sevgilim sözde çok aşık ama çıplak sürt. nelim bir şey olmaz vs durumlarına girdi seven benim evlilik öncesi cinsellik istememe fikrime saygı duymaz mı? ikidebir günün sonunda sürekli kucağıma gel mevzusuna dönüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsellik yapacağı numaralara bazen kendisi bile inanamaz, ama bu, her erkeğin sevmediği anlamına gelmez. Aşığım diyen bir erkeğin ağzından kolay kolay cinsel muhabbet hele hele argo hitaplar duyamazsin. Ayrıca sana aşık olduğunu düşün ya da düşünme seni sevsin ya da sevmesin sevgili olduğun her erkek senin sinirlerine saygı duymak zorunda bunu ihlal eden her kim olursa olsun yanında fazla bulundurma onu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşık olmak için zaten kadınlarda östrojen erkeklerde testosteron hormonları salgılanır, bu sayede aşık olunur, cinsellik elbette olur ilişkide ama eğer sen kendini hazır hissetmiyorsan veya istemiyorsan o da ısrar ediyorsa seni önemsemiyor tercihlerine saygı duymuyor demek bu yüzden aşk değil saygı olmadığı için bu ilişki toksiktir.
00 Yorumla
+1 yılYapar güzelim, hemde öyle bir numara yapar ki kendi bile inanır ama kusursuz cinayet yoktur sözünden yola çıkarak şöyle bişey diyim, hiç bir yalan, hiç bir kurgu ve numara kusursuz değildir.. seviyorum diyip, sınırlarını ve kurallarını aşar şekilde "kucağıma gel" döngüsüne giriyorsa kendini zaten ele veriyor ve sevgi degildir o...
101 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer seni gerçekten sevseydi senin fikrine saygı duyardı ve seni bu konuda zorlamazdı seni gerçekten sevmiyor ve evet her erkek rol yapar ve evlenince de maskeleri düşer
23 Yorumla- +1 yıl
Neden kucağına oturmak için evlenmeyi beklemiyor?
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseyi istemediği bir şeye zorlayamaz baskı yapamaz bir insan dokunmadan da sever senin gibi karakter yoksunları bunu anlayamaz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılO istiyor, sen istemiyorsan ayrılın. Onun sana ısrarcı olması sana haksızlık, onun seksten mahrum kalması ona haksızlık. Kimse karşı taraftan evlenene kadar keşiş hayatı yaşamasını beklememeli, bu hiç adil değil. Ne demek "Sevgili olalım ama cinsellik olmasın, evlenene kadar bekle"? O zaman buna uygun birini bul.
23 Yorumla
Soran+1 yılya tamam da bunları niye normalleştirdiniz ben bekleyebiliyorsam o da bekler cinsellik için
- +1 yıl
Bekleyebilir ama sen istiyorsun diye beklemesini ondan beklemen haksızlık. Ben bekleyebiliyorsam o da beklesin demek bencillik. Uyumsuzsunuz işte, ayrılın. Niye sen öyle istiyorsun diye beklemek zorunda olsun ki? Senin bunu ondan istemeye hakkın yok, onun da sana ısrarcı olmaya hakkı yok.
- +1 yıl
Ben bekleyebiliyorsam o da bekleyebilir düşüncesi, senin onun adına karar verme hakkını kendinde gördüğünü gösteriyor. Belki bekleyemiyor, belki beklemek istemiyor, mecbur mu adam?
+1 yılerkeklerin son trendide bu çok seviyorum sevgilimsin o zman cinsellik yaşayalım sevişelim bilmem ne hayır sen istemiyosan o da senin tercihlerine saygı duymuyosa ayrıl aynı hataları yapmış birisi olarak söylüyorum bunu sana seven erkek saygı duyuyo sonra pişman olup mutsuz olma
20 Yorumla
+1 yılİlişkide çiftler birbirlerine karşı anlayışlı olmak zordundadır. Bu durumda sevgilin sana karşı anlayışlı olmalı. Eğer ki seni seviyorsa sabırlı olmalı. Ayrıca çıplak sürtelim ne ya? O iç çamaşırı çıktıktan sonra gerisinde ne olacağı mağlum.
12 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle diyorum yok girmem falan diyor
- +1 yıl
İnanma sakın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek senin cinselliğini beklemez. Vermezsen nextler. Ha nextledi diye de suçlayamazsın sonuçta sana saygı duymuş olur. Tamam seks yok ama benim ihtiyaç da bu... Sende bana saygı göster madem gibi olur. İki tarafta haklıdır sonuç olarak. Vermiyorsan başkasına gider ki vermediğin erkeğin zamanını çalman senin saygıszlık yapman demek ona karşı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla yapma burdan tanıdığım bugüne kadar çıplak sürünürken bozulan bile gördüm sakin kardeşim yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım kabul etmedim zaten benim kendime göre doğrularım var bir erkek için çiğnemem bunu
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle çok haklisiniz
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikayim da yazarmısiniz acaba
Cevap sahibi+1 yılOrdamisiniz
Sevişmeyi istemesi en doğal hakkı, tabuların ve kuralların olması da senin en doğal halkın. Ayrı dünyaların insanısınız belki de. Belki ayrılmanız ve kendi kültür, yaşam tarzı ve sınırlarınıza göre yeni ilişkiler kurmalısınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Ya Ver Kurtul Ya Terket Kurtul Ortası olmaz seni seven Erkeğin Kuşu aklına gelmez onun amacı uckurunu düşünmek ileri düşüncesi yokEvlenmeden yptıktn sonra Neden evlensin?
00 Yorumla
+1 yılyahu yapak dememis neticede ciddiysenizde zaten sürtmeyle felan rahatlayalım demis sevgiyle cinsellık arasındakı olumsuz bag düsüncesi nedir
033 Yorumla- +1 yıl
Cinselligin anormal bisi oldugundan bahsetmemis zaten kiz kendi secimi bu adam secimine saygi duymuyor ve israr ediyor bu sinir ihlali olur gerçekten sevmediği anlamına gelir
- +1 yıl
@renklervezevkler sevmnedigini anlamını nerden cıkardın seven ya da sevmeyen cinsellık düsünemezmi bu nasıl mantık kadınların yüzde 90 sevdigi erkekle birlikte olmak istiyo ama erkekler isteyince saygı duymaz sevmez oluyo adam seks yapmakı dememis temel bazı ihtiyacları cinselık yasamadan sürtünerek oksayarak gecirebiliriz demis yine saygı duymus
- +1 yıl
Dusunur dusunmesine ben de dusunebilirim iliskimde boyle bisi ama bahsettigim mevzu zaten bu degil oyle anlattim
- +1 yıl
Mevzu kiz istememesine ragmen konunun surekli cinsellige gelmesi burada bi sinir ihlali var
- +1 yıl
Surekli gelmiyo olsaydi anlaşmazlık derdim hic degilse ayrilirlardi veya saygi duyup devam ederlerdi
- +1 yıl
@renklervezevkler tamamda neticede sevgili adı üstünde sevgili olcaksan 6 aya evlencen ozaman bi zaman belırlıycen iş uzadıkca arzular artar ya da tam tersi ihanetler artabilir
- +1 yıl
Empati isin icine girdigi zaman bi iliski gerçekten iliski olur cinsellik biri icin onemli bi kirmizi cizgiyse ve onu gerçekten seviyosan bi sure kendi kendine dusunursun en azindan kiza yansitmazsin
- +1 yıl
Bence tek tarafli bakmayin olaya
- +1 yıl
Gercekte ne olmasi gerektigi herkes icin ayni degil sonucta
- +1 yıl
@renklervezevkler işte kız istemiyo erkek istiyosa kızınkıde tek taraflı oluyo
- +1 yıl
Hayir ben sinir ihlalinin tek tarafli olmasindan bahsediyorum cinsellik teklifi olup olmaması degil
- +1 yıl
Zaten farkli fikirlere sahipler
- +1 yıl
@renklervezevkler aslında birinin düsüncesi tek taraflı digerinin istemeside tek taraflı kadının sinirlenmeside bencillik erkegin diretmeside erkegin mantıgı nasılsa evlencez en azından yüzeyselde olsa biseyler yasayalım diyo
- +1 yıl
www.zanzu.de/.../
Boyle bi seyden bahsediyorum yanlis anlamissin tek taraflı dedigim seyi sanirim - +1 yıl
Insan sevdigine yakinlasmak ister bundan dogal ne var tabiki de herkes o guveni ayni yerde hissetmeyebilir sevgilisine güvense de bazi kisiler bazi şeyleri daha agirdan almak ister
- +1 yıl
Ben boyle bi durumda partnerime saygi gosteriyorum zamana bırakıyorum israrci olmuyorum
- +1 yıl
Zaten genelde ilk adimi atan olmam bu konuda
- +1 yıl
Guvenmiyor demiyorum ya güveniyor diyorum sinir dedigin sey herkeste farklı olabilir o kisi erken cinsellik yasayip daha once guveni kirilmis olabilir eski ilişkisini unutsa bile temkinli olabilir
- +1 yıl
Veya musluman olabilir bunun icin olan guvenden bahsediyorum kişisel bi sey degil güvenceye almak gibi hanii
- +1 yıl
Bence siz empati yapamıyorsunuz abi dedigim kelimeleri bile sig anliyorsunuz valla iki saat anlatmama ne gerek vardi kişisel sinir basit bisi
- +1 yıl
Ben pes ediyorum siz böyle dusunun o zaman ne diyebilirim ki
Soran+1 yıl@renklervezevkler dediklerinin son noktasına kadar katılıyorum bunlar meşrulaştırıyor böyle şeyleri işlerine geliyor sorsan evlilik öncesi kendini elleten biriyle evlenir misin hayır der bekaretini kaybetmemiş temiz kız isterler
- +1 yıl
Anca kendi problemlerinizi düşünüyorsunuz asiri empatili bi cumle oldu
- +1 yıl
Bizim problemimiz oldugunu nerden cikarttin ben misal veriyorum :D
- +1 yıl
Iliskisini unutmus olmasi ve temkinli olmasi ayni anda olabilir bi insan ayni hatayi on kez yapiyosa mal degil midir zaten
- +1 yıl
Karsimdaki degil sadece ben de ona uyarim bunun neresi yanlis anlamadim
- +1 yıl
Niye olay cikariyon
- +1 yıl
Temem 👍
+1 yılKiz da yapar erkek de kisilik meselesi ama anlamak gelismis duygusal zeka gerektirir herkes oyle zeki olmadigina gore cok fazla avlari var
12 Yorumla- +1 yıl
Sen rahatsiz oldugun halde israra devam ediyosa sinirlarina saygi duymadığı anlamina gelir
- +1 yıl
Saygi duymamasi gerçek sevgi olmadigi anlamina gelir cinsellik iki taraf istemedigi surece yapilmaz
+1 yılOna net olarak tavrını koy. Hakaret falan etme ama tavrını bilsin. Eğer sevişmedin diye senden giderse zaten aşık olmadığını anlarsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede mantıklı 👍👍
+1 yılŞimdiki seviyormuş gibi gözüken erkeklerin çoğu zaten cinsellik için seviyor numarası yapıyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılO iş yaş
Seven erkek sevdigi kadını kaybetmemek ugruna cinsellk konusunu bile açmaz20 Yorumla
+1 yılSevildiğini hissetmiyorsan sevilmiyorsundur. Seven adam bu bana numara mı yapıyor diye düşündürtmez.
20 YorumlaYapmaz olur mu tabii ki yaparlar hıyyhhh, Allahın cezaları, her şey koyana kadar...
24 Yorumla- +1 yıl
Koydum gitti djdjdjfj
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler cinsellik için seviyormuş gibi yapar ama senin durum farklı gibi. Siz zaten sevgilisiniz ve ilerleyen bir süreç sonrası erkek kişisi cinsel bir çekim hissetmiş bence.
20 Yorumla
+1 yılSoru sahibine sormak istiyoruz herkes kendini gizlediği için kadın mı erkek mi? Kaç yaşında bilemiyoruz da senin hiç sevgilin olmadı mı bugüne kadar?
00 Yorumla
İnsan elbette sevdiği insanı ister ama her şeyin zamanı vardır, beklemeyen seni zor durumuna sokan sevmiyordur.00 YorumlaSevgilinin kafasında evlilik fikri falan yok. Hattâ belli ki şu sıralar beyni, tenasül uzvu ile yer değişmiş. O yüzden saygı, anlayış hak getire ☔
00 YorumlaSoru çok güzel ancak erkekler yorum yapmamali. kızlar anlatsa yeter.
10 Yorumla
+1 yılBir insan herşeyi yapabilir.
Onu engelleyen şey ahlak kurallarıdır.14 Yorumla- +1 yıl
Bildiğim bir konuysa neden olmasin?
+1 yılkesinlikle yapar elde edince de bir anda uzaklasir dene gor
10 Yorumla
+1 yılKararına saygı duymalı
Seviyormuş numarası yapanın da canı cehenneme olsun10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bu herşeyi yapar her numara var bizde her ayak var. her şey beklenir bizden her şey
10 Yorumla
+1 yılOnlar Ne Çiyan Yılan Dır Onlar Ne Sinsar dır
Erkekler den Her Bok Beklenir00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum içlerinden geldiği gibi davranırlar eğer seni sınadığını düşünüyorsan yanılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYapan çok kişi tanıyorum, kötü bi durum ama hak vermiyorda değilim çünkü ancak öyle yapınca veriyorlar. Baktığımda bunu görüyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten sevdiğiniz biriyle birlikte olun o zaman bunu yapmak zorunda kalmazsınız
- +1 yıl
Size demiyorum ama size demişim gibi olmuş
- +1 yıl
Aynen bana demiş gibi oldu, sanki ben yapıyomuşum gibi
+1 yılYapar tabi dikkat et. İleri giderse ayrılmakla tehdit et, olmuyorsa hiç zorlama zaten
00 YorumlaÇok beğeniyor olmalı. Ama bu konuyu detaylı konuşman iyi olacak.
00 YorumlaKişiye göre değişir karakterine bağlı ben kendi adıma soyleyim amacım birlikse acik acik soylerim
00 Yorumla
+1 yılbazı sırtlanlar seni yatağa atana kadar seni seviyorum der 1 kere ilişkin olur sonrasında hadi eyw
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizde uzun bir süre geçmediyse bu yaptıkları anormal.
00 YorumlaSana niye güvensin ki daha önce sevismedigin nerden belli kim niye sevsin ki seni 😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl- + yapar kardeşim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yapar kardeşim
- +1 yıl
Yaparo çlar.
Acıkmış canı seks istiyor bir kere adam akıllı doyur yeter 😉
00 Yorumla
+1 yılYeterki sonu cinsellik olsun erkekte numara bitmez 😂
00 Yorumla
+1 yılEmin ol cinselliği yaşar sonrada bırakır seni o tipteki insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni zorluyorsa bunun numarası olmaz istiyorsa bekleyecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 a sınıfından Leyligül ve Hüsamettincan'ın ilişkisi dinledik arkadaşlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılnerden öğrendin bu esprileri yapmayı
Cevap sahibi+1 yılPıtırcıksu var bizim sınıfta ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten şu zamanda âşk ya da Sevgi dediğimiz şey cinselliğe ulaşmak için kullanılan bir aracı sadece, bunun farkında olursunuz umarım.
00 Yorumla
+1 yılsürtünerek de hamile kalabilirsin ihtimam var ayrıca sen ne zaman yapmak istersen o zaman olur , kararına saygı duymuyorsa bıraj gitsin
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce yüzeysel sürtelim sonra içinde sürtelime döner o iş.
10 YorumlaEVET ben bana bunu yapana sahit olup yasamis birisiyimmm
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörsün ama verme. Evlenmeden önce nasıl bir şey olduğunu görsün sonra sürprizlerle karşılaşmayın. Tabi sen de aynı şekilde.
10 Yorumla
+1 yılEvet bu konuda haklılık payın yüksek objektif olmak zorundayım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı durum bizde de dönüyordu bastım tekmeyi totosuna cehenneme kadar yolu var seni seven senle birlikte vakit geçirmek ister buna okeyim ben alır seni yemeğe götürür sahile gezmeye müzeye anı biriktirir ama bu seni sevmiyor
10 Yorumla
+1 yılYapar yapmazmi hiç her şey yaparlar sahtekar dır çünkü herseyleri sözleri zehirli baldir inanmayın sakın hiçbir sözüne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparlar bu arada eski iliskim öyleydi Şu an ki iliskim evliliği bekliyor mesala bana ve fikirlerime saygı duyuyor ki kendisi de öyle bi teklifte dahi bulunmadı
10 Yorumla
+1 yılSana cinsel obje muamelesi yapıyor farkında değilsin farkına var bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaparlar aşık köpek moduna bile geçerler
30 YorumlaErkekler doğru cevabı vermiş
21 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru ffull cinsellik sordum
+1 yılBen bu yüzden hiç bi erkeğe inanmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılYapar , zaten onun icun seviyormus gibi yapiyorlar
10 Yorumla
+1 yılEbet yapanlar var her erkek delikanlı olmaz
10 Yorumla
+1 yılYapar zevk için her şeyi yapar !
10 YorumlaYaparlar maalesef bazı alçaklar.. : (
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBazı karaktersizler yapar
10 Yorumla
+1 yılBana göre erkekler her numarayi yapabilirler
11 Yorumla- +1 yıl
Adımız çıkmış 9a inmez 8 e 😀😀yav bikaç fırşama yüzünden nedir bu erkeklerin çektiii
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek basana kadar ayıya bile aşkım der
10 Yorumla
+1 yılBen yapamam ama yapan çok.
00 Yorumla
+1 yılKarılar da sadece parası var diye sever mi
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi