Sorun bende mi eşimde mi ben orgazm olmadan eşim boşaliyor ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıleğer bu şekilde bir eşin varsa öyle kolay kolay seni düşüneceğini sanmam. sen kendini düşünde bari ellerini falanda kullan seks esnasında hem giriş çıkış olur hemde üstten kendini uyarırsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek !=(eşit değildir) cinsel ilişki. Erkekler evlendikten 1-2 yıl sonra epey düşer ilişki sayısı. Daha da ileri evliliklerde hele çiftler monotonsa ya da yeniliklere açık değil belki yobaz ise. Cinsel ilişki 1 dk 30sn sürebilir. Erkekler ya da kadınlar her gün pilvaz yemezler ---yemek istemezler.
00 Yorumla
+1 yılBu ilişkinin geneliyle ilgili bi durum,, kadınlar erkeklere göre daha geç orgazm olur, bu bilinen birşey,, onun için senin orgazm sureni hesaplayarak, ön sevişme ve penetrasyon süresini ayarlamalısınız
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tutmasını rica et. Hatta önce seni boşaltsın sonra kendisi boşalsın. Bu daha mantıklı olur. Dil atsın, parmaklasın, sürtün vs.. Yani önce sen. Sonra kendisi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sorun egoist, bencil olan eşinizde. Önce seni boşaltıp, sonra kendini boşaltmalı ama kocanız bunu becerebilseydi şu an bu soruyu size sordurmazdı. Düzelmesi zor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kötü bir durum. Sürekli olması fena halde can sıkar. Geciktirici kullanmalı ya da ikinciye tekrar yapmalısınız.
00 Yorumla
+1 yıleşinde tabiki de. erken boşalma sorunu var.. senin birşey yapman gerekmiyor ya kabullen ya ayrıl çünkü düzelmez
00 Yorumla
+1 yılOnda erken boşaltma sorunu var demek ki? Ne kadar süre ama?
00 Yorumla
+1 yılEşin boşaldıktan sonra devam etmiyorsa sorun eşinde bencil hıyarın teki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. eşinin seni 2-3 kez hatta daha fazla boşaltması gerekli ancak 2. 3. posta olmuyormu
00 Yorumla
+1 yılBu en çok karşılaşılan sorun. Sorun ne sende ne eşinde. Kadınlar geç orgazm olur
00 Yorumla
+1 yılGeciktiricili prezervatif kullanın. oral yapsın girmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu onunla konuşmalısın. Çözüm bulunur.
Başlangıçtan sona eşinin orgazm olması ne kadar süre alıyor?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO orgazm olduktan sonra senin orgazm olmana yardım etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinde tabi evli kadınların %95 i orgazm olamıyor kocalarından kaynaklı kısa sürdürdükleri için ilişkiyi kadınlar zevk bile alamıyor
00 Yorumla
+1 yıluyumsuzluk var eşim diyorsun eğer konuştuysanız bu sorunu alışmayı dene çok yapılacak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılSana oral yapsın önce seni boşaltsın
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişneyi uzun tutun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu kaç dakika sürüyor mesala?
00 Yorumla
+1 yılEşin bencil demekki 😎👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok mu hızlısın azgınsın isteklisin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunları sorunlar ne olabiilir diye sordum soru cevapla sorunu azda olsa çözebilirim
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Tamam boşalsa bile 2. ye devam etmiyor musunuz
00 YorumlaÖnce on seviş me yapin orgazimda kendinizi tutun
00 YorumlaEşinde sana bişey sormak istiyorum lütfen
00 Yorumla
+1 yılBence eşinde
00 YorumlaEşinin seni beklemesi gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılTerapiste gidin
00 Yorumla Eşinde tabiiki.
00 Yorumla
+1 yılAldat ne sende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026