem vermiyorsan erkek soğuk, acı ama gerçek bu.
Yaştan dolayı tabi ki genç kız gibi olmazsın ama kilona dikkat edip spor yaparsan çekiciliğini korursun.
Eğer bu tip bir durum yoksa, kendine bakan biriysen o zaman cinsellikte uzman bir psikoloğa danışmanı öneririm, kendi başına çözemeyebilirsin bu durumu.
00 Yorumla
Kombo olmuş ya o ikisi 😀
Yani her dindar öyle değil ama bazısı cinselliği sadece çocuk yapmak olarak görüyor. Haliyle de uzak duruyorlar. Bir de isteksiz ise eyvah eyvah.
Eğer durum böykeyse yapabileceğin pek bir şey yok gibi değişmesi çok zor. Çünkü birisi fiziksel birisi de zihinsel bir durum. Her ikisi de var yani.
Kendi kendini tatmin edeceksin onunla olan zamanlar haricinde mecburen eğer ayrılmayı düşünmüyorsan.
00 Yorumla
Psikologlardan dinlediğim şu, eğer cinsel olarak isteksizlik ve yükselemedi varsa, eşine annesi gibi davranıyorsundur. Erkek beyni de bu benim annem olarak kodlarsa eğer sana yükselemez. Anne olmaktan çıkıp es olarak davranmalısınız birbirinize, eşine şefkat gösterme, şefkat şehveti öldürür. Anne neler yapar mesela çocuğuna, dısarıda arakadaslarını arastırır, eve geç gelince kızar. Telefonunu karıstırır. Yemegını hazırlar önüne getirir. Hasta olur basından ayrılmaz gibi gibi, çok hassas bir denge var. Eş olmaktan çıkıp anne olmayın.
94 Yorumla
Soran1 yılya yok ben öyle yapmıyom ki tamam bazen ama çok değil
- 1 yıl
Beyaz tvde gözlüklü psikolog var erkek onu mu izliyorsun bu hafta dediklerine benzer bir şey söyledi 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılinsan gibi konuş tabii ki o insanın daha doğrusu öyle düşünen o zihniyetteki bir kişinin seni anlayacağını düşünmüyorum ama maalesef işin sonu ayrılık gibi görünüyor seks olmadan evlilik olmaz
21 Yorumla- 1 yıl
Peki evlilik=seks midir?
1 yıldindarlıkla alakası olmadığı zannındayım neticede bu bir hormondur hatta dindar olanların daha istekli olduğunu düşünüyorum ancak sizdeki duruma bir şey diyemem bunu farklı yönlerden ele alsanız belki zamanla bir değişim olabilir.
1- yediği şeyleri doğal olmasına ve de güç veren istek veren şeyler olmasına dikkat edin
2- yatakta çekici olmaya onun canının isteyeceği şekilde tahrik edici giymeye ve davranmaya çalışın
3- uygunsa uzmanından destek alın24 Yorumla
Soran1 yılbilmiyom ya
- 1 yıl
neyini bilmiyorsun?
Soran1 yıl@Chica57 valla ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunu buraya yazıyorsan, demek ki gerçekten çaresizsin ve bir çıkış yolu arıyorsun. Yani eşini aldatmak istemiyorsun. Ya da bundan çekiniyorsun. Ancak belki de en azından birilerinin senin tatmin mana yardım etmesi beklentin var. Belki de buradan birisi ile yazışarak kendini tatmin edebilirsin. Ama bu çok kalıcı bir çözüm olmaz. Buradaki erkekler, ya da kadın görünümlü erkekler sana geçici bir rahatlama sağlar. Bunun devamı da gelir. Hep daha fazlası olur. Bunun yerine köklü çözüm lazım sana. Kocanla konuşup bunu halledemiyorsan, boşan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir çok şey yapabilirsin , bir ara eşim o durumdaydi şükür düzeldi sonra
Ne kadardır evlisiniz?
132 Yorumla
Soran1 yıl7 senedir
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç peki
1 yılTavsiyem eşinizi karşınıza alın ve ciddi olarak konuşun ne zamandır var bu problem siz daha iyi bilirsiniz yani kartlarını açık oyna aklında ne varsa konuş sizde onu dinleyin belki geçerli bir sebebi olabilir sizin de belki ilk defa duyacağınız bir şey de olabilir bu konuşmadan sonra önlem alırsanız daha iyi olur önlem olarak da soruna göre aile terapisti cinsel terapisti gibi gibi...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik dinin içindedir allahın emridir.
otur konuş. neden isteksiz.
sorunu böyle çözersiniz ancak
ben günlük ilişki yaşıyorum. 42 yıldır kuran okuyorum. uluslar arası kuran seminerlerinde söylemlerim oluyor. ben de dindarım. bu eşimi aksatmamaı gerektirmez.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılCinsel isteğin dindarlıkla alakası yoktur , gemetik yapı ve sağlıklı biyoloji ile alakası vardır. İllaki alaka kuracaksak dindar bir insanın cinsel isteği dindar olmayan insana göre daha yüksek olur. Sanırım sizin konu biraz ayrıntılarda yer alıyor. Dindar derken , size hiç mi vakit ayırmıyor yani , sabah akşam gece hep ibadet halinde mi? Ne kadar zamandır evlisiniz ve eşiniz kaç yaşında?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılburada yazan saçma sapan yorumlara kulak asma sakın evli birinin seksting ile işi ne direk aldatma sayılır. Eşin dindarsa doktora gitmeyi falan kabul etmez. Bir şeyler deneyip işe yaramadıysa sende kabullenip kendini dizginleyeceksin ya da boşanacaksın 2 şansın var.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Dindar olmanın istekle ve isteksizlikle alakası yok. Öte yandan daha tahrik edici bir şekilde yaklaşıp istediğini belirtebilirsin. Eşini tatmin etmek de dini bir görev değil mi de belki köfteyi çakar.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDindar olması ile alakası ne? 7 yıldır evliymişsiniz ve yeni böyle olmuş demek ki başka bir şey var.
326 Yorumla
Soran1 yılolabilir
Cevap sahibi1 yılO sorunu bulmak gerek eşinle konuş ya da sen adımı at bekleme onu istiyorum de.
Soran1 yılhep ben yapıyom zaten
Cevap sahibi1 yılNasıl yani haftada 1 olanda da sen mi başlatıyorsun? Yaşlarınız kaç bu arada?
Soran1 yılevet. 34 37
Cevap sahibi1 yılSürekli böyle sen başlatarak onu tembelliğe de alıştırmış olabilirsin hiç akışına bıraktın mı ne zaman isteyecek diye?
Soran1 yılyok
Cevap sahibi1 yılBir kendi haline bırak bakalım ne kadar sürede gelecek o sana sen muhtemel mastürbasyon. yapıyorsun kendini bir süre öyle tatmin et.
Soran1 yılevet yapıyom
Cevap sahibi1 yılTamam bir süre daha ona devam et eşin bakalım ne zaman isteyecek o hep sen nede olsa geliyorsun diye salmış kendini. Ayrıca şu senle iletişim kurmaya çalışanla da ilgilenme adam 200 kadın takip ediyor seni kafalama derdinde boşluğundan faydalanıp.
Soran1 yıldenerim imşallah işe yara. hangisi
Cevap sahibi1 yılİşe yarar mı yaramaz mı görürüz. Şu sorunu beğendim falan demiş ya aynı dertten muzdarip iki kişi ayağına
Soran1 yılhee tamam hallederim
Cevap sahibi1 yılSenin görüşlerini geziyorum arada da sen şu an da isteklisin öyle mi?
Soran1 yılevet öyle
Cevap sahibi1 yılEşin de yok muhtemel ne yapacaksın?
Soran1 yılmastürbasyon
Cevap sahibi1 yılTek değilsin hatta sen daha başlamamışsın :)
Soran1 yılnasıl
Cevap sahibi1 yılBen başlayalı çok oldu yani sen daha yapacaksın :)
Soran1 yılsen de mi başladın
Cevap sahibi1 yılEvet sende mi şu an?
Soran1 yılyok daha
Cevap sahibi1 yılNeden bekliyorsun ki?
Soran1 yılbaşlarım ya
Cevap sahibi1 yılEtkileşim mi ihtiyacın olan?
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin hristiyan değilse zekasında gerilik olup olmadığını açıkça sor. İslamda böyle bir durum yoktur. erkek kadına karşı sorumludur. çok eşlilik durumunda dahi hak geçiremez eşit şekilde birlikte olur maddi ya da cinsel gücü yetmiyorsa çok eşli olması da caiz değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarsifaki partnerin istegi snein isteginle ayni deilse sıkıntı eger vok soeun ediyordan ya ayrilacaksin yafa duzenli hayatinda baskasi olacak bilmiyorum buna bakis acin ne meselw hende sneinngibiyim oimseylede yapmam oyle ama tek ve guvenilir duzenli biri olsun isterdim bnde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkadınların bu cümlesini anlayamıyorum, açk konuşmuyor.
az ne demek?
yeteneği var ama sana mı kullanmak istemiyor?
canı istiyor ama beklentilerini sen istemiyor musun?
senin istediklerini o mu istemiyor?
birbirnizi zaten çekici bulmadığınz için olsa da olur olmasa da durumu mu oluştu?
çok isteksiz ama neye isteksiz? hiç bir şey anlaşılmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapılcak sey bellı sankıı ıstegınle basa cıkamazsınn
142 Yorumla
Soran1 yılnee
Cevap sahibi1 yılYanı ıstegını gıdermelısın
Soran1 yılmastürbasyon yapıyom zaten
Cevap sahibi1 yılYetıyomu pekıı
Soran1 yılyok
Cevap sahibi1 yılEsın hıc yanasmıyormu nasıl durabılıyor
Cevap sahibi1 yılYanı ıcıne almak baska tabıkı pekı yapasın gelıyodurr
Soran1 yılya bilmiyom nasıl dayanıyor. geliyor tabii
Cevap sahibi1 yılYa dayanılcak bısey degıl bu dayanamazsında cok
Soran1 yılmaalesef öyle çok zor
Cevap sahibi1 yılZor evet ama rahatla yanı konusarak yap bırıyle falan ıdare et oylee
Soran1 yılyok kız aldatmaya girer
Cevap sahibi1 yılGırmez canımm ıhtıyac ama ıle dusun esın duzelesıyee dene
Soran1 yıliyi de zevkli oluyor mu ki
Cevap sahibi1 yılOluyor tabıkıı yanı rahatlarsın
Soran1 yılhmm bakarım işe yarar heralde
Cevap sahibi1 yılYarar bencee yanı esınde duzelırse daha ıyı olurr
Cevap sahibi1 yılReaım falan da atan cok konusarak zevklı olur
Soran1 yıleşim düzelirse yapmam ki burdan
Cevap sahibi1 yılYanı duzelene kadar kendını rahatlat ınsallah duzelırr
Soran1 yılresime gerek yok
Soran1 yılinşallah canım
Cevap sahibi1 yılRıca ederım canımm yanı senı yukseltsın bosalmana yarsımcı olsunda
Soran1 yılsağol hayatım bakalım bulurum çaresini
Cevap sahibi1 yılRıca ederımm canımm nedemek mutlu oldaa anlıyorum senı
Soran1 yılsen de mi yaşadun
Cevap sahibi1 yılBen evlı degılım ama yasıyorum yanı
Cevap sahibi1 yılYanı bı sevgılım vardı aynı ısteksızz ama bıraktımm bırakmadanda engel olamadım ıstegım coktu yaptım bırıylee
Soran1 yılsevgilin mi
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılaldattın yani
Cevap sahibi1 yılYanı senın durumunu anlıyorum ben sende benı anlarsın cok zor dayanması ınan
Cevap sahibi1 yılAma Şu an kı sevgılımle ıyıyız bı sorunu yokk guzel gıdıyor bakalımm
Soran1 yılanlıyorum tabi ki dışardan bakan göz değil de içinde yaşadığım için anlıyabiliyom. Allah mesut etsin
Cevap sahibi1 yılTesekkur ederımm yanı oyle zor bı durumm gercekten
Soran1 yılvalla ya ne yapacağı belli olmuuor insanın
Cevap sahibi1 yılOyle evet fena oluyosun yasadım anlık bısey olabılıyor oan
Soran1 yılyani burada anlatamayacağım şeyler yaptım kfkfkf
Cevap sahibi1 yılNegıbı pekı 🙂
Soran1 yılvalla çok saçma ya söyliyemem burdan fkjfgj
Cevap sahibi1 yılYaz madrm begeneyım sorunu 🙂
Cevap sahibi1 yılŞ baslıyor ısmımm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılKendine bakım yap. Kıyafetlerine önem ver. Ama yine pek işe yaramaz. Aranıza başka kadın alın. Dindar olduğuna bakma işine gelir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Dindar olması isteksiz olmasını gerektirmez ikisi apayrı şeyler karıştırmamak lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKışkırtacan ozaman tahrik edecen isteği artar
1530 Yorumla
Soran1 yılişe yaramıyor
Cevap sahibi1 yılOdunmu bu adam nasıl işe yaramaz
Soran1 yılçok nadir ile yarıor
Cevap sahibi1 yılHer erkek düşer buna seninki başka erkekmi uzaylı mı yoksa
Soran1 yılvalla ya
Cevap sahibi1 yılFarklı şeyler dene ozaman teması daha fazla kullan ona
Soran1 yılbakalım ya sen evli misin
Cevap sahibi1 yılEvet evliyim
Soran1 yılseninki nasıl
Cevap sahibi1 yılYapışıyor devamli zırt pırt
Soran1 yılne güzel işte
Cevap sahibi1 yılYanide üşeniyorum bazen yaa 😂😂
Soran1 yılderde bak be
Cevap sahibi1 yılŞunu unutma insan sevdiği kişiyle yapmalı o işi sevmediği kişi ile değil
Soran1 yılsevmiyon mu eşini
Cevap sahibi1 yılArtık sevmiyorum son olaydan sonra
Soran1 yılne olayı
Cevap sahibi1 yılŞiddet
Soran1 yılgeçmiş olsun
Cevap sahibi1 yılGeçmiyor geçmicekte
Soran1 yılboşan
Cevap sahibi1 yılKızımın derslerini etkiler takdir getiriyor hep fen lisesinde okuyor bilmemeli onlar için susuyorum sadece
Soran1 yılanladım sizinki dhaa zormuş
Cevap sahibi1 yılKadın olmanın ne kadar zor olması gibi herkesin bir hikayesi var
Soran1 yılvalla ya.
Cevap sahibi1 yılUmarım sen mutlu olursun birimiz bari mutlu olsun değilmi
Soran1 yılumarım sen de
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim bir yolunu bulursun sen eşinile arandaki küçük sorunu eminim biz kadınların yapamayacağı şey yoktur iyi bak kendine
Soran1 yılsen de çok dikkat et
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim canım ederim yıkılmadım ayaktayım 👍🖐
cinsel istek ile dindarlığın alakası yok sil onu kafandan bence en doğrusu doktor gözetiminde tedvi ile düzelecek yolu eşine ikna et ve birlikte gidin bu kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılOnu çabuk etkileyen şeyler yap
61 Yorumla
Soran1 yılnasıl şeyler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDindarlık ile isteğin pek alâkası yok inzivaya çekilmediyse tâbi
10 Yorumla
1 yılSadece git konuş dindar biriyse seni anlar ve ayetlerde destekli her iki tarafında birbirini tatmin etmek zorunda istersen ayeti bulup eşinize göstere bilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılDindarlikla alakasi yok. Goruyoz haberlerde haci hocalar ufak erkek cocuklarina bile tacizde bulunuyor. Olayin sebebi esinin hormonlariyla alakali. Onunla konus bunu ve ikna et tedavi icin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çözüm belli 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDindar olması isteksiz olacağı anlamına gelmez.
Eş sorumluluğunu yerine getirmemesi zaten boşanma sebebi10 Yorumla
1 yılJartiyer korse giy kız işe yarar. Sipariş et bir yer var söylemiyim reklam olmasın
20 Yorumla
1 yılDindar olan bir adam cinselliye mutlaka önem verir
Evli olupda karisiyla hergün yapmak istemeyen bir adam kendine adamim demesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılİsteksizlik Çoğunlukla strese bağlıdır.
Ya işlerinde ya da maddi yönden ya da evde mutlaka bir sorun vardır.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Durumu anlat sebebini sor gelişmesini söyle
dindar olduğundan mı tada sebebi ne bunu öğren
00 Yorumla
1 yılDindar olması çok güzel bir şey bak anlayabilirsen çok şey öğrenirsin eşinden sen onu göz bebeğin yap bak nasıl bağlanacaktır sana
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca yorumlarda saçma sapan şeyler yazmışlar aldırış etme dini sualleri bilmeyenlere
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dindar demişsin. Bu ilişkinin çeşitliliğini etkiliyor mu?
Yaşı da daha küçük. Normalde peşindem ayrılmıyor olması lazım
00 YorumlaDindarlıkla cinselliğin bi bağlantısı var mı libido insan olan herkeste var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMacun falan yedir iyi bak besle ve kendine bak seksi şeyler al tahrik et onu
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTanga falan al jartiyer al. Ona bol bol kuruyemiş ve kuvvet macunu yedir. Ben bi ara çok kuruyemiş yedim sabahları alet inmiyordu
1 yılBunun dindarlıkla ilgisi yok gerçekten dini biliyosa seni ihmal etmemeli
00 Yorumla
1 yılİsteksizlik ile dindarlığı yan yana konumlandıramadım valla :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÇoluk çocuk dertleri girdi mi aranıza? Bi de iş yoğunluğu ne durumda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Cinsellik yoksa ilişkide yoktur benim için, eşini bilmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İsteksizlikle. dindarligi bagdastiramadim. sende olabildigince azginsin bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDindar olabilir isteksizlik helaliyle ama orada başka dertler var
00 Yorumla İsteksiz olması senin için çok kötü. Yapılacak 2 şey var bununla ilgili
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki de konuşabilirsin, farklı şeyler deneyebilirsiniz
00 Yorumla
1 yılDindar olması iyi ama sonuçta kocan yani seni mutlu etmesi lazım
00 Yorumla
1 yılBen de aynıyım yani isteksizim ve dindarım bence zaten bir yerden sonra isteyecektir.
00 YorumlaBunun birçok sebebi var ve olabilir aslında ama buraya ihlal yerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dindar olması isteğine engel olmaz tam tersi içindeki isteği çıkarırsan farkı görürsün👍
00 Yorumlaİsteksizliğe çözüm yok be. Kaç günde bir istiyor mesela?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Onu tahrik et! Onu baştan çıkar çeşitli dikkatini çekecek şeyler kullan mesela koku gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKalkmiyormu. E sen kendini mi tatmin ediyorsun nasil karsiliyorsun
00 Yorumla
1 yılDindar ve isteksiz bir kaçış değil ki belli et istekli olduğunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. istekli başka erkeklerle yapacaksın (sorulurmu böyle şeyler) düşünemiyon mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBendede durum ayni olmasindan partner ariyor sanal arkadasliklara gidiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDindar olması cinsellikle birleştirmemesi lazım aslında dinde de elini mutlu et diyor zaten
00 Yorumla
1 yılAboooo şimdi o kurallara göre gider sen isteyince yapmaz çok sıkıcı bir hayat seni bekliyor
00 Yorumla
1 yılarayışa girme
dr gidin
aile psikoloğuna gidin
olmaz ise
boşan00 Yorumla
1 yıldindar olması seni doyurmaması anlamına gelmez al gozun dısarda ne olacak simdş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Ben olsam boşardım ama seni bilmem tabi
11 Yorumla
Soran1 yılben boşanmıyom
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Arkasını yokla gene isteksizse yeni birini bul
11 Yorumla
Soran1 yılnasıl
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Nedenlerine bakmak lazım çok yönlü düşünmek lazım.
Dindarlığını yazman sanırım fantezi anlamında eksik veya istemiyor bazı şeyleri.
İsteksiz oluşunda bazı şeyleri denemek lazım
00 Yorumla
1 yılSen ne olsun istoyirsun peki seninle neler yaşasinnistiyoraun aynı senin durumunda bir iş arkadaşım ile birlikte oldum yıllardır aynı senin gibi idi esindindar felannkadin hep arkadan istiyordu sende durum ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar oldu evleneli. Libidosu düşük sanırım. Peki yaptığınızda nasıl zevk alabiliyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki sizi çok seviyor sizsiz yapamıyor gibi bir durum yok dimi, yani size bayılmıyor değil mi?
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar