Cinsel Yaşam 25 yaşına gelen kızların yüzde kaçı sevişmiştir sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Evet arkadaşlar tahmininiz Güncellemeler+1 yıl Evlenmeden 25 yaşına gelen kızların yüzde kaçı sevişmiştir sizce? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 27 yaşında ilk tanıdım ve tattım erkek bedenini, bu zamanda bence 20 yaşına gelmeden sevişiyor kızlar ve arkadan yapıyor, yüzde 25 diyorum ben soruna 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yüzde 25 az olmaz mı bu zamanda çok erken yaşanıyorsa bence çok daha fazladır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yüzde elli. 25 ten sonra vajinada ciddi dolma isteği oluyor. 27-28 lere kadar dayanan dayanıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İstanbul Ankara İzmir haricinde yaşayanların çok az bir kısmı. Büyük şehirdekilerin yarısı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne bilim ben sorsan hepsi bakire eline erkek eli değmemiş ama yatağa bir giriyor panter 0 0 Yorumla
free19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sen mesela seviştinmi... Yani bakire değildir demek isryon hetalde yüzde 50 bence 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Ben daha yapmadim gec kaldim sanirim sldksğdncl 2 3 Yorumla emrecn34 +1 yıl Yapalım o zamn Yorumla ashleyww +1 yıl Kalsin canım sevgilime sakliyorum Yorumla emrecn34 +1 yıl Tamam canım Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. %60 diyorum.. her 10 kızdan 6sı 0 0 Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. 88 i 2 2 Yorumla Haraklitos +1 yıl Sen peki Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sen yaptınmı Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yüzde 70 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun Yorumla CENK_XXL +1 yıl Evt diyorum Yorumla
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Yüzde 60 diyorum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Az değil mi kapalılar da sevişiyor Yorumla furkannyy +1 yıl Yok be yapıyorlar mıdır cidden Yorumla Soran +1 yıl Tahmin bile edemezsin Yorumla furkannyy +1 yıl Yuhh ama evli olmayanlardan bahsediyoruz değil mi Yorumla Soran +1 yıl Hahaha herhalde ki Yorumla furkannyy +1 yıl Kapalı olup niye sevişsinler ya Yorumla Soran +1 yıl Aile baskısıyla kapanıyorlar kiralık ev tutanları bile var Yorumla furkannyy +1 yıl Lan yoksa sen kapalısın ve sevişiyor musunn 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok ama bildiğim ve duyduğum çok var Yorumla furkannyy +1 yıl Çok ilginç ya Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. %80 bence 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 75 diyorum 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. %99.9 bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
27 yaşında ilk tanıdım ve tattım erkek bedenini, bu zamanda bence 20 yaşına gelmeden sevişiyor kızlar ve arkadan yapıyor, yüzde 25 diyorum ben soruna
Yüzde 25 az olmaz mı bu zamanda çok erken yaşanıyorsa bence çok daha fazladır
Yüzde elli. 25 ten sonra vajinada ciddi dolma isteği oluyor. 27-28 lere kadar dayanan dayanıyor
İstanbul Ankara İzmir haricinde yaşayanların çok az bir kısmı. Büyük şehirdekilerin yarısı.
Ne bilim ben sorsan hepsi bakire eline erkek eli değmemiş ama yatağa bir giriyor panter
Sen mesela seviştinmi... Yani bakire değildir demek isryon hetalde yüzde 50 bence
Ben daha yapmadim gec kaldim sanirim sldksğdncl
Yapalım o zamn
Kalsin canım sevgilime sakliyorum
Tamam canım
%60 diyorum.. her 10 kızdan 6sı
Eskiden az ama şimdi çok
Böyle hesap yapamazsın
88 i
Sen peki
Sen yaptınmı
Yüzde 70
Diyorsun