Cinsel Yaşam Minyon kadınların daha yüksek libidoya sahip olduğu gerçek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Minyon kadınların daha yüksek libidoya sahip olduğu gerçek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Degil 0 121 Yorumla Soran 1 yıl Hayır öylesiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boya bağli degil Yorumla Soran 1 yıl Neye bağlı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelde hormonlara bagli Yorumla Soran 1 yıl Bu yaşıma kadar hep minyonlarda bunu gördüm aşırı isteklilet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun boylu kac kisi ile oldun Yorumla Soran 1 yıl Hiç olmadım denk gelmedi kaç cm den bahsediyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E o zaman neden hep minyonlarda gordum diyorsun madem uzunla olmadin, 170+ diyorun Yorumla Soran 1 yıl Birlikte olmadım ama cinsel konular konuşmaktan çekinenlerine denk geldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladim Yorumla Soran 1 yıl Senin boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 170+ Yorumla Soran 1 yıl Ama libido yüksek mi diyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen, o yuzden o boya degil kişiye bağlı Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 21 Yorumla Soran 1 yıl Yaşınla ilgili bir durum olabilir seninkisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakacağız Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bakcan 👀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Partnerimle test edeceğim Yorumla Soran 1 yıl Partnerin var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var Yorumla Soran 1 yıl Şanslımı sence sana sahip olduğu için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dünyanın en şanslı erkeklerinden biri😉 Yorumla Soran 1 yıl Fiziğinlemi etkiledin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani evet ilk tipimden falan etkilenmiştir de ama o benim karakterimi de seviyor, bu çok önemli benim için.. Yorumla Soran 1 yıl Anladım benim içinde birinci öncelik zeka mesela ama fizikte etkilemede önemli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten kim ne derse desin ilk tipe bakıyor, işte fizik vs ama tabi karakter boşsa her şey boş geliyor Yorumla Soran 1 yıl Sen erkekte nasıl tip seviyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Esmer Yorumla Soran 1 yıl Sen güzel birimisin peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi güzelim desem kendini beğenmiş falan dersin, iyiyim diyelim🙂 Yorumla Soran 1 yıl Yoo diyebilirsin. Beyaz tenli misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Esmerim bende Yorumla Soran 1 yıl Bende esmer severim diyince beyaz tenlisin sandım. Başka saçlar ne renk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende ne yapacaksın beni merak ettin bu kadar Yorumla Soran 1 yıl Bende merak çok bişe yapcağımdan değil öyle soruyorum sohbet muhabbet rahatsızlıkmı oluştu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok niye soruyorsun diye merak ettim, saçım gözüm kahve Yorumla Soran 1 yıl Çok kişiyle konuşmam uzamaz genelde senle uzayınca sorayım dedim öyle. Ne ile meşgulsün bu aralar uğraşın var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet okulla Yorumla Soran 1 yıl Sevildiğini bilmek nasıl hissettiriyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzel bir hismiş ilk kez sevildiğimden eminim Yorumla Soran 1 yıl Konu nerden nereye geldi 👀👀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet bayağı dağılmış konu Yorumla Soran 1 yıl Nerden devam edelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akışından veya neyi merak ediyorsan Yorumla Soran 1 yıl Benim nasıl biri olduğumu düşünüyon var mı öngörün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok hiç öngörüm, minyon kadın seviyorsun sanırım Yorumla Soran 1 yıl Sanırım öyle çünkü hep minyon kadınlarla birlikte oldum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru tahmin etmişim, senin boyun kaç Yorumla Soran 1 yıl 183 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi Yorumla Soran 1 yıl Bu arada inanılmaz yüksek bir libidoya sahibim bunu bildirmek isterim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes öyle🙂 Yorumla Soran 1 yıl Anladım 😃 yalnızlıktan olsa gerek ama sürekli cinsellik yaşansa bu şekil olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi enerjini verirsin Yorumla Soran 1 yıl Spor yapıyorum aslında enerji tüketiyorum ama bunun enerjisinin kaynağı başka bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten o şekil enerji demedim ben diğer enerjiden bahsettim Yorumla Soran 1 yıl Hııı yalnızken dahada artıyo mu seninde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben real zaten yapmıyorum Yorumla Soran 1 yıl Sevgilimle denicem demiştin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denemedim ama Yorumla Soran 1 yıl Anladım sevdiğin kişiyle tabi daha güzel olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ama ben yapmakta istemiyorum Yorumla Soran 1 yıl Nasıl dayanıyosunki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zor Yorumla Soran 1 yıl Ne sıklıkla dayanamıyosun diyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok sık Yorumla Soran 1 yıl Günde bir? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 yetersiz oluyor Yorumla Soran 1 yıl Bana benziyosun sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir Yorumla Soran 1 yıl Keşke senin gibi istekli bir kadınla birlikte olsam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olursun illa Yorumla Soran 1 yıl Ben şanssızım bu konuda bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E istekli oldu dedin ya partnerim Yorumla Soran 1 yıl Haytımın her evresinde yoktu onlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalıcı mı istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evet herkes gibi öyle istiyorum tabiki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi bari Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle dedin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya burdakiler fb falan arıyor ya o yüzden Yorumla Soran 1 yıl Yok be onu istesem bulurum zaten ben sadece olaya sevişme odaklı bakmıyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ama tam olarak ne arıyom onuda bilmiyom işte belki sadece sevişsem arayışım bitcek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten ne aradığını hiçbir zaman bilemezsin anca karşına o kişi çıkınca anlarsın Yorumla Soran 1 yıl Doğru tespit he sen nesin ermiş kişimiisn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He öyleyim Yorumla Soran 1 yıl Naasıl eriliyo söylesene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi gözlem yapacaksın Yorumla Soran 1 yıl Bana öğretmen lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha öğretirim Yorumla Soran 1 yıl Ücretlimi karşılığını nasıl ödücem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bedava Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğim eğitim hadi nerden başlıyoz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen seç Yorumla Soran 1 yıl şu an ders çalışasımda yok ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende öyle modta değilim Yorumla Soran 1 yıl Başka bir gün bakarız artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yes Yorumla Soran 1 yıl Şimdi napıyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dizi izliyorum Yorumla Soran 1 yıl Ne dizisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızılcık şerbeti Yorumla Soran 1 yıl Hıımm iyi seyirler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen ne yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Maç izliyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha iyi seyirler Yorumla Soran 1 yıl Saol nerde yaşıyon sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bulgaristanda Yorumla Soran 1 yıl Uzakmış ne geziyon orada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada doğmuşum Yorumla Soran 1 yıl Türk müsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Türküm Yorumla Soran 1 yıl Adın ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gül Yorumla Soran 1 yıl Anlamı ne falan diyomuşum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄dersin laf olsun diye Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çıkcanmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkayım Yorumla Soran 1 yıl Takip attım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Degil
Hayır öylesiniz
Boya bağli degil
Neye bağlı
Genelde hormonlara bagli
Bu yaşıma kadar hep minyonlarda bunu gördüm aşırı isteklilet
Uzun boylu kac kisi ile oldun
Hiç olmadım denk gelmedi kaç cm den bahsediyorsun
E o zaman neden hep minyonlarda gordum diyorsun madem uzunla olmadin, 170+ diyorun
Birlikte olmadım ama cinsel konular konuşmaktan çekinenlerine denk geldim
Anladim
Senin boyun kaç
170+
Ama libido yüksek mi diyosun
Aynen, o yuzden o boya degil kişiye bağlı
Kaç yaşındasın
21
Yaşınla ilgili bir durum olabilir seninkisi
Bakacağız
Nasıl bakcan 👀
Partnerimle test edeceğim
Partnerin var mı
Var
Şanslımı sence sana sahip olduğu için
Dünyanın en şanslı erkeklerinden biri😉
Fiziğinlemi etkiledin
Yani evet ilk tipimden falan etkilenmiştir de ama o benim karakterimi de seviyor, bu çok önemli benim için..
Anladım benim içinde birinci öncelik zeka mesela ama fizikte etkilemede önemli
Zaten kim ne derse desin ilk tipe bakıyor, işte fizik vs ama tabi karakter boşsa her şey boş geliyor
Sen erkekte nasıl tip seviyosun
Esmer
Sen güzel birimisin peki
Şimdi güzelim desem kendini beğenmiş falan dersin, iyiyim diyelim🙂
Yoo diyebilirsin. Beyaz tenli misin
Esmerim bende
Bende esmer severim diyince beyaz tenlisin sandım. Başka saçlar ne renk
Sende ne yapacaksın beni merak ettin bu kadar
Bende merak çok bişe yapcağımdan değil öyle soruyorum sohbet muhabbet rahatsızlıkmı oluştu
Yok niye soruyorsun diye merak ettim, saçım gözüm kahve
Çok kişiyle konuşmam uzamaz genelde senle uzayınca sorayım dedim öyle. Ne ile meşgulsün bu aralar uğraşın var mı
Evet okulla
Sevildiğini bilmek nasıl hissettiriyo
Çok güzel bir hismiş ilk kez sevildiğimden eminim
Konu nerden nereye geldi 👀👀
Evet bayağı dağılmış konu
Nerden devam edelim
Akışından veya neyi merak ediyorsan
Benim nasıl biri olduğumu düşünüyon var mı öngörün
Yok hiç öngörüm, minyon kadın seviyorsun sanırım
Sanırım öyle çünkü hep minyon kadınlarla birlikte oldum
Doğru tahmin etmişim, senin boyun kaç
183
İyi
Bu arada inanılmaz yüksek bir libidoya sahibim bunu bildirmek isterim
Herkes öyle🙂
Anladım 😃 yalnızlıktan olsa gerek ama sürekli cinsellik yaşansa bu şekil olmaz
Tabi enerjini verirsin
Spor yapıyorum aslında enerji tüketiyorum ama bunun enerjisinin kaynağı başka bence
Zaten o şekil enerji demedim ben diğer enerjiden bahsettim
Hııı yalnızken dahada artıyo mu seninde
Ben real zaten yapmıyorum
Sevgilimle denicem demiştin
Denemedim ama
Anladım sevdiğin kişiyle tabi daha güzel olur
Evet ama ben yapmakta istemiyorum
Nasıl dayanıyosunki
Zor
Ne sıklıkla dayanamıyosun diyim
Cok sık
Günde bir?
1 yetersiz oluyor
Bana benziyosun sen
Olabilir
Keşke senin gibi istekli bir kadınla birlikte olsam
Olursun illa
Ben şanssızım bu konuda bence
E istekli oldu dedin ya partnerim
Haytımın her evresinde yoktu onlar
Kalıcı mı istiyorsun
Evet herkes gibi öyle istiyorum tabiki
İyi bari
Neden öyle dedin
Ya burdakiler fb falan arıyor ya o yüzden
Yok be onu istesem bulurum zaten ben sadece olaya sevişme odaklı bakmıyom
İyi yapıyorsun
Ama tam olarak ne arıyom onuda bilmiyom işte belki sadece sevişsem arayışım bitcek
Zaten ne aradığını hiçbir zaman bilemezsin anca karşına o kişi çıkınca anlarsın
Doğru tespit he sen nesin ermiş kişimiisn
He öyleyim
Naasıl eriliyo söylesene
İyi gözlem yapacaksın
Bana öğretmen lazım
Haha öğretirim
Ücretlimi karşılığını nasıl ödücem
Bedava
En sevdiğim eğitim hadi nerden başlıyoz
Sen seç
şu an ders çalışasımda yok ki