Organzm için penis boyu önemlimi bi kadını en fazla kaç kez organzm ettiniz siz kaç kez boşaldınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMastta da dahil bayanların en az %80’i ciddi orgazm sorunu yaşarlar. Bunda sorun genelde bayanda oluyor ama suçu erkeğe atıyorlar. Sorun nedir dersen.
İlişkiye hazır olup kıvama gelmeden ilişkiye başlandığı için içinde 20 dk kalsa bile orgamz olamazsın zaten. Evlenmeden veya düzenli cinsel ilişkiye başlamadan önce her bayanın kolay orgamz olma alışkanlığı kazanmış olman lazım da mast ile. Buda mast ile sağlanır.
Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım.
Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor.
Ama çözümde var tabii.
Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olduğunu söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım
Tabii evlilikte ciddi orgamz sorunu yaşamak istemiyorsan
Bunun için çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim. 😀00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerimiz sevismeyi sadece gir ciktan ibaret sanıyor çünkü. Oysaki seks sevisme bir bütündür. Ön sevisme cok önemlidir ama erkeklerin cok buyuk bir kısmı atlar burayi. Bencillik ederler.
*Kadinin beynini ve bedenini uyaracaksin önce.
*ön sevisme 20 dakikadan az olmayacak. Bol opusmeli olacak. Erkegin dudaklarinin değmediği bir nokta kalmayacak. Kadin bu esnada zaten kıvranmaya, isteklenmeye ve islanmaya başlayacak. Bu sure her kadin icin farklıdır. Kimi 30 dakika da kivama gelir. Kimi 15.
*sonra asagi inip bir 10-15 dk da oral yapacak erkek kadına. Bu noktada zaten islanan, gevseyen kadinin orgazm olma olasılığı cok yüksek. Oral ile orgazma ulasabilir bu noktada. Kadın istedigini elde etti mi 20+10 toplam 30 dakika da oldu mu her sey? evet (sure degisebilir dedigim gibi. Ayni kadında bile degisir. Bir gun cok isteklidir 10 dakika ön sevisme yeter, baska zaman daha uzun ön sevismeye ihtiyac duyabilir. burda erkegin algilari acik olacak. Kadınını kontol edecek ne alemde diye)
*kadin orgazm oldu mu daha iliskiye girmeden evet. Simdi ise kadin daha da isteklendi. Vajina erkegi istiyor. Ondan sonra git gellerle kadın zevkini alacak. Bir yandan eliyle klitorisi oksayabilir 2. orgazm icin destek olabilir kendine. Eger gitgel yeterli suredeyse tekrar orgazm yaşayacak. Ha iliski esnasinda yaşamamasi sorun mu değil. Zaten ön sevisme oral esnasinda orgazm yaşadı. Iliski sirasinda tekrar yasamasi yemekten sonra tatli olur.
*bazi kadinlar sadece ön sevisme kismindan da orgazm olabiliyorlar. Sevisirken erkegin organi o bolgeye baski yaptıkça surtundukce bile orgazm olunur. Yeter ki erkek kadin bedeninin istedigi seyleri versin. Kadinin orgazm olmasi zor degil. Nasil ki bitkiye cicege su vermezseniz ondan guzellik ve saglikli bir buyume bekleyemezsiniz. Kadinda oyle. Cinsellikte kadinin canlilik suyu ön sevismedir.
* bunlari yapan erkegin ve bunlari yaşayan bir kadinin orgazm olma olasiligini cok düşük görüyorum. Eger olmuyorsa orda artik erkekte degil de biraz kadinda sorun aramak gerek. Ama bizim erkeklerimiz bu kisimlari yapmayip atladigi icin, seksi aceleye getirdigi icin butun islemini 5 dakikada halledip kadini oyle biraktigi için, tum seks anlayışı gir ciktan ibaret oldugu icin olmuyor orgazm yaşanmıyor.32 Yorumla- +1 yıl
Sana denk gelmemiş o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@sevmistim064 he hepiniz p*rn* yildizisiniz ya ben bulamıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum maalesef Türk toplumunun cinsel hayatındaki en derin sorunlardan birisidir.
%80 de iyimser bir rakamdır. Biz Türk toplumu olarak seksin yaşamsal bir zaruret olduğunu, toplumu oluşturan bireylerin bı konuda doğru ve sağlıklı nir eğitime ihtiyaç olduğu ve bu eğitimin de okullarda bir ders olarak verilmesi gerektiği maalesef kabul görmemektedir. Hemen hemen toplumun tamamına yakını seks olayını karadüzen, eksik, yarım yamalak ve yanlış öğrenmektedir.
İnsanımızın büyük çoğunluğu klitorisle g noktasını aynı şey zannediyor. Yine insanımızın büyük çoğunluğu penis vajina içşndeyse vajinal orgazmın yaşanacağını zannediyor. p*rno fülmlerin de etkisiyle seksin sadece erkek için olduğu, erkek boşaldığı anda seks eyleminin bittiğini zannediyor. Ve daha birçok yanlış var böyle.
Diyeceğim o ki doğru ve sağlıklı cinsellik eğitim şarttır.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılbenim yabancı bir kadınla ilişkim vardı.
ve cinselliğim ondan önce ve ondan sonra ikiye ayrılıyo.
öncesinde 2 saatte 4 posta atıyordum ama 9 orgazm olurdu.
onunlayken rutin süre olunca 20 dk yani
ona yetmiyordu sabaha kadar istiyordu.
ve uzun uğraş sonunda. kendimi fena katkadım.
son rakamlar müthiş.
1 posta ister 30 dk ister 60.
orgazm 20 dkda net 10 orgazm üstüde oluyor.
partnerim ülkesine geri döndü onunla aştığım bu müthiş performans için ayrıca ona teşekkür ederim.017 Yorumla
Soran+1 yılHangi ülkeliydi
Soran+1 yıl20 dk de nasıl 10 kez organzm oluyor ya
- +1 yıl
özbekistan.
o şöyle ilk 33 dk 10 yapmıştım bu performansı 12 ayda süre olarak 20 dk çektim başarım nerdeyse %50 oldu.
ama tüm cinsel alışkanlıklarımı değiştirdim. - +1 yıl
Birde en büyük avantaj şuki.
Bilindik üzere kadınları ençok ve kolay orgazma ulaştırmak sert penisten geçer.
Oyüzden sadece 1 kere boşalmayı tercih ediyorum
Soran+1 yıl1 seferde 20 kez organzm bence atiyosun
- +1 yıl
Biraz mantığını kullan ve geçmişten geldiğim noktayı takip et.
Sürekli boşalan birinin penisi ilk postanın sertliği kadar olmaz ve
Ve boşalmaya birinde reklam arası yok. Ve ereksiyon kaybında olmuyor. - +1 yıl
Sen bu önyargıyı denemek istesen ve doğru olduğunu görsen.
Gelip burda yazsan sanada kimse inanmaz.
Profilimde foto. Yaşım 32
Görüp beğenen deneyebilir. İddayada girerim. - +1 yıl
Sallıyor ya nesine inanıyorsun dünyada böyle bir olay olamaz. her bir orgazm araştırmalara göre ortalama 60 Gr 10*60=60 Gr... yarrağımin kırma kolu yarım kg dan faz orgazm suyu hangi anasının aminda varda atıyorsun burda siktigimin denyosu salla klavye başında keko...
- +1 yıl
Sallıyor ya nesine inanıyorsun dünyada böyle bir olay olamaz. her bir orgazm araştırmalara göre ortalama 60 Gr 10*60=60 Gr... yarrağımin kırma kolu yarım kg dan faz orgazm suyu hangi anasının aminda varda atıyorsun burda siktigimin denyosu salla klavye başında keko?
- +1 yıl
@Muratkivrak alooo
Sen kime sallıyor diyorsun terbiyesizce konuşuyorsun.
Söyledşklerimin arkasındayım.
Ve hiçbir şekilde kaçmıyorum.
Terbiyesizlik etme Beyoğlu cocuğuyuz
Yalanım varsa beni sksnler
Özele gel. - +1 yıl
Sen bizi ne sandın.
Kaçacağımı düşünme düşünme
O tükğrdüğün kötü kelimeleri yalatcam sana. - +1 yıl
Al sana çözüm ben her yere gelirim
Bir kadın bul
Ben 500 vercem
Yapamazsam 500 de sana vercem.
Yaparsam hepsini sana kitliycem. - +1 yıl
Sabahtan beri seni bekliyorum Murat nerdesin.
Özeldende buradanda dönmedin. - +1 yıl
@Muratkivrak nerdesin Mehmet.
Hala seni bekliyorum.
- +1 yıl
Ne oldu hala bekliyorum yazsana
Özelede gelmedi.
Murat nerdesin. - +1 yıl
Tam bir gün oldu murattan ses yok.
- +1 yıl
ahada görün murat hala dönmedi.
dün muratın yüzünden 4 aydır ilişki yaşamadım
kendimden şüphe ettim yalancımıyım diye.
parası mühim değil anlayışlı eskort tuttum.
onu benim pozisyona sokarken neyapıyorsun dedi.
şaşırdı neoluyo dedi. ama sağolsun beni kırmadı pozisyona geçti.
buna bir iki bi asıldım.
dedi böyle yapma çok zorlanıyorum.
öyle diyince. oh dedim tamam
ben yalancı değilmişim murat efendi...
çıkarken 💪 yaptı
çok fenamışım.
biliyorum tatlım emin oldum.
murat buda sana kapak olsun.
gözünle görmek istersen
onuda yaparım. yürekli ol yeter.
bu son mesajım dı
muratı tanıyanda söylesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
56Cevap
+1 yılpenis boyu önemsizdir. çünkü kadın vajina içerisinden zevk almaz. klitoristen alır. erkeklerin bencil öküz oluşu filmleri gerçek sanıp eşlerine uygulaması böyle sonuç doğurur
şu BENCE mi oku. her konuda bilgi var. ekte videolar da var. sana oldukça ışık tutacaktır.
Geli̇n tüm sorunlarinizi çözeli̇m mi̇? meme ölçüsü, peni̇s ölçüsü, vaji̇na dudak ölçüsü, kararma, mantar, gebeli̇k, … derdi̇ olanlar ↗00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 4 saat en az olan vardı boşalmam benim boşlamamdan çok karşı tarafın defalarca boşalması beni tahrik ettiği için ne kadar orgazm edebilirsem benim içinde o kadar iyi kadının yüzündenki o mutluluk beni benden alıyor😂 sayıya gelirsek 2 saat içinde 19 defa olan oldu
113 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç kez oldun
Cevap sahibi+1 yılBenim boşalmam 3 4 saat sürüyordu zaten en az
Cevap sahibi+1 yılKnk kız arkadaşımla ayrılma nedenim bir tanesi kız kuruyordu bir yerden sonra
Soran+1 yıl@demir023 niye aninmadınıZ
Cevap sahibi+1 yılNeyse knk salla sen inanmasanda olur 😁
Soran+1 yılİlaç falan kullaniyomusun peki
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittim ürolog ablamızda 50 yaşlarında kadındı ilerde çok rahat edersin karın çok şanslı filan diye gözlerimin içine bakarak dedi 😒
Cevap sahibi+1 yılYok yani ilaç filan hayatımda ki bizim ailede genetik bir durum babamla ararmızda bazen konuşuruz eskiden o yüzden genetik olduğunu biliyorum
Cevap sahibi+1 yılKnk o senin sorunun
- +1 yıl
Sen olamıyorsun sanırım...
Çoğu olayın beyin ve duygular arasında geçtiğini düşündüğünde partnerinle olan duygusal ve tutkusal bağ daha önemli. şöyle düşün herhangi bir cisimle denediğinde hiçbir zaman partnerinle olan sevişmeye benzemeyecek ama insanlar birbirlerini psikolojik olarak yıprattığından stresli ortam yaşanan olumsuzluklar ve biribirnr karşı hissedilen duygular iyi olmadığı zaman kadınların orgazm olma olasılığı düşüyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yanlıs. Evet dogruolan su erkekler seksi bosalma olarak gorup kendi heveslerini yasayarak geçiriyor buda kadinin isteklerini arkaya atiyor ve örtpas ediyor. Kadınlarin bir cogu boşalmadan erkek seksi bitiriyor. Bu zamnala aliskanlik olunca mutsuz bir sek hayatına itiyor. Bu konudna bakarsaniz çogu doymayi unutuyor ya da yasayamiyor. Bir erkek olarak tek soyleyeycegim yatakta partnerini bosaltir zevk verirseniz bilinki o partner sizi zirveye çıkarir kendinizden geçirir yeterki yolu bilin ve izleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bosaltmadan hic birakmadim. 11 yildir belki 2 ya da 3 kere olmustur. Bos gectigim. Onda cok yorulup artik bosalamayacagini anladigimizdan oldu..
Bikac kere ben durmadan onu 2 kere yapdigim oldu. Bir kere de 3 yaptim diye hatirliyorum ama emin degilim cok oldu. 3 u sadece sormus olabilirim yalan olmasin.
Iliski ilk 7 yil falan 1 saat ile 1.5 saat arasi suruyordu. Simdilerde yarim saate bitiriyorum. Sevisme haric gircik bunlar.10 Yorumla
+1 yılPenis boyu önemli tabi ama öyle abartılı rakamlara gerek yoktur orgazm için, 9 cm üzerindeki penis tatmin saglayabilir fizyolojik açıdan,, ancak orgazm konusunda önemli olan boy değil islevdir,, 25 cm olsun penisi, 2 dakikada bosaliyorsa orgazm edemedikten sonra bir anlamı yok,, orgazmda önemli olan, seviyeleri doğru takip etmek ve doğru zamanda doğru hamleleri yapmaktan geçer,, seks santranc gibidir, hamleyi doğru yerde yapmazsan kaybedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSitede evli olan kadınların soru ve görüşlerine denk geldim, evlilik hayatında hiç orgazm yaşamayan kadınlar var malesef, eşleri bencil oluyor, önsevişme bile yapmadan, direk sonuca odaklanıp, işleri bitince dönüp uyuyorlar, kısaca sıkıntı kendini düşünen eşlerinde.
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun hep eşlerindemi peki
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak eşlerinde sorun evet, tabi vajinismus olan kadınlarda olabiliyor, bu durumda zaten ilişki zor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinal orgzm oluyorum ben bu da sert ve baski ile olur yani kisa boylu bi kiza 10 cm penis bile yeter cunku vajina uzunlugu da kisadir derine deger penis ama uzun kizlar hissetmez bile. Ya da tam tersi iliskide kadin kisa erkek cok uzun kadin fazla derindem hissedince cani yanar bi muddet sonra. Orgzm olamazlar. Ciftler birbjrine uygun olmasina ragmen olmuyosa tabu vb psikolojik baskidan kasintidan korkudan ve kötü bencil partner yuzundendir
017 Yorumla
Soran+1 yılEvlimisiniz
Cevap sahibi+1 yılHyr...
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz peki
Cevap sahibi+1 yılArastiriyorum deneyimliyorum
Cevap sahibi+1 yılBu bi gercek uydurmuyorum ben
Soran+1 yılilerde kocana ne diyeceksin peki
Cevap sahibi+1 yılBisey demek zorunda miyim orama bakacak erkege ben bakmam ztn sktri cekerim
Soran+1 yılKocandan vijanal organzm olamassan nolacak peki
Cevap sahibi+1 yılYani 5 cm lik bamyasi yoksa her ortlama penis ile olunut sertlik ve baski ilee
Soran+1 yılÇoğu kadın neden olamiyornsence
Cevap sahibi+1 yılkanka kocalari bide yillarca cinselligi kotu bisy tabu olarak gormusler yetismisler normal degil mi cogu kadin vucudunu tanimiyo bile cok notmal
Cevap sahibi+1 yılBar zo*
Soran+1 yılGeçen kadının biri yazmış keşke bakire evlenseydim kocamı ötür erkeklerle karşılaştiyorum soğudum diye sende öyle olursan nolacak
Cevap sahibi+1 yılDenemeden nikahima almam ben merak etme
Soran+1 yılMüslüman değilsin sanırım
Cevap sahibi+1 yılO da bende kalsin
- +1 yıl
Yaf arkadas muslumanlıkla ne alaka ya burada gelmiş erkek kadın tanımadığın kısılere sordugun soruya bak edep sadece elletmemekle olmuyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim 7 yi buldu onu bilmem ama yeter sızlıyor vs dedi bırakmayınca anal dan alıp içine boşal çıkarma dedi son ikide zaten anala girdim oda iki saat sürdü geç boşaldım
16 Yorumla
Soran+1 yılAnaldan organz olan var mı peki
- +1 yıl
Var tabiki o ayrı bir zevk tutkudur hiç yapmayan kadın çekinir bir sefer analın içinde hissetttimi önden çok arkadan tahrik olur zevk alır ama katlamak daha iyi zevki göğüslerle önünde avuca alıp okşarken arkayı doldurmak kadına daha çok zevk verir sen daha o zevki yaşamamış sın yaşasan titreyerek kasılarak orgazm olunduğunu bilirdin
- +1 yıl
İstersen sanada analının zevkini yaşatırım :) hep canın çeker ama
Soran+1 yılAcıtır orası hem şağlık açısından iyi değil
- +1 yıl
Ben hiç acıtmam kocaman sikini parmağımı sokamazken köküne kadar zevkli soktuğumda şaşarsın bebeğim yatmadan büyüğünü yap sen hiç bulaşmaz tertemiz zevkine doyamayız
- +1 yıl
Dene bi sefer hak vericen sendede tutku olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen olamayanlardanmısın orgazm özenli oral ve vajinada dokunulması gereken yere ulaşacak penis birde uzun süren gir çık ile olur işi gerçekten bilen bir erkek penisini kullanmadan bir kadını defalarca boşaltabilir özellikle erken boşalanlar boşalınca neden kadına önem vermez bilmiyorum hiç olmazsa ınu oral ile bir iki defa boşaltsa da içine ondan sonra koysa iki tarafta memnul olsa ama nerdeee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çünkü eşler arası iletişim yok. Eşler arası uyum yok herkes kendini düşünüyor. E insan bencil olunca karşısındakini düşünmeyince de kadın da orgazm olamıyor ya da kadın erkeğini yönlendiremiyor çekiniyor e o zaman da zevk almıyor ve yine orgazm olamıyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılCok evli rasldim 5 sene ucmyana en onemli oonu kadini iyi sevip kivama getrmektir cogu kocar becermiyir 5 dakada isi bitriyir jkadin daha kotu azip kuduruyor evlilerin cogu pimi cekilmis bomba gibi geziyor iyi seven bulnca kaciyir ona bazilrida 😏🙄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öncelikle kadını düşünerek ilişkiye gireceksin. Oral ile başlayıp opulmedik yalamadik yerini bırakmayacaksın. Sonra da gireceksin ve tempoyu hizlandiracaksin. Penis boyu ile alakası olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
AB ve ABD'DE durum aynı.
Elbette evlilik olup olmadığının önemi yok.
Ki şahsî görüşüm seks konusu. kesinlikle taraflar için büyük bir bilinmez.
.00 Yorumla
+1 yılilçasız vs doğal olarak ben 5 partnerim 3 kere boşalmıştık , dahada ilerisini denemedik ortalama penis boyu yeterli mesele vajina girişinde hızla gidip gelip sinirleri harekete geçirmek zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Partnerinin zevk noktalarını keşfedip onlara yoğunlaştığında onu orgazma ulaştıramayan için hiçbir engel yoktur.. en uzun sevişme 6 saat kadar sürmüştü ve onu 4 ben ise 6 defa orgazm olmuştuk ☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılBu çoğu zaman erkeklerin işi bilmeyişinden kaynaklanıyor bize göre... Erkek kadını doyuma ulaştırması lazım 😉
00 YorumlaÇünkü kocaları bencil oldukları için erken boşalıp arkasını dönüp yattıkları için
00 YorumlaEvli bekar farketmez bencil olmayacak erkek yatakta. Doyuracak ki doysun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvli ya da bekar fark etmiyor kadınların yüzde Tekstil orgazm olamıyorum Bunun sebebi incir erkekler
00 Yorumla Nasıl olacak kocası önsevişme olmadan gelip girerse 1 posta atıp dönüp gtünü yatarsa😜
00 YorumlaKocasi becereksiz benim gibi goca olacakki 1 2 saat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilinçsiz seksten dolayı malesef ülkemiz de ben rahatladım diyip arkayı döndükleri için oysaki çiftler vücutlarını iyi tanısakae orgazm üstüne orgzm olunur
00 Yorumla
+1 yılbanane yaa ben bo. şalırım sırtımı döner uyurum jsadkasl
00 Yorumla
+1 yılPartnerlik sorun olabilir veya aşk ve arzu bitmiş olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kadınların bir çoğu bedenini tanımıyor erkeklerin büyük bölümü kadını orgazm etmenin yolunun içine sokup çıkarmak olduğunu düşündüğü im kadınların büyül bölümü seks yaparken hüsrana uğruyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltürkiye haricindeki bütün ülkelerde amerikada avrupada herkesinki 20 cm ve kadınlar orgazm mı oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Cahillikle zaten orgazm olunmaz
+1 yılİlla ki önemli benimkini gören bir dul kadın şöyle demişti seninki gibi olsaydı eski kocamın ki bana sabahlar olmazdı diye
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç cm
- +1 yıl
18-19 ama kalın baya kadın bu bana girse deler geçer ortalığı demişti
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn son iliskimde 8 kere bosalmstm dinlene dinlene 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç kez boşaldın
Cevap sahibi+1 yıl8 kere o ise sordugum da 9 demisti
Soran+1 yılAynı andami boşaliyosunuz
Cevap sahibi+1 yılEklesene beni
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. işlev önemli, konstre olabilmeleri önemli, önceden iyi uyarılmaları önemli..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkiyi çoğu kişi içine sokup git gel yaparak boşalmaktan ibaret zannediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken boşalma ile orgazm'ın alakası yok istediğ kadar büyük olsun vaginal orgazm yaşayamıyorlar
00 Yorumlakaç kez boşaldığımı veya kaç kez bi kadının boşaldığını nasıl aklımda tutayım penis boyu dersen benimki yerine sığmıyor
00 YorumlaBecere miyorlar benim partnerlerim hep mutlu ayrılıyor yanım dan önemli olan kadının püf noktalarıni bilmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOn sevisme hariç 50-55 dk arasi ve karsimdaki bayani 6-7 defa bosaltmadan bosalmam 15-16 pozisyonla yapıyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla kaç kez organzm ettin bi kadını gecede
Cevap sahibi+1 yılÖn sevismede ettim ve ön sevisme haric ben bosalala kadar 6-7 kere ediyorum ve 15-16 pozisyon haline sokuyorum ve gerçekten zevk den bayiliyor givi kendini unutuyor yani seks de cok cokk iyiyim cok kadın sürekli beni istiyor
Soran+1 yılEvlimisin
Cevap sahibi+1 yılHayır bekarım
Soran+1 yılBurdan hiç partner buldunuzmu
Cevap sahibi+1 yılYok hayır isteyenler oluyor ama ne kadar doğru söylüyorlar bilemiyorum
Soran+1 yılEvlilermi istiyor
Cevap sahibi+1 yılDul evli bekar fark etmiyor o zevkimi yasamak istiyorlar
Soran+1 yılEvli biriyle yaparmısın peki
Cevap sahibi+1 yılDaha derin konuşmaları özelden konuşabiliriz
Soran+1 yılGizlisin ama
Cevap sahibi+1 yılActim yazabilirsin
Soran+1 yılGizlen
Organzm, organların boşalması demektir. Literatüre yeni eklendi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Ben yüzde 80 orgazm ediyorum parttnerimi
01 Yorumla
Soran+1 yıl%20 neden edemiyosun
+1 yılKendi bedenini kendini tanımaz ilk sorun bu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl taniriz
- +1 yıl
Kendini keşfetmek meselesi neler senin yapabildiğin şeyler. Yapamadiklarinin analizi. Kavramlarını oluşturmak falan. Bunlar önemli şeyler
Öyle bir şey yok ki. Yeniliklere açık olun
01 Yorumla
Soran+1 yılVar
+1 yılÖnceliğim her zaman karşı taraf.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki
- +1 yıl
Bilmem kişiliğimden dolayı galiba
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. partnerleri ile uyum içinde degiller ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen olamıyosun diye hepsi olamıyo sanıyosun. Öyle bir oluyorki bayılacak gibi oluyor
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey varsa sebep erkeğin bencilliğidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Demek partneri onu iyi uyarmadığindan dolayıdır
00 Yorumla
+1 yılKendim de orgazm oldum orgazm da ettim
00 YorumlaKocaları erken boşalıyor ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir çok orgamz etmisimdir. Yıllardır evliyiz
00 Yorumla
+1 yılpenis boyu onemwiz on sevisme onemli
00 YorumlaPenisle alakası yok kişiyle alakalı bişi bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%80 i nereden biliyorsun?
014 Yorumla
Soran+1 yılAraştırmalar
Cevap sahibi+1 yılo araştırmalardan çıkan sonuç vajinal orgazm. sadece evliler değil tüm kadınlar için geçerli.
penis boyu etkili diyen araştırmalarda var. ama mas ile veya uzun bir dildo ile de olamıyorlar ona bakarsan.
Soran+1 yılErkeklerin şuçumu peki
Cevap sahibi+1 yılyoo herkes kendi orgazmından sorumlu. penis boyundan dolayı görüyorsa hç evlenmeseydi veya boşansın. başka birşeyse onu yapsın. :)
Soran+1 yılEvlimisiniz
Cevap sahibi+1 yıldeğilim.
Soran+1 yılDüşünüyomusunuz peki
Cevap sahibi+1 yılhayır asla
Soran+1 yılNiye peku
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorum çünkü :)
Soran+1 yılSebeb
Cevap sahibi+1 yıltam güvenemeyeceğim bir kadına eşim demem.
Soran+1 yılYaş kac neden güvenmiyorsun peki
Cevap sahibi+1 yıl29. güvenmiyorum sebebi yok.
Oral başarılıyım. Öyle oluyor genelde
00 Yorumla
+1 yılKocalari yetmiyor cunku
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. evli olmayanlar mı oluyormuş :D
00 Yorumla
+1 yılkim diyor onu
02 Yorumla
Soran+1 yılAraştırmalar
- +1 yıl
yanlış adamlar araştıormış o zaman :)
Boy degil işlevi onemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılönemli evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç içinden çıkmadan üç kez.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler