Mesele evli veya bekar olması değil. Mesele kadını kendi vücudunu tanıyor olup olmamasıdır. Mesele erkeğin partnerinin vücudunu tanıyor olup olmamasıdır.
Hala bizim toplumumuzun en az %90'ı penis içerideyse vajinal orgazm yaşanır zannediyor. (Kadın veya erkek diye ayırmıyorum)31 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar katıldım yorumuna
En İyi Cevaplar
%15 bence
Kadınların % 20 den fazlası organzm olmuyor olamıyor
Bunların % 18 i zaten bilmiyor
% 35-40 ı organzm oluyorum diye partnerini kandırıyor
%15 lik durum ise boşalma ile organzm’i karıştırıp aynı şey sanıyor
Çoğu kişi ilişkide erkeğin boşalmasıyla ilişkili sanıyor ve malesef erkek boşalıncaya kadar ilişki sürüyor
Erkekler bu konuda karşı tarafı düşünerekten hareket etmeliler ilişki tek taraflı değil çift taraflı iki tarafta zevk almalı iki tarafta mutlu bitirmeli20 Yorumla
100 kadindan maalesef sadece 5 i orgazm yaşıyor.
Buda Türkiye'de yaşayan erkeklerin ne kadar eğitimsiz olduğunu gösteriyor.
Maalesef Türkiye'de cinsellik tabu olarak görüldüğü için konusu acilmaz ve aileler birbirine anlatmaz.
Kim evkenmeden önce ne kadar bilgi edindiyse onunla iş görmeye çalışıyor.10 Yorumla
+1 yılYaa Türkiye den biriyle evlenmeyin gerekirse orta asya erkekleri bin kat daha iyi buradakilerin çok azı kaliteli gerisi de yetmeyince zenginlikle kandırıyor. Küçücük çünkü 🥺😅😂
612 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sana oyle denk gelmis hep
- +1 yıl
@majeste34 kimseyle ilişkim olmadı evli kadınlar diyor 😁
- +1 yıl
@majeste34 😁😁😁😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Çoğu orgazm rolü yapıyor bence !
Tamamen eşleri ile alakalı bir durum ve biraz da kadınını düşünmesi gerek , kendisi zevk alıp gitmemeli...71 Yorumla- +1 yıl
Çok çok hahlısın👍🙏
+1 yılAsıl soru bence orgazimlarin yüzde kaçı partneri tarafından sağlaniyordur?
61 Yorumlaevlilerin cinsel hayatının bitik oldugunu duyuyor ve biliyoruz buna göre çok az bi kısm orgazm oluyodur diyebilirz
10 YorumlaNerden bileyim ya öyle önüme gelenlere sormuyorum ya :)) .. ya da evli arkadşladım mete bu günde orgazm olamadım diye sohbet başlatmıyor ki.. sen oluyormusun peki
06 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez
Soran+1 yılSen kişisel sormuşsun ben sana kişisel sormadım "evli kadınları" sordum senin şahsına yönelik degil
Soran+1 yılBasbaya genel evli kadınlarla alakalı soru sordum bir kişinin şahsına yönelik özel kişisel soru sormadim
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Çok azı oluyor bazısı sadece teslim olmakla yetiniyor ıslanmayı orgazm sanıyor ama tamamen doyuma ulaşmıyor
31 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak lazim onalara
+1 yılBence yüzde 30 u tatmin oluyor. Evlilikte erkek hep kendini düşünür. UZun süre sevişme yapmaz. Girip çıkar boşalır erkek. Döner arkasını yatar.
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biriyle evlenmem ben
- +1 yıl
İlk başta böyle değildir ama. Zaten bu yüzden evliliklerin çoğu kötü sonuçlanıyor ya ilk baştaki gibi kimse çıkmıyor
Soran+1 yılDüşüncesiz biri belli olur yani sadece kendini düşünen birisi
- +1 yıl
İnşallah dediğiniz gibi olur ama kavun değil ki bu kesip içine bakıp ta alasınız.
İnşallah sizi her açıdan mutlu eden bir eşiniz olur.
Ama size de çok iş düşüyor bayan olarak.
Soran+1 yılZamanla bı insan karakterini gösterir hemen tanışır tanışmak evlenenler anlayamaz bunu. Bir insan uzun süre rol yapamaz
- +1 yıl
Doğru diyorsun. O zaman inşallah dediğiniz gibi olur
Dünya ortalaması %25 nunun ama birbirleriyle konuşsalar çok daha yukarı çıkar bu oran çünkü birbirlerinin nelerden zevk aldıklarını hoşlandıklarını keşfetmeleri gerekiyor önce emek verilmesi gerek
10 Yorumla
+1 yılEşinin tecrübesinin paralel olarak kendi şehveti Kendi isteği kendi arzusu ile birlikte adamı baştan çıkara bilmeli şayet bunu yapan bir kadın Bence mutluluğu alır, oran olarak bakacak olursak %30 /40 diyebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yıl100/ 10 normal orgazm / 90 kilitoral uyarılarak orgazm oluyor bu kiliroral orgazmında /40 ilişki anında / 60 ilişki dışı kendi kendine çünkü buda erkek part nerin uyumsuzca kendini düşünmeleri
00 Yorumla
+1 yılErkek kullanmasını bilmiyor ya kadın aldatıyor ya cuckould doğuyor incitmemek için uğraşıyor vuracan kırbacı hard her zaman mutluluktur ya yedirip içirip çakacan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerimizin yüzde kaçı beceriksizdir. Sorunun diğer anlamı bu. Evli kadınlarımız orgazm olmuyosa tek suçlusu biziz beylerrr
05 Yorumla
Soran+1 yılBeyinde bitiyor kadınla alakali
- +1 yıl
Olanlardan mısın sen?
Soran+1 yılEvli degilim
- +1 yıl
Kadının beyninde bitiyor ama erkek kadını öncelemeli
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn fazla %20’si 😊😊 en fazla.
bu çok ciddi bir sorun. Bayanın mutsuz ve kendinin kullanılmış gibi hissetmesi sağlar. ama burda sorun genelde bayanda oluyor ama malesef suçu direk erkeğe atıyorlar. Şöyle ki00 Yorumla
+1 yılEvli kadınlar olarak sınırlamak doğru değil aslında, orgazm yasayacak kadsr şanslı olan kadın sayısı çok fazla değildir
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen erkeğe bağlı bence işini bilen Bi erkek olduktan sonra orgazm olması bence kolay yani ben biliyorum bu işi 🙈
00 Yorumla
+1 yılCok azı bence. Vajinal olamıyorsa da eşi en azından klitorisel olarak boşaltmali oral seksle yani.
10 YorumlaBen genelde karşımda ki orgazm oluyor mu olmuyor mu umursamıyorum, kendi işimi görürüm önce.
00 Yorumla
+1 yıl%70 diycektim ama altta oranlar %10larda aşırı iyimserim
00 YorumlaBence %10 nedeni ise şu an en çok seks i evli kadınlar yapıyor aldatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli bayanlar nerdeyse her gün yazar burda orgazm nasıl birşey diye evli kadınların benim burda okuduğuma göre %70 gibi bir kısmı ancak gerçek orgazmı yaşıyor
00 YorumlaKocalarıyla pek olamıyorlar ama eskisi gibi de gözleri kapalı değil. Bir yolunu buluyorlar 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bilmiyorum ama çok değildir...
atıyorum 3 kadından 1 tanesi diyorum...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBedenini iyi tanıyan bir kadın ve işini bilen bir erkek ile bu mümkündür. Bu oranda oldukça düşüktür. Kısacası 10 kadından 1 tanesi cinsel yönden tatmin oluyordur.
00 Yorumla
+1 yılBununla ilgili yüzde vermek sacma olur sadece tahmin edilebilir o da gerçek yansıtmaz bunu şöyle açıklanabilir kendini bilen vücudunu tanıyan kadın gerçek orgazm yaşar
00 Yorumla%20 en fazla. Erkeklerin %80 i bence seks yapmayı bilmiyor. Hemen sokup kendileri boşalınca seks yaptıklarını zannediyor. Ama asıl seks partneri rahatlatmata. Kadıni yatakta mutlu ederse bir erkek, kadın onu dünyanın en şanslı erkeği yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının dilinden anlayan erkek varsa kadını zevkten dört köşe eder. bu özellik bende var kıymet bilen yok.
00 YorumlaYanı genellikle cogu tam tatmin olamıyor ee herkesin partneri benm gibi guclu tecrubelı iri ve kaln degıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli kadınlar böyle soruları okur 🤣 akşam eve gelince eşini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDünya Sağlık örgütünün açıkladığı rakam Türk kadınının sadece %47vaginal orgasm yasiyor
012 Yorumla
Soran+1 yıl%47 yoktur 10 anca bence
- +1 yıl
Geçmişi bir sağlıkçı olarak teorik ve pratik deneyimime dayanarak söylüyorum gerçekten durum çok vahim belki inanmayacaksınız vaginal orgasmin varlığına bile inanmayan kadın sayısı o kadar fazla ki inanamazsınız
Soran+1 yılBaya vahimmis durum
Soran+1 yılOrgazm klitoral ve vajinal aynı bence kaynak aynı çünkü klitoris
Soran+1 yılVajinal orgazm da vajinayı çevreleyen klitorisden dolayı oluyor
- +1 yıl
İkisine aynı dediğine ancak vaginal orgasmi yaşadığında pişman olursun düşün klitoral orgasmdan aldığın hazzin tahmini 8 kat fazlası bunu ben demiyorum tıbben böyle açıklanıyor. Pratikte deneyimlediklerimi söylemiyorum
Soran+1 yıl8 kat imkansız benim cinsel hayatım yok mesela mast yapıyorum buyuzden ve bundan fazla olabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum ciddiyim
Soran+1 yılVajinal orgazm yalan bence hatta
- +1 yıl
Bu çok acı inanmaman gerçekten çok üzücü.
Duyduguyla değil bildigiyle konuşan biri olarak söylüyorum mast aldığın zevk için ben hicbirsey yasamamisim dersin sadece bu kadar diyorum
Soran+1 yılPeki yaşamış biri olarak mi söylüyorsun?
Soran+1 yılYani bilen biriyim diyosunya
- +1 yıl
Bunu burada söylemek etik değil ama.
Bir çok defa vaginal orgasmi ilkini benimle yaşayan kadına şahit oldum. Bilimsel olarak açıklanan mast alınan hazzin 8 kat fazlası bence çok az açıklanmış gerisini sen anla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pek çoğu olmuyordur bu sitedeki istatisliklere bakarsak
00 YorumlaOrgazm olmayan kadın mı var
60 Yorumla
+1 yılBunu tahmin etmek güç
62 Yorumla- +1 yıl
Evet zor ama gördüğümüz kadarıyla çoğu kadın orgazm veya doyuma ulasamiyor...
- +1 yıl
Olan şanslılardan mısın?
%15 oluyordur bence anca
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu sıtede tanıdıklarımın ve sorulan sorulardan yola cıkarsak %30 u
00 Yorumla erkeue bagglii eyerr erkeke molozz biriysee tatmin olamazz cunkii evlii kadinlarr zorr orazim olirr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%70 i olamayan da benim gibilerine geliyo gerek tek gerek de esiyle
00 Yorumla
+1 yılIstemediğiniz bir şeyi size zorla nasıl yaşatalım?
00 Yorumla
+1 yıladamlara bağlı bilemeyiz olan çok kadın vardır ama
00 YorumlaEvliler daha çok aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılÇocukluysa daha çok oluyordur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok azdir ben orgaazm ediyorum
00 Yorumlabu sıteye bakarsak %80 olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım yarısı bile değildir
00 Yorumla
+1 yılkesin bir sey soylenemez bence💅🏾
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çoğu rol yapıyordur maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm ne olduğunu bilmiyorum tam olarak
510 Yorumla- +1 yıl
Mast yapmıyo musun?
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu neden
- +1 yıl
Orgszmı bilmemen ilginç geldi
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu biniyorum
- +1 yıl
Neyi biliyosun?
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu çoğu şeyi bilmiyorum sanırım
- +1 yıl
İstek yok mu hiç?
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu sana ne
- +1 yıl
Bu vucudunu tam keşfedip tanımamakla alakalı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşi işi bilenler sadece orgazm oluyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu nete yaz zaten istatislik veri var
08 Yorumla
Soran+1 yılSanmam kim sayacak evlilere mi sordular guldurme
Soran+1 yılÇeyreğine bile sormamislardir
Cevap sahibi+1 yılZaten istatislikte hepsine sormazsın azcık bilime inan
Soran+1 yılTurkiyedekini merak ediyorum onuda bilemezler
Cevap sahibi+1 yılDur yazayım merak ettimnbir ara okumuştum yüzde 15 gibiydi sanırım
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılSaol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yıl%yetmiş
00 Yorumla
+1 yılHaz alışverişiii...
00 Yorumla
+1 yıl%5 falandır heralde
00 Yorumla
+1 yılYarışı olsa yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılÇok azı. Biliyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl%10 gibi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük kısmı oluyor
00 Yorumla Bu sayı çok. dusuk ne yazikki
00 Yorumla%10 u falan bencd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzde 30-35
20 Yorumlayüzde 30 Türkiyede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzde 10 gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım