Bence kadınlar zor orgazm olmaz, bu partnerine bağlı. Şimdi erkeğin zevk noktası büyük oranda tek bir noktada toplanmıştır ve kolay uyarılabilir durumdadır ama kadın bedeninde zevk noktaları bütün vücuda yayılmıştır. Göğüs, kalça, bacak, boyun, eli, boynu, vajina.. Yani kadın vücüdun da birçok yeri uyarmak lazım orgazm için. O yüzden ön sevişme uzun olursa kadın kolay orgazm olur. Bu da karşıda ki erkeğe bağlı... Birçok erkek kadını sadece öpüp vajinayı uyarıp kadın ıslanınca ilişkiye başılıyor o yüzden yakınıyorlar karım isteksiz, ilgisiz, zevk almıyor vs. Kadın geç zevke gelir gelince de hemen dinmez. Bir de partnerinize gün içinde kızıp akşama yatağa girdiğinizde ne yapsanız o kadın orgazm olmaz. Önce onu duygusal olarak rahatlatın ki kollarınıza kendini sıkmadan bıraksın kendini o işe verebilsin...
Kadınlar diye genelleme yapıp sonra sorunu tüm erkeklere bağlamak biraz saçmalık olmuş. Eğer sorun tüm kadınlara yönelikse erkeklerde neden yok bu durum bazısı hariç. Burdan da genellemenin yanlış olduğu açık olur. Kısaca senin sorunun var ya da kadınlarda genelleme yaparsan o zamanda partnerinde sorun var. Kısaca sorun ya sende ya partnerinde çıkar.
Kadınların %80 i orgazm olduğunu sandığı için bunu genellemis olmam kadar doğal bir şey olamaz. Kişisel problemlerime yönelik soru sormayı tercih etmiyorum. İyi günler dilerim
Ben her iki duruma göre cevap verdim zaten. Sorunu partnerinde ara o zaman. iyi günler. Ayrıca %80 olduğuna inanmıyorum istatistiklerle iş yapılmaz her insan kendine özgüdür ve sebepleri mutlaka vardır.
Günaydın nasılsın güzel insan.. Kadınların orgaz olamama sebebi kesinlikle partnerden kaynaklanıyor çünkü kadın üste çıkınca daha fazla haz alıyor ve tam orgazm olacağı sırada erkeğin gelmesiyle hayaller suya düşüyor.. ve sonrasında erkek yorgun halsiz ve sırtınıda dönünce haliyle kadın için geceler biraz kötü geçiyor..
Vücut kimyasalları, sinir sistemi, erkeğin işi bilmemesi, kaygı/keder, pişmanlık, sekse zorunlu hissetmeleri, arzu ettiği 3. kişi olması gibi çok neden var.
Erkekte orgazm süresi boşalma süresine endekslidir , malzeme atımı bitince orgazm da sona erer. Atım ilkinde yuzde 90 olacağından bir sonraki beklenen zevki de orgazmı da vermez. Üçüncüde ise acı ve hasar sözkonusudur, zorlama ile olur dahası olmaz. Oluyor diyen madde kullanıyordur ve cezasını bir ay sıfır işgücü ile öder.
Kadınlarda orgazm süresi malzeme atımı olmadığıdnan duygusal yoğunluğa bağlı olarak 10 saniye ile 18 saniye arasında tüm kaslarda kasılma ile oluşur. Bir kaynağa değil bir uyarım devamına bağlı olduğundan orgazm sayısının ( deneylerle tesbit edilen en üst sayısı 50 dir ) sınırı yok. Diğer konu , erkeğin tersine kadında her sonraki orgazm bir öncekinden daha sert , kaliteli ve yoğundur, kadın çoklu orgazm yeteneğine sahiptir ve peşpeşe olabilir.
Bunun nedeni doğa, erkekler tükenişe ama kadınlar üretime çoğalmaya programlı. Böylesine ters orantının sebebi ise kesin çoğalmayı sağlamaktır, yani doğada dişi çokeşlidir erkek tekeşli , ancak bunu insanların yarattığı inanç ve sosyal kurallar görmezlikten gelir
Kadınların ve erkeklerin sinir sistemi çok farklıdır.. Kadınlardaki bu sorun ilişki yaşanırken beyne göndermiş olduğu sinir sisteminin bir anda çökmesiyle oluşur.. Mesela ilişki sırasında kadın zevk halinde iken aklına bişey takılsa ya da erkeğin yapmaması gereken bir hareket yapsa.. Zevk aniden gider.. Odağı bozduğu için orgazm uzun zaman almaya başlar.. Erkek ise böyle değildir.. Çünkü tek amacı zevk almaktır.. Zevk almaya odaklandığı için rahat orgazm yaşar.. Dediğim gibi ilişki esnasında kadının istedikleri önemlidir.. O yüzden kadın ne ister sorulmalı.. Ki cinsel hayat anlam kazansın
Erkeklerin cinsel organı %20 gözleri %80 de penisidir. Görür ve içine girmek ister. Kadınların cinsel organı bütün vücudu ve beynidir.
Kadınların sevişirken öncelikle kafalarının rahat olması gerekir, şüphe duymamaları gerekir.
Erkek sadece penisinden tahrik olmasına karşın (diğer yerler önemsenmeyecek kadar az) kadın dudaklarından ayaklarına kadar her yerinden tahrik olabilir. Boyun, ense, göğüsler, göğüs arası, meme uçları, kasıklar, kalçalar, bel çukuru, kulak memeleri.. Hepsiyle ilgilenmek ve uyarmak gerekir.
Kadınların vajinaları da erkeklerin penisine nazaran çok daha karmaşıktır. Klitoris, ön ve arka dudaklar, rahim ağzı vs vs.
Bunlardan ötürü erkek içine girse ve boşalsa yeter, kadınınki o kadar kolay olmaz:)
Çünkü erkeklerde orgazm süresi azdır nedenmi çünkü çoğu erkek maymun işlahlıdır karşı tarafı pek düşünmezler yatakta kendilerini düşünürler ve orgazm süreleri bayağı bir ďüser bir misketi onuncu kattan attığını düşün okadar erken.. yani herkes bizim gibi değil aşk ile şehvet ile zevki doruklara çıkaramıyor ki ben böyle bir durumda karşı tarafada hissettiklerimi hissettirmeye bayılırım yani hayvanligin luzumu yok dimi😀 böyle olursan kadınlardaki süreyle eşitlersin herşey aşk ile yapılınca güzeldir.. saygılar efenim !
sadece partnerden kaynaklı olduğu düşünmüyorum, beyınlede alakalı, toplum acıyor kadın zevk almaz vs. düşüncelerı kızın beynıne sokarsa, kızda cınselık eşnasında kendını kapatır egoist bir partler de tabi bunun üstüne bal sürer ve bazıları kendı bedenı tanımıyor bile cok etken var yanı
Evet çok güzel yorumlamışsın. Kadin bedenini iyi tanımalı ve sexsi sevmeli sevmeden hiç bir şeyden zevk alamazsın erkeğe de çok iş düşüyor olgun erkek , nereye ve nasıl dokunduğunu iyi bilmesi gerekir.
Bu günümüzdeki bilgi azlığından dolayı kaynaklanıyor bence asıl cinsellik kadına gerekirken sağlıkli yaşaması için bunu sadece erkek yaşıyor Cinselliği rahatlamış ve gevşemiş bir halde sevişmenin ve dokunmanın verdiği hazza odaklanarak haz alıp haz verme ruhu ve bedeni paylaşma iste bu bütünlüğü günümüz erkeklerinin bir çoğu sağlayamıyor yani konuyu toparlayacak olursak özetle Partner ilişkisindeki çatışmalar, cinsel bilgi eksiklikleri suçluluk ve günahkârlık duyguları erkeğin cinsel açıdan tecrübesizliği daha önceden olan cinsellikle ilgili olumsuz yaşantılar boşalma sorunlarında en sık karşımıza çıkan nedenlerin başında geliyor
Kadınlar duygusal canlılardır ve bunun yanı sıra kendilerini koruma içgüdüsü taşırlar, yanlış kişiden hamile kalmamak için. Tüm bunlar bilinçaltında yatar... Bilinçaltını rahatlatmak için ona özel değer verildiğini hissetmek ister... Bu yüzden ön hazırlık gerekir... Ortamın cinsellipe hazır hale gelmesi, daha sonra önsevişme yaşamak gibi.. Bunlar bir araya gelirse kadınlar doyuma daha çabuk ulaşır. Gelmeyince de, kadınların zor orgazm olduğuna dair inanışlar artar. Özet olarak, asıl sorun kadında değil erkektedir.
Zorluk cekmiyorlar, sizler TIR kamyon, biraz agir hareket ediyor cok yavas yol aliyorsunuz, hedefe ulasmaniz baya sürüyor, biz erkeklerde hizli taksi, tarfik kurallarini alt üst eden trafik canavarinda ras gelirsen hep kazaya sebep, sen yari yolda kalirsin.
Eger mast yaparken orgazmda zorluk cekiyorsan, konsantre olamiyorsun, canin istemeden yapiyorsun, ya da aseksüelsin
Ön sevişmeyi uzun tutsun 1 saat kadar. Bak o zaman nasıl orgazm oluyoruz. Vajinanın ıslanması bizim tamamen ilişkiye hazır olduğumuz anlamına gelmez. Ön sevişme uzun olunca bizimde isteğimiz artıyor. Ama erkekler de hemen sonuç odaklı yapıyorlar genelde, bizi düşünen kim.
Ben genelde on sevismeyi yapmadan seks yaomiyrum. onceden drek olaya gecerdim ama anlasilmiyordu. On sevisme ne kadar uzun olursa 2 taraf ta o kadar zevk alir
Şöyle aslında kadınlar orgazm her daim oluyorlar ama partnerinle girdiği ilişkide kademesi artıyor. Erkeklerde tepe noktası var yani biz orgazmı tek seferde yaşıyoruz ama kadınlarda bu yok. Erkeğin ve kadının cabasına bağlı kadının daha fazla orgazm olması. Dediğim kelimeye dikkat et "daha fazla orgazm" çünkü daha ilişkinin başında bile biraz oluyorsunuz zaten.
Erkekler sadece penis uyarılarak orgazm olabiliyorken kadınlar birçok şekilde orgazm olabilir. Mesela klitoral orgazma daha çabuk ulaşabiliyorlarken vajinal orgazm için daha uzun süre geçmesi gerekir.. ayrıca onun dışında psikolojik olarak erkeğin de kadını cinsel ilişkiye hazırlaması ve uygun bir ortam sağlaması gerekir..
Elbette kadının yapisi duygusu psikolojik durumu onemlidir fakat asil sebep erkeklerin dayanıksızlığı diye dusunuyorum.. isi bilmeyen, sadece kendi zevkine odakli, on sevismede bile kendi isteklerini dayatan, kendisi orgazm olduktan sonra arkasını donup uyuyan erkek modelleriyle kadinlar nasıl orgazm olabilirler?
1. Erkeğin seksi bedeni birleşimden ibaret sayması, hatta penis vajinadan ibaret sayması, 2. Duygusal yoğunluk ve yumuşak dokunuşlarla bir başlangıç yapılmaması, 3. Ön sevişmenin atlanması, 4. Ten uyumunun oluşmaması, 5. Partnerin pis olması ve kötü kokması, 6. Hanımların seksi ayıp veya tabu sanması, 7. Hanımların penisten korkması, 8. Hanımların meniden tiksinmesi, 9. Hanımların aklında başka erkek olması, 10. Aseksüel biri olması... Başka sebebi olamaz. :)
Erkeklere gore kadinlarin orgazm olma suresi daha uzundur. Kandin once hazielanir sonra zevk ve haz alir sonrasinda bosalir. Bunlar kism kisim olur. Erkeklerde ise hepsi ayni anda olabiliyor. Kansinlar tam orgazm olabilmsesi icin seks yaparkan 15 dk grcmesi laizm. Ama erkeklere 5 dskika yetebiliyor.
Bu tamamen ilişkiden kaynaklı azizim kadinda erkeğe ek olarak orgazmı kontrol eden yönlendiren klitoris bulunmaktadır kadın yapı itibari ile erkekten daha çok zevk alabilmekte ve şiddetli orgazma açık olabilmektedir erkek uyarma noktasını klitoristen aldığı ve işini bildiği sürece (tecrübe ile ilgili olabilmekte) şayet erkeğin erken boşalma sorunu yoksa erkek boşalana kadar kadın iki defa üst üste orgazm olma kapasitesine sahiptir. Umarım anlaşılmıştır
Çünkü kadınlar erkeklere göre daha çok geç boşalıyorlar erkeklerde erken boşalma daha fazla olduğu için ama kadınlar erkeklere göre daha fazla istek duyuyor özellikle boşalma konusunda erkekler 10 kere boşalıyorsa kadın 2 katı boşalır doymak nedir bilmezler ))
Olursa da en iyisini olur. ;) Erkek kolay olur ama sizin gibi titremez titreten kadın azdır. Bu Tanrinin bir lütfü bence. Kadına doyumsuz vücut nefes vermiş ama kontrol edilebilen ve erkeğe de doyuma ulaşabileceği ama sahip çıkamadığı bir nefs vermiş Tanrı
Sorun yuzde yuz kadınlarda bence... Yan gelip yatacaginiza sizde çalışın didinin olana kadar kendinizi parcalayin... Yat aşağı yum gözü bekle ki orgazm gelsin... Hee olur... Biz ter kana batsakta durmuyoruz... Sizde savaşın... Uc kuruşa beş kofte yok 😊
Kadınlar kibar, hassas yaratıklar. Kadina dokundugun yeri iyi bileceksin onu iyi hazirlamak gerekli en hassas ve istediği yeri bulmak ve çok tatlı dokunmak gerekir birde en önemli pozisyon doğru pozisyonda orgazm olur. En doğru pozizyon sandalyeye oturur gibi kucak kucağa yüz yüze gelecek sekildeki pozisyon.
Stres.. Mahalle baskısı.. Suçluluk duygusu.. Ön sevişme eksikliği.. Erkeği aşırı heyecana sokma... Karşılıklı zevk olması gereken bir aktiviteyi sanki erkeğe ödül gibi algılayıp saçma sapan tripler.. Netice kuruluk.. Kasılma.. Çekinme... Erken boşalma..
partnerden kaynaklı olabilir. yani daha doğrusu kadının birlikte olduğu erkeğe bağlı olabilir belki zayıf noktaları ince detayları bilmiyodur benim şu ana kadar kadınıma böyle bir sıkıntı yaşattığım olmadı hiç
Toplum baskı zihniyeti sonra ilgisiz olduğun bir kadınla yatarsan o kadının sadece işini halleden bir obje olarak hissettirirsiniz bence önce ruhlarıni doyurulmali kadınların..
Kadınlar sekse yalnızca zevk olarak bakmazlar, duygularının da tatmin edilmesini isterler. Erkeklerin çoğu ise sekse zevk amacıyla bakarlar, sorun burada olur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Erkeğin başarısız olması erken boşalma on sevişmenin az yapılması oral yapılmaması kadını iyice zevke getireremek erkekden dolayı yani
Evliyim diyor detayli konuşalım diyor nasıl bir yokluktasın mk... ks nın ne anlama geldiğini bilmiyorsan git oku anla burası kerhane değil lan öyle her kıza zıplanmaz kanka kız evliyim diyor gormuyomusun. .. seks objesi olarak görme kimseyi .. tam idamliksiniz mk..
Sen öylemi yapıyosun evli kadın sana gel beni becer dediginde beceriyomusun à. yav çıkartması. . batiyosun el salla.. gordunmu hiç benim evli olupta evli bayanlari özele davet edip detay ları konuşalım dediğimi yav yoksulu 😂😂
Burda da görüldüğü gibi niye kadınlar çoğunlukla gizli cevap yazdığını anlamanız oldunuz gizlilere tepki gösterenler görsün lütfen ve küfürlü konusmayiniz
Hahah hepiniz beyin fakirisiniz he güldürdün beni.. az duyarlı olun lan daha 1 hafta önce 2 tane genç kız kardesimiz tecavüz edilerek öldürüldü siz burda aşna fişne pesindesiniz. . suratiniza sicayim siz ve sizin gibilerin
Hahaha ben duyarliyim bu konularda insanları uyarmayi tercih ederim dogrularimla senin beynin uckuruğuna çalıştığı için ne anlatmak istediğimi kestiremiyosun yavşakkk
Hahaha lan ergen binyazdiklarini oku önce seks yapalim dedin demedim onu sen dedin seni çağırma koşa koşa seks yapmaya gidersin dedin.. sen ilk yazdıklarını oku bir ne anlatmak istediğini anlarsın kız bile demiş orada"farkli bir arayışım" yok diye beyin fakiri seni
Kadınlar daha çok tutku ile orgazm oldukları için. Erkek duygusal bazda fazla takıntılı değildir ama kadın her alanda kendini mutlu hissedince orgazm olur
Ben tek taraflı erkeğin suçu diyemiyorum çunku kadın vucudunu tanıyacak hassas noktasını bilecek ve erkekte bu hassas noktalar üzerinden giderek ilk amacı kadının orgazmı olarak devam etmeli
Kadinlar alışveriş yaptigi gibi orgszm olur erkeklerde alisveris yaptigi gibi bosalir😂birisi her reyonu incelenmesine ihtiyac duyar digeri bulduğunu alip çikar😂
Cok doğsl. Ben hemen ćıkmayıp oyalanarsk bekliyorum içinde devsm ediyorum, grldiğini hissediyorum ißte o an bir kez daha birlikte orgazmoluyoruz. Tavsiye ederim 😉😎
Yapısı gereği kadın uzun süre dayanıklı olması gerekirken erkek ise işini çabucak bitirmeye programlanmıştır. Lacasa de papel'de çok güzel açıklıyor bunu 😉
Çoğu kadın mastürbasyon ve klitoral orgazma alıştığı için ilşkiye knsantre olamıyor, erkekler den kaýnaklı diil her şey, ama uzun bir ön sevişme ve oral yapılırsa kadının tatmin olması daha mümkün
seks bilmeyen kadın çok herşeyi erkekten bekleyen kilotu cikarip bacakalri açmakla kadınlık yaptığını zanneden çok Ben sevişirken zevk suyu araba koltuğunu islatti
Sizin zihniniz tek yönlü odaklı ve de görsel oldugundan eger o adam cinsel acıdan arzuladıgınız bir adam degılse asla gerceklesmez siz öyle sanıp ilişkiye girdiğiniz de olamıyosanız bilin ki o o adam değil
Kadın erkeğe göre daha komplikedir ve özel ilgiye ihtiyaçları vardır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yetistirilme tarzi cinselligin öcü gibi gosterilmesi Cok istekli olursa partnerim laf eder dusuncesi Erkegin oral yapmamasi Kadinlarin duyguya daha cok onem vermesi
Kadınlar sevişmek ister vücudunun her yerinin sevilmesi önce sevilerek oral yapılarak hazır hale gelmek isterler erkek öyle degil
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kucuk penisle yavas yavas kısa surede yapıldıkları için benm pensm 21 c sert ve kufrlu seviyorm en az 3 saatten assa bırakmam her yaş bayanı rahatca doyurabilirim ağlatır yalvartırm hatta ne dusunuyorsn peki benmle ilgili eksiğim var mı
En İyi Cevaplar