Bir kadın nasıl organzm edilir 8 cm penis kadını organzm edebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli veya değil çok bayan orgazmdan bir haberdir. Eski bir bayan arkadaşımla yıllar önceki konuşmamızdan alıntı ; (sevgilim değil arkadaşım ) içiyoruz bir yerde muhabbet dertleşme ilk aşıkımdı ilkim ilk başlarda canım yandı ve bir kaç ilişki böyle devam etti sonra acı bitti ve biraz zevk falan oldu bende saf saf orgazm bu sanıyorum eeee diyorum ben dinliyorum sabırla - Bu ilişkim bitti ayrıldık belki 100 kez yattık sonra bir süre sevgilim olmadı derken olgun bir bay ile tanıştım biraz farklıydı ötekinden ama benim kafa hep dolu acaba hamile kalırmıyım evden gizli cinselliğin endişesi hakim kafamda sonra buda bir gün beni terk etti bir müddet sevgilim olmadı sonra biri ile sevgili oldum ama bu sefer birşeyler olacak ucuna geliyorum tam anlıyorum ama bu seferde bu erken boşalıyor falan önemde vermiyor sevişmeye bu arada ben korunma olayını çözdüm (hap) dinliyorum ben kafalarda iyi oldu baya eeeee diyorum sonra gülüşüyoruz baya bu ilişkiside bir süre sonra yok bakire değilsin gibi nedenler ile bitiyor sonra baya bir ara verdim sevgili olayına soğudum sonra 4. Sevgilim hayatıma girdi cinsel anlamda ve ben bu adam ile vucudumu tanıdım orgazm neymiş onda yaşadım e dostum dedim neydi bu adamın farkı dedim sevişmeye önem veriyordu uzun sevişiyordu daha öncekilerin yapmadığı şeyleri bu yaptı ………….özel anlar anlatıyor üstü kapalı biraz ve bomba lafı patlatıyor abi erkekte bitiyor olay diyor !!! sonra kafan boş olacak ve olaya kendini vericen diyor ve sonundada diyor önceden yaptığım belki 200 yatak olayı boşunaymış diyor bir bayanın azından yorum bu sevgili kardeşim erkek iyi olacak ve kafa boş olacak işin özeti bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birincisi kadınların orgazm olamamaları erkeklerin suçudur denemez. Orgazmı etkileyen faktörlerden bir kısmı erkekle alakalı, bir kısmı da kadının kendisiyle. Burada fiziksel faktörler de rol oynar, duygusal, zihinsel faktörler de.
İkincisi, yukarıda da söylediğim faktörlerden bir tanesi penis boyudur. Evet, penisin boyu orgazmı etkileyebilir. Ama, hiç bir tecrübesi olmamış olan biri için de 8 cm bir penis yeterli olabilir. Aslında orgazm büyük oranda kafada gerçekleşir. Ancak partnerinizin yeteneği ve tecrübesi sizi zirveye taşıyabilir.00 Yorumla
+1 yılGeleneksel kadın cinsel rolünün dışına çıkamamak; edilgenlik, itaatkarlık, kontrollü olmak, cinselliğin partnere karşı sorumluluk olarak görülmesi gibi motivasyonlar, orgazm bozukluğuna yol açabilmektedir. Cinsel anatomi hakkında eksik ya da yanlış bilgilenme ve cinsel mitlere inanma da kadında orgazm olmayı olumsuz yönde etkilemektedir.
Kadının orgazm olamama kaygısını yoğun yaşaması da orgazm bozukluğu nedenlerinden biridir. Kadın yeterli uyarıya rağmen, yoğun endişe nedeniyle orgazm evresine ulaşamayabilir.00 Yorumla
+1 yılÇok çeşitli sebeplerden dolayı oluyor. 8 cm bir penis kullanmayı bilinirse işlevi gayette iyi olursa kişinin performansı ile alakalı kadını orgazm edebilir tabii.. Orgazm ile penis boyu doğru orantılı değil partnerin oerformansı, işlevi ile doğru orantılı. İşini bilemeyen bir erkek orgazm edemiyor.. Bazen kadından da kaynaklı olabiliyor örneğin vajinismus olan bir kadın içine alamıyor kendini kasmaktan örneğin..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
85Cevap
+1 yılOrgazm olamama oranının bu kadar yüksek olmasının sebebi maalesef her iki cinsiyetten de kaynaklanıyor.
Kadınlarda orgazma giden süreç erkeklerdeki kadar kolay olmuyor. Kişinin kendisini rahat hissetmesi, tamamiyle içerisinde bulunduğu durumdan memnuniyet duyması; hem ilişkiye hem de partnerine olan güveni gibi duygusal etkenler var. Bunun yanında pozisyon seçimi, ilişki süresi, sağlıklı bir cinsel ilişki vb. birçok etkene bağlı.
Hatanın erkeklerden kaynaklanıyor olduğu kısım ise bir çoğunun sadece kendi zevkine odaklı bir şekilde ilişkiyi devam ettiriyor olması. Özellikle es geçilen ve çok kısa tutulan ön sevişme, partneri iyi tanımama ve cinsellik adına eğitimsizlikten kaynaklanıyor.
Hatanın kadınlar tarafından kaynaklanıyor olma nedeni ise kadının henüz orgazmın ne olduğunu bilmemesi, daha önce kendi vücudunu tanımak adına hiçbir şey yapmaması ve yine cinselliğe dair olan bilgisizlikten kaynaklanıyor.
Bunlar dışında belki biraz daha komplike ve az oranda görülen başka sebeplere dayalı olan durumlar olabilir fakat hem gerçekleşme oranları oldukça düşük olduğu hem de bilgi sahibi olmadığım için diğer nedenleri bilmiyorum.42 Yorumla- +1 yıl
8 cm penis uzunluğu demişsiniz fakat çoğu erkek yanlış ölçüm yapıyor. Bunun dışında 8 cm penis boyuna sahip olan arkadaş, bir üroloji doktoru tarafından muayene edilmesi gerekir. Söz konusu kişi obez seviyesinde şişman olabilir, bu durumda neredeyse 2-4 cm'lik bir kısmın kasıktaki yağlar içine gömülmesi durumu olabilir.
Eğer genetik olarak gerçekten muayeneler sonrası kilosu uygun olduğu halde 8 cm penis uzunluğuna sahip bir hasta varsa eğer hasta dilerse penisin uzatıldığı bir operasyonun gerçekleşmesini isteyebilir. 8 cm 18 yaş üstü bir yetişkin erkek için oldukça kısadır, ilişkide problem yaratması da olasıdır.
+1 yılEvli çiftlerin birçoğu işi olsu bittiye getiriyor erkekler hemen içeri giriyim zevkimi alıyım çabasına düşüp bencilliğe kapılıyorlar ve bu da ön sevişmeyi engel yapıyor swx zaten başlı başına zevk işidir anın tadını çıkarmao gerek hemen içine sokayım zevk alayım düşüncesi oldukça saçma ve kaba kadın sulanmadigi orgazm olmadığı takdirde zevk almaz hatta ve hatta kuru kuru girilirse çok can yakar ön sevisme çok önemli erkek kadının vajinasini yalarken bile zevk alabilir yani demem o ki ön sevişme sexin tuzu biberi işi oldu bittiye getirmemeleri gerek
80 YorumlaAslında tek erkeğin ya da tek kadının hatası yahut eksikliği değil bu ne yazıkki ülkemizde cinsellik en büyük tabu ve ayıbımız erkeklerimiz Seksi kendi rahatlama ve cinsellik aktivitesi olarak görüp biliyor bunu öğreniyorlar yetistirilirken kızlarımız da erkeklerini mutlu etmeleri gerektiğini düşündükleri bir görev olarak görüyorlar malesef orgazm ın ne olduğunu bilmeyen yaşamayan kadınlarımız kızlarımız var aslında bunun her iki tür içinde bir ihtiyaç ve eşit hakka sahip bir aktivite olduğunu görev olmadığını öğretsek ya da öğrensek bu sorun ortadan büyük oranda kalkacak çünkü bu noktada insanlar rahatlayıp sevişmeyi öğrenecekler direk ilişkiye girmeye sartlamiycakllar kendilerini
73 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir nedeni erkeğin bilgisizliğiden kaynaklanıyor. Kadını nasıl orgazm ediceğini bilmiyor ve haliyle kadın da hep yarım kalıyor.
Evet 8 cm bir penis bir kadını orgazm edebilir. Ama erkeğin tecrübesine bağlı bir şey bu.
20 cm bile olsa erken bilgisiz ve tecrübesiz ise kadın hep yarım kalır.
Kadın vajinası 7 cm içerisine kadar duyarlı. G noktası girişte 5 cm içerde ve hafif yukarda. Erkeğin penis ile ona ulaşması ve uyarması gerekir. Bu da onu orgazm ulaştırır.
Kalınlık ve bilgisi ile her türlü başarılı olabilir. Tabi ki görsel şölen istiyorsa o ayrı bir konu 😊10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Çoğu kadının orgazm olamamasının sebebi erkeğin penis boyu ile alakalı değildir. İlişki danışmanlığı yaptığım dönemde çok kadın bana başvurdu bu kadınlardan bazılarının ifadelerine göre eşlerinin penisleri yeterli bir boyutta ancak eksik olan başka birşey var diyorlardı. Uzun vadede kadının bile haberi olmayacak şekilde kadının iç dünyasının yıpratılması kadının cinselliğini o erkek ile bitiren başlıca sebeplerden birisidir. Ek olarak erkeklerin partnerlerinin bedenini tanıyamaması keşfedememesi o kadının cinsel dünyasından bir haber olması da kadında orgazm sorununa yol açar. Kadın bilinçaltında cinsellik kadın bedeninin onurlandırılması olarak kodlanmıştır. Bu anlayışı antik mistik düşünce sisteminde de çok net bir şekilde görebilmekteyiz. Orgazm olamayan kadının bilinçaltı incelenmeli ve nasıl bir tahribata uğradığı ortaya çıkartılmalıdır.
20 Yorumla
+1 yılOrgazm aslında duygu ve his yoğunluğunun nirvanasidir
Mesele fiziki özelliklerden çok ruhun doyumumudur
Burda tabi iki tarafa da iş düşüyor
Erkekler bencil olmamalı
Kadınlarda gereken karşılığı vermeli
Kısacası cinsel eğitim şart bu ülkede
Yoksa daha çok mutsuz kadın ve erkekler çıkacak karsımıza20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendini keşfetmemis kadınlar olamaz..
Erkekler sebebin çoğu bizde, kadını on sevişme ile donatmalı..
Kadının vucudunun nerelerinden zevk aldığını bilmesi gerekir..
Orgazm beyinde yaşanır fizikte sonuçlanır, tepki fiziken olur..
Rahat olmayan , sevgiyle beslenmeyen bir kalbin sahibi, odaklanamamak kadının orgazmını engeller..20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıllık evlisin ve hiç orgazm olmadın mı? kendine de mi yapmıysoun? Benim için evlilikte evlilikte cinsellik önemli o yüzden sevgilimin yqkınlaşmasına izin verdim. . Kalçkukusu okşadığında bişe hissetmedim. amıma dokunmak istedi. Ama izin vermedim. Dokunsa boşalırdım Ama boynumdan öpmesi beni aşırı tahrik etti. İlla penis lazım değil ki orgazm olmaya
32 Yorumla
Soran+1 yılBoynundan öperken organzm oldun
Cevap sahibi+1 yılYok. Ama demek istediğim her kadını tahrik eden kıvama getiren bi noktası vardır. Kalçamı okşaması hiç tahrik etmezken boynumu öpmesi tahrik etti. Veya onunla bi saat öpüştük. Kalkmadı. Yüzünü yaladım anında kalktı. İnsan kendini de partnerini de tanımalı. Gerçekten orgazm olmuyormusun
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazım penis boyutu ile alakalı değildir. Orgazım partnerinizle ne kadar derinden bağ kurduğunuza ve bunu fiziksel olarak bedenlerinize nasıl yansıttığınızla alakalıdır. Öncelikle birliktelik salt bir cinsel birleşmeden ibaret olmadığının farkına vararak, anın tadını çıkartmaya özen göstererek orgazıma varılabileceğini düşünüyorum
10 Yorumla Biraz kendi suclari, biraz partnerlerinin sucu, biraz da yetistirenlerin sucu. Genelde bir bastirilmislik duygusu var ve kadin zevk alinca kendisini suclu hissediyor. Ama sadece erkeklere suc atmak ta mantiksiz. Sonucta vucudunu taniyan bir kadin partneri olmadan da kendini tatmin ederek doyuma ulasabilir. Peki uladabiliyor mu? Yuzde seksen oraninda hayir. Cozumu nedir? Toplumsal egitim.
10 Yorumla
+1 yılOrgazm olamamasının sebebi konuşmamak. Şimdi birkaç meşrebi sıkıntılı kişi gelip ''Evlenmeden önce seks yapılmalı'' diyebilir. O onların meşrebine kalmış bir şey fakat konuşmak gerekli. Evlenmeden önce cinsel ilişkide beklentinin ne olduğu cinsel bir sıkıntının olup olmadığı görüşülmeli. Genelde evliliklerde gerdek gecesine kadar tabu olarak kalıyor sonrasında da zaten bu durum aşılamıyor.
00 Yorumla
+1 yıls.. in boyunu biz secemiyoruz sizin sekli ve rengini secemediginiz gibi orgazm kinusuna gelince ne kadar cok deneyimlenirse ikadar cok tecrübeli olunur gec bosalma nerde ne yapilacagi i bilme gibi tecrubede sizi orgazm yapar ama tecrube sağlataxak kadin göremiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence tek taraflı ilişki düşünüldüğü için sanki. Erkek olarak önce eşime önem verir ön sevişmeyi uzun tutup sonra ilişkiye girerdim evli olsam. Eşimi tatmin edip öyle boşalırdım. Bu işin ilacı var prezervatifi var sonuçta. Eşime o hazzı yaşatıp finali ben yapar sarılıp uyurdum. 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Bu konuyu urologlarla konuştum 7 cm üzeri her penis kadını orgazm edebilir. bu mümkündür. Fakat Kadın orgazmı biraz psikolojinin etkisi altında olduğu için kadın kendini sartliyorsa orgazm olmada büyük zorluklar yaşar. Evli kadınların orgazm problemi ise genel olarak erkegin bencilliginden kaynaklıdır. Karşı tarafı mutlu etmeden sadece kendini mutlu etme çabası. Bunlar onların görüşleri yani urologlarin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenisden değil
.. işini görüp kalkıyor kadınlar bizim gibi hemen boşalımıyor rahatlıyamıyor kadın hiç mutlu olmadan çoğunluk kocaları kendi işini görüp kalkıyor Bir çare kadın da rol yapıyor
Bir kadını okşayıp Sevgi ile öpmek vücudunu okşamak göğsünü memesini dokunmak sadece seviş düzgün sevişme ile zaten bir kadın ıslanıyor ondan sonra da seks ile orgazm oluyor10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen çok orgazm olan kadınlar lezbiyenler. hemen ardından biseksüel kadınlar. hetero kadınlar oran olarak epey geride. yani penisin boyu değil komple olup olmamasının bile bir önemi yok.
bence herkes kendi orgazmından sorumlu. mesela benim bütün gençliğim bedenim ve penisimle ilgili endişelerle geçti. yaşadıklarımdan kadınlar sorumlu olmadığı gibi kadının orgazm olamaması kendi problemi.00 Yorumla
+1 yılEvliliğin Ilk ayları hazzın doruklarında yaşanırken zaman geçtikçe iş stresi geçimsizlik çocuk telaşı ve farklı farklı sorunlar artıkça eşlerin birbirine vakit ayırmaları güç olabiliyor bu yüzden diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılPenisin uzunluğu orgazmla alakalı değil evet 8 cm kadını mutlu eder kadın kendini orgazma odaklamalı organın boyuna değil başka şeyler düşündüğü için genelde kadınlar odaklanamadigi için orgazm olamazlar
00 Yorumlabunun için emek gerek ruhun okşanması şımartılmak gerek terlemek gerek gir çıkla olmaz o işler eşine söyle kendi modunda takılmasın biraz çevreye odaklansın yoksa yarınlar karanlık olur benden söylemesi iyi eğlenceler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. 8 cm ola yoktur zaten de. Bencil olmamak gerekiyor en başta kendi duyacağın hazdan daha önemli olacak senin için partnerinin hissettiği. 3 dk nirleşme, erken boşlma, sonra dön dötünü uyu. Eziyet resmen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Cinselliğin sadece git gelden ibaret olduğunu zanneden erkekler olduğu sürece, bu oran düşmez. Aşılama çalışmalarına verilen hız kadar, cinsellik eğitimine de hız verilmeli.
20 Yorumla
+1 yılboy değil mesele. ön sevişmeye yeteri kadar önem vermiyorlar ve kendileri işlerini halletmeye bakıyorlar ondan olmuyor
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. İşini bilen adam girmeden gene orgazm eder işini bilmeyende 20 cm olsa gene edemez bencil bir erkek hiç bir zaman edemez o işini görür kalkar bu adamlar yzünden kadınlar stresli
10 Yorumla
+1 yılyani d0oktorlar eder diyoda bildiklri var heralde ama genelde erkek bencil oluyo yatakta kadın gec bosaldıgı için sıkıntı oluyo erken bosalma erkeklerin büyük sorunu ws ws psikolojık oluyo
10 Yorumla
+1 yılGenel anlamda erkeklerden kaynaklanıyor çünkü erkek bosaldigi zaman kadını sekste aç bırakıyor halinden başka kimseyi düşünmez birde türkiyede ki erkeklerin erken boşalma sorununu da baz aldığını farz edersek kadınlar için vahim durumlar meydana çıkıyor kendi açımda söylüyorum en az iki defa orgazm yaşatmadan bırakmıyorum kendimde 3 defa yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmeden ve cinsel bir çekim hissetmeden evlendikleri için olabilir mi? Para, meslek ve statü için evlendikleri sürece bu böyle olur.
45 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum kocamı yene olamıyorum
Soran+1 yıl@1sohbetci 25 30 dk falan
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu erkekten kaynaklı benimde konuştuğum bir çok kadının bu sorunu var ama bu sorun karşılıklı diyalogla çözülür tek sefer de defa orgazm ettiğimi biliyorum cevabımı açık yazacaktım ama gizliden yazıyorum eğer merak ettiklerin varsa fikirlerimle görüşlerimle ve tecrübemle yardımcı olmayı isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılKadından kaynaklı olamaz mı
Penis boyu, orgazm olamamak falan değil sorun, evlilikler heyecanını kaybedince hepsi bahane, başka biri olunca çokta güzel orgazm oluyor kadında erkekte..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBütün suçu erkeklere atmak aptallıktır !
https://voca.ro/1bctJqlKAJD400 Yorumla
+1 yılYanlış eş seçimi dersek daha doğru olur. Özellikle Türkiye'de kazma dediğimiz erkeklerin seks konusunda iyi olduğu gibi yanlış bir algı var. Eğer seks sizin için önemliyse yatmadan evlenmeyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Çok büyük oran belki yanılıyorsun. Tabularla yaşayan bir ülkede seksi orgazm ile bitirmek bazıları için güç olasilir. Ayrıca ülkede penis boyu ortalaması 12 - 15 cm arası. Kızlar bunu sorun etmiyor gibi sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer iki tarafta suçlu bence çünkü kadının neyden zevk aldığını bilemez erkek söylemeli nelerden zevk alıp almadığını ona göre hareket eder diye düşünüyorum.
30 YorumlaErkek on sevişme yapmadan sonuç odaklı olursa kadında erkegını cekmek ıcın fantezı olaylarına gırmezse sonuc husran oluyor genelde
10 YorumlaKadın organzmı daha zihinsel. Bu sebeple sağlam bir önsevişmeyle organzm olmayacak kadın yok gibi. Penis boyu çokta önemli değil bence.
00 YorumlaKadınların özellikle kendi yaş grupları bu konuda çok tecrübesiz ve bencil oluyor. Bu konuda tecrübe çok önemli.
00 YorumlaTürk karilari evlendikten sonra sismanliyor. Erkek iki posta atmak istemiyor yanaşmıyor. sucu kendiniz de arayın kežolar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eğer işini bilen bir partner se 8 cm ile bile orgazm olursun orgazm olmanın temelinde penisin büyüklüğü yatmıyor bunu öyle düşünme
00 YorumlaBence erkeklerin suçu.
50 YorumlaKadin ve erkek partner sorunundan orga? m olamaz orgazmi guzelce yasayamaz. Sorun partner uyumsuzlugu sekste bencilliktir
00 Yorumla
+1 yılCUnku daha once deneyım yasamadan bedenını tanımadan evlenıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler mi
- +1 yıl
Hayır bayanlar
+1 yılKadın hiç penis olmadanda orgazm edilebilir yani erkeğin suçu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl edilir
- +1 yıl
Malum şeylerle işte 😂
bana kalırsa boy değil işlev önemli ki 8 cm penis kısa değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılKısa baya
türk kızlarının sekse mars gibi uzaylı gibi bakması
10 Yorumla
+1 yılHem kadının kendisinin hem de erkeğin suçu. Orgazm için boy önemli değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm olamama bünye metabolizma meselesi tabi birazda erkeklerin suçu var iyi emip vajinayı uyarıp hazırlayamıyorlar
20 Yorumla
+1 yılOrgazm kadının önce kendisinin öğrenmesi gereken bir durum erkekler kısmen etkiler…
00 YorumlaHyir kendi sucu, kendisinde o tutkuyu barindiramiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGöz doygunluğun yoktur orgazm olabilmek için istemesi lazım kadının
00 Yorumla Maşallah erkek ler hep cevaplamış. tecrubelerinden. jinekolog hepsi...
00 Yorumla
+1 yıl8 mi o nee ya... benimkinin üçte birinden bile ufak...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuna erkeklerin görüşü fikri olsa bile kadınların cevap vermesi daha mantıklı olur ama neredeyse hiçbir kadın topa girmemiş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadınlar orgazm olamıyosa erkek zevk verdirerek yapamıyodur kadınını
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence burada suç yok eksiklik var iletişim sıkıntısı var Bunları çözmek lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkek işi biliyor ve isterse partnerini orgazma ulaştırır elbette. Önemli olan işlevsel kullanması.
00 Yorumla🤣🤣🤣🤣 ya onun dişinin kovuğuna gitmez zor🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin sorunu bu seninle sevişmesi gerekicek önce oral yapması gerekli falan bak ozaöan nasıl boşalıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadının orgazm olabilmesi için penisin içinde uzun kalması gerekli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAciklama yapacaktım cevaplara bakinca kimi kopyala yapıştır kimi sallamasyon şevkim kırıldı vazgectim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının orgazm olması zaten zor çoğu kadında uzun sürer
00 Yorumla
+1 yılKadına oral ve ön sevişme uygulanmıyorsa, erkeğin suçu
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Neden evli kadınların %80'i orgazm olamıyor? Kadınların orgazm olamamaları erkeklerin suçu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler