herkes bakire geçinir. ama erkeklere sorsan her kız arkadaşıyla ilişkiye girmiş.
peki sizce bakirelik oranı kızlarda yüzde kaç olabilir?
peki sizce bakirelik oranı kızlarda yüzde kaç olabilir?
Hatasız kul olmaz, bu konuda hata etmeyen bayan ve baylar var. az , veya çok. aslında bekaret sadece bacak arası değil. cinsel ilişki adına ve o niyetle yapılan , öpüşme , sevişme, oral, anal, elleme , okşama, vb. dahil buna. bu yaşıma dek, şükürler olsun evlilik dışı zina cinsel içerikli tüm uyulamalar vb. bulaşmadım. netten cinsel ilişki teklifi aldım alakasız bir mesajlaştığım bayandan, uyardım hatasını anladı liseli bir bayan kardeşimizde beni sevdiğini söyledi netten bir sitedendi oda uyardım, heves heyecan zevk ve olgunlaşmamanın belirtisi ve isteği bu ilerde olgunlaşınca pişman olursun dedim hatasını anladı özür diledi dua etti bana helalleşip yazışmayı kestik. vicdanımız en büyük yargıç olmalı. gözümüzle görmediğimiz için bahsettiğin konuda tahmin yürütmek yanlış en azından kendi adıma yapamam haddimde değil h. geceler.
vajinayı korurlar genelde. bu erkeklerinde işine gelir. yüzde 70 vajinal bakire
oral yapmak kolaydır. ağza sok çıkar fışşfışşş bitti. acı sızı yok. yüzde 40 oral bakire
anal da çoğu erkeğin kızlarda yapmak istediği ilk şey olduğu için yüzde 30 anal bakire
birlikte olduğum kişiler bakireliğimle hiç ilgilenmediler evlenmek istediler bilemiyorum o kadarda önemli görmüyorlar önemli olan karakter ve uyum bence
Toplum olarak insanların özel hayatları dahil bir çok olayına el atmadığımız sürece gercekten ilerleyeceğiz ama cümleye bak "herkes bakire geçinir"!
bakireyim deyip kızın öpüşmesini eleştiren kızların sevgilileriyle aynı evde kaldığını görüp her pozisyonu bildiğini duyunca böyle bir cümle kullandım
Cevap
30Cevap
Kesin % 100 dur hatta daha fazla bile olabilir :)) sitenin anal seks le ilgili sorularına göz at kızın biri 20 yaşındayım bekaretimi bu sevgilim de kaybetmek istemiyorum nasıl anal yaparım yazmış
:D haklısın bir de onlar var erotik shopları gezen her türlü fantazi kıyafetlerini giyen her pozsiyonu bilen anal oral yapmadan yatamayan bakirelerimiz var
%70 i bakiredir ama bunların %20 si anal oral seks yapmıştır tahminen çok detaya da inmeye gerek yok sanırım Hiç bişi yaşamamış kızların oranı %10-20 yi geçmez ama
orta ve güzel kızların hepsi en az bir kez yoklanmıştır. hiç bir şey yaşamamış kızlar çirkin olanlar.
Sen kesin bakiresin. Soru sorus tarzındaki saldırganlık klasik.
Genelde bakireler senin gibi oluyor.
Ayrıca ne fark eder kaçı bakire kaçı değil?
Ne çok ciddiye alıyorsunuz şu zarı.
Sadece tıbbi açıdan var o zar!
ben bakire değilim. seni gibi düşünen bir erkekle karşılaşmamak korkum. bakire değilse işim olmaz diyen erkekler gördüm çünkü. ve altta da yazdığım gibi çok ahlaklı terbiyeli geçinen kızların her türlü şeyden geri kalmadıklarını öğrendikçe sadece merak ettim
Bence o zaman en iyisi zamana bırakmak.
Sen beraberliği yaşa ve sorma asla. Bakire değilim sorun olur mu? Diye.
Isine gelmiyorsa o söylesin ve o zaman direkt defet!
ne alaka namus ne tıbbı açıdan allah boşunamı yarratı onu o kızın namusudr namusu
erkekler ortaokulda 'milli' olmaya başlardı. hatta bazılarını babaları genel eve götürür bunun için hiçbir kız bakir bir erkekle evlenmeyecekse neden erkekler bakire bir kızla evlensin
Valla bir kızın namusu zar parçasına kaydıysa benim o kızın namusundan şüphem olur!
Namus dediğin karakterdedir. Zar'da değil.
O zaman tavla en namuslu oyun!
ahaha :D haklısın senin gibi düşünen erkeklerin olmasına sevindim
Takma böyle şeyleri. Karakter ve kafa + uyum. Gerisi hikaye :)
Bana sorarsan; iyi seks yapan, karakterli, zeki, eğlenceli ve iyi iletişim kurabildigim kadınla evlenirim ;)
hiç aklıma gelmemiş bir soru... Ancak piyasa da bu kadar fahişe ruhlu veya beyinli insan varken Bacakarasının TEMİZ KALMASI BENCE Bİ ANLAM İFADE ETMİYOR...
Valla yüzde olarak bilmem ama bu siteye girmeden önce, çoğu kızı bakire sanırdım meğer çoğu değilmiş
yarısı bakire olsa diğer yarısı da anal oral yapmamış tertemiz olsa %25 gerçek anlamıyla bakire kız oranı.
illi birileri başkasının artığını kullanmak zorunda kalıyor çok acı :(
illa artık kullanacaksanız Rus kullanın beyler.
kimsenin hakkına girmek istemem lakin bu devirde korumak zor
Bilmiyorum ve ilgilenmiyorum. Örümcek beyinli değilim.
örümcek beyinlilik değil sorumun nedeni kızlar bakire geçiniyor ama erkekler bukadar rahat ilişki isteyebildiğine göre başka kızlarla da yaşıyor. ve ne kızlar tanıdım çok ayıp gibi gösterip kendi neler yapan.
artık en kaşarlar bile bakirelerden daha çok kendini ağırdan satıyor nasıl bir memleket anlamadım ben
Herkes kendi çevresine göre düşünüp 0-100 arası bir cevap verecek şimdi :) ülkemizi tanımıyoruz. Mesela evde aynı tabaktan yemek yeme oranı 62% yavaş olun, daha o kadar batılılaşmadık :)
‰ 65-70 arasında fiziken bakiredir diye tahmin ediyorum.
iliskiye girenlerin bakire olmadigini bilirsinde iliskiye girmeyip öpusup ellettirenleri bilemezsin sonucta onlarin bacak aralari saglam ama gercek anlamda kendine sahip cikanlar da var
sadece yüzde 5. dir. arkadan yapanları bakire saymıorm tabiki
%70 bakiredir ama %70 lık kısımda sadece zar vardır anal oral ellesmeler koklasmaları sayarsak %1-2 anc vardır
Bilmem sormadım, noldu ki? Merak etmeyin ayıp ayıp..
% 0000000000000000000000000000000000
şehrine göre değişir ama genel bir ortalama yaparsak %60 civarındadır *_*
yüzde 3 falan heralde.
yüzde 30 falan dır belki daha az
Bekarları kastediyorsak 80 vardır
Çoğu bakire olabilir ama yüzeysel sevişmiştir.
%70 bakire degil bence:/
25 yaş üstü ve altı aynı değil
Tr'de %80 bakiredir tahminim
okadar emin olma ne kızlar gördüm hanım hanımcık gezip 30 gün oruç tutan ama sevgilisinin evinde hayatımda görmediğim gecelikleri olan
50si bakiredir
türkiyede 90 a varıır bence
Bölüm istatistik galiba :)
%10 en fazla 15 dir
Yarı yarıya kanks
Onu bilmem de ben bakirim
Yüzde 90
Ne biçim sorum bence yuzde yüz bakire :)
fifty fifty?
Yaşına da bağlı.
Herkes sen mi ya.
haklısın çoğu benden beter benden öncekiler erkekleri buna alıştırdığından benden de bunu istediler bazıları öyle alışmış ki o yoksa başlamıyor- ayrılıyor bile
Sen yaşamadın dmi asla.
yüzde elli :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar