Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh hayat oyle olmuyor.. evlenince yaşarım diye diye 32 seneyi devirdim sonra aşık oldum ciddi sözler soyledi inandım birlikte oldum.
Bana kalirsa evlilikle yaşayın. Erkek herseyi yaşadığında ondan alacağını almış oluyor. Tabi yaşayıp çekip alıp eş eden çocugunun annesi eden de çok. Şu zamana bakılırsa erkekler zevk derdinde kendinizi kullandırmayın.
Beni kullandı mi bilmiyorum ama ben masum duygularımla yaşadım sevdim erkeklere güvenmiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm
Soran+1 yıl😕
Soran+1 yılSakıncası yoksa kojusmakmisterim. soruyu b3genirseniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikle daha dogru. Kendime yakistirmiyorum diger turlu. Evlilikle olmasi her açidan rahat hissettiriyor beni. Dini olarakta, erkegin hep yanimda olacagini bilmek falanda. Simdikiler sevgili ayagina kizdan alacagini alıp daha da umrunda olmuyor. Bu ulkenin erkekleri afedersiniz ama s**gi kadinla evlenmiyor boyle bir gercek var. O yuzden evlenince daha gonul rahatligiyla olur diye dusunuyorum. Gider ki, beni kullaniyor mu, basit bir kiz gibi mi görüyor vs olaylari olmaz. Hadi bunlari gectim istesem yasar miyim evet ama o tenden o tene gecmeyi de bir 10 dk lik zevk icin yakistirmiyorum kendime. Insallah hayırlısı olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence doğru. Çünkü evleneceğim kişiyle cinsel olarak uyumlu muyum değil miyim bilmem gerekli. Bu çok önemli bir şey evliliğin çok büyük bir kısmı cinsellik. Ayrıca da doğal bir ihtiyaç.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaptın mi
Cevap sahibi+1 yılHayır çünkü hayatıma birisi girmedi ama girseydi yaşamak isterdim.
Soran+1 yılSoruyu beğenir misin
+1 yılHmmmmmmmm düşündürücü
14 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncenin ne peki
- +1 yıl
Ben 2 sene önce sevgilimle yaşamıştım ama şu an doğru bulmuyorum tabi ayık kafalı olduğumdan söylüyorum bunu sarhoşken genelde hatırlamıyorum
- +1 yıl
Pek doğru değil
Soran+1 yılPeki
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadım bana normal geliyo beklemeye gerek duymadım
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru olmadığını düşünüyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben doğru bulmuyorum
10 Yorumladeğil bence
10 Yorumlaisteyen girer