Erkekler cinsellik için seviyormuş numarası yapar mı?

- Ohoo hedefe giden yolda her şey mübahtır dimi 😂
Erkekler cinsellik için seviyormuş numarası yapar mı?

- Ohoo hedefe giden yolda her şey mübahtır dimi 😂
Evet, bazı erkekler cinsellik için seviyormuş numarası yapabilir. Bunun birkaç sebebi olabilir: Kendi çıkarlarını korumak için: Bazı erkekler, istedikleri cinsel ilişkiye girmek için partnerlerinin duygularını sömürmeye çalışabilirler. Bu tür erkekler, partnerlerini sevgi ve ilgi göstererek kandırmaya çalışabilirler. Güvensizlik ve özgüven eksikliği: Bazı erkekler, kendilerini yeterince çekici veya sevilmeye değer bulmadıkları için partnerlerinin sevgisini kazanmak için cinselliği kullanabilirler. Bu tür erkekler, partnerlerine karşı gerçek duygular hissetseler bile, reddedilmekten korktukları için seviyormuş numarası yapabilirler. Duygusal yakınlıktan kaçınmak için: Bazı erkekler, duygusal yakınlıktan korktukları veya geçmişte yaşadıkları travmalar nedeniyle partnerleriyle duygusal bağ kurmak istemeyebilirler. Bu tür erkekler, cinselliği duygusal yakınlıktan kaçınmak için bir araç olarak kullanabilirler. Kontrol sahibi olmak için: Bazı erkekler, partnerleri üzerinde kontrol sahibi olmak için cinselliği kullanabilirler. Bu tür erkekler, partnerlerinin duygularını manipüle ederek istedikleri cinsel ilişkiye girmeye zorlayabilirler. Cinsel istismara uğramış olmak: Geçmişte cinsel istismara uğramış bazı erkekler, cinselliği bir güç ve kontrol aracı olarak görebilirler. Bu tür erkekler, partnerlerine karşı gerçek duygular hissetseler bile, geçmişte yaşadıkları travmalar nedeniyle seviyormuş numarası yapabilirler.
Yahu şu hayatta hiçbir şey tam anlamıyla kesin değildir. Duruma göre yapar da yapmaz da. Yorumları okuyorum, ohooo, akılla mantıkla ilgisi olmayan bir sürü kestirme cevaplar. Şu yorumları okuyan bir manita tüm erkekler ya sahtekar ya da dürüst gibi anlar. Hayır öyle değil canım. Tam da bunların arasında bir şey bu konu. Kadın cinsellik arıyorsa, ancak illa ilgi gördüğü, kafasında şekillendirdiği duyguları ona sağlayan biriyle bunu yaşamak istiyorsa, erkek de beklentisine cevap vermek için, partnerinin ondan istediği role bir süreliğine bürünür. Yoksa zorla yapılan da cinsellik değil zaten. Kadın cinsellik istediğini nasıl belli eder? Muhabbette cilvesiyle, elemanla bir araya geldiğinde onun cinsel duygularını yükseltecek davranışlar ve sözlerle, daha çok baş başa kalabilecekleri, rahat hareket edebilecekleri bir ortamı istediğini ifade ederek, cinselliği istediğini dışa vuran kıyafeti, dekoltesiyle...
Gerçekten sevse böyle yapamaz dedirtecek kadar güzel yaparlar hem de.
Yeter ki sonunda küçücük sıcacık açık renkli başlarını sokabilecekleri bir yuvaları olsun...
Cevap
26Cevap
Cinsellik için seviyor gibi yapan erkek de kendini belli eder ama onu anlamayacak kadar çaylak olanın da canı istiyordur derim..
Bazı erkekler bunun için "Evleneceğiz." der. Ailesiyle tanıştırır. Nişan sırasında ilişkiye girer. Ve terk terk edilişi gerçekleştirip sahnenin perdelerini kapatır.
Ağır abaza biri değilse yapamaz çünkü bir insana sadece cinsel ilişki için enerjisi uyuşmayan birine katlanılmaz en azından uzun sürmez
Erkekler cinsellik icin her seyi yapar. Cogu hesap odeme mevzusunu bile cinsellige bagliyo. Sey dusunuyo yemek ismarladim bari karsiligi olsun falan diye dusunuyo. Kizlar asiri saf. Erkeklerin her zaman cikari cinsellik.
Çoğu erkek öyle yapıyor zaten, direk gidip bir kadına ben seninle yatmak istiyorum dese kadın ne diyon sen sapık der.
eğer böyle bir şey olursa bu terbiyesizliğe girer karşı tarafı kullan at misali yapanlar var mı var ama sonuna kadar karşıyım tabiki
Erkekler severse geeçekten güzel sever cinsellik için seviyo numarasıda yapmaz. Amacı cinsellikse siz bayanların hisleri kuvvetlidir anlar zaten 😉
Körkütük aşık numarasi bile yapar çok kurnaz olan. İyi geceler yarim deyip ilişkinin sonunda sadece cinsellikti diyeni gördü bu gözler..
Ben şahsen sevmediğim birine sırf cinsellik yaşıycam diye seviyorum demem. Zaten içimden sevişmek gelmez böyle bir durumda.
Bunu ilk defa duydum böyle bisey var mı Gerçek ten 😔🥺🥺
ben aşık numarası yaparak evli bir kadını 1 sene sktim
Evet yaparlar bunu ilk çıkaran da yaprak dökümü Tolga
Yaparım yaptım Bi daha olsa Bi daha yaparım pişman değilim yaptıkça yapasım gelir yine yaparım:)
Kiz seviyorsan sevisiriz diye serh mi koymuş:)
Kadınların cinsellikten başka bir düşüncesi yok mu yaa
Kesinlikle. . .
Hep cinsellik yaşamak için seviyor numarası yapar
Yaparlar ve amaca ulaştıktan sonra terk ederler
yapar, elde edincede bırakır gider
@KaraTutku genelleme yapma
@Vincenzocorleone neyin genellemesi, sen yapmazmı diyorsun
yapar, ustalar bu konuda
Erkekler işte yaparlar
Neler neler yapar
Yapar
Yapar her şey beklenir onlardan