Güncellemeler
+1 yıl
Benimle aynı durumda olan var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Benimle aynı olup konuşmak isteyen bayanlar var mi
Evliyim ama eşim cinsellik konusunda hep Bir isteksiz ne zaman yaklaşsam sorun ediyor bende cinsellik konusunda çok istekliyim ve bu durum bende soğuma etkisi yapıyor gözüm dışarıya ister istemez kayıyor
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Libidosu düşük partner allah düşmanımın başına vermesin..
Gerçekten çok sorun istiyorum sürekli dile getiriyorum ama Yok ister istemez bende ona karşı soğuyorum mesela sizler gibi düşünseydi keşke
Kaç yıllık evlisiniz ve yaşlar kaç
4 yıllık evliyiz ama 7 yıllık birliktelik var ben 27 eşim 25
Sevgiliyken de libidosu düsük müydü ki
Bence değildi ama evlendikten sonra çok isteksiz oldu buna sebep verecek Bir şey de yapmadım ben ama çok rahatsızım bu konudan dolayı artık cinsellik istiyorum
Sen çok haklısın. Evliliklerde boşanma sebebidir cinsel soğukluk. Eşinle bunu konuşmayı denedin mi. Yani bu durumun artık bir sorun olabileceğini ya da seni neden reddettiğini konuştun mu onunla
Kaç kere konuştum dile getirdim ama bana mantıklı bir şey söylemiyor ki gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum kendi kendimi tatmin ediyorum sadece ama gözüm de artık dışarıya kayıyor ister istemez
Yani böyle olmaz ki senin karınla yaşamak hakkın. Ama aldatma da olmamalı bence.
Peki sen benim yerimde olsaydın ne yapardin
Ben eşimle cinsellikte mutlu olmadığımı ona açıkça söylerdim ve bu şekilde evliliğe devam edemeyeceğimi söylerdim. Tabi sizde çocuk var mı bilmiyorum bu karar kolay olmaz ama ihanet bana göre değil
Peki sen konuştuktan sonra Bir şey değişti mi şu an nasıl cinsellik
Ben evli degilim empati yaparak cevap verdim :)
Yanlış anladım kusura bakma bu arada arada Bir sohbet etmek isterim eğer sende istersen
Seninle konuşmak iyi geldi
Cevap vermedin
Neden istemedigini sor
Soruyorum ama bana mantıklı Bir şey demiyor hep bir bahane buluyor