Türkiye için tahmini bi rakam cevrenizde veya gördüklerinizi yazın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜniversitede açmışlar kanka veriyorlar bir sürü kişiyle oluyorlar ben sana 30 diyim sen 50 de en son bir kahpyle çıktım 8 sevgili yapmıştı
029 Yorumla
Soran+1 yılVay anasını sende geçirdin mi elinden
Cevap sahibi+1 yılBen 6 kızla yattım sadece 1 tane bana teklif attı diğerlerini kendim düşürdüm 2 sene içinde benden senden azgınlar var kanka hayatında hiç yrak veya sevgili görmemişler sanki sürekli seks istiyorlardı hatta bir kaçı çantasında prezervatif hap dahi taşıyordu hayret kalıyordum anasını satayım ana baba okumaya değil vurdurmaya yollamış. Bir arkadaşımda bir kızı getirdi kız Azeri gözleri deniz mavisi anasını satım bebek gibi kız iphone telefon için vermişti kendisine neler oluyor neler kanka devir değişti artık.
Soran+1 yılLa azcık taktik ver nasıl düsürüyon ben gelmelerini bekliyom gelenlerde güzel olmuyor ben nasıl ayarliyacam daha kimseyle girmedim bile
Cevap sahibi+1 yılKanka al götür kafeye sonra orada böyle canlı müzik çalsın beraber nargile için hatta sen onun piposundan da tüttür beraber içelim de böyle omuzunu ona yasla kendine bağlarsın eğer bulunduğun konumda bisiklet yeri varsa biraz bisiklet sürün öyle biraz şakacı ol gerisi gelir zaten yatakla bitmez kız köpeğin olur.
Cevap sahibi+1 yılBen kızla parkta bisiklet turlarken tanıştım ordan kafeye geçtik nargile içtik biraz komiklik yaptım sonra bize geçtik akşamı da seviştik böyle bir şeydi artık.
Soran+1 yılReis komik sempatik biririsiyim kızların bazıları düşüyor ama azcik efendilik var nasıl yeneyim biraz utangacimda bi karı eli deyse direk ayaklaniyo
Soran+1 yılBide sallamadan doğruyu söyle penis uzunluğu önemli mi kafama takılıyor 14 cm çevresi 12.50 ama p*rno gibi değil yani kız benle dalga geçer diye giremiyorum
Cevap sahibi+1 yılKanka penis önemli değil cesaret olsun yeter zaten kız gelse seninle iş bitmiş demektir göz göze bakıp artık gerisi geliyor kendi kendine olaylar öyle gelişiyor işte mesela tanıştıktan sonra biraz zaman geçir onunla ilgilen mesela şöyle bir kızla olmadım elini tutmadım de elini tut seni seviyorum de hemde çok de diğer insanlar gibi değilim de gözüm dışarı da değil seni gördüm tutuldum de zaten o senden daha çok ister kanka öpüşmeyi de seks yapmayı da yeterki kendine bağla
Soran+1 yılSenden daha neler öğrenicez kanka uzun zamandır bi kızla takılıyorum kız sadece benimle takılıyor havalanmış diye güzel söz söylemiyorum ama kız yanagimdan bile öpmedi bende öpmedim kızdan bekliyom ne diyorsun bu işe çünkü kıza yapışsam ne tepki vereceğini kestiremiyorum muhtemelen yapışınca direk kendini çeker bi kere saçını öptüm ayaktaydik direk bir adım uzaklaştı ya ben nasıl yapamıyorum sende bu cesaret nerden geliyor be yiğidim
Soran+1 yılDüzeltmiş poposu kalkmasın diye olcak havalanmış yerine
Cevap sahibi+1 yılDostum yer müsait olmalı misal evine geldi diyelim önce bir kahve veya çay demle sohbet edin sonra sohbeti ilerletin hatta çay bitsin canınız da sıkılsın hatta bir şeyler bul mesela bir oyun bul mesela tavla ya da Kart işte 51 diyelim veya başka bir oyun sonra dışarı çıkın kızlar boş boş gezmeyi fotoğraf çekmeyi sever onunla vakit geçirin ve geldik finale kanka saçmalamaya başla işte aklına ne gelirse söyle elini tut hatta bir anlık cesaretle kokunu özledim de sarıl kendimi yalnız hissediyorum de sana sarılınca tüm sıkıntılarım geçiyor de kanka sallamakta iyi ve tecrübeli olmalısın. yalnız bir sorun var mesela her kız da bir değil kimisi paranı yer elletmez kimisi paranı hem yer hem elletir seçici olmalısın zaten kız belli etmiş şimdiden saçını dahi okşatmıyor böyle vicdansızlık olmaz yani bak sende şunu düşün o cakalsa sen ondan daha çakalsın unutma adamı dereye susuz götürüp getirir bu kızlar tongaya bile gelirsin dikatli olmak lazım kanka 3 gün bir şey çıkmadıysa koy gtune tekmeyi...
Cevap sahibi+1 yılBunca yıllık tecrübeyle kanka eğer bir kızı beceremezsen başkası gidip becerir. Bir arkadaşım sevgilisiyle annesini alıp odada skmisti o kızın annesi de bana göz koymuştu boş ver etmiştim neler oluyor neler kanka kocası kamyon şoförü veya gece güvenlikçi gece yolculukta karısı onun bunun altında ne insanlar var kanka.
Soran+1 yılOff reis adamsın he artık ciddi ilişki istemiyorum ama şöyle sıkıntı var bunların temiz olduğunu nerden anlayacaz yani sonra uğraştırmasınlar knk bide saçma gelebilir ama pembe istiyorum o yüzden kız bulamıyorum yaw
Soran+1 yılOha o nasıl hikaye
Cevap sahibi+1 yılKanka zayıf genelde buğday ten ve beyaz kızların genelde pembe olur ve geniş ama içi dar olur ve bol sulu olur. Kanka ben olduğum kızlarla kız yalvarıyordu lütfen arkadan yapalım diye bej istemiyordum hastalık kaparım diye daha geçen gittim hepatit aşısı oldum tövbe ettim kanka artık karı kızla yatmıyacağım bıktım anasını satim psikolojim bozuldu depremde oldu ha hani artık düzgün helali birini arıyorum kanka ama sen hızlı olmalısın kanka bir kadın sana 3 defa dan fazla bakıyorsa sende bal göz kırp ahır araba inşaat ne varsa götürüp yapıştır rahatlat bunu anladım kanka hep erkekler istekli kadın düşmanı sanırdım aksine kadınlar daha istekli kanka.
Cevap sahibi+1 yılKanka zayıf kızların genelde pembe oluyor şişmanlar da görünmüyor içi ama zayıf bir kızla seviş mesela sonra kilodunu sıyır kabarmış böyle sulu sulu görünüyor ayırdığın zaman pembe zaten ama şişmanlar da ben pembeye hiç rastlamadım çoğu siyahtı kanka kararmıştı
Cevap sahibi+1 yılKanka temizlik olarak hangi kızın sana temiz olduğunun garantisini veremem vajinayı yalama sakın sadece evleneceğin insan olmalı kapalı olup belki aidsli gezen vardır etrafta sen önlemi al prezervatifle gerisi önemli değildir. Seviş üstüne çık zıplat sorun olmaz
Soran+1 yılReis niye tövbe ettin helal biri daha mi iyi sen görmüşsün bide arkadan niye istemedin sadece ordan mi kapılıyor
Soran+1 yılSen söylemesen varya direk yalardım iyi oldu söylediğin
Cevap sahibi+1 yılKanka anal diyorlar ama dışkı falan çıkarsa sanırım iştah denen şey kalmaz bende çok titizim mesela kız bana ayır parçala demişti deliğimi tırnaklarıyla kedi çimcigi gibi parçalamıştı belimi çok ısrar etmişti ama yine yapmamıştım o anı hayal ederken dahi midem bulanıyordu hastalıkta tabi ayrı konu özen gösteririm kanka eşim olsa yaparım ama bilmediğim bir kızla yapmam asla kokusu hiç çekilmez kanka zevk alırsın bak ama dışkı yeri orası bazen prezervatif bile patlayabilir penisin kalınlığıyla dikkat etmek lazım kanka ama sen yaparsan da dikkatli ol kanka gerekirse 2 prezervatif üst üste tak öyle yap. Kız bej demeden yapışmıştı penisime sanki hayatında hiç penis görmemiş gibi bir ara köylüler görmemiş derlerdi anasını satım şimdi azgınlık mıdır nedir artık şehirlisi bile görünce görmemiş gibi saldırıyor.
Soran+1 yılKanka seninki çokmu büyük ne bu azgınlık kızlardaki
Cevap sahibi+1 yılKanka en son ölçtüm meraktan yaklaşık 18 falandı kalınlıkta orta çünkü en son ilişki yaşadığım kadın 40 yaşlarında dul bir kadındı bana harikasın demişti teşekkür etmişti
Soran+1 yılVay anasını yine takildim yaw 18 nerde 14 nerde tabi çekinmezsin kızlardan
Cevap sahibi+1 yılKanka ama kadında böyle kapı kadar uzun dehşet bir şeydi bir vajina vardı kadında sen 1 kilo de ben 2 kilo diyim içine girdim 1 saat boyunca resmen deli oldum 2 hafta penisim ağırıyordu artık o derece kanka bazen işin hakkını vermek lazım kadınlar güçsüz erkek sevmez yatakta bak ne kadar zayıf olsanda güçlü olsan daha çok zevk verirsin mesela adam var hem zayıf hem güçsüz mesela adam var hem şişman hem güçsüz bu genle alakalı durum kendini geliştir kanka sağlıklı beslen spor yap bol su iç vücudu taş gibi yapmalısın.
Cevap sahibi+1 yılBen daha ilk ilişkim yine 26 27 yaşlarında bir kadınla oldum kadın selanik göçmeniydi öğretmendi oda bakirdi patlattım bana tokat attı beni bozdun ama güzel yapamadın demişti sıfır performans demişti küfür etmişti bana çekip gitmişti zoruma gitmişti kanka ondan sonra ders aldım kendi sağlığıma dikkat ettim sigarayı bıraktım alkolü falan.
Soran+1 yılDoğru diyorsun yani penis boyu çokta önemli değil dimi bide benimki kısa sayılmaz süreyi artırsam iyi olur ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yılKnk 14 çok iyi 9 cm ile yapan var. Çokta önemli değil penis pompalamak ve ufak dokunuşlar önemli kanka
Soran+1 yılSen nasıl bi kralsın kanka eyvallah tecrübelerin için bide gizliden görüştükde seni nasıl bulcam ben ara sıra biseyler sorarım belki
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil kanka mesaj atman yeterli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzun ilişkisi olanların çoğu girmiş oluyor bence, zar dursa da
93 Yorumla
Soran+1 yılUzun ilişki 1 2 yıl mı
Cevap sahibi+1 yılevet 2 yıl ve üzeri
- +1 yıl
kardes kardes dururlmaz kı
+1 yılEn az %40 ı bekaretini kaybediyor ama en az %80 i cinsellik yaşıyordur.
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzelsin
- +1 yıl
🤍
Soran+1 yılNeyse bu cinsellik olayı sevişme tarzı falan mı
- +1 yıl
Ya sevişme ya da arkadan yapma vs.
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılbir cogu giriyor. kimisi anal kimisi oral bir kismi da vajinal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Üniversiteye gitmesi şehir dışında okuması büyük şehirde yaşaması aileden uzak yaşaması etken ama %60 vardır tahmini
00 Yorumla
+1 yılBence su saatten sonra bekaretin bir onemi kalmadi. Girmediyse bile evliligi beklediginden degilsir gibi dusunuyorum. Ama kirsal kesimlerde halen onem veren olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen girdim ama sksmedik.
522 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani hem yaptık hem yapmadık yazmışsın
Cevap sahibi+1 yılSeviştik
Cevap sahibi+1 yılArkadan yapacaktık korkmuştum
- +1 yıl
g. t korkusu nun vucut bulmus halisin ☺️
Cevap sahibi+1 yıl@Egekarayılan 15 yaşındaydım. Gt korkusu olması normal. Şu an olsa yaparım çokta umrumda değil
- +1 yıl
cok genc missin dogru. simdi kac yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl@Egekarayılan 21
- +1 yıl
him simdi korkma bi zahmet. var mı deneyimin
Cevap sahibi+1 yıl@Egekarayılan yok
- +1 yıl
gizli olmasan keske
Cevap sahibi+1 yıl@Egekarayılan iyi ki gizliyim 😄
- +1 yıl
ben degilim bilmiyorum farkindamisin ☺️😁
Cevap sahibi+1 yıl@Egekarayılan abi aramızda 13 yaş var 😐😀
Soran+1 yılBak ben senden biraz küçüğüm olur mu 19 yaş
- +1 yıl
kiz 21 yasindasin gayet iyi yas oranimiz 😁
Cevap sahibi+1 yılYok kalsın
Soran+1 yılAbi sende sal kızı
- +1 yıl
kelepçe takmadim zaten abim 😁
Cevap sahibi+1 yıl@Egekarayılan kuşak farkı var 😆
- +1 yıl
nasil istersen 😉
- +1 yıl
merak ıstek varsa hersey olur
- +1 yıl
sen rahat ol canim hep o kusaktayim ben 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim çevremde %1'lik olabilir, bu sitede ise %90
23 Yorumla- +1 yıl
belkı sana söylemıyolar yaptıklarını
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld insan çevresinin kalıntısıdır biliyorum ki yazdım
- +1 yıl
hmm o zmn duzgun bı cevren var
+1 yılartık cogu yapmayan anal yapmayan oral yapıo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem