Öncelikle kendi ekonomik bağımsızlığın var mı? Eğer yoksa kesinlikle hayatında elde etmen gereken ilk şey bu. Diğer şeylerde önemli; aşk, sevgi vb. ama ekonomik bağımsızlık hepsinden önemli.
Örnek: Şu anki eşin seni terk ederse ne yapıcaksın? Mal gibi ortada kalıcaksın. Veya, şu anki eşinden ayrılsan ve eski sevgilinle evlensen onun maddi gücüne bağlı olucaksın, bir ihtimal o da seni terk ederse ne yapıcan?
"O beni çok seviyor yapmaz." veya "Annem-babam var onlardan yardım alırım, akrabalarımdan, arkadaşlarımdan vb." sakın deme. Belki de eski sevgilin veya şu anki eşin seni çok seviyor ve terk etmez ya da etseler bile ailen, arkadaşların yardım eder diyelim ama bu riske girmeye değer mi?
Peki kendi ekonomik bağımsızlığını ele alırsan ne olur? Ne eski sevgilin, ne şu anki eşin, ne ailen, ne arkadaşların, ne akrabaların, ne de burdaki insanlar sana laf söyleyemez, karışamaz. Söyleseler bile senin umrunda bile olmaz. Niye onları dinleyesin ki? Paran var ve kalbinin istediği her şeyi yapabilirsin. Bırak onlar konuşsun dursun.
Şimdi, başka bir bakış açısıyla bakalım. Öncelikle evlilik denen şey, devletin önünde sizi resmi olarak eş göstermekten başka bir işe yaramıyor. burada asıl önemli olan sizin duygularınız. Evlenmeden önce kalan hayatınızı o kişiyle geçirmeye söz veriyorsunuz. Ve bunun sonucunda evleniyorsunuz. Normalde... ama çoğu kişinin bunu böyle görmediğine eminim.
Evlilik denen şeyi unutun. Düşünmeniz gerek nokta, o kişiyle kalan hayatınızı geçirmekte istekli misiniz? Misal evlenmeden önce o kişiyi ne kadar iyi tanıyordunuz veya onda ne buldunuz da hayatınızın sonuna kadar onla birlikte olmaya karar verdiniz.
Bence evlenmeden önce bunları düşünmediniz (veya düşündüz çok da önemli değil, yanılabilirsiniz, hata yapabilirsiniz), o yüzden evliliği bozmanız da sorun yok ama şu anki eşinizden boşanıp eski sevgilinizle evlenmek istiyorsanız bunları bi düşünün.
Neden onunla evlenmek istiyorsunuz? Hayatınızın sonuna kadar onunla mı yaşamak istiyorsunuz? Hangi sebepten dolayı onunla yaşamak istiyorsunuz? Hangi özelliğini seviyorsunuz? Son olarak hayatınızın sonuna kadar onunla yaşamaya değer mi?
Şu anki eşinizden boşanabilirsiniz ama başka biriyle evlenmeden önce yukarıda ki soruları iyi bir şekilde düşünmelisiniz.
Peki ben sizin yerinizde olsam ne yapardım? İlk önce kendi ekonomik bağımsızlığımı elime alana kadar herşeyi ve herkesi boşverirdim. (çocuklarım hariç.) Bunun için bir kaç yıl gerekebilir. Sonunda yeterince maddi özgürlüğüm olduğunda, şu anki eşimle birlikte olmaktan mutsuzsam ayrılırdım. Eğer mutluysam, hayatıma devam edip mutlu bir şekilde yaşardık.
Eğer ayrılırsan, illa biriyle birlikte olucan diye bir şey de yok. Tabii yeterince eminsen ve seversen biriyle birlikte olabilirsin. Bu senin tercihin, kimse karışamaz. Ama en çok değer vericeğin kişi bence çocukların ve kendin olmalı.
Herneyse sanırım biraz uzun oldu. burada ki küfür, lanet, beddua eden kişileri de takmayın derim. Hangi niteliklere sahipler ki başka birinin hayatını yargılıyorlar? Hakaretler size zarar vermez. Sadece bir grup çöp parçasının bakış biçimi o kadar.
Sadece, başkalarının kendilerinden fazla özgürlüğe sahip olmalarından dolayı kızgınlar :D Böyle birini görünce de hemen eleştiriyolar. Bu aptallık sonucunda da stresli, kaygılı bir hayat yaşayıp kendilerine eziyet ediyorlar. Ve sözde "aldatmadım, ayrılmadım" diyerek kendilerini üstün görüyorlar. Ne diyebiliriz ki? Sadece çok acınasılar o kadar.
Son olarak tekrar hatırlatıyorum. Para = Özgürlük. Özgür olmak için çabayın. Önceliğiniz ne eski sevgiliniz ne de şu anki eşiniz olmalı. Kendinize yatırım yapın. Böylece acı verici bir hayat yerine keyif verici bir hayat'ı seçebilirsiniz. Sırf bu cevap için hesap açtım, normalde bu kadar yazmam o yüzden çok önemli bir şey daha söylicem.
Bu yazdıklarımı okuyanların hepsi bir anda gaza gelicek ve ben yaparım, benim hayatım falan filan dicek. Ama bahse varım 2 gün sonra tamamen burdaki yazılanları unutacaklar ve gündelik hayatlarına devam edicekler. Sebebiyse, ilk dediğim maddi özgürlüğe ulaşmayı çok zor bulup, çabucak pes etmeleri olucak.
Tabii o özgürlüğe ulaşmak o kadar kolay olsaydı bu kadar vasıfsız işçi olmazdı. Bu noktada size verebileceğim tavsiye şu.
İnternet diye bir şey var. İstediğiniz herşeye ulaşabilirsiniz. 1 ay boyunca işleri araştırın. Tonlarca sektör var. Birini seçin. Sonra 2-3 yıl o işte en iyisi olmaya çalışın. Olamıcaksınız. Ama en iyisi olmasa bile çok iyi bir konumda olucaksınız.
Misal, ben olsaydım yazılım alanına yönelirdim, ama 2-3 sene ciddi bir şekilde bu alanda gelişmeye bakın. Arayada ingilizce şıkıştırın. Bu ikisini yapmak başlarda çok zor gelebilir ama bir kere başlamaua cesar ettiğinde inanın çok kolay. Yeter ki emek ve zaman harcayın. Bunların karşılığınızı mutlaka alırsınız.
Son olarak, sizi engelleyen tek şey zihniniz. Önce zihniyetinizi değiştirin, güçlü ve cesur bir zihinle pek çok şeyi başabilirsiniz, maddi özgürlükte bunlardan biri.
En sonunda her şey sizde bitiyor. Benim yapabileceğim tek şey sadece bunlardan bahsetmek. Başarılı olup olamıcağınızı, siz yani iradeniz belirliyecek.
İyi günler.07 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yorum yapmışsın çok teşekkür ederim. En iyi görüş seçilmeyi hak etti.
O kadar haklısın ki ekonomik özgürlükte bitiyor her şey. Bende bi adım attım bakalım hayırlısıyla gerçekleştirebilirim umarım sonrasına bakıcaz artık. 1 2 yıl var önümde ona göre bakıcam süper yorumun ve bu olgunlukta düşündüğün için tekrar teşekkür ederim 🤗🤗🤗- +1 yıl
Bir rezil daha çöp olan sensin ve su rezil yorumun ☺️
Soran+1 yılŞu kadına biri sevgi göstersin artık. Milletin mutluluğu da gözü kalıyor. Gözü olanın gözü çıksın inşallah
- +1 yıl
Sevgiyi senin gibi evli bir ksarla olan adamın sevgisi mi sanıyorsun önce sevgi nedir git öğren lesssin☺️☺️
- +1 yıl
orhan, sana oku demedim ki?
gülengözler, dostum benim "rezil, çöp" olmam seni neden ilgilendiriyor?
Ayrıca "rezil" diyip olayı yadırgaman, büyük ihtimalle müslüman olmandan dolayı ama kullandığın kelimelere ve davranışlara bakılırsa müslüman olman pek inandırıcı değil...
Geriye kendi değerlerinden dolayı yadırgaman kalıyor. Eh, her insanın kendi değerleri farklıdır. Bunu ben lisedeyken öğrenmiştim. Belki bir gün sende öğrenirsin.
Çok toxic kitlesi varmış bu uygulamanın...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Bakiyorumda kadinlar hep yargiliyorlar soruyorum size hanginizin evliligi mutlu? Hanginiz memnunsunuz hayatinizdan sevdigiyle birlikte oluyor tamam evli olabilir ama mutlu en azindan
150 Yorumla- +1 yıl
Ben evliyken bir teklif etmişti kabul etmedim ama beğenmiştim o kişiyi
Soran+1 yılBiz bide kavuşamadık ben onu severken terk ettm. Nedenlerden dolayı. Bilmiyorum çok zor aşk da zaten ulaşılması zor olanmış ya sanırım öyle. 2 de cocuk var nolur naparım bilmem. İlk defa böyle duygular besledigini söylüyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim buradakiler hep dalga cevap veriyor zaten bi siz anlamışsınız beni
- +1 yıl
Memnun değilseniz karşınızdakini salkkk yerine koyup dinsiz köpeklik yolunda ilerleyeceğinize bosanin mutlu olmayan çocuk yapmazz rezil insanlar sizi
- +1 yıl
@Lenalavi katılıyorm da bunlar anlamaz
- +1 yıl
@gülengözler1907 bunların insani değerleri yok hayata basit bakıyorlar boş ver
- +1 yıl
@Lenalavi haklısn valla Allah uzak etsin böylelerini
- +1 yıl
@gülengözler1907 amin
- +1 yıl
Hayat kısa evet ama din neresinde bunun aldatmak zina bir insanın hakkına girmek bunlarıda bir köşesine koyun kafanızın
Soran+1 yılcanımsın mısınız siz be sevdigim adamla Beraberim ve boşanmayı bile düşünüyoruz ikimizde. Sevgi aşk bunlar evliyken karşıma çıktı olamaz mı? İnsanın her şey başına gelebilir bu hayatta eşim bana mutluluk vermiyor da eski sevgilim veriyorsa ve ben onunla olmakla mutlu oluyorsam neden olmasın? Mutlu olmak herkesin hakkı mutluluk neredeyse oraya yönelin
- +1 yıl
Ksar konuştu sus be igrenc lessssinnn lessss
Soran+1 yılKıskanıyorsun dimi seni mutlu eden aşık olan seven birisi olmadıgı için? O yüzden bu sitemin. Yazık sana.
Geri@zek@lı insan evladı seni- +1 yıl
Ulkenin en buyuk sorunu bu iste saygi yoksunuzyuz. Kimsenin hayatina karisamazsiniz #gülengözler1907 siz mutsuz olabilirsiniz ama mutlu olmak icin cabalayan insanalara bari karismayin yaa olup gidicez 3 gun sonra hersey bosunaymis diceksin bagnazliginiz batsin artik
- +1 yıl
Senin gibi bir ortalık malını neden kiskanaym 🤣🤣rezilsiniz be midem bulandı yeminle hahaha marifet sanıyor birde bu durumu 🤣
- +1 yıl
Mutsuz olduğumu kim söyledi ben sizin gibi rezillerin rezilliklerini normalmis gibi görmesine şaşırıyorm Allah belanızı versin
Soran+1 yılOrtalık malı senin annen dır. Canom benim
Ben senin gibi mutsuz hayat yaşamicam mutlu olucam kıskancından kudur tamamı.
Reziilik yok burada sen anlamıyorsun sevmek saf dugulsr beslemek rezillik degil o kalın kafana sok bunu- +1 yıl
Sen zaten ortalik mali olmuşsun annen de kim bilir ne poktur anasına bak kızını al diye bosa dememişler anana çekmişsin demekki vericisiniz herhalde ailecek ☺️🤣sevmeyi o leş ağzına alma bence
- +1 yıl
Senin gibi evli horoz mu söylüyor bunu host köpekler sizi birbirinize verin hadi 🤣🤣 yürümeyin bu kadar reziller siizi kepazeler
- +1 yıl
Hahahah onlar siz oluyosunuz anneniz para karşılığı ile kimle olduysa sizin gibiler doğmuş 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hahahah o sizsiniz biz bekarlar sizin gibi rezillere gülüyoruz 🤣🤣anana üzüldüm söyle çok ucuza satmış kendini senin gibi bir pust doğmuş
- +1 yıl
Hahahha kimse almadı değil sizin gibi her önümüze gelene vermiyoruz muşamba değiliz siz çöp poşeti olmuşsunuz artk amca 🤣🤣🤣hahahhahahaha 🤣anana selamlar
- +1 yıl
Hahahhaha önüme çıkanlara tekme attım senin gibilere de güzel kardeşim diyoruz karını kimler becerdi kimler 🤣AA gerçi sende aynı poksun bebeğim hahahaha gruplar yapıyorsunzz dimi bu kadını da alın aranıza üçlü beşli sevişin malum mezhebiniz geniş hahahahhah
- +1 yıl
Hahhahah karını becerttigin gibi mi bebeğim ya hahahhaha🤣🤣lessss kokun geliyor buraya kadar
- +1 yıl
Hahahhaha arkadasin karına öyle mi yapıyordu izlemissin baya herhalde 🤣🤣🤣🤣🤣hahahahhah leş lesssss
- +1 yıl
Erkek olarak mahalle karısı ağzın var 😅😃🤗
- +1 yıl
Zıplamssn baya gay misin iyyy🤣🤣rezil kepaze bak sana mal çıktı hadi birbrinizi takip edin sayemde norospulugunu kesfettler hahahahah
- +1 yıl
Oğluna yazık senin gibi top. ve srefsiz babası olduğu için 🤣🤣 arkadaşından mi çocuk
- +1 yıl
Karına bir sor 🤣🤣 yarı ondan yarı senden galiba
- +1 yıl
Hahahhaha aaa babama mi verdi karın söyle muşamba olmuş ami babam beğenmiyor sana layık 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yoksa baban da mı beceriyor karını 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Oha çok zor bir duurm çocuk kimden babamdan mi arkadaşından mi babandan mi 🤣🤣🤣nasıl bir ailesiniz sen gay karın norospu ee n'olacak böyle
- +1 yıl
Hahahha ooo popoyu da bilirmiş gay babamız 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Oğlun aman sana çekmesin 🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Tabii ki insan aşık olabilir sevebilir bu duyguları yönetmek insanların kendi elinde değil zaten kendi elinde olmuş olsaydı emin ol evli de olsa bekar da olsa fark etmez aşık olmayı hiç kimse istemezdi yani en azından çok farklı durumlara düşmeyi istemezlerdi sizin durumunuzun farklılığı ikinizin de evli olması evli olduğunuzu bile bile bir araya gelmeniz o aşamaya geçmeniz sizin sadece yapmanız gereken ya evliliğinizi bitireceksiniz ya da bulunduğunuz durumdan kurtulacaksınız02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumun için teşekkürler 😘 Büyük ihtimalle boşanıp beraber evlenicez
- +1 yıl
Bence eşine herşeyi dürüst anlat konuş kişilikli insan öyle yapardı başkasını seviyorum ilişkimiz var de üzgünüm özür dilerim de kalpler değişir de insanın elinde olan bir şey değil başkasını sevmek istemek ama ilisikiye girme aldatma iradenle alakalı aldatmak kötü biraz nefsi tutun zor evet ama imkansız değil kolaya kaçmayın
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Oha çüş deve diyesim geldi.
Sevgili oluyorsunuz, ayrılıyorsunuz. Sonra başkalarıyla evleniyorsunuz ve tekrar görüşmeye devam ediyorsunuz.
He bide sevgiliyken değilde evliyken aşık olası geliyor.
Amaç?30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılZina yapmamanin en buyuk ve en mantikli nedeni bir de sevmeye sevilmeye baglamis gri zekali gitsin esleriniz de baskalariyla bir seyler yasasin o da sevmek sevilmek degil mi o zaman niye evleniyorsunuz evlenmeyin takilin pis pis igrenc igrenc duygu somurune tukureyim senin bari daha mantikli bir sey yaz beyinsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapsanızda boş, evlilerin kaçamak seks yapması çok haz veriyor insana orası doğru, hemde çok fazlasıyla. Ama belirli bir süre sonra doyum aşamasına geliyor insan, aşk vs öyle şeyler beklemeyin. Sadece bu anların tadını çıkarın, eşinizle 1 saatte almadığınız zevki onunla 5 dakikada daha fazlasını yaşadığınıza eminim. İnsan sonra üzülüyor. Kaç yıldır evlisiniz yaş kaç?
019 Yorumla
Soran+1 yılZevk mesela degil çok iyi birisin içinde hiç kötülük yok. Cinsellikte de çok iyiisn felan diyordu.
Cevap sahibi+1 yılEvlilerin başka birine aşık olması zor. Sizi kesinlikle özlemiş o doğru, sizde öyle bunu inkar edemeyiz. Siz mesela onunla birlikte olup sonrasında eve gittiğinizde neler hissediyorsunuz? Eşinize yanaşma hissiniz oluyormu, ya da onu hayal etmek gibi eşinizle özel anınızda
Soran+1 yılOlmuyor işte eşimden sogukluk oluyor aramda. Evet onu hayal ediyorum napim istemsiz oluyor
Cevap sahibi+1 yılGelmek istermisin. Konuş alım biraz
Cevap sahibi+1 yılSustunuz
Soran+1 yılYok kimle özele gitsem yavşıyor gerek yok burdan yardımcı olursanız olun olmassanz canınız sağolsun
Cevap sahibi+1 yılBen öyle şeylere hiç girmedim açıkcası. O bakımdan rahat olabilirsiniz. Buradanda devam edebiliriz fakat biliyorsunuz birisi çıkıp araya yazıyor sonra tüm herşeyi karıştırıyor
Cevap sahibi+1 yılKötü yanı ise şu dimi; eşinizin bu kişiyi normal arkadaşınız gibi tanıyor ve bazen hep birliktede oturabiliyorsunuz.
Soran+1 yılHayır öyle bir şey yok eşim tanımıyor bilmiyor konuştugumuzu
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır görüşüyorsunuz. Kopmak zor oluyor maalesef, tamam bu son diyorsun ama bir kaç gün sonra dayanamıyorsunuz. Bazen vakit olmasada yakalanma riski bile olsa gözünüz bişey görmüyor. Kaç yaşındasınız
Soran+1 yıl25 ben oda 31
Bizimki sırf cinsellik degil duygu aşk da var herzaman cinsellik istemiyor benimki sırf konuşmaz gezmek de isityor cinselligi pek düşünmüyo
Cevap sahibi+1 yılCinsellik düşünmüyoruz desenizde düzenli bir cinselliğiniz var onunla o yüzden pek gözünüze gelmiyor. Büyük şehir olunca yakalanma riski azalıyor ve el ele gezmek kadar güzeli yok. Çocuk var mı?
Soran+1 yılVar 2 tane bende onda yok.
Boşanıp beraber evlenme isticek gibi duruyor
Cevap sahibi+1 yılBu düşünceler dile getirilsede, öyle boşanıp birleşmek çokta kolay ve basit değil. O neysede, sizin iki çocugunuzu düşünmeden ayrılmanız düzeninizi bozmanız kabul edilebilir bişey değil. Eşinizde en sevmediğiniz durum hal hareket nedir? Belliki sizde çalışıyorsunuz maddi özgürlüğünzde var
Cevap sahibi+1 yılBenden bu kadar, eğer konu şmak istersen yazabilirsin öz elden. Size yardımcı olmak kafa karışıklığınızı bir nwbzede olsa umarım giderebilirim. Çocuk olunca zor bu işler kıymayın yapmayın pişman olursunuz
Soran+1 yılHaklısın işte cocuklar için her şey. Cocuk olunca sıkıntı bu durumlar.
Cevap sahibi+1 yılEşinizle sorunuz var mı?
Soran+1 yılBüyük sorunlar yok ufak tefek ama aşk sevgi bunları göremedim eşimden
Cevap sahibi+1 yılFarklı bir erkekteki heyecanı eşten almak çok zor. Artık güven sağlamadımmı özele geçebilecekyiz
+1 yılPek anlayamadım cinsellik mi var öyle ise eşlerinizden ayrılın birlikte olun böyle çok büyük ihanet içinde oluyorsunuz başkasını sevdiniz söyleyin ayrılın normal kalb bu değişir kalpler değişir ama aldatma kötü
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibiler yüzünden insanlara güvenimiz kayboldu rezil kepazeler
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılbu işi devam etmek istiyorsanız eşlerinizden ayrılın veya eşlerinize birazcık saygınız varsa bu ilişkiyi bitirin.. ilerde pişman olacağınız, utanacağınız bir durumla karşı karşıya kalabilirsin..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle rezillikle olacaksa olmasın seven falan. kınamak için söylemiyorum bunu ama madem sen bunu söylüyorsun üste çıkmaya çalışıyorsun bende o zaman sana "Ahlak" diye bir kelimeyi hatırlatayım. Belki hatandan dönersin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsiz karaktersiz insanlar sizi. Ne kadar pis mide bulandırıcı olduğunuzun farkına varın. InşAllah ikinizin de o yuvalar da yüzü gülmez. Net
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Madem önceden tanışıyorsunuz neden ikiniz evlenmedi izde başkasının başını yaktınız ayıp degilmi şimdi dahamı iyi oldu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Sadakatsiz Volkanlar harbiden çoğalıyor. Ne mi yapıcaksın? Seçimini ve yapıcağını yapmışsın zaten. Eşinin sevgisine ve sadakatine ihanet ediyorsun zaten daha ne yapıcaksın ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mevlanaya sormuşlar sevmek mi iyi sevilmek mi diye
Şöyle cevap vermis sevmek iyidir
Çünkü sevildine hic birbir zaman emin olamassin
Sizin gibi insanlari görünce evlenmekten soğuyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgen trollerinize evlilik gibi kutsal müesseseleri karıştırmayın. Sonra abazanlar bu sorulardan kuvvet alıp her evli kadının arayışta olduğunu sanıp asılıyorlar.
30 YorumlaEsra erol için güzel bir konu. Boşa harcanmayın rezilliğinizi milyonlara duyurun bence :)
20 YorumlaAblam doğru yoldasın devam et bu yol hak yoludur. Yapacağın trolu seveyim biraz daha hayal gücün olsaydıda daha uzun yazsaydın.
00 Yorumla
+1 yılBiz ne yaptığımıZı biliyoruz hanım sen bi kendini gözden geçir madem aşıksin sevgiliyken aşık olmadin öyleyse sana yok göründü boşan keyfine bak
00 YorumlaBoşan bi an önce bu ne saçmalık yaaa bi de buray yazarak insanların sana ne demelerini bekliyosun anlamıyorum ki
01 Yorumla
+1 yılEski tekrar kullanılır mı ya sen eski giysilerini tekrar giyiyor musun ya da tarihi geçmiş yoğurt yiyor musun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Uzak dur ikinizin de yaptığı hoş değil ikinizde eslerinize karşı saygısızlık yapıyorsunuz bu hiç iyi değil
00 Yorumla
+1 yılÖnce bir ahlak dersi alın sonrada kimsenin başını derde sokmadan ayrilin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. B*k yiyin. Boşan öyle eski manitanla aşk yaşa. Gerçi sen boşansan o boşanır mi orası ayrı dünya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaçamak da ne demek? Yahu aldatmanın adı olmuş kaçamak. Tebrik mi etmeliyiz sizi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam bir onursuzluk abidesisiniz ikiniz de!
heykelinizi diktirelim sizin açıkça burada yayımlayın kendinizi20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılEşlerinizin olmasının önemi yok sevişmek istiyorsanız arada buluşup sevişin
00 Yorumla
+1 yılKocan İnşallah en kısa zamanda ne olduğunu öğrenip de ikinizi de mezarın dibine gömer
01 Yorumla
+1 yıl💩bu dondurmaymış berbaer konusurken de bu yediginizi dondurma sanmaya devam edin
00 YorumlaNapacan ya eski sevgiline yol verecen ya evliliğine yuvana vesaire
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılYürü anca gidersin diye bir şarkı vardı. Sen de başla bu yolda yürümeye anca gidersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılYüzünüz kararsın inşallah rezil ruzva olursunuz ahlaksız domuzlar
02 Yorumla- +1 yıl
Eşinle aynı yatağa girdiğinde acaba onun sana dokandiginda ya da sen esine dokandiginda utanma var mı
- +1 yıl
Pisliginizde boğulun seninki ka***lik aşk sevgi değil
+1 yılSeninde o adamın da Allah bin ir türlü belasını versin sokaktaki köpekler sizden daha sadık
00 YorumlaSwinger partisi görünüyor 😁😂 şaka bi yana evli isen eşine sadık ol
00 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak aynı şey senin başına gelse hoşuna gider mi? Birde ben yapacağım diyorsun ya eşinle boşan ya da sevgilinle ayrıl yaptığın davranış yanlış!!
31 Yorumla- +1 yıl
Bunu birde soruyor olmak nekadar iğrenç olduklarının bir yansıması degilmi eminimki hakkettiğini bulur
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani cinsellikten öteye geçmeyin derim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali bir birinizi görmedikçe özlemeniz normal. İnsan fb sini bile özlüyor 😉
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. evliyken kaçamak yapmam yapsam da bu eski sevgilim olmazdı asla
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce sevgiliysenin başkasıyla evlenince alınmadınız mı pardon da. Kurguya puanım 2.
41 Yorumla- +1 yıl
2 bile fazla @Yaralıturna
Gerçekten böyle kadınlardan utanıyorum Çok kötüsün umarım kalbinizin ekmeğini yersiniz
40 YorumlaIkinizede yazıklar olsun
Nasil eşinizin yüzüne bakiyosuz utanmiyormusunuz hic10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrençliginizi meşrulaştırmaya çalışan bir güncelleme yapmışsın eşlerinize yazık.
00 Yorumla
+1 yılYapacağın şey net hesabına gelirse yatarız sevisiriz diyince, gelmyorsa bitirelim diyecen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık mı oldu sana hahhaaaa kızım yasak elma misali bu işler adam heyecan arıyor bi sey ne kadar yasak o kadar cezbedici sakın sözlerine kanıp evliliğine zarar verme. Sadece 21 gûn tüm iletişimi kes bu süre yeter aklını başına alman için
10 Yorumla
+1 yılCinsellik kesriyye yol ver gitsin sana böyle adam değil pardon adam dedim lazım değil cinsellik için birini bul
00 Yorumla
+1 yılHata yapmışsın ama hatadan vazgeçip geri dönüp bir daha yapmamak da bir şey bence
00 YorumlaSadece bos bir heyecsn sonucu ortaya cikan adrenalin.
00 YorumlaAdam hergün kurufasulye yenmez mantığında siz heyecan arıyorsunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu da anlayamadım nasıl yani başkasını mı bulmuş
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatmanın adı kaçamak olmuş
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçinden geldiği gibi yaşa
30 Yorumla Neresinden tutarsan tut yanlış bir ilişki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkeden kaçmak istiyorum...
20 Yorumla Bende aynı sıkıntıdayım
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmayı düşünüyorsunuz
Soran+1 yılÖylede sen sadece cinseliik için diyorsun bizim aşk var duygu var anlatamıyorum galiba
+1 yılDalton kardeşler gibi arka arkaya dizilip gezin
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor cepte tutuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. allah belanızı versin aw
10 YorumlaOlmayan beynini xiksin birisi şunun
00 Yorumla5 yaşında evlenirseniz böyle olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bence devam edersiniz
00 YorumlaEşlerinizle birlikte swinger yapabilir misiniz
00 Yorumla
+1 yılGörüşmeyi kesersen bu senin için daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılEllerinizde tanıştırın grup yapın
00 Yorumla
+1 yılFazla zorlama fb olalım yeter de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılArayı açmalısın sıkıntı olur
00 Yorumla
+1 yılCinselliği neden kesti ki
211 Yorumla- +1 yıl
sorarım o kadarr konuda bu ne meraktı efendiöm
Soran+1 yılBilmiyorum istemiyor.
- +1 yıl
yok benim tek neden bu konuda sorudgunu çok merak ettim acaba güzel bir açıklama yapar umarım
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım?
- +1 yıl
sen degil duygu hanıma sordum
- +1 yıl
Neden cinsellik bitti peki
Soran+1 yılBilmiyorum istemiyor ama benide bırakmıyor
- +1 yıl
Ulaşır misin benim de böyle biri var ama sorun
- +1 yıl
Geldinizmi
Soran+1 yılDün istek attım ama mesaj atamıyorum size
- +1 yıl
Yaa. İsterseniz tekrar atin veya açın bende atayım veya en son kadınlar soruyorr Instagram hesabından ulaşın olur mu
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Uzaklaşın yoksa sonra çok üzülürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi dersin neden peki
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler