Cinsel Yaşam Oral seks yapmayı seven kızların sayısı kaç acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Cidden yalamayı seven kız var mı şehir efsanesi mi? Oral seks yapmayı seven kızların sayısı kaç acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Yani sevilmeyecek birsey degil niye insanlar igreniyo pek anlamiyorum ama herkesin kendi dusunce yapisi var tabi 7 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk sevilmezmi o sırma topları bile bakarım sen sevmiyormusun 12 1 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ya kim sevmez özellikle başını bastırıp gırtlağa kadar sokmayı Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bu zorunlu işe degil ama cinsellikte de tuzbiberdir severek yapan cok tabi sevmeden yapılacaksa hiç yapılmasın cünkü tad haz vermez 0 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bunu şuanlık bilmiyorum sorduğumda da gerçekten düşünülen cevap mı gelir bilmem peki sen oral yapmayı mı yoksa sana yapılmasını mı seviyorsun knk 0 0 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Kadına yaparken bana daha çok zevk veriyor inlemesi 69 favorim 0 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Seveni çok eğer daha önce yapmış ise daha çok sever 😎👍 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bi sürü hastası olan kız var şehir efsanesi değil valla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sevgilim sevdiği icin tahrik olduğu icin seviyorum onu tatmin etmek hoşuma gidiyor 6 7 Yorumla carretta +1 yıl Kendin için sevmiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @carretta hayır Yorumla carretta +1 yıl Sana oral yapılmasını seviyor musun Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Zamanla sende seversin ama onada yalat tek taraflı bencillik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ferhat0380 hersey karsilikli zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @carretta hayırdır bak isine Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Yoksa kullanılma olur Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Her kız seviyor bazen kirtlagina bile alıp başını isitlriyor deli oluyorum o yalamaya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl vardı ya.. hemde çok güzel yapardı. ama kısa sürede ayrıldık gitti.. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İsteyerek yapıyorum sorun yok 2 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. cok cok az bunu seven kadın 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kadınlar bilmiyor bu işi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmeyeni anlamak zor 8 5 Yorumla carretta +1 yıl Sen yapmayı mı yapılması mı seversin Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Ordan işiyor sonuçta Yorumla romantikseraeri +1 yıl Agızdan da tükürüp kusabiliyoz ama genede mpüşüyoz dimi Yorumla ecstasy11 +1 yıl yutar msn Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben seviyom 7 2 Yorumla carretta +1 yıl Yapılmasını sever misin Yorumla ecstasy11 +1 yıl yutmayı pekı Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kişisel tercih ve zevk meselesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Var :) 9 2 Yorumla carretta +1 yıl Kimmiş o Yorumla drhakannn +1 yıl Yaptın mı hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yani sevilmeyecek birsey degil niye insanlar igreniyo pek anlamiyorum ama herkesin kendi dusunce yapisi var tabi
Knk sevilmezmi o sırma topları bile bakarım sen sevmiyormusun
Ya kim sevmez özellikle başını bastırıp gırtlağa kadar sokmayı
Bu zorunlu işe degil ama cinsellikte de tuzbiberdir severek yapan cok tabi sevmeden yapılacaksa hiç yapılmasın cünkü tad haz vermez
Ben sevmiyorum ve yapmam kocaman şey herkese göre değil
bunu şuanlık bilmiyorum sorduğumda da gerçekten düşünülen cevap mı gelir bilmem peki sen oral yapmayı mı yoksa sana yapılmasını mı seviyorsun knk
Kadına yaparken bana daha çok zevk veriyor inlemesi 69 favorim
Seveni çok eğer daha önce yapmış ise daha çok sever 😎👍
bi sürü hastası olan kız var şehir efsanesi değil valla
Var ben denk geldim. Oral yaparken kendinden geçiyordu.
sevgilim sevdiği icin tahrik olduğu icin seviyorum onu tatmin etmek hoşuma gidiyor
Kendin için sevmiyor musun
@carretta hayır
Sana oral yapılmasını seviyor musun
Zamanla sende seversin ama onada yalat tek taraflı bencillik
@Ferhat0380 hersey karsilikli zaten
@carretta hayırdır bak isine
Yoksa kullanılma olur
Her kız seviyor bazen kirtlagina bile alıp başını isitlriyor deli oluyorum o yalamaya
vardı ya.. hemde çok güzel yapardı. ama kısa sürede ayrıldık gitti..
İsteyerek yapıyorum sorun yok
cok cok az bunu seven kadın
Güzel, sünnetsiz , kalın, büyük penisi her kadın yalamak ister.
kadınlar bilmiyor bu işi
Sevilmeyecek birsey mi ki?
Sevmeyeni anlamak zor
Sen yapmayı mı yapılması mı seversin
Niye
Ordan işiyor sonuçta
Agızdan da tükürüp kusabiliyoz ama genede mpüşüyoz dimi
yutar msn
ben seviyom
Yapılmasını sever misin
yutmayı pekı
Yine kız hesabı açmış bı Haruncuk