- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılKör hissiyatına mağlup olma sakın ikinizde evlenmiş yuva kurmuşsunuz. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Sen zannediyormusun eşinle boşansan onunla mutlu olacaksın? Velev ki onunla olsanız bile bir müddet sonra başkasına gönül verebilirsiniz bu işin nihayeti olmaz. Dindar biri olduğunuzu söylüyorsunuz ''haram sevmekte kıskançlık elemi mukabele görmeme elemi'' gibi çok arızalar ile bu hissiyatın tam tokadını yersiniz, çünkü ''Kader sizin peşinizi bırakmaz tam aksiyle muamele görürsünüz!'' Bir bakışta azıcık ilgide manevi duygularını batırma aile saadetini sakın ha bozma!
Sen boş ver burada atıp tutan ergenleri aklını başına topla imtihanda olduğumuzu unutma!!!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni asla yargılamıyorum olur mu olur insanlık hali ve o sevgi durumu insana her şeyi düşündürtüyor, hele de uzun yıllar önce sevmene rağmen ayrılıp belli bir süreden sonra tekrar görüşüp tüm hislerin bıraktığın gibi sıcak kaldığını görmek hem çok üzücü hem de mutluluk verici oluyor, her şeyi geride bırakıp gitsen geride kalanlara, sana güvenmiş olanlara yazık oluyor. Devam etsen aklın gece gündüz onda oluyor acaba şu an ne yapıyor mutlu mu mutsuz mu gülüyor mu eşine dokunuyor mu vs, çok zor bir durum ama arkadaşlığı devam ettirip çocuklarının büyümesini bekle bence sonra da medeni insanlar gibi eşinden boşanır birkaç yıl sonra da onunla bir yola çıkarsın. Şu an için duygusal karar alıp acele ile ileride pişman olacağın bir şey yapma derim, özellikle cinsellik olarak. Ahlâk bekçisi olduğum için değil ama ileride vicdanın rahat olmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen gayet anlayışlı yazdım diye düşünüyordum ama kurunun yanında yaş da yandı sanırım :) ama site kötü böyle şeyleri hiç sorma bile
+1 yılOlmayacak bir şey değil. Herkes doğru insanla evlenmiyor. Elbette sadakat, bağlılık vs önemli şeyler ama kağıt üzerinde süren bir sürü evlilik var. İnsan aşkı engelleyemez. Hepimiz aynıyız özümüzde. Farklılıklarımız olaylar karşısındaki duruşlarımız sadece. Aşkın gelip geçici bir his olduğunu varsayarsak, evli olduğun kişiye karşı ne hissediyorsan, evliyken aşık olduğun başka bir kişiyle de zamanla öyle hissedeceğini kafanın bir köşesine yazmalısın. Ha eğer ben dünyaya bir kere geldim ve bu zevki yaşayacağım dersen de tabiki bunu yaşamaya hakkın var fakat birlikte olduğun insana bunu yaşatmaya hakkın yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Siz böyle yazınca tırstım biraz. Evli olduğun kişiye aşık olarak başlamışsa ilişkiye, böyle devam etmez mi? Yani devam eden yok kudur
- +1 yıl
Mudur
- +1 yıl
@Mazharalansonnn evlenmeden önceki kişiye aşık olmuş ama onunla da evlenememiş. Şimdiki kocasıyla aşk duygusu olmadan evlenmiş.
- +1 yıl
Doğru gerçi, demek ki tam sevmeden gerçekten evlenmemek gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılseni yarı yolda bırakıp giden kendi tercihini yapan başkasıyla evlenmiş bir adam için sana ömrünü vermiş o imzayı atmış seninle herşeye evet demiş iki tane evlat vermiş babalık yapmış sana kocalık yapmış adama 2 fincan kahve içdigin adam mutsuzum eşimle dedi diye ihanet etme yoluna gidiyosun yuvalar bu zihniyetle bozuluyor işde hayatta hiç bir şey gizli kalmıyor kendini topla adam seni kullanıp yarı yolda bırakacaktır onada güvenme kimse kurulu düzenini bozmaz aklını başına al
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın iyi kötü eşim cocukların babası
- +1 yıl
empati de yapmak gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuygular arada böyle Yoklar bir şey olmasa unutursun gider neleri neleri unuttuk
10 Yorumla Allahtan dindar bir kadınmışsınız..😃
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bir kadın olarak yaptığın bu davranışı şiddetle kınıyorum evli ve çocukların var ise otur oturduğun yerde yuvanla çocuklarınla ilgilen ben dindar bir kadınım demende ayrı bir konu bizim dinimizde kitabımızda bunun yeri var mı mademki dindarsin bunu benden daha iyi biliyor olman gerekiyor farzedelimki eski sevgilinle birşeyler yaşadın eline ne gecicek ikimizde evlisiniz sonuçta bu saattten sonra macera araman dogrumu sence aklını başına devşir böyle şeylere meyletme derim sonradan pişman olacağın şeyleri yapma
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim aynı durumda olsan sana sahip olmak bir posta sana kaymak için öyle derim. Sevmişsin ilgi duymuşsunuzdur olmamış başkasıyla evlendin. 2 çocuk var onlar sizin geleceğiniz. 2 de ilgi duyduğun adamın olsa senin yapacağın bir hata 8 kişinin yaşamını etkileyecek. Biz ne için yaşıyoruz çocuklarımız için, onların saçının teline zarar görmesini istemezken onların hayatını alt üst edecek hata esigindesiniz. Bir saatlik keyif için degermi, sakın yapma adam yapar gider hedefine ulaşınca arada ister duyurursa çocukların ne der
10 Yorumla
+1 yıletkilenilecek dindarliga sahipsin gercekten oncelikle bu belliymis, seni yargilamak haddime degil icten ice boyle seyler yasanabilir hayat karsina neler cikardi bilemeyiz sonucta, evlisin iki cocuk annesisin biriyle oturup kahve icmen cok normal ama bunun eski sevgilin olmasi normal degil hem de hâlâ hislerin oldugunu dusunurken, sana sunu da soylemek istiyorum evlenmis mutlu degilmis falan sadece evliliginde macera arayan birinin lafi gibi geldi simdi ikiniz de bosanacak olsaniz okey super ama mutsuzum dedigine bakma bosanmaz duzenini bozmaz sadece eglence ariyo yapma kendine, esine ve cocuklarina yazik etme lutfen
10 Yorumla
+1 yılEvlisin ve iki çocuğun var. Çocuklarına yazık etme derim bir heves uğruna ki bence bu aşk dehil heves geçici bir şey uğruna yuvanı aileni dağıtma derim. Eğer gerçekten onu seviyorsan da eşine daha fazla ihanet etme ve hemen boşan derim ama o adamda boşanacak mı? Bu da bir soru yani bence onu unutup eşinle yuvanı dağıtma ve hayatına devam et derim.
10 YorumlaNe bu? Issız adam filminden bir sahne mi? Eğer öyleyse şaka yapıyor olmalısınız. Evlisiniz bir de çocuğunuz var. Bir de üstüne dindar biriyim diyorsunuz ve kocanızı aldatmaktan bahsediyorsunuz. Soru trollse berbat kurgu, değilse cidden Çok kötüsün..
61 Yorumla
+1 yılUnutman gerek. Madem unutamamıssın neden cocuk sahibi oluyorsun? Bu durumda seviyorum unutamiyorum gibi hic bi bahanen olmamalı. Kocanın suçu ne burada? Önüne kendi ailene bakman gerekiyor artık zahmet olmazsa. Aklın eskilerde kalmasın aile kurmuşsun farkındaysan.. görüşmeyi konusmayı kesmeni tavsiye ederim yoksa diğer türlü aklın hep karısıcak olan da cocuklarına ve esine olucak..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. görüşmeyi bir an önce bitir... evinle yuvanla mutlu olmaya bak... onun mutsuzluğunu sana bulaştirmasına izin verme... zamanında çok sevdi ise evlenseydi... şumdi mi aklı basına gelmiş... bence yalan söylüyor, mutsuz filanda değil, seni elde etmenin pesinde... bıkınca kapını önüne koyacak seni... sakın inanma, av olma...
00 Yorumla
+1 yılYaptığın aldatmak zaten git eşine söyle boşan , sizin gibi kadınlar yüzünden kendi cinsimden utanıyorum
53 Yorumla
Soran+1 yılBaşına gelmeden anlamazsınız sevgi insana herşeyi yaptıracak bir duygu
- +1 yıl
Seviyorsan git boşan ne tamam ye
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. buradaki herkes ahlak bekçiliği yapıyo sen onlara aldırış etme insan aşık olunca evli bekar gözü görmez sadece onunla birlikte zaman geçirmek için gözünü karartır. yapacak bişi yok er ya da geç gizli saklı görüşmeler devam eder engelleyemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine bu durumu aç ve eşinde biriyle bir kahve içip aşık olsun durumlar eşitlensin 👍 Sen hem kocanın arkasından iş çevir hemde kocan yakınlaşmak istediği zaman kocanı isteme 👏👏👏 seni alkışlayarak protesto ediyorum.. Allah düşmanımın başına vermesin senin gibi hatunları...
00 YorumlaÖncelikle sen dindar filan değilsin, din ile ilgili bilgin bile yok. Dindar olan insan evliyken başkasına aşık olamaz, olmaz. Ailesini yuvasını korumaya çalışır, gözü dışarda olmaz. Yazık size gerçekten evlilik kurumunun içine ettiniz.
49 Yorumla
Soran+1 yılBunları yazdığına göre ne sevmişsin nede sevilmiş aşık olmuşsun. Bu duyguları yaşamış olsaydın bunları söylemezdin
Soran+1 yılBaşkası olsa zaten aşık olmazdım bende. Başka bir erkege bakmıyorum bile ama aklımda kaldığı için midir bilemiyorum unutamadım bir türlü. Arayış içindede degilim zaten.
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapcam cocuklar elimi ayagımı baglıyor onlar için vaz geçmek zorunda kalıncam sanırım
- +1 yıl
Abla anlayış gösteriyorum ama yaptığın yanlış bi şey. Eşini aldatman da yanlış, eşinden gizli cinsellik yaşaman da yanlış. Hem bu dünyanı hem ahiretini mahvedersin. Bak ikiniz de evlisiniz, ailenizi yuvanızı korumaya çalışın. O adam seni kullanıp atacak belki nerden biliyorsun. Güvenemezsin ki. Eğer bunun önüne geçemiyorsan o zaman eşinden ayrıl, bu sefer o adam da ayrılmak zorunda kalacak. İki aile de mahvolacak. Yapamıyorsan ayrıl ama aldatma sakın.
Senin dindarlığı beğendiyse, evli bir kadın olarak asla bu teklifi getirmez. Bekarken olmamış arada başkaları varken mi olacak... bak sana soylim sana hiçbir zaman sevgi gözüyle bakmamis sehvetle bakmış yoksa ne yapar eder seninle evlenirdi.. aile bahane... simdi kolay lokması ve beraber olduktan sonra peçete gibi aticak.. sakın şeytana uyma kocanın ne sucu var.. Bende akademisyenim. Cahil biri değilim. Lütfen dinle
20 Yorumla
+1 yılYa eski sevgilini düşünmeyi görmeyi hatırlamayı bir kenara bırakıp kocanla ilgileneceksin , pozitif yönler görecek ona aşkını tazeleyeceksin. ya da kocandan ayrılıp eski sevgiline gideceksin. Ne yaparsan yap kimseyi aldatma kandırma !
10 Yorumlasenin onla kahve icmen hataydi bu durumda esini aldatmis oluyosun beynin olsa yapmazsin gecmis bitmis yani yazik kafana onunda kafasina yazik karisina ve senin kocana üzüldüm bide cocuklarin var utan az
00 YorumlaEmin ol ona boşan desen boşanmaz. Eskiden seni kapalı ve zor olduğun için seviyorduysa şimdi faydalanmak için yaklaşıyor. Yazık olur ikisinden de olursun. Yoksa karşılıklıysa neden olmasın, boşanırsınız evlnirsiniz. Ama bana pek samimi gelmedi daha ilk karşılaşmada hislerini söylemesi.
10 YorumlaYa dindarım diyorsun sonra kocandan başka bir adamdan bahsediyorsun. Ne varsa sizde var zaten. Sizin yerinize ben utanıyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Gönül ki ota da bokad konar. dinle alakası yok ki.
Soran+1 yılBunlar anlamaz boş ver ne sevmiş ne sevilmişler. Bu duyguyu bilmedikleri den öyle konuşuyorlar
- +1 yıl
Bilemem ama benim sana tavsiyem bosan eşinden her şeyi yasa. ama yani evin yıkılabilir ama kendine yalan söyleme. Evet gönüle laf geçmez bilirim. Olume intihara götürür. ama çözüm sende var.
- +1 yıl
Allah Allah ben evlen demiyorum ki abla. Ben uyuşturucu bağımlısı evlenmiş boşanmış kadına 3 hafta sarıldım. Sarıldım. Öptüm ve yemek yedik. Aldattı. ama vazgeçmedim. Uyuşturucu kullandığını gördüm bıraktım.
+1 yılSen en başından hatayı yapmışsın. Birbirimizi hiç unutmadık demişsin ama gidip başkasıyla evlenmişsin. Yetmezmiş gibi 2 de çoçuk yapmışsın. Yani üst üste 3 hata.
Senin sevgi düşünceni bilemem. Ama zaten gerçekten sevseydiniz birbirinizi, ailesel nedeniyle ayrılmazdınız, onun yerine mücadele ederdiniz ve başkasıyla evlenmezdiniz.
00 Yorumlaİkiniz de evlisiniz.
ikinizinde boşanma ihtimali düşük. Biriniz boşasa diğeri boşamaz. Eşlerinize sahip çıkın. He denemek istiyorsan dene? Görüceksin ki seni yatağa atmak isticek00 Yorumla
+1 yılUzak dur. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Hic olmadı öbür tarafta ağır bedel ödetir Allah. O adamın eşini hiç mi düşünmüyorsun. Biz de her istediğimizi yapsaydık evin yolunu bulamazdik.
00 YorumlaAşık değilsen evlenmeseydin şuanki kocanla? Adamın hayatını mahvetmeye hakkın yok hevesin uğruna. Ayrıca çocuklara yazık olur bu nasıl bir düşüncesizlik iyi ki dindarsın ya
00 YorumlaGönül işlerini bilmem de o iki çocuğa yazık. Dindarım dediğine göre tek çaren boşanıp evlenmek öbürüyle. Eski güzel günler eskide kalsın derim ben
00 Yorumla
+1 yılAsla yargılamam olabilir duygularından tamamen emin olmanı tavsiye ederim çünkü çocuğun var eğer gerçekten eminsen evet biraz zor ama eşinle medeni bir şekilde konuş ve ayrıl ama karşındaki insan değişmiş olabilir hemen güvenme biraz daha tanımaya çalış
00 Yorumla
+1 yılDiğerlerini bilmem ama benim fikirlerim kalbini kırabilir tatlım.
Unutamadıysan niye evlendin acaba?
Senin şu an eski sevgilinle oturup bunları konuşman bile ihanet..02 Yorumla- +1 yıl
Dindarmışsın. A ! bunu duyduğuma hiç şaşırmadım nedense.
Neyse sen yine başını ört. Çok önemli bu bak çok çok önemli.
Dışarıda seninle beni yan yana koyup değerlendirseler var ya mini eteğime bakıp kesin bana ırıspı derlerdi.
- +1 yıl
Kavga çıkıyo hadi 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılVay be ne kadar da dindarsın sen öyle demek ki dindar olmasan neler yapacaksın.
Ben senin gibi şu basitlikte insan olsaydım herhalde kendimi bir yerlerden atardım.
016 Yorumla- +1 yıl
Tamm aklımdan geçenler
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Yani eminim azıcık duruşu olan her insan böyle düşünüyordur.
Arkadaş dindar olduğunu zannedip bunu belirterek kendi vicdanını rahatlatma peşinde belli ki. - +1 yıl
Ben çok da ciddiye almadım yalan parayla değil sonuçta
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Muhtemelen trolldür bu soru ama bu zihniyette olan kişi sayısı da oldukça fazla.
- +1 yıl
Dindar ve namuslu kişi sayısı demek istedin galiba😂
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Yok herhangi bir kesimi hedef almıyorum yani Türkiye'nin genelinde toplum özelinde bir bozulma var zaten.
Son 10 yıldır hat safhada artık. - +1 yıl
Kıyamet alametleri işte bu olaylardan en az zararla kurtulursak ne mutlu bize
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ İnşallah herkes dengi insanı bulur da saf, temiz, düzgün insanlar şöyle kişilerle heba olmazlar.
- +1 yıl
Aminn korkuyorum evleneceğim insan kötü kadınların etkisinde kalıyor mudur acaba diye
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Bilemeyiz.
Ne diyelim hayırlısı. - +1 yıl
Hepimiz için inşallah☺
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Amin.
- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca gerçek olduğu için bir şey söylemek istedim, Dindar olup neler neler yapanlar var, Allah ıslah etsin
- +1 yıl
@bırakamıyorum7 haklısın biz zaten müsluman günahsız demiyoruz ama bildiğin gibi günah Allah ile kul arasında kalmalı... ve bence insan ben dindarım diye gezmemeli
- +1 yıl
@bırakamıyorum7 Öyle tabiki ama işte hiçbir grubu damgalamamak gerekir.
- +1 yıl
Tabi ki,
+1 yılşu an evli olduğun adamla görücü usulü ile evlendin yoksa severek mi? Eğer sevmiyordun niye evlendinki eski sevgilinin peşinden gitseydin. Sizin gibiler yüzünden artık kimse evlenemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDindarı böyleyse demek ki 😁 Sen adamla 6 ay sevgili ol, evli olduğun halde buluş eski günleri canlandır... Arsızım desen sanki daha doğru olurmuş. Eşleri değişin artık ne diyim, yakışır yani, o potansiyel var gibi 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSendeki canım şurda başlamış oturup kahve içmişsin eski günleri hatırladık falan git bunu çocuklarına anlat kocan gelip geçici
00 Yorumla aman yarabbim bu nası bir dindarlık gözlerimden yaş geldi okurken bu devirde böyle dindarlık hala şoktayım
00 Yorumla
+1 yılDevamını söyliyim görüşmeye devam edecekler ikiside eşlerini aldatacak birinin eşi öğrenecek ikisininde yuvası yıkılacak
00 Yorumla
+1 yılBence bir kadının yeri sevdiği erkeğin yanıdır.. Tabii erkeğin yeri de sevdiği kadının yanıdır.. Boşanın ve sonra birbirinizle evlenin... 👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen eski sevgilinle ssevişmeye de baslarsın yakında
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum onu yapmam heralde ama biliyorsun ki kadınlar sadece sevdigi adamla sevişmek ister
Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı. senin durum çok kötü ya yani işler değişecek sanırım, sevgi hiç bişeyi dinlemiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle cocuklar olsama hiç düşünmicem de
Soran+1 yılTeselli derken yani ne yapayım aklım gönlüm ondayken ne yapıcam böyle bilemiyorum.
+1 yılSeni kullanmak istiyor olabilir ya ben evli insanları anlamıyorum senin çocuğun var onlara vakit ayırsana ask meşk geçti kusura bakma onları büyüteceksin ilgileneceksin hayatını onlara adayacaksın senin aklın beş karış havada sanki liseli ya
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sanırım en dogrusu vaz geçmek. Cocuklarım için. Onlar kaldıramaz
- +1 yıl
Bende aklı orada kalacak. zaman ayırmak. Abi gönül sevdiğinde gider. Aklında o varsa b. oku yediğin demektir.
+1 yılDindarsan günah değil ya. Normal sayılıyor 😒🙄
00 Yorumla
+1 yılNe garip insanlar var arkadaşım sen niye aklında başkası varken başka bir adamla evleniyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar dindar ki eski sevgilisiyle kahvede içiyor aşıkta oluyor hemde evli çocuklu
00 Yorumla
+1 yılEvlenip çocuk yaptıktan sonra mı bunu farkettin
00 YorumlaNeden Türkiyeden iyi dizi film çıkmıyor aha bu yüzden işte
00 Yorumlainanma bunlara hayatına bak 2 cocugun var otur oturdugun yerde kasınma da xd
00 Yorumla
+1 yılEşine herşeyi anlat ayrıl, çocuklarını ona bırak ve en önemlisi NAFAKA alma. Adamı aldatmış oluyorsun beden ile olmazsa bile kalben oldu. Tabiki gurur meselesi bunlar gururun varsa almazsın yoksa ezersin adamı
10 Yorumla
+1 yılbence evliyken görüşmen yanlış eski hislerin hala devam ettiği için eşinde uzak durma istemeeme hisleri vardır büyük ihtimalle daha doğrusu boşanmak oda mutsuzmuş zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloghhh iste senin gibi kapalilari bu yuzden seviyirum. icinizde acayip bir o. luk var. itiraf et anonimsin onun altinda olmayi istiyorsun.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstiyormusun istemiyormusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an bile eşinizi aldatıyorsunuz. İstemiyorsanız boşanın eşinize bu haksızlığı yapmayın. Bu kadar yüzsüz olmaya gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDindarmışş.. güldüm ya.. birde sevgiden bahsetmez mı, sen o kahve içmeye gittiğinde saplamissin adama boynuzu, gelipte bunu yazmış birde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk geçici sen boşansan bile o boşanamaz nafaka öder
00 YorumlaSaçma ya 6ay beraber oldun aşık olmadin Ne olduda aşık oldunadam yoksa Kıvanç Tatlıtuğ moduna mı geçti bilmiyorum saçma sapan bir iliski colugun çocuğun var yazık yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatından çıkarıp uzak durup Eşine çocuklarına yöneleceksin. basit..
00 Yorumla
+1 yılBöyle durumlarda empati kurman daha iyi kocan sana aynı şeyi yapsa neler düşünür ne hissederdin
00 YorumlaKarşı tarafa haksızlık eşinize o size emek veriyor emek çok önemli bu kadar sevse sizi bırakmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum gerçektende haklısın eşim emek veriyor çalışıyor ama benim aklım gönlüm onda kaldı çok kötü durumdayım aglıyorum kendi kendime artık piskolojim alt üst oldu
İkinizde boşanmalı ve öyle birbirinizi düşünmelisiniz
00 YorumlaAyrıl kocana haksızlık etme ya da aklına gelenleri sil at
00 YorumlaBirkere işin ucunu kaçırırsan önünü alamazsın çıkmaza girersin, Allah bilir oda evlidir
00 YorumlaBu ne saçmalık evliyim eski sevgilime aşık oldum
00 YorumlaAllah belani versin 2 cocuk yapanakadar aklin nereydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki eşinle aran nasıl sana nasıl davranıyor
00 Yorumla
+1 yılBoşanın evliliğniz nasıl gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim çok kötü degil ama eşim kafa dengi degil benimle film izleyelim dışarı çıkalım gezelim derim pek oralı olmaz. Ama çoğu zaman sorumluluklarını yerine getirir
- +1 yıl
Demekki size uymayan biri ve isteklerinizi yapmıyor buda sizi sıkıyor peki siz nasıl düşünüyorsunuz eşiniz varken sevgiliniz sevemyi
Soran+1 yılCocuklar olmasa giderim onunla evlenirim ama cocuklar babalarını çok seviyor vicdanım el vermiyor işte
- +1 yıl
Cocuk diyince zor oluyor sanırım boşanmak siz mutsuzsunuz anlaşılan
+1 yılDiğeriyle seks yapıyor musun?
028 Yorumla- +1 yıl
Soru sorduk cevap vermiyosun
Soran+1 yılYaptım 2 kere bidaha yapmadık
- +1 yıl
Evli iken mi?
Soran+1 yılEvliyken de bekarken sevgiliyken de yaptık ama evliyken 2 kere oldu işte
- +1 yıl
Anladım hala istiyor musun cinsellik onunla?
Soran+1 yılEvet istiyorum oda çok istiyor
- +1 yıl
Peki neden yapmıyorsun?
Soran+1 yılAldatmak istemiyoruz ban boşanıp beraber evlenelim ev Tutim diyor
- +1 yıl
Tamam da bu imkansız. Ev tutayım diyorsa kapatması yapacak seni
Soran+1 yılKapatması yapacak derken? Ne demek oluyor
- +1 yıl
2. Kadını gibi bişey
Soran+1 yılÖyle birşeyi asla kabul etmem boşanıcak oda boşanması lazım
- +1 yıl
Onun niyet ayrı olabilir. bu arada onun için yanıp tutuşuyosun, neden kendine karşı koyuyosun ki?
Soran+1 yılKendisi istemiyor beraber olmak. Beni alıp götürmek istiyor ben sevdigimi kimsenin eline bırakmam diyor.
- +1 yıl
Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalmadıktan sonra sorun ne birlikte olmak için? İkiniz de yanıyosunuz sonuçta.
- +1 yıl
?
Soran+1 yılİstemiyor işte cinsellik yaşayıp gitmek istemiyor benim gelmemi istiyor.
- +1 yıl
Yuvayı bozmanın bi manası yok ama farkındasınn demi?
Soran+1 yılYa bende öyle diyorum ama o beni çok sevdigin iyi biri oldugumu söylüyor. Bende diyorum sevişelim sadece diye ama yok o beni istiyor
- +1 yıl
O kadar da değil deseydin. Zevkine bak dayanamıyosan, çocuklar varken gerisine gerek yok. Hiç mi dayanamıyorsunuz aranızdaki çekime?
Soran+1 yılİşte ben dayanamıyorum o hep kendisini geri çekiyor çok istiyorum onu cidden oda beni istiyor biliyorum. Cocuklar varken cidden zor bu dedigi
- +1 yıl
İmkansız. İş yerleri yakın mı? İstersen özele gel çok konuştuk ortalıkta
Soran+1 yılYok yakın degil özele gelmiyorum
- +1 yıl
Çok konuştuk ondan demiştim. Ne olacak bundan sonrası peki?
Soran+1 yılBilmiyorum işte o diyor kaçalım diye ben yapamıyorum
- +1 yıl
Günaydın, kaçman çok aptalca olur
Soran+1 yılOndan başkasıyla yapmicagımı da biliyor onu çok sevdigimi de. Bana diyor senden cocuk istiyorum seninle evlenmek istiyorum diye. Bilmiyorum ne yapcam bende seviyorum ama cocuklar öz babalarından ayrı kalması beni üzüyor
- +1 yıl
Şuanda ayrı evde mi yaşıyorsun kocanla
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler