Dört aylık bi ilişkim var ben kimseyle birlikte olnadım ama erkek arkadaşım ısrar ediyor birlikte olmak mantıklı mı ben kimseyle olmadım istemiyorum da sorun bende mi yeterince tatmin ediyorum zaten neden daha fazlasını istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbiir ısrar sonucunda ilişkiye girersen pişman olursun bu karar öyle birisi kırılmasın etmesin diye verilecek bir karar değil.
ona gelince erkekler böyledir sen bu güne kadar kimseyle yaşamadığın bir şey olduğu için onun daha özel olduğunu bildiğinden ona sahip olmak istiyor ama bu düşüncenin sonunda sahip olduktan sonra hevesini kaybetmesi de olabilir dikkat etmek önemlidir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBu devirde rahat kız düşüren sevgili bulan erkekler düğüne yaklaşmıyor maliyeti çok yüksek akılları hemen bel altına gidiyor. Zaten istediği olmaz ise hemen bırakır istediği olduğu zamanda bırakır ama senin ona bağlanmadan sana skt*ri çeker bolca kullanır daha 4 ay olmuş sen düşün ki 3 ya da 4 senelik sevgili tanıyorum ilişkiye girmeyen evlilik yapacak olan keyfin bilir kısaca
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen kullanır...
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burada sevgilinin isteği ve ısrarından daha önemlisi senin ne istediğindir. İstiyorsan istediğini yap, istemiyorsan açıkça bu ısrarlarından vazgeçmesini sert bir şekilde söyle.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılevleneceğin kişi ile yolları ayırırsan bu sefer ilerideki kocana yalan söylemek zorunda kalabilirsin... böyle bir sürü örnek var.. dürüst olun insanlara ve olmaz diyin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl4 ay kısa değilmi diyosun ama ben 5 yıllık sevgilimle 10 yıldırda tanıyordum kendisini ilişkiye girmedim. Herşeyi yaşadım ama bozmadı. Ve sonuç, ayrıldım. Eğer bakireliğimi ona verseydim delirirdim herhalde. Cünkü her istediği kadınla ilişki yaşamış eskorta bile gitmiş iğrenç biriydi. Cünkü ondan 3. Kadınlar yüzünden ayrıldım. Konusma dememe rağmen eski sevgilileriyle gece vakti konusmalar. Baska bir kadının peşinden gece vakti kosmalar ve banada ayrılırsan ayrıl demeler. Bu adama bekaretimi verseydim kendi kafamı hergün duvara vururdum en azından içinde kaldı içime girmek. Ha şimdiki sevgilim için sorunmu hayır değil. Hatta bakire oldugumu bile bilmiyor. Anlayamıyor galiba neden tam o esnada onu durdurdugumu. Utanıyorumda bakireyim demeye cünkü 29 yaşımdayım yadırgar diye korkuyorum😅
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@makasop bırak ya şerefsizdi
Gizli Üye(36-45)1 yıldenemeden almak mantıklı gelmedi bana sevgililerimle de eşimle de evlenmeden ilişki yaşadım şansa bırakmadım uyumsuzluk vs olmasın diye
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılamacın ne dindar olsan zaten öbürlerini de yapmazdın niye vermiyorsun?
02 Yorumla- 1 yıl
Birlikte olmak istemiyorum istemesin diye diğerlerini yaptım
- 1 yıl
peki o seni her seferinde orgazm etmiyor mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılSeni kullanıp bırakma ihtimali çok yüksek. Madem çok istiyor gelsin evlensin seninle
07 Yorumla- 1 yıl
Yani mantıklı
- 1 yıl
Kendini kullandirtma
- 1 yıl
Değişik hissediyorum ve dört ay çok kısa değil mi
- 1 yıl
Biraz zorlarsan ve de dik durursan muhtemelen de çıkıp gidecektir
- 1 yıl
4 ay değil isterse 4 yıl olsun evlen ne istiyorsanız yapın evlenmeden neden yapasın
- 1 yıl
Çıkıp gidicektir derken
- 1 yıl
Eğer seni sevmiyorsa ve birlikte olmak için kalıyorsa sen onunla yatmazsan ayrılacaktır
1 yılPişman olursun. Çocuk zevk alacak diye kendini kullandırma. Çocuk senin tercihine saygı duymuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorsan zorlaması boşuna o istiyor diye her istediğini yapmak zorunda degilsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önemli olan senin isteyip istememen. İstiyorsan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılIsrar ediyor diyorsun ne kadar mantıklı düşün
2dk zevki için kendini harcatma evlenmeden bir şey yapma gururun varsa yapma 😉 pişman olursun02 Yorumla- 1 yıl
İstemiyorum ama sürekli konusunu açıyor
Cevap sahibi1 yılbelli amacı oxaman
Seven insan ciddi insan israr etmez sabreder
Bunu istiyorsa seni kullanacak atacak bu kadar basit istediğini ısrarla elde eden erkek erkek değildir kullandırma kendini birak artik
03 Yorumla- 1 yıl
Evlenmez mi yaparsam
- 1 yıl
Haklısın ayrıca seven erkek sevdiğine dokunmaz diye düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılGit patlat yardır şeftalini ondan sonra bakire gibi utanmadan ailenin yüzüne bak gerci çok var üni okuyup ya da normal haytta kendine çaktırıp bakire gibi dolaşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek için mantıklı deneme tahtası gibi kşrları tecrübe için kullanır evlenmeden. Kadın ise travma kötü anılar ile başbaşa kalır
00 YorumlaBence hayır evli değilsiniz diyelim ki beraber oldunuz bu Yarın çekildi gitti ne yaparsın ondan sonra evleneceğin adama ne dersin Ne diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında yapılma sende biliyon ama sende azmissin doğru cvp veriyim verirsen ona senle evlenmiycek biraz kullancak vajinani sonra namuslu evlenmeden vermiyen biriyle evlencek
02 Yorumla- 1 yıl
Bi yandan kendine güvendiriyor ama bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılEvet güven vermiş evlenmeden yapıştir geç güveni sen azmissin ver gitsin
1 yılBirlikte olma da bir dene nasıl senle ten uyumu yani mesajla ya sa yüzeysel yapabilirsin o işi olur
00 Yorumla
1 yılGirme sakın knka ayrılırsa vlla pişman olrsun
00 YorumlaEğer istemiyorsan yapma.
12 Yorumla- 1 yıl
İstemiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılIsrar etmemesi gerekir. Seni bilen tanıyan, sınırlarını bilen biri ısrar edemez. Derdi sadece yatak, ayrılmalısın.
00 YorumlaMantıklı biraz denemiş olursun
00 Yorumla
1 yılDeğil ayrılmakala tehdit et
00 YorumlaOlma pişman olursun sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki nasıl tatmin ediyorsun onu
00 Yorumla
1 yılIsrar neden
04 Yorumla- 1 yıl
Başta söyledim böyle bişeyi istiyosan benimle devam etme diye ama konusunu açıyor
- 1 yıl
Sapik demekki
- 1 yıl
Ayrılmalımıyım
- 1 yıl
Israr ederse evet
1 yılherks giriyor artık evliliği beklemye gerek yok
00 Yorumla
1 yılAkıllı ol takdin nişanı sonra ver
00 Yorumla
1 yılHayır değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mantıklı
00 YorumlaPek değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle olma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılmantıklı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMantıklı değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem