Çünkü övünmenin boş bir şey olduğunu da tecrübe etmiş olması gerekir. Gerçekten o kadar kadınla sevişmiş olabilir. Fakat önemli olan nicelik değil nitelik.
Atıyorum 50 kadında da erken boşalmışsa, hiçbirisini tatmin edememişse ya da bunu sadece gir çık yaparak yaptıysa tecrübeli ve sevişmeyi, seksi bilen birisi diyebilir miyiz?
Sarhoşlar alkollüyken daha iyi araba kullandıklarını söylerler, seviştiği kadın sayısı ile övünenler de bana böyle gelir jdjdkd
Çok içen bir arkadaş bir gün içkiliyken yanından geçtiği arabanın tozunu aldığını anlatıyordu. (Yani çok yakınından geçip temas etmediğini) Sonradan öğrendik ki tamponu götürmüş 🤣
Tecrübeli erkek bununla övünmez çünkü gerçekten 50 kadınla olduysa sayının bir önemi olmadığını biliyordur, he 2 dk sürüyorsa zaten 50 kadının da önemi yok topman 100 dk yapıyor çok da mühim bir sayı değil :D
Bomboş özgüvensiz adam bile demeyeceğim insanlardır yani 50 değil 2 tane kadınla sevistigini bile söylememeli özel olarak kalmalı. Ha çok yakın arkadaşları vardır ben şu kızla bir şey yaşadım der geçer ayrıntı vermeden o başka bir şey ama fazlası tamamen akılsızlık.
Bence tecrübeli ve gerçekten kadınlarla birseyler yaşayan erkekler övünmeyenler gibi geliyor bana. Onlar zaten icraatlarıyla tecrübelerini belli ediyorlar. Boş teneke misali çalmıyorlar
Çok fazla tecrübem var ama ne sayarım ne de övünürüm bununla alet boyu veya birletilik sayısı söyleyen insan bence hava atmak ya da ilgi çekmek için bunu yapar sayı belirten insanın yalancı olduğunu düşünüyorum açıkçası
sana cevap vermeyecektim lakin söylemeden durmadım Erkek dedğin iki kişi arasında yaşananları kendine saklar bunu bir rakamsal gurur durumuna getirirse zaten erkek değil sıradan birisidir
Tabi bunun yalanını atan da vardır ama gerçekten efendi bir erkek bunun sayısıyla muhabbet etmez, sayı önemli değildir önemli olan partnerine daha iyi haz yaşatmaktır