+1 yıl100 tane türk erkegini say bunun 50 tanesi odun diger 50 tanesi başarılı sevilendir diye sayalım çünkü evlenmeden öncesiyle belirteyim bir kadın bir erkekle ilişkiyi yaşamayı istediyse o erkekte o kadını ilişkide mutlu etmesini bilmeli yok ben işimi göreyim kadın ne yaparsa yapsın yok öyle bir dünya işte sırf bu tür erkeklerden ötürü kadınlar istedigini elde edemiyorlar yani benle bir kadın ilişkiye girmek istese ben hem kendimi düşünürüm hem o kadını boşaltmak için elimden geleni yaparım onu mutlu ederim sevişme ve sx yanında güzel bişiler ikramda bulunurum yani çünkü onca erkeğin içinde seni seçmiş ama senin tek bildigin odunluk ve kendini ihtiyacını karşılamak oluyor gercekten nefret ediyorum böyle insanlardan ya erkekligin yüzü karası ya
10 Yorumla
+1 yılöyle birşey yok çoğu erkek sadece finale özen gösteriyor o yüzden mesela yapılan bir araştıramaya göre lezbiyenler normal kadınlara göre çok daha fazla orgazm oluyormus bunun sebebi ise tutku onlar çok fazla sevişiyorlar farklı zevkleri tadıyolar ama çoğu türk erkeği direk final odaklı oynuyor bunun suçlusuda aslında kadınlar öyle alışmışlar o adamlar karılarının istediğini yapmayınca bununla tehdid edilen adamlar bunu ödül gibi algılayıp seksi sadece girip çıkmak olarak yapıyorlar sonuç ortada ama mesela benim gibilerde var hiç girip çıkmadan partnerimi orgazm edebilirim mesele kadının ruhundan ve vücut dilinden anlayıp onunla oyun oynamak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet maalesef ben de onlardan biriyim ve mast ile orgazm olabiliyorum çünkü birlikteyken ön sevişme çok kısa ilişki de erken boşalma yok ama o da kısa, her şry oldu bittiye geliyor bir tadını çıkaramıyorum
538 Yorumla
Soran+1 yılYani önsevişmeyi uzun tutmak elinizde değil mi
- +1 yıl
senden kaynaklı değil eşinden kayanklı yani işi bilmiyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılİyi de eşimin beni iyice hazırlaması lazım hazırlamayınca ben napayım yönlendiriyorum bir şekilde ama sıkıldım artık valla
Soran+1 yılOnu diyorum eşine böyle zevk almadığını söylesen?
- +1 yıl
gizli olmasan anlatırdım eğer istersen yaışalım
Cevap sahibi+1 yılİşte ben de içime atıyorum söyleyemiyorum zaten kaç yıl olmuş, ilişki sayımız da az
Cevap sahibi+1 yıl@Heyecanı_yaşa abi bir git ya
- +1 yıl
yazsana bana
Cevap sahibi+1 yıl@Heyecanı_yaşa çok beklersin
Soran+1 yılSöyleyemesen bile belli edersin hani sadece kendini düşünüyor demekki
- +1 yıl
tamam sen bilirsin gittim...
Cevap sahibi+1 yılAynen canım öyle biraz, mast ile idare ediyorum artık napalkm
- +1 yıl
umurumda değilsin
Cevap sahibi+1 yıl@Barisinci arkadaşım ne diyorsun anlamıyorum, biraz daha düzgün yazsan keşke
Soran+1 yılBirşeyler sormak isterim size olur mu
- +1 yıl
gel sor bana
Soran+1 yıl@Heyecanı_yaşa bir gitya ne yüzsüzsün sümük gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Barisinci mast ile orgazm olabiliyorum ilişkide olamıyorum çünkü kısa sürüyor bir zevk alamıyorum ve sanırım ten uyumsuzluğu da var heyecanlanamıyorum
- +1 yıl
senin gibi top model değilim bebeğim trol çocuk.))
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen gercek sikiciye denk gelmemissin demekki. Kisa dediginden kastin ne? Seni geceden sabaha kadr seven oldumu? Ben yapiyorum mesela. Sikiyorim.
- +1 yıl
Bunlarda o yok. Eşekler de öylece mal gibi duruyor. Öylece sikisiyolar. Bunlarin sikismekten haberi yok
Cevap sahibi+1 yıl@Abit3434 kalas sana denir
Cevap sahibi+1 yıl@_Boyfriend_ sen de ayrı bir kalassın gören de hepinizi seks tanrısı sanır hepiniz bencilsiniz işte
- +1 yıl
Once bir tipine bakayım sonra da birlikte olmaya karar verirsem olurum seninle.. ondan sonra buraya yorumunu yazarsin.
- +1 yıl
Şikayet edin şu boyfrend denen ahlajsızı
- +1 yıl
Şikayet edin boyfrendi arkadaşlar
Cevap sahibi+1 yıl@Heyecanı_yaşa ediyoruz terbiyesiz mahlukat kendisi
- +1 yıl
Provokatif yorumlarınızı kendinize saklayiniz :)
+1 yılEvliyle alakası yok zaten çoğu kadın orgazm olamıyor
620 Yorumla- +1 yıl
Ben bekarım kardeş
- +1 yıl
Aynen tecrübem var
- +1 yıl
Bayanların çoğu kendine yediremez taklit yapar ama kendini kandırır
- +1 yıl
Haklısın aynen öyle
- +1 yıl
İlişkiye girmedim 😊
- +1 yıl
Evlenene kadar düşünmüyorum 😊
- +1 yıl
Hiçbir zaman ilişkiye girmedim b yaşıma kadar gerek de duymuyorum
- +1 yıl
Orası bende kalsın
- +1 yıl
İsim gücüm yok da netten araştırıp buraya yazacağım saçma sapan konuşup canımı sıkma istersen
- +1 yıl
Lütfen yorumumdan çıkarsan sevinirim. 🙏
- +1 yıl
Resimdeki senmisin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılBirçoğunda bu problem var. Bide mavi üyeler bunun tüm suçu eşindeymiş gibi erkeğe sallayıp kendini seks üstadı sanarak ego tatmini yapmaları tamamen bilgisizlik. Bunun birçok sebebi var mesela toplumun cinselliği kadınlara öcü gibi göstermesi psikolojik olarak evlenseler dahi bunu üstünden atamayan kadınlar var. Daha birçok sebep.
10 YorumlaÇoğunluk için doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü erkekler mastürbasyon alışkanlıkları nedeniyle erken boşalıyorlar. Kadınlarda da cinsel isteksizlik ve vajinusmus gibi problemler çok fazla. Bütün bu faktörlerin altında ise bastırılmış duygular ve cinselliği zamanında doyasıya yaşayamama yatıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe olduğunu bende çözemedim... Eşimle ilişkiye giriyoruz herşey yolunda ama hemen bitirmek istiyor... Ön sevişme ve ilişkiyi uzun tutuyorum ama orgazm olmaya gelince onda tık yok. Yalandan yere ahh ıhh dediğini anlayabiliyorum... Ben de orda bitiyorum gerisi gelmiyor, kalkıyorum direkt.
110 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğe mi ilgisiz
Cevap sahibi+1 yılVallaha çözemedim, işine geldiği zaman ondan iyisi yok, ama işine gelmediği zaman da hiç birşey yapası gelmiyor... Nasıl bir seks anlayışı var bilmiyorum...
Soran+1 yılIşine geldiği zaman ne zamanlar😃
Cevap sahibi+1 yılKendi istediği zaman... Hoş oda ayda yılda 1 kere oluyor... 🦂 burcu olduğum için ben bir hayli fazla düşkünüm ama ondan olmayınca maalesef bende de olmuyor otomatik olarak...
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 sebebini öğrenmek için hiç konuştun mu peki
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 Allah rahmet eylesin... Senin ki bitmiş usta... Benimkinin de artı bir yanı yok... Ben bu yüzden işte hep diyorum... EVLENMEYİN diye...
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 aynen öyle...
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az %80 i orgamz olamaz. Bunda sorunda genelde bayandadır. Unutma her bayanın evlenmeden önce mutlaka mast ile önce orgamz olma alışkanlığı daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığı kazanmasí lazım. Eğer kazanmaz ise ciddi orgamz sorunu yaşarsınız😊😊
Bunuda ancak çok etkili mast teknikleri sağlarsın. Normal teknikler ile bunu yapamazsın.
Umarın sen kazanmılsındır00 Yorumla
+1 yılDoğru çünkü nikahın ertesi günü bambaşka biri oluyorlar. Ne tutkulu bir öpüşme ne de ateşli bir sevişme kalıyor ortada. Sanki her şey imzayı attırmak için kurgulanmış çok iyi rollenmiş bir oyun. Yoksa yer gök orgazm yani...
02 Yorumla- +1 yıl
@Yakamoz26 istisnalar kaideyi bozmaz. Ben henüz raslamadım...
+1 yılyaşamıyor degil, yasayamiyorlar. erkek sekse her zaman hazir ama kadin hazir mi degil mi hic sorulmuyor. ve kadinlarjn cogu o an erkegi mutlu etmenin ona haz vermenin derdine dustigu icin kendi orgazmina zaman kalmiyor.
00 YorumlaÇok var öyle kadın... kendi suçları değil. Eşlerinin suçu bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlarin cogu masturbasyonun nasil yapıldığını bilmiyor. Evli arkadaslarim olsun kuzenlerim olsun... yani masturbasyon hic yapmamis kisiler evleniyor ve o kisi nasil vajinal orgazm olacakki odaklanma nedir nasil bilecek?
20 YorumlaEvlenince kadınlar sanki orgazm olamıyor gibi bir algı yaratmışsın, olamayanlar evlenmeden öncede olamıyor, aksine bazı kadınlar evlendikten sonra orgazm olmaya başlıyorlar!
00 Yorumlaevet bence. yuzde. 50si cunku erkekler erken bosaliyor kadin sadece altta yatiyor on sevisme oral yokgibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmalesef tatlım Türk erkekleri bu konuda yetersiz baska bir milletin erkeği ile olmayi deneyebilirsin
58 Yorumla- +1 yıl
Evlimsn
- +1 yıl
öyle birşey yok çoğu erkek sadece finale özen gösteriyor o yüzden mesela yapılan bir araştıramaya göre lezbiyenler normal kadınlara göre çok daha fazla orgazm oluyormus bunun sebebi ise tutku onlar çok fazla sevişiyorlar farklı zevkleri tadıyolar ama çoğu türk erkeği direk final odaklı oynuyor bunun suçlusuda aslında kadınlar öyle alışmışlar o adamlar karılarının istediğini yapmayınca bununla tehdid edilen adamlar bunu ödül gibi algılayıp seksi sadece girip çıkmak olarak yapıyorlar sonuç ortada ama mesela benim gibilerde var hiç girip çıkmadan partnerimi orgazm edebilirim mesele kadının ruhundan ve vücut dilinden anlayıp onunla oyun oynamak
- +1 yıl
Saç alamışsın. Onun için Ukrayna ve Rusya kadınları soluğu Türkiye de alıyor. Her şey bir yana kadına yıllardır sen anlamasanda bilmesende olur diyen zihniyet ne yapsa evlendikten sonra da öğretemiyor seksi. Kör ile yatan da şaşı kalkıyor haliyle...
Cevap sahibi+1 yıl@Abit3434 Beceriksizler kudurmus hoşt bee 😂
- +1 yıl
Sen yatakta iyi degilsen o senin sorunun
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanmam ya.. nerden duydun ki? ben sık cinsel ilişkiye giriyorumi, orgazm oluyorum... partnerle ilgili biraz da orgazm
31 Yorumla- +1 yıl
Evlimisin
+1 yılsen bekarmısın evli değilsen nerden biliyorsun yaşamadıklarını yanlışsın tam tersine 3-4 kez üst üste yaşıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılDuyduğum
- +1 yıl
yanlış duymuşsun ya da o kim ise yaşamasını değil yaşatamayana sor
Soruda bir eksiklik var sanırım.. kadınların çoğu vajinal orgazm olamıyor.. ilişki sırasında klitoris yardımıyla orgazm olabiliyorlar bu da kadın üstteyken oluyor
00 Yorumla
+1 yılArkadasim sanirim o ani yasarken beklentilerini cok yuksek tutuyorsun ve beklentilerin karsilanmadiginda ani doyasiya yasayamiyor ve ana adapte olamiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki bütün bayanların özelini, günlük cinselliklerini, her seferini, günde 10 kere yapanları bile ömür boyu takip mi ettiler? :D
10 YorumlaÜlkemizde orgazmın ne oldugunu bilmeyen milyonlarca erkek ve kadın var
00 Yorumla
+1 yılOrgazım anlayışına göre değişir. Çoğu orgazım yaşıyamıyor değilde, boşalamıyor ya da sulanma sorunu yaşıyor.
00 YorumlaBencil kendini düşünen partneri olan kişilerin yaşadığı durum.
00 Yorumla
+1 yılYalan. Aç gözlü hepsi. Şakir şakır zevk sulari akiyor. Sözde bosalmyorlar.
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamamak lazım, görücü usulü evlenmişlerse, normaldir. Adamı tanımadan altına yatabilmek zor bir zanaat olsa gerek !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benim yaşadığım orgazm 1-2 kereyi geçmez çünkü erkekler hep kendi zevklerine önem veriyorlar
11 YorumlaOn sevişme olmazsa doğru düzgün oral yapılmazsa (o a. m yaşlanacak sulanana kadar) şehvetle olmazsa sadece erkek kendini düşünürse gayet doğal orgazm olamamak
10 Yorumla
+1 yılBen kasığımda sprem parçalarını görene kadar devam ediyorum kadını mutlu etmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır öyle birşey yok ben dibine kadar yaşıyorum
83 Yorumla
Soran+1 yılNeye bağlıyorsun olamayanları
- +1 yıl
Acaba yeni mi evlisin d
- +1 yıl
Sen istisnasın. Büyük çoğunluk yaşamıyor.25 yıllık evliliğimde iliklerime kadar boşaldığımı hiç hatırlamam...
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek toplumda çoğu kişi yaşayamıyor, ben de dahil.
019 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ne sence
Cevap sahibi+1 yılPartnere de bağlı kişiye de kesin belirtisi yok, sizlerde mi aynı sorun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasınz? Sizde sorun kimde görülüyor
Soran+1 yıl27 bende sanırım emin de değilim
Cevap sahibi+1 yılAynı yaşlardayız. Evli miydiniz yoksa normal birliktelik mi
Soran+1 yılYok evliyim siz?
Cevap sahibi+1 yılSevgiliyiz biz bu gidişle de pek birş ey olmayacak sanırım. Sizin ne zamandan beri bu sorun var?
Soran+1 yılHep vardı sence sizde sorun kimde
Cevap sahibi+1 yılSorunu kimse kendinde kabul etmiyor :) Kaç yıllık evlisiniz ve eşiniz ilk birlikte olduğunuz kişi miydi?
Soran+1 yılEvet birbirimizin ilkiyiz 3 senedir aynı
Cevap sahibi+1 yılEşinizin de ilkse tecrübesizliği devam ediyor mu, erken boşalma filan
Soran+1 yılŞimdiye kadar devam eder mi sence 😃
Cevap sahibi+1 yıl3 senede az değil etmesin bir zahmet :) İhtyiaçlarınıza cevap veriyorsa ne güzel ama
Soran+1 yılÖzelden konuşsakya 😊
Cevap sahibi+1 yıl:) Olabilir kullanıcı adınız neydi
Soran+1 yılGizliden çık yine kaparsın
Cevap sahibi+1 yılpeki görülmeden
Soran+1 yıltamam
Bir çok erkekde erken boşalma var maaalesef bir çok kadında yatakta yetersiz ya da utangaccc..
00 YorumlaSaçma
Evlenince swsk diye bişey kalmıyo öylemi mdmdm00 Yorumla
+1 yılEvet bayanlar eşlerinizi kandırıyor musunuz bakalım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSitede kocası 2 3 dk nin altında sürede boşalan çok var. Orgazm olamamış çok itiraflarda ve birebir sohbette biliyorum bazılarının oyuncağı var
00 Yorumla
+1 yılsadece evli değil kızlar ve kadınların birçoğu orgazm yaşayıp yaşamadığını bilmiyor bile
00 Yorumlasiz evlimisiniz peki
ya da cinsel hayatınız var mı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Malum türk kadını işte..
00 Yorumla
+1 yılHayır değil. Kocaları odun o yüzden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ülkemizin acı gerçeği
00 YorumlaEvliklen alakası yok cinselliği bilmemekle alakalı
00 Yorumla
+1 yılbellı olmaz herkez bır degıl
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes.
Sen nasil orgazm oluyon
00 Yorumla
+1 yıl🤔 bunu sadece kadınlara sorsaydın keşke
00 Yorumla
+1 yılBenimle evlensinler:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zamandır bu sorunu yaşıyordun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmiyom ne bok yiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç başka partnerle yaşamayı denediniz mi
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyoksa sadece bir kişiyle mi
Soran+1 yılAynı kişi
Cevap sahibi+1 yılbelki onda sorun vardır. başkasıyla neden olmuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılimkanınız yok mu buna
+1 yılDoğrudur bir çoğu kocasını aldatmanın peşinde 😒
00 Yorumla%80 i o mutluluğu yaşayamıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılVaginal orgasmi yasayamiyorlar dogru
00 Yorumla
+1 yılyaşatamıyorlar işte..
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak evet maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil erkekler yüzünden malesef
00 Yorumla
+1 yılevt çünkü becil kocalarla evlenmişler
00 YorumlaEvet çok şahit oldum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet erkek kendi zevkini düşününce normal
00 Yorumlahergün sıkılıyolar demekki
00 Yorumla
+1 yılerkekde iş yoktur ondan olur
00 Yorumla
+1 yıldoğrudur orgazm olmaktan utananlar var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet canım öyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru. 10 kişiden 7 si yaşamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana gelin ben sizi ucururum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEwet gerçek Malesef
21 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem