• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Neden kadınlar erkeklere oranla orgazm olmakta zorluk çekerler?

danscigeridondu1
danscigeridondu1 Takip Et
Bilge Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Kadınlar neden orgazm olmakta zorluk çekerler? Bunun nedeni yalnızca partnerden mi kaynaklıdır?
Partner Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence kadınlar zor orgazm olmaz, bu partnerine bağlı.
    Şimdi erkeğin zevk noktası büyük oranda tek bir noktada toplanmıştır ve kolay uyarılabilir durumdadır ama kadın bedeninde zevk noktaları bütün vücuda yayılmıştır. Göğüs, kalça, bacak, boyun, eli, boynu, vajina.. Yani kadın vücüdun da birçok yeri uyarmak lazım orgazm için. O yüzden ön sevişme uzun olursa kadın kolay orgazm olur. Bu da karşıda ki erkeğe bağlı...
    Birçok erkek kadını sadece öpüp vajinayı uyarıp kadın ıslanınca ilişkiye başılıyor o yüzden yakınıyorlar karım isteksiz, ilgisiz, zevk almıyor vs.
    Kadın geç zevke gelir gelince de hemen dinmez.
    Bir de partnerinize gün içinde kızıp akşama yatağa girdiğinizde ne yapsanız o kadın orgazm olmaz. Önce onu duygusal olarak rahatlatın ki kollarınıza kendini sıkmadan bıraksın kendini o işe verebilsin...

12
    10 Yorumla
    • schrodçg
      schrodçg
      +1 yıl

İşte gerçek bilgi sahibi kadın

Yorumla
    • SosyoAltun
      SosyoAltun
      +1 yıl

Ön sevişmenin önemini biliyordum ama kadınlardaki öneminin çok daha farklı olduğunu bilmiyordum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Yorumla
    • Barkn699
      Barkn699
      +1 yıl

Bu tavsiyeleri gerçekten göz önüne alıcam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@SosyoAltun rica ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@schrodçg teşekkürler

Yorumla
    • schrodçg
      schrodçg
      +1 yıl

Rica ederim efendim 😊😘💗😍

Yorumla
    • Gordion26
      Gordion26
      +1 yıl

Bunu da olgun yaşa gelmiş tecrübeli erkekler yapıyor değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Gordion26 yani kocamdan pay biçersem, olgun bir yaşa geldi ve birçok kez tecrübemizden sonra keşfettim bunları... 😉

Yorumla
    • schrodçg
      schrodçg
      +1 yıl

keşke kocan ben olsaydım :D

Yorumla
    • Gordion26
      Gordion26
      +1 yıl

Evet öyle olmalı

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadınlar diye genelleme yapıp sonra sorunu tüm erkeklere bağlamak biraz saçmalık olmuş. Eğer sorun tüm kadınlara yönelikse erkeklerde neden yok bu durum bazısı hariç. Burdan da genellemenin yanlış olduğu açık olur. Kısaca senin sorunun var ya da kadınlarda genelleme yaparsan o zamanda partnerinde sorun var. Kısaca sorun ya sende ya partnerinde çıkar.

4
    6 Yorumla
    • danscigeridondu1
      danscigeridondu1
      +1 yıl

Kadınların %80 i orgazm olduğunu sandığı için bunu genellemis olmam kadar doğal bir şey olamaz. Kişisel problemlerime yönelik soru sormayı tercih etmiyorum. İyi günler dilerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben her iki duruma göre cevap verdim zaten. Sorunu partnerinde ara o zaman. iyi günler. Ayrıca %80 olduğuna inanmıyorum istatistiklerle iş yapılmaz her insan kendine özgüdür ve sebepleri mutlaka vardır.

Yorumla
    • danscigeridondu1
      danscigeridondu1
      +1 yıl

İnanmamak sana kalmış 😂😂 herhangi bir sorunum olmadığını söylüyorum ben de iyi günler

Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Görüş sahibi... kız soru sormuş genelleme yapmamış yani senin eşine özel bir soru değil.. anladık eşin profesyonel 😂😂

Yorumla
    • danscigeridondu1
      danscigeridondu1
      +1 yıl

Haha teşekkür ederim askadami 😂

Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Rica ederim 😀

Yorumla
  • PComfort
    PComfort Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 47%
    +1 yıl

Günaydın nasılsın güzel insan..
    Kadınların orgaz olamama sebebi kesinlikle partnerden kaynaklanıyor çünkü kadın üste çıkınca daha fazla haz alıyor ve tam orgazm olacağı sırada erkeğin gelmesiyle hayaller suya düşüyor.. ve sonrasında erkek yorgun halsiz ve sırtınıda dönünce haliyle kadın için geceler biraz kötü geçiyor..

2
    2 Yorumla
    • danscigeridondu1
      danscigeridondu1
      +1 yıl

Günaydın teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın :)

Yorumla
    • PComfort
      PComfort
      +1 yıl

Hamdolsun çok teşekkür ederim güzel yureğin için.. iyi diyelim iyi olsun günümüz eyvallah :)

Yorumla
  • Ourang_Medan
    Ourang_Medan Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 68%
    +1 yıl

Vücut kimyasalları, sinir sistemi, erkeğin işi bilmemesi, kaygı/keder, pişmanlık, sekse zorunlu hissetmeleri, arzu ettiği 3. kişi olması gibi çok neden var.

8
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

93

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.

Bu konuda kadınları düşünen kim

1
    0 Yorumla
  • YavuZPapA
    YavuZPapA Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Erkekte orgazm süresi boşalma süresine endekslidir , malzeme atımı bitince orgazm da sona erer. Atım ilkinde yuzde 90 olacağından bir sonraki beklenen zevki de orgazmı da vermez. Üçüncüde ise acı ve hasar sözkonusudur, zorlama ile olur dahası olmaz. Oluyor diyen madde kullanıyordur ve cezasını bir ay sıfır işgücü ile öder.

Kadınlarda orgazm süresi malzeme atımı olmadığıdnan duygusal yoğunluğa bağlı olarak 10 saniye ile 18 saniye arasında tüm kaslarda kasılma ile oluşur. Bir kaynağa değil bir uyarım devamına bağlı olduğundan orgazm sayısının ( deneylerle tesbit edilen en üst sayısı 50 dir ) sınırı yok. Diğer konu , erkeğin tersine kadında her sonraki orgazm bir öncekinden daha sert , kaliteli ve yoğundur, kadın çoklu orgazm yeteneğine sahiptir ve peşpeşe olabilir.

Bunun nedeni doğa, erkekler tükenişe ama kadınlar üretime çoğalmaya programlı. Böylesine ters orantının sebebi ise kesin çoğalmayı sağlamaktır, yani doğada dişi çokeşlidir erkek tekeşli , ancak bunu insanların yarattığı inanç ve sosyal kurallar görmezlikten gelir

4
    0 Yorumla
  • Muro8384
    Muro8384 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı.

Kadınların ve erkeklerin sinir sistemi çok farklıdır.. Kadınlardaki bu sorun ilişki yaşanırken beyne göndermiş olduğu sinir sisteminin bir anda çökmesiyle oluşur.. Mesela ilişki sırasında kadın zevk halinde iken aklına bişey takılsa ya da erkeğin yapmaması gereken bir hareket yapsa.. Zevk aniden gider.. Odağı bozduğu için orgazm uzun zaman almaya başlar.. Erkek ise böyle değildir.. Çünkü tek amacı zevk almaktır.. Zevk almaya odaklandığı için rahat orgazm yaşar.. Dediğim gibi ilişki esnasında kadının istedikleri önemlidir.. O yüzden kadın ne ister sorulmalı.. Ki cinsel hayat anlam kazansın

4
    0 Yorumla
  • keiracuck
    keiracuck Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Erkeklerin cinsel organı %20 gözleri %80 de penisidir. Görür ve içine girmek ister.
    Kadınların cinsel organı bütün vücudu ve beynidir.

Kadınların sevişirken öncelikle kafalarının rahat olması gerekir, şüphe duymamaları gerekir.

Erkek sadece penisinden tahrik olmasına karşın (diğer yerler önemsenmeyecek kadar az) kadın dudaklarından ayaklarına kadar her yerinden tahrik olabilir. Boyun, ense, göğüsler, göğüs arası, meme uçları, kasıklar, kalçalar, bel çukuru, kulak memeleri.. Hepsiyle ilgilenmek ve uyarmak gerekir.

Kadınların vajinaları da erkeklerin penisine nazaran çok daha karmaşıktır. Klitoris, ön ve arka dudaklar, rahim ağzı vs vs.

Bunlardan ötürü erkek içine girse ve boşalsa yeter, kadınınki o kadar kolay olmaz:)

5
    2 Yorumla
    • Maşallady
      Maşallady
      +1 yıl

Üstüne yazacak bişey bulamadım 😊

Yorumla
    • keiracuck
      keiracuck
      +1 yıl

@Maşallady Ben daha yazacaktım da anlaşılıyor diye uzatmadım:)

Yorumla
  • ÂşkAdamı1990
    ÂşkAdamı1990 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 65%
    +1 yıl

Çünkü erkeklerde orgazm süresi azdır nedenmi çünkü çoğu erkek maymun işlahlıdır karşı tarafı pek düşünmezler yatakta kendilerini düşünürler ve orgazm süreleri bayağı bir ďüser bir misketi onuncu kattan attığını düşün okadar erken.. yani herkes bizim gibi değil aşk ile şehvet ile zevki doruklara çıkaramıyor ki ben böyle bir durumda karşı tarafada hissettiklerimi hissettirmeye bayılırım yani hayvanligin luzumu yok dimi😀 böyle olursan kadınlardaki süreyle eşitlersin herşey aşk ile yapılınca güzeldir.. saygılar efenim !

2
    0 Yorumla
  • 00moonlight00
    00moonlight00 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl

sadece partnerden kaynaklı olduğu düşünmüyorum, beyınlede alakalı, toplum acıyor kadın zevk almaz vs. düşüncelerı kızın beynıne sokarsa, kızda cınselık eşnasında kendını kapatır
    egoist bir partler de tabi bunun üstüne bal sürer
    ve bazıları kendı bedenı tanımıyor bile
    cok etken var yanı

8
    2 Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Evet çok güzel yorumlamışsın. Kadin bedenini iyi tanımalı ve sexsi sevmeli sevmeden hiç bir şeyden zevk alamazsın erkeğe de çok iş düşüyor olgun erkek , nereye ve nasıl dokunduğunu iyi bilmesi gerekir.

Yorumla
    • TANGO-AND-CASH
      TANGO-AND-CASH
      +1 yıl

sana katılmıyorum doğru tespit

Yorumla
  • sammeric
    sammeric Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Bu günümüzdeki bilgi azlığından dolayı kaynaklanıyor bence asıl cinsellik kadına gerekirken sağlıkli yaşaması için bunu sadece erkek yaşıyor Cinselliği rahatlamış ve gevşemiş bir halde sevişmenin ve dokunmanın verdiği hazza odaklanarak haz alıp haz verme ruhu ve bedeni paylaşma iste bu bütünlüğü günümüz erkeklerinin bir çoğu sağlayamıyor yani konuyu toparlayacak olursak özetle Partner ilişkisindeki çatışmalar, cinsel bilgi eksiklikleri suçluluk ve günahkârlık duyguları erkeğin cinsel açıdan tecrübesizliği daha önceden olan cinsellikle ilgili olumsuz yaşantılar boşalma sorunlarında en sık karşımıza çıkan nedenlerin başında geliyor

1
    0 Yorumla
  • olgununtadı
    olgununtadı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Kadınlar duygusal canlılardır ve bunun yanı sıra kendilerini koruma içgüdüsü taşırlar, yanlış kişiden hamile kalmamak için. Tüm bunlar bilinçaltında yatar... Bilinçaltını rahatlatmak için ona özel değer verildiğini hissetmek ister... Bu yüzden ön hazırlık gerekir... Ortamın cinsellipe hazır hale gelmesi, daha sonra önsevişme yaşamak gibi.. Bunlar bir araya gelirse kadınlar doyuma daha çabuk ulaşır. Gelmeyince de, kadınların zor orgazm olduğuna dair inanışlar artar. Özet olarak, asıl sorun kadında değil erkektedir.

1
    0 Yorumla
  • Berkan69
    Berkan69 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 63%
    +1 yıl

Zorluk cekmiyorlar, sizler TIR kamyon, biraz agir hareket ediyor cok yavas yol aliyorsunuz, hedefe ulasmaniz baya sürüyor, biz erkeklerde hizli taksi, tarfik kurallarini alt üst eden trafik canavarinda ras gelirsen hep kazaya sebep, sen yari yolda kalirsin.

Eger mast yaparken orgazmda zorluk cekiyorsan, konsantre olamiyorsun, canin istemeden yapiyorsun, ya da aseksüelsin

3
    0 Yorumla
  • oOoMelekoOo
    oOoMelekoOo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 61%
    +1 yıl

Ön sevişmeyi uzun tutsun 1 saat kadar. Bak o zaman nasıl orgazm oluyoruz. Vajinanın ıslanması bizim tamamen ilişkiye hazır olduğumuz anlamına gelmez. Ön sevişme uzun olunca bizimde isteğimiz artıyor. Ama erkekler de hemen sonuç odaklı yapıyorlar genelde, bizi düşünen kim.

2
    2 Yorumla
    • dimdirekk
      dimdirekk
      +1 yıl

sizi düşünen var ama onlar da isteksiz kadınlara denk geliyorlar

Yorumla
    • eryz34
      eryz34
      +1 yıl

Ben genelde on sevismeyi yapmadan seks yaomiyrum. onceden drek olaya gecerdim ama anlasilmiyordu. On sevisme ne kadar uzun olursa 2 taraf ta o kadar zevk alir

Yorumla
  • SosyoAltun
    SosyoAltun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 72%
    +1 yıl

Şöyle aslında kadınlar orgazm her daim oluyorlar ama partnerinle girdiği ilişkide kademesi artıyor. Erkeklerde tepe noktası var yani biz orgazmı tek seferde yaşıyoruz ama kadınlarda bu yok. Erkeğin ve kadının cabasına bağlı kadının daha fazla orgazm olması. Dediğim kelimeye dikkat et "daha fazla orgazm" çünkü daha ilişkinin başında bile biraz oluyorsunuz zaten.

2
    0 Yorumla
  • bondbg
    bondbg Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 41%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Erkekler sadece penis uyarılarak orgazm olabiliyorken kadınlar birçok şekilde orgazm olabilir. Mesela klitoral orgazma daha çabuk ulaşabiliyorlarken vajinal orgazm için daha uzun süre geçmesi gerekir.. ayrıca onun dışında psikolojik olarak erkeğin de kadını cinsel ilişkiye hazırlaması ve uygun bir ortam sağlaması gerekir..

2
    1 Yorumla
    • bondbg
      bondbg
      +1 yıl

www.durex.com.tr/.../

Bunu da buraya bırakayım 😁

Yorumla
  • Saygısız-1adam
    Saygısız-1adam Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

Elbette kadının yapisi duygusu psikolojik durumu onemlidir fakat asil sebep erkeklerin dayanıksızlığı diye dusunuyorum.. isi bilmeyen, sadece kendi zevkine odakli, on sevismede bile kendi isteklerini dayatan, kendisi orgazm olduktan sonra arkasını donup uyuyan erkek modelleriyle kadinlar nasıl orgazm olabilirler?

2
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

1. Erkeğin seksi bedeni birleşimden ibaret sayması, hatta penis vajinadan ibaret sayması,
    2. Duygusal yoğunluk ve yumuşak dokunuşlarla bir başlangıç yapılmaması,
    3. Ön sevişmenin atlanması,
    4. Ten uyumunun oluşmaması,
    5. Partnerin pis olması ve kötü kokması,
    6. Hanımların seksi ayıp veya tabu sanması,
    7. Hanımların penisten korkması,
    8. Hanımların meniden tiksinmesi,
    9. Hanımların aklında başka erkek olması,
    10. Aseksüel biri olması...
    Başka sebebi olamaz.
    :)

2
    0 Yorumla
  • girlsamia
    girlsamia Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 54%
    +1 yıl

Erkeğin bencilliğinden kaynaklı çoğu ve bir de toplum baskısı kadını zevk alan değil, zevk veren bir misyon yüklemiştir hep.

8
    1 Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Doğru.. ama bana göre yanlış 😊

Yorumla
  • eryz34
    eryz34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Erkeklere gore kadinlarin orgazm olma suresi daha uzundur. Kandin once hazielanir sonra zevk ve haz alir sonrasinda bosalir. Bunlar kism kisim olur. Erkeklerde ise hepsi ayni anda olabiliyor. Kansinlar tam orgazm olabilmsesi icin seks yaparkan 15 dk grcmesi laizm. Ama erkeklere 5 dskika yetebiliyor.

2
    0 Yorumla
  • doctorwsi
    doctorwsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu tamamen ilişkiden kaynaklı azizim kadinda erkeğe ek olarak orgazmı kontrol eden yönlendiren klitoris bulunmaktadır kadın yapı itibari ile erkekten daha çok zevk alabilmekte ve şiddetli orgazma açık olabilmektedir erkek uyarma noktasını klitoristen aldığı ve işini bildiği sürece (tecrübe ile ilgili olabilmekte) şayet erkeğin erken boşalma sorunu yoksa erkek boşalana kadar kadın iki defa üst üste orgazm olma kapasitesine sahiptir. Umarım anlaşılmıştır

2
    0 Yorumla
  • ANDR0MEDA
    ANDR0MEDA Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Çünkü kadınlar erkeklere göre daha çok geç boşalıyorlar erkeklerde erken boşalma daha fazla olduğu için ama kadınlar erkeklere göre daha fazla istek duyuyor özellikle boşalma konusunda erkekler 10 kere boşalıyorsa kadın 2 katı boşalır doymak nedir bilmezler ))

1
    0 Yorumla
  • TimurHan1370
    TimurHan1370 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Olursa da en iyisini olur. ;) Erkek kolay olur ama sizin gibi titremez titreten kadın azdır. Bu Tanrinin bir lütfü bence. Kadına doyumsuz vücut nefes vermiş ama kontrol edilebilen ve erkeğe de doyuma ulaşabileceği ama sahip çıkamadığı bir nefs vermiş Tanrı

1
    1 Yorumla
    • TimurHan1370
      TimurHan1370
      +1 yıl

Enteresan bir denge var doğada eğer öyle olmasa eminim facialara sebe p olurdu

Yorumla
  • Diesel16
    Diesel16 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Sorun yuzde yuz kadınlarda bence... Yan gelip yatacaginiza sizde çalışın didinin olana kadar kendinizi parcalayin... Yat aşağı yum gözü bekle ki orgazm gelsin... Hee olur... Biz ter kana batsakta durmuyoruz... Sizde savaşın... Uc kuruşa beş kofte yok 😊

1
    0 Yorumla
  • Zevk01
    Zevk01 Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl

Kadınlar kibar, hassas yaratıklar. Kadina dokundugun yeri iyi bileceksin onu iyi hazirlamak gerekli en hassas ve istediği yeri bulmak ve çok tatlı dokunmak gerekir birde en önemli pozisyon doğru pozisyonda orgazm olur. En doğru pozizyon sandalyeye oturur gibi kucak kucağa yüz yüze gelecek sekildeki pozisyon.

1
    0 Yorumla
  • SırrıYok
    SırrıYok Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Stres.. Mahalle baskısı.. Suçluluk duygusu.. Ön sevişme eksikliği.. Erkeği aşırı heyecana sokma... Karşılıklı zevk olması gereken bir aktiviteyi sanki erkeğe ödül gibi algılayıp saçma sapan tripler.. Netice kuruluk.. Kasılma.. Çekinme... Erken boşalma..

1
    0 Yorumla
  • guleryuzunaltındaki
    guleryuzunaltındaki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

partnerden kaynaklı olabilir. yani daha doğrusu kadının birlikte olduğu erkeğe bağlı olabilir belki zayıf noktaları ince detayları bilmiyodur benim şu ana kadar kadınıma böyle bir sıkıntı yaşattığım olmadı hiç

1
    0 Yorumla
  • izbrknlar__
    izbrknlar__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 30%
    +1 yıl

Toplum baskı zihniyeti sonra ilgisiz olduğun bir kadınla yatarsan o kadının sadece işini halleden bir obje olarak hissettirirsiniz bence önce ruhlarıni doyurulmali kadınların..

2
    0 Yorumla
  • 7even7
    7even7 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Kadınlar sekse yalnızca zevk olarak bakmazlar, duygularının da tatmin edilmesini isterler. Erkeklerin çoğu ise sekse zevk amacıyla bakarlar, sorun burada olur.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Erkeğin başarısız olması erken boşalma on sevişmenin az yapılması oral yapılmaması kadını iyice zevke getireremek erkekden dolayı yani

7
    28 Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Dokunduğun yer çok önemli, kadınını bileceksin nereden haz alır bu çok önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen öylede onu bilen erkek az

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Buda olgunlukla alakalı, tecrübe.😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hım eşim tecrübesiz oda olgun ama neyse eşin şanslı ymis

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Oda sexsi sevmiyor problem de burda😁

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Takibe gelir misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya benim esimde bencil

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Burada konuşmayalım takibe gel orada konuşalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkürler. Arayış içinde değilim burdan yazabilirsiniz

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Detaylı konuşuruz arayış değil o anlamda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkürler burdan yazın lütfen

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Buradan özel çok fazla yazılmaz gizemli olmak gerekir lütfen

Yorumla
    • Mehmet40
      Mehmet40
      +1 yıl

Evet tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Peki saygılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

iyi günler

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Sizede

Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Evliyim diyor detayli konuşalım diyor nasıl bir yokluktasın mk... ks nın ne anlama geldiğini bilmiyorsan git oku anla burası kerhane değil lan öyle her kıza zıplanmaz kanka kız evliyim diyor gormuyomusun. .. seks objesi olarak görme kimseyi .. tam idamliksiniz mk..

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Eee, şerefsiz adi sana bir kadın dese gel beni becer evli falan dinlemezsin koşa koşa gidersin bana namus ayakları yapma pic

Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Sen öylemi yapıyosun evli kadın sana gel beni becer dediginde beceriyomusun à. yav çıkartması. . batiyosun el salla.. gordunmu hiç benim evli olupta evli bayanlari özele davet edip detay ları konuşalım dediğimi yav yoksulu 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Beyler tamam susun rezil oluyorsunuz kızın sorusunu mahvettiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Burda da görüldüğü gibi niye kadınlar çoğunlukla gizli cevap yazdığını anlamanız oldunuz gizlilere tepki gösterenler görsün lütfen ve küfürlü konusmayiniz

Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Hahah hepiniz beyin fakirisiniz he güldürdün beni.. az duyarlı olun lan daha 1 hafta önce 2 tane genç kız kardesimiz tecavüz edilerek öldürüldü siz burda aşna fişne pesindesiniz. . suratiniza sicayim siz ve sizin gibilerin

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Ben yapmıyorum ama sen kendini temiz bir insan gibi göstermen yalakalık yapmana kızıyorum. sanane köpek

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Ben o kadınla seks mi yapalım dedim

Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Hahaha ben duyarliyim bu konularda insanları uyarmayi tercih ederim dogrularimla senin beynin uckuruğuna çalıştığı için ne anlatmak istediğimi kestiremiyosun yavşakkk

Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Hahaha lan ergen binyazdiklarini oku önce seks yapalim dedin demedim onu sen dedin seni çağırma koşa koşa seks yapmaya gidersin dedin.. sen ilk yazdıklarını oku bir ne anlatmak istediğini anlarsın kız bile demiş orada"farkli bir arayışım" yok diye beyin fakiri seni

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

bir hadi ordan git

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben de olamıyorum ama erkeğe bağlı olduğunu düşünüyorum.

8
    4 Yorumla
    • can_hakan_
      can_hakan_
      +1 yıl

Erkeğin neyi eksik yaptığını düşünüyorsun

Yorumla
    • Zevk01
      Zevk01
      +1 yıl

Tecrübeli bir erkek orgazm yapar

Yorumla
    • Albatross06
      Albatross06
      +1 yıl

Ten mı uyumsuz

Yorumla
    • SosyoAltun
      SosyoAltun
      +1 yıl

Sen istekliysen ama karşındakinle ikişkiye girdiğin halde olamıyorsan kesinlikle erkeğe bağlı

Yorumla
  • hurkanli
    hurkanli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

Kadınlar daha çok tutku ile orgazm oldukları için.
    Erkek duygusal bazda fazla takıntılı değildir ama kadın her alanda kendini mutlu hissedince orgazm olur

1
    0 Yorumla
  • gosling
    gosling Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl

Ben tek taraflı erkeğin suçu diyemiyorum çunku kadın vucudunu tanıyacak hassas noktasını bilecek ve erkekte bu hassas noktalar üzerinden giderek ilk amacı kadının orgazmı olarak devam etmeli

1
    0 Yorumla
  • KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.

Arzuladığı bir erkekle olan kadın sadece öpüşmeyle bile orgazm olabilir.

4
    0 Yorumla
  • olmassboyleşheyy
    olmassboyleşheyy Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Kadinlar alışveriş yaptigi gibi orgszm olur erkeklerde alisveris yaptigi gibi bosalir😂birisi her reyonu incelenmesine ihtiyac duyar digeri bulduğunu alip çikar😂

1
    0 Yorumla
  • hopyhopy
    hopyhopy Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

hiç bir zaman zevk alıp bırakacağımız inanmıyorum. çünkü karşıdakinin bu zerre umrunda değil. lezbiyen mi olsam 🤔

2
    5 Yorumla
    • can_hakan_
      can_hakan_
      +1 yıl

Karamsar olma

Yorumla
    • aslangüvenlik
      aslangüvenlik
      +1 yıl

istekli birimisin

Yorumla
    • ÂşkAdamı1990
      ÂşkAdamı1990
      +1 yıl

Evlimisin 🤔

Yorumla
    • Albatross06
      Albatross06
      +1 yıl

😆😆😆

Yorumla
    • eryz34
      eryz34
      +1 yıl

Ben dusunceni degostirebilecegime inaniyrum

Yorumla
  • SetresiUzunKatip
    SetresiUzunKatip Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Fıtraten duygusal olarakta beklenti var, erkek için ise fiziksel aksiyonlar ön planda. Bütün mesele bu.

1
    0 Yorumla
  • rroommeeoo
    rroommeeoo Takip Et
    Master Yaş: 51
    +1 yıl

Cok doğsl. Ben hemen ćıkmayıp oyalanarsk bekliyorum içinde devsm ediyorum, grldiğini hissediyorum ißte o an bir kez daha birlikte orgazmoluyoruz. Tavsiye ederim 😉😎

2
    0 Yorumla
  • tutkulusahip
    tutkulusahip Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.

Doğru partner olmaması, seksi angarya zorunluluk olarak görmesi, kendini geliştirip zevk alacağı şeyleri birlikte yapmaya yönelmemesi.

1
    0 Yorumla
  • NincaTospa
    NincaTospa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Partner ve toplumdan kaynaklanıyor. Bizim gibi seksin tabu olduğu ülkelerde kızlar, çeşitli baskılar altında büyüyor ve rahat olamıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • drjekyll88
    drjekyll88 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Yapısı gereği kadın uzun süre dayanıklı olması gerekirken erkek ise işini çabucak bitirmeye programlanmıştır. Lacasa de papel'de çok güzel açıklıyor bunu 😉

2
    0 Yorumla
  • Dowjones3431
    Dowjones3431 Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

Çoğu kadın mastürbasyon ve klitoral orgazma alıştığı için ilşkiye knsantre olamıyor, erkekler den kaýnaklı diil her şey, ama uzun bir ön sevişme ve oral yapılırsa kadının tatmin olması daha mümkün

1
    0 Yorumla
  • sarışınçocuk34
    sarışınçocuk34 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

kişiden kişiye değişen birşey ben hemen orgazm olurum geç boşalırım kendime engel ola ola boşalma süremi az çok ayarlayabiliyorum

1
    0 Yorumla
  • Bakseeen
    Bakseeen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl

Kadınların sd te bile kafalarında hep bir treddüt var bence ondan

1
    0 Yorumla
  • Yakışıksızgenç
    Yakışıksızgenç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Kadinlarin istekleri daha fazladir bu sebeple doyum noktalari daha ust seviyededir orgazm olan kadinin ayaklari yerden kesilir

2
    0 Yorumla
  • Leviss
    Leviss Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl

Erkekden kaynaklaniyor :) acemiligine vercegniz hahah :)

1
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.

Zorluk çekmezler aslında. Yeter ki gördükleri şey onları heyecanlandırsın. Işık hızında ıslanıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • greengray
    greengray Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Bunun nedeni iki tarafın da seksin doğasını bilmemesidir.

1
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Suç erkeklerde bir diğer etken de kadınların odaklanamamasıdır.

1
    0 Yorumla
  • Abit3434
    Abit3434 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

seks bilmeyen kadın çok herşeyi erkekten bekleyen kilotu cikarip bacakalri açmakla kadınlık yaptığını zanneden çok
    Ben sevişirken zevk suyu araba koltuğunu islatti

1
    0 Yorumla
  • CannKeçe
    CannKeçe Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Sizin zihniniz tek yönlü odaklı ve de görsel oldugundan eger o adam cinsel acıdan arzuladıgınız bir adam degılse asla gerceklesmez siz öyle sanıp ilişkiye girdiğiniz de olamıyosanız bilin ki o o adam değil

1
    0 Yorumla
  • mbayramoglu
    mbayramoglu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Sistem farkli calisiyor. O yuzden. Kadinlarin orgazmi cok muhtesem ama.

1
    0 Yorumla
  • cenkkalyon
    cenkkalyon Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Kadın erkeğe göre daha komplikedir ve özel ilgiye ihtiyaçları vardır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Yetistirilme tarzi cinselligin öcü gibi gosterilmesi
    Cok istekli olursa partnerim laf eder dusuncesi
    Erkegin oral yapmamasi
    Kadinlarin duyguya daha cok onem vermesi

1
    0 Yorumla
  • EczacmM
    EczacmM Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

O günkü hhhhaliime bağli uzucu bir olay yasadiysa ister iistemez orgzm olamaz

2
    0 Yorumla
  • SonerR_DemirerR
    SonerR_DemirerR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Erkekler odun genelde işini görüp yatarlar..
    Birde bazı kadınlar doyumsuz...

2
    0 Yorumla
  • isaduman28x
    isaduman28x Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Fazla istedikleri için yani biz 5 dk bosaliyoruz bitiyorum ama sizin istediğiniz devam ediyor o yüzden yaklaşık 1 2 saat istiyor

1
    0 Yorumla
  • _Cuma_
    _Cuma_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

erkekler iki şakşak boşalabiliyor ama kadınlar hayvan gibi zevk alsa da erkeklere oranla çok geç boşalıyor. Doğanın kanunu bu kadın olmak varmış :)

1
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Kadınlar sevişmek ister vücudunun her yerinin sevilmesi önce sevilerek oral yapılarak hazır hale gelmek isterler erkek öyle degil

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kucuk penisle yavas yavas kısa surede yapıldıkları için
    benm pensm 21 c sert ve kufrlu seviyorm en az 3 saatten assa bırakmam her yaş bayanı rahatca doyurabilirim ağlatır yalvartırm hatta ne dusunuyorsn peki benmle ilgili eksiğim var mı

1
    0 Yorumla
  • oster
    oster Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52
    +1 yıl

seninde dediğin gibi olmakta zorluğu kendine görev edinmiş kişiler dir onlar
    iyi konsantre ve istekli bir seks te herzaman orgazm olunabilir

1
    0 Yorumla
  • satiriasisssss
    satiriasisssss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadının hazır olmasını beklemeden sekse başlama kadını anlayarak dokunmama dokunurken bencil davranma

1
    1 Yorumla
    • satiriasisssss
      satiriasisssss
      +1 yıl

Senin de bu zorluğu yaşadığın aşikar

Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Fake orgazm denilen şeye kaptırmışlardır kendini. Kendilerini düşünmek yerine erkeğin zevk almasına önem verirler bu böyle devam eder gider

1
    0 Yorumla
  • AdeM07
    AdeM07 Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl

Asıl kadınlar zevk alır erkekler zevk verir ama erkeğin penisi kısa ve inceyse kadın tabiki zevk almakta zorlanır

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Neden kadınlar erkeklere oranla orgazm olmakta zorluk çekerler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar neden erkeklerden daha zor orgazm olurlar? 14 cevap verildi
Kadınların orgazm olması erkeklere göre neden biraz daha zor? 16 cevap verildi
Kadınlar orgazm olurken neden erkeklerden daha çok kendinden geçer? 22 cevap verildi
Kadınlar orgazm sırasında neden erkekler gibi boşalamaz? 26 cevap verildi
Kadınların vajinasında daha fazla sinir olduğu halde neden orgazm olmaları zor? 10 cevap verildi
Kadınlar ve erkekler arasındaki orgazm eşitsizliğinin sebebi nedir? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨