Sonraki ise istediğim kadar uzun sürmüyordu bir kereden sonra hali kalmiyordu
Orgazm olan kadın sayısı az mı?
Sonraki ise istediğim kadar uzun sürmüyordu bir kereden sonra hali kalmiyordu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya bence orgazm olabilen kadin sayısı çok az. Ben daha beni tatmin ve mutlu edebilen bir erkekle olmadım. Ama lafta hepsi seks uzmanı
Haklısın çoğu erkek kadınına zevk vermesini bilmşyor ve tek amaç seks yap bosal ve geç anlayısındalar bu yüzden kadın orgazm olamıyor.
Peki bırda erkeklere suç atarken sen önüne gelenle ilişki yaşadığın için vajinan genişlemiş ve zevk alamıyor olabilir misin.
Evet, doğru gözlem.
Kadınların önemli bir kısmı orgazma ulaşmakta zorlanıyor çünkü duygusal bağ, rahatlık ve güven eksik olabiliyor.
Erkekler genelde bedensel odaklı, kadınlar ise zihinsel; bu fark aradaki uçurumu büyütüyor. ⚕️🔥
Sorsan vaatler baksan vasatlar, kadında orgazm çok pik nokta tam herkesin ulaşabileceğini sanmam ama ulaşanlar ya da ulaştıranlar var, bunun için önemli baskı noktaları, bi kaç tekniği, ses tonu, ortamı ambians ı iyi ayarlamak gerek
Evet çok haklısın kadınların büyük kısmı orgazm olmuyor sevişme sırasında aldığı zevki orgazm sanıyor veya orgazm olmuş bi sefer sonrasında beceriksiz erkek yüzünden orgazm taklidi veya oldum diye yalan söylüyor
İstemeyen kim eşin mi
Cevap
24Cevap
Haklısın, bu kadar yalan soyleyen ınsan ıcınde dogru soyleyenı bulmak cok zor, ben anlamıyorum bır kadını tatmın etmek zor degıl, partnerlerımden haz noktasına ulastıramadıgım daha bır tane bıle olmadı, bu konuda kadınlar sıkayetcı erkeklerden ama bana kolay gelıyor bunu yapmak, 1 saatte 4 ledım ben partnerımı
Cinselliğe aç insanla değil cinselliği oturmuş düzgün insanla yapmak önemli. burada sorsan herkes öyle yaparım böyle yaparım der ama iş yatağa gelince bir bakmışsın sen daha yeni başlarken o 3 dk da herşeyi bitirmiş.
hayatım boyunca birlikdeliklerimden tatmin olmayan kadına rastlamadım, eğer bu sorunu sürekli yaşıyorsan bence kusuru kendinde aramanda gerekir.
Ama ben cinsel profesör uzmanıyım 😁
Dediğin gibi kadınların çoğu orgazm olamıyor bunun sebebi zevk almayı bilmemeleri ve partnerleri
:) havlayan köpek ısırmaz.
yalamayan erkeğe verme
Ay uzun ve ilk ilişkim demir tadi geliyor istemiyorum derdi yalamazdı sonra da cilek tadi geliyo falan diyip yalamadi istersen sen de skso cekme derdi mal mi ne
bencil sadece kendinin rahatlamasını düşünenlerden uzak durman lazım.
Genelleme yapma siz sadece tipe bakarak erkek seçtiğiniz için ve ağzından çıkan lafa baktığınız için oluyor.. bazıları sadece konuşur bazıları konuşmayı beceremez ama becermesini konuşturur
maalesef öyle oluyo nasıl bir tatmin istiyon o önemli
mutlu olamayan kadın yoktur.
mutlu edemeyen bencil cahil öküz erkek vardır
ama hata sizde
siz daha kendi vücudunuzu tanımıyorsunuz. erkeğin vücudu ile uğraşıyorsunuz. önce kendi anatominizi öğrenin
tercih hatası yapıyorsunuz. kaslı olsun şöyle boyda olsun...
tercihiniz şu olmalı
temizliğine dikkat eden aklını kullanan kadına önem ve öncelik veren kadını şımartmasını bilen bencil olmayan kadın hakkında her şeyi bilen kendini frenleyebilen , DİLİNİ ÇOK İYİ KULLANABİLEN, kadını boynundan ayaklarına kadar ilgilenip şımartabilen birilerini tercih etmelisiniz.
sen adamına denk gelmemişsin. kadından anlayan erkek azdır canısı
Demeli sende eksıklık var neden erkenden beklıyorsan
Demekı sen etkıleyemıyorsun yalar heryerını
Kağıt üzerinde herkes profesör ☺️ şap yiyin efendin duygunuzdsn kurtulun açlığın bastirilirsa böyle başka şeyler dusunursunuz
bence oncesinde seksten cok on sevisme orale falan odaklanmak lazim 70-80% oral gerisi seks o zaman belki orgazmi yakalamak daha kolay olur
maalesef haklısın. Yıllarca evli olup , hiç orgazm yaşayamayan bir sürü kadın var.
Seks hiç yapmadım ama sekstingle uzak diyarlardaki kızı mastürbasyon yaparken orgazm ettim
Kesinlikleeeee, içerideyken boşaltabilen görmedim bende
Yorumlarda gör sen şimdi uçuşları
Gerçekten istiyorsan dm gel
Sen iyisine denk gelmemissin
Yalan paralı olsa kimse kucaktan inmez
Belki sende sıkıntı var
Bende bakirim kimseye kolpa sıkmıyorum
vibratör alacak p aran ya da aklın mı yok
Tatmin olmanın belirtisi nedir size göre?
Kaç kişiyle oldun şimdiye kadar?
3
Ama gerçekten 3 ü de beceriksizmiş :)
Erken boşalıyorlarsa bari yalayarak yapsalardı
Yalamadan olur mu yahu? Uzun uzun tadını çıkararak
Ki hem cok temizimdir hem de sekil goruntu olarak cok guzeldir ama yalamiyorlar ben de kendimde kusur bulur oldum oysa saglikliyim koku vs de olmaz
Şu an var mı hayatında kimse?
Evet
Onla da mı olmuyor? Özelden yazar mısın bana?
Yok sagol.
Sen bilirsin :)
4. kez oldum bu gün sence az mı
Hep vaaat
Yalancı siyasetçiler gibi 😂😂😂
seni de mi ac biraktilar
Evet haklısın bu konuda
Sende sorun bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?