Lütfen ön yargıyla yorum yapmayın, eşimle ciddi sıkıntılar yaşadık kac kez boşanmanin eşiğinden döndük ne o ne ben sevmiyoruz birbirimizi 7 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Esimle aramda yas farki var ben hiconu sevemedim ama hic aldatmadim oda bana 2 yıldır soğuk karı koca ilişkimiz yok artik. Sadece cocukalr icin bir aradayız birde alışmışlik var birbirimize bekliyoruz öyle... Bir yıldır evimin önünde aynı mahallede oturan bir adam bekar surkeli bakıyor surkeli benim evimin civarlarında ve sanki beni görmeye geliyor gibiydi brn sinir olüyordum ilk başlarda gelip giderken bende birseyelr hissettmeye başladım... Esimle aramızın bozuk oldugunu arkadaşlarından öğrenmiş biliyor en bastan beri. Bende geçenlerde yine uzun uzun bakti ben oglumun servis aracini bekelrken eve çıkıp instagram hesabını bulup mesaj attim - - benim kapimin önünde durup sürekli neden bana bakıyorsun rahatsız oluyorum tarzi seyelr yazdim oda bakmıyorum öyle birsey dusunmem. Evli barkli kadinsin sen benimle konusmak icin yazdin dedi cok üzüldüm ben belki farkli cvar bekledim. Ve onla msjlarken fark ettim ona karşı hislerimi... Ama bakma birdah tarzi da seyelr yazip konuyu kapatım ve engelledim. Bugun yine gelmiş yine bakıyordu ama kisa kisa ben bosanmadan asla birsey dusunmem ama bosandigimda bu bir evlilik olabilirimi ya da o neden boyle davrandı... Beni seviyor mudur yoksa birlkte olmak midir niyeti... Gerçekten nekar bir erkek evli bir kadına aşık olabilirmi ciddi düşünür mu? yorumlarınızı merak ediyorum lütfen cok teşekkür ederim cvplariniz icin saolun #ask
Çocuklarımın da olduğu evin çevresinde bir adamın sürekli dolaşması öncelikle hoş değil. Bu konuda bence uyarman lazım. Birine aşık olsan da sen bir annesin. İkinci olarak eşinle sorunların da olsa onun onurunu kırmaya hakkın yok. Eşi, yuvası namusudur bir adamın. Duygularına saygı duyuyorum ama hoş şeyler değil
Mutsuz bir evlilik içinde olduğun için kendine bir çıkış kapısı arıyorsun ve en büyük hatalar işte bu anlarda yapılıyor. O adamı ne kadar tanıyorsun belkide psikopat biri.. çocuğumu servise bindiriyorum diyorsun ne malum belkide çocuğuna bir zarar vermek ister ya da onunla tehdit eder seni! Olmadı mı bunlar sanki haberlerde dinlemedik mi kaç kez. Bu şekilde mutluluğu bulamazsın Eşinle sorunlarını açık açık konuş. İlgi istediğini belirt. Belli ki onca mücadeleyi birlikte verirken yıpranmışsınız. Birbirinizin yaralarını onarın , birbirinize yönelin.. bu sizin elinizde. Eğer hiç bir şekilde oluru yoksa da cesurca yolunuzu ayırın ondan sonra yeni insanlara kapınızı açın Ama bu şekildeyken yapmayın çünkü hata yapma olasılığınız bu durum içindeyken çok yüksek.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zarar verecek biri gibi değil asik gibi bakıyor bilmiyorum beni bekliyor görmek için uzaktan bakıyor sadece ama bilemiyorum oda bana kadsi bu hisler icindemi olabilirimi eşimle olurum uz yok bizim inanki vom çabaladım özellikle ben evden kovmasina rağmen gitmedim cocuklarim için bircok sey yaşadık
Evli ve çocuklu bir kadına yan gözle bakabilen bir erkekten pekte hayır beklemem açıkçası. Bunu yapabilecek karaktere sahip olan birinden hayır gelmez.. ki kendide farkında olacak ki hemen inkâr etmiş.. amaç belli yüz bulursam keyfime bakarımcılık. Çocuklarım için kaldım , işte bu cümle yapılan en büyük yanlış çünkü mutsuz bir ailede çocukları büyütmek onlarında psikolojik olarak iyi gelişememesine katkı sağlıyor Ayrılıp , işiniz yoksa bir işe girip kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz. Kendi gücünüze güvenin
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim saol insana senin gibi dost lazım 🤗🤗o gücüm yok maalesef yok bunu bende denemek istedim de olmadı.. Haklısın ciddi dusunse bu şekilde davranmaz inkar etmez üstüne beni suclamazdi
Senin aklını karıştırıyor ve ilerde hata yapmanı bekliyor. Sana bir tavsiye. Ona asla güvenme ve aklını karıştırmasına izin verme. Yoksa çok üzülürsün, benden demesi. Eşinden ayrılırsan bile onu hiç düşünme. Benden sana bir dost tavsiyesi.
Bak önce kocanla konuş Destek alın 2 cocuk var Tekrar yuvanızı kurtarın Eğer şiddet ve aldatma yoksa yapabilirsiniz He hiç olmuyorsada boşanmadan yanlış bişey yapma derim
Neden yakıştıramayacaksın kadın olmaklamı asıl istediğini bi erkekten fazla yaşamalısın yaşarken de devamına değer değmez belki sen yetersiz sin diye gerisini istemicen :)
Korktuğun danmi bana sen konuşmak istiyor lsun dedi ben bakmadım sana diyip geliyor bakıyor ertesi gün ç hala burda ama gözlerini kaçırıyor bende bakmamaya çalıştım ama