Nişanlandım ama eski sevgilimi unatamıyorum ne yapmalıyım?

İlk önce herkese merhaba, öncelike şunu söyleyeyim🥺lütfen kalp kırmadan cevaplar verirseniz çox sevinirim. 9ay önce eski sevgilimle iliçkimiz güzeldi, inanın bana garip duygular içersindeydim. Bana yaşatdıkları çok bir şey değildi ama bana olan davranışları beni ona bağladı, çok garipdi güven problemi beni bitiriyordu, hem çok seviyordum, ama o 5yıllık bir ilişkiden çıkmıştı, ona hassas davranıyordum, ama sanki yaptığı haraketler geçmişi unutmadığını anlıyordum, neyse ayrıldım zorla da olsa, git gel yaşıyorduk sanki, ben unutamıyordum, ama kesinnikle yazmıyordum. Bir kere yazdı kendisi ve yine güven problemlerim beni korkuttu, davranışları beni sevmediğini hiss ediyordum, sonra ayrıldık tamamen üniversite sınavlarım kötü geçti, kendi babam bana git kendini öldür diyecek kadar nefret besliyordu. Bu halde ne yapa bilirdim? Herkese o kadar uzaktım ki, kendimi öldürmeyi bile düşündüm, her şey üst üstü geliyordu, biten ilişkim, ailem, kariyer hayatım, sadece anlaşılmak, sıcak bir tebessüm bekliyordum, ihtiyacım vardış üzerinden 2ay geçti biri ile tanışdım, bana karşı çok zarif çok seviyo, ne dersen var bu insanda, arada mesafe olduğu için görüşemiyorduk, üzerinden 1ay geçti istemeye gelmek istiyordu ailesi, o kadar kötü günler geçirmeme rağmen, sanki ilgi, sıcaklık, bir yuvaya ihtiyacım vardı, ve böylelikle nişanlandık, bundan sonra olacakları bilmiyordum, ve tamda üzerinden 8ay geçti ailem çok seviyo onu, bana karşı da çok zarif davranıyo, ve üstelik çok seviyo, ama unutamıyorum, çok şey spylemesem de eski sevgilimle olan bağı anlatamyorum,🥺😞 ve nişanlımın bana göstediyi ilgiye dayanamıyorum bazen, en küçük şeyi bile bazen büyüte biliyorum, lütfen kınamayın beni,🥺insanız sonuçta bende bilmezdim başıma bunlar gelecek, neyse bundan 2ay önce falan bana yazmışdı, sosyal medyadan, konuşursam nişanlıma ihanet edeceğim düşüncesi beni incitiyordu, bu yüzden herşeyi tamamen kapatmak için nişanlanlıyım artık yazdım. Ondan sonra bütün sosyal medya hesaplarını kapattı. Bilemiyorum çocuk tarafıma düştü, ömrümü onunla geçirerim sandım, boşluktaydım, ama çok içten sevemiyorum. Arada iki sorun olunca bile dayanamıyorum, eski sevgilim aklıma geliyor sızıp bi kenarda ağlamaktan başka hiçbir şey yapamıyorum, keşke böyle olmasaydı. Ne yapacağımı bilmiyorum, eski günleri nasıl unuta bilirim, eğer nişan atmak gibi bir fikrim olduğunu babam öğrenirse, beni yaşatmaz, ve annemide. Kendisi yüksek mevki sahibi. Başını aşağı eğerim diye yapamayacağı hiç bir şey yok. Lütfen bana akıl fikir verin nasıl kendimi ifade etdim ve ya edeceğini bilemedim.😔Sadece doğru yol gösterin bana ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.🙏

Nişanlandım ama eski sevgilimi unatamıyorum ne yapmalıyım?