Erkek arkadaşım beni sucluo, yok genişledi diye olmuosun orgazm, yok isteksizsin, yok yapamiosun artık özgüven bırakmadı bende
Onu çok seviyorum isteyerek oluyoruz ama orgazm olamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım beni sucluo, yok genişledi diye olmuosun orgazm, yok isteksizsin, yok yapamiosun artık özgüven bırakmadı bende
Onu çok seviyorum isteyerek oluyoruz ama orgazm olamiyorum
Erkeğin bencil davranışlarından olmaz ön sevişmeyi kısa tutmasından dolayı olmaz oralı yapmaya midesi bulandıgi için oral yapmadığından dolayı kadın orgazm olmaz kadının orgazm olması zaten zor bir şey
Çünkü aranızda ten uyumu yok. Gerçekten bir tutku yok.
Kadınların orgazmı için mükemmel uyumda cinsel organlara ihtiyaç yoktur. Güvendiğin ve yanında rahat hissettiğin biriyle zkini hiç görmesen bile orgazm olursun.
Ayrıl o bebeden.
Ee seni suçlayacak tabi kendi otomatik makina ya
Onun suçu tatmin edemiyor seni
Cevap
32Cevap
Onun sucu seni tahmin edemiyor bence tahmin edebilen birine git amasyada
Amasya ne alaka
Sadece kendini düşündüğü için büyük ihtimal sana oral yapmıyor eğer yaparsa istekli bir şekilde mutlaka olursun sen kusuru kendinde arama onda ara
Kendi yetersizligini sana mal ediyo bas tekmeyi gitsin. Neymis efendim genislemismis. Eminim 3 4 parmak bile zor giriyodur sana
Evet
3 4 parmagini kolay giriyo mu?
Ne alakası var isterse çuval gibi olsun onu hazırlayıp o kıvama getirmen lazım yoksa sorun ondadır yani olmaz diye bişey yok beceremiyor demekki
Genişlikle ne alakası varmış
Seni beğenen erkek gerekirse oral ile yalayarak bile orgazm eder
Bende öyle düşünüyorum
O zaman hata kimde onuda biliyorsundur
Seni ve fiziğini o beğenmiş olsaydı birden fazla orgazm ederdi ve bunun birçok yolu var
Hata bendemi yani
Evet hatanın en büyüğü sende
Çünkü değmiyorsa zevkler yapmamalısın
Hiç orgazm olmadığın bir cinselliğe devam etmemelisin
🫤
Erkek sana neyi nasıl nerelerine yapıyorsa seni ne kadar beğendiğini gösterir demekki o kadar beğenen biri değil ama amaç ilişkisini yürütmek için güzel rol yapıyor
Kendi bedenini keşfetmen lazım ve böyle söyliyen biriyle de olmak ne bileyim
Kendisi beceremiyor suçu sanamı atıyor 😀😀 içini dolduramayıp genişledi demesıde büyük acizlik 😂
Penisi kısa mı kalıyor, o zaman üstten de parmaklasın
Usteyerek olman orgazm olacaksin diye birsey yok zevk isteklerin seni rahatlatacak olan partberin bunu basaramazsa suclar seni sogutursa uzaklastirirsa cinsellikte orgazm olamamanda normal
Sen orgazm olmuyorsan suç onda seni güzelce oral yaparak isteklenfirecek iyice yükselince giriş yapıp seni orgazm etmeden pompa yapacak.3-5 dakikada bosaliyorsa o iş bir tat vermez
Yani bu partiler daha önce orgazm oluyor muydun ve eskisine göre ruhsal ya da seks sırasında yapılanlar da bir değişiklik var mı
Hayır değişiklik yok aksine
Çok arzuluyorum en çok onu istiyorum
Yani bu parkların da kaç senedir berabersiniz ne kadar sıklıkla seks yapıyorsunuz ve seks süresi aynı mı
Çok sık olmuo tabiki
Çocuğu var onunla daha çok vakit gecirio
Yani Ne zamandır onunla seks yapıyorsunuz bu orgazm olamama konusu ne zamandır başladı
Hep vardı yaa
Sorumu neden net şekilde cevaplamıyorsun o adamla Ne kadar süredir berabersiniz ne kadar sıklıkla seks yapıyorsunuz
2 senedir beraberiz ayda iki defa felan
2 senedir sevişmelerinize sen orgazma olmuyor musun o da senin vajinanın geniş olduğunu söylüyor
Evet en güzel şeyleri giyiyorum, cirkinde değilim, fizigimde çok kötü değil üstelik ondan da gencim ama böyle söylüyor ve özgüvenimi kaybettim
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında ve ondan önce çok mu partnerin oldu
Yoo
Ben 26 o 42
Bence kendi eksikliğini böyle ifade ediyor Sen daha önceki partnerlerinle seks yaparken orgazm olabiliyor muydun
Daha önce olmadı hiç
Bakireliğini bu Adana mı verdin...
Neden bu kadar az görüşüyorsun peki
Dedim ya oğlu var onunla görüşüyor arada bide iş güç derken
Yani Ayda iki kere seks yapıyorsunuz Ama sık sık Görüşüyor musunuz yoksa Ayda iki kere görüşüyor iki kere de seks mi yapıyorsunuz
Ayda iki kere görüşmüyoruz
Ayda iki kere seks hayatimiz var sadece
Anladığım kadarıyla sen onu seviyorsun ama bu orgazma olma konusu ilginç onun biraz çabalaması lazım Ten uyumu da olmayabilir belki ama sana uzun uzun olan seks yapması Birincide olmuyorsa İkincide tekrar denemesi seni sevmesi ya da okşaması kıvama getirmesi lazım Sanırım sen ona biraz fazlasın
Güzel anlattın
Teşekkür ederimm👏👏
Rica ederim, umarım faydam olur 🙂
Tabi ki
Adam demediğini bırakmıyor sen hala çok seviyorsun ya benden sana tavsiye yakındır terk edilmen hatta eli kulağında
🫤
Kendi bedeni hakkında bilgiye hakim değildir partnerime aynı
Orgazm 2yerden olursun
Evet hissetmiyorum
Yani yaladı felan ama çokta şey olmadim
Kendi kendine olabiliyon mu
Evet
Evettt
Aynennn
Kizio diyince
Acaba yaşından dolayimi
Ben 26 o 42
Bilmem çokmu
10-15 dk suruo
13
Hayır ama seviyorum işte
Nedenki
🫤 haklısın ama sevgi işte
Ne gibi
Niye yapılmaz mı ne varki
30 dakika beceriyor ve sen olmuyorsan suç senin.
Yuh
Neye yuh?
30 dk mi var
45 e de çıkabilir.
Önsevişme ne kadar sürüyor ve hangi bölgelerin uyarılıyor o önemli
çünkü tatmin olunacak noktayı iyi bilmediği için erkeğin ve sende doğal olarak orgazmın yaşayamıyorsun
kafan bos degil cunku bana da oluyor bazi zamanlar
Hissedemiyorsun demekki sana dokunmuyor his olarak
Yeterince arzulamadığın birisidir
O yapamiyor.. yapamayan suclar genelde
Erkekten geçiyor
aga be kıymet bilmeyene deger verme.
O erkeğe bağlı erkek isterse orgazm edebilir
Sen olamıyosundur
Erkek edemiyordur askim ben surekli oluyorum
Köyü bir durum
Başkasıyla denemen lazım
Sana yetmiyor Ozaman