Evliyim ve birine aşık oldum. Ne yapmalıyım?

Lütfen ön yargıyla yorum yapmayın, eşimle ciddi sıkıntılar yaşadık kac kez boşanmanin eşiğinden döndük ne o ne ben sevmiyoruz birbirimizi 7 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Esimle aramda yas farki var ben hiconu sevemedim ama hic aldatmadim oda bana 2 yıldır soğuk karı koca ilişkimiz yok artik. Sadece cocukalr icin bir aradayız birde alışmışlik var birbirimize bekliyoruz öyle... Bir yıldır evimin önünde aynı mahallede oturan bir adam bekar surkeli bakıyor surkeli benim evimin civarlarında ve sanki beni görmeye geliyor gibiydi brn sinir olüyordum ilk başlarda gelip giderken bende birseyelr hissettmeye başladım... Esimle aramızın bozuk oldugunu arkadaşlarından öğrenmiş biliyor en bastan beri. Bende geçenlerde yine uzun uzun bakti ben oglumun servis aracini bekelrken eve çıkıp instagram hesabını bulup mesaj attim - - benim kapimin önünde durup sürekli neden bana bakıyorsun rahatsız oluyorum tarzi seyelr yazdim oda bakmıyorum öyle birsey dusunmem. Evli barkli kadinsin sen benimle konusmak icin yazdin dedi cok üzüldüm ben belki farkli cvar bekledim. Ve onla msjlarken fark ettim ona karşı hislerimi... Ama bakma birdah tarzi da seyelr yazip konuyu kapatım ve engelledim. Bugun yine gelmiş yine bakıyordu ama kisa kisa ben bosanmadan asla birsey dusunmem ama bosandigimda bu bir evlilik olabilirimi ya da o neden boyle davrandı... Beni seviyor mudur yoksa birlkte olmak midir niyeti... Gerçekten nekar bir erkek evli bir kadına aşık olabilirmi ciddi düşünür mu? yorumlarınızı merak ediyorum lütfen cok teşekkür ederim cvplariniz icin saolun
#ask