Cinsel Yaşam Eşim benden daha önce orgazm oluyor, bu bencillik değil mi? Keremcan2021 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 neden kadinalr erken organzm oluyor ya hepiniz boylemisnz cidden b3n kaliyorum oyle cok zor bi durum ama Güncellemeler+1 yıl odullu gumcel Güncellemeler+1 yıl ödulu soru Eşim benden daha önce orgazm oluyor, bu bencillik değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Zor bir şey yok. Kadın devam edebilir orgazm olsa bile haliyle sende. O da arka arkaya orgazm olur. Ortada bir sorun yok yani 1 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl ya ama ondan snra cok fazla bi zevk kalmiyor tek trafli gibi oluyor
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. yani devam edebilir orgzm olduktan sonra 1 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl edemiyor iste Yorumla
Melisasks Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Evet hepimiz böyleyiz, 1 8 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl ya ama esinizi bekleseniz olmuyomu bu b3ncillik b3nce Yorumla Melisasks +1 yıl Denemek gerek seks sırasında bilmiyorum Yorumla Keremcan2021 +1 yıl bnce bu erkeginde cok istekli olamsndan kaynaklaniyor Yorumla Melisasks +1 yıl Ahhhh o zaten istekli Yorumla Melisasks +1 yıl Dünyadaki en istekli erkekle evlenmek istiyorum Yorumla Keremcan2021 +1 yıl bncede evlenmeden once test et bence Yorumla Melisasks +1 yıl Hayır bakireyim Yorumla Keremcan2021 +1 yıl ✋👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de erken boşalıyorum 1 3 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl sendemi esinden once bosaliyosun yani ama neden beklemiyosunz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizim elimizde olan bi şey değil ki Yorumla Keremcan2021 +1 yıl b3nce seninde erkegin cok zevk veriyor demkki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen orgazm olamazsın ztn ki anca boşalırsın 1 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl eeyani onu kasteddim zaten aslinda ayni sey ikisiezevkin dorygu Yorumla
SeductiveQueen Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Devam et sen 1 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl ama karsidan bi hareket gelmeyince olmuyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Zor bir şey yok. Kadın devam edebilir orgazm olsa bile haliyle sende. O da arka arkaya orgazm olur. Ortada bir sorun yok yani
ya ama ondan snra cok fazla bi zevk kalmiyor tek trafli gibi oluyor
yani devam edebilir orgzm olduktan sonra
edemiyor iste
Evet hepimiz böyleyiz,
ya ama esinizi bekleseniz olmuyomu bu b3ncillik b3nce
Denemek gerek seks sırasında bilmiyorum
bnce bu erkeginde cok istekli olamsndan kaynaklaniyor
Ahhhh o zaten istekli
Dünyadaki en istekli erkekle evlenmek istiyorum
bncede evlenmeden once test et bence
Hayır bakireyim
✋👍