İlişkiye girmek için mutlaka evlenmek şart mı veya normal mi? Düşünceniz nedir arkadaşlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlişkiye girdiğinde evlenmeden biri veya bir kaç erkekle daha sonrasında yaşanacak sorunlar genelde şöyle sonrasında bir açıklama yapmak gerekiyor genelde çünkü sonradan bakire değilim demek kötü sonuç veriyor sonrasında büyük ihtimalle ciddi bir ilişki ise genelde erkekler eskiden yaşadığın şeyleri kabul görmüyor iki damla kan görme meraklısı olmayan bir erkek bile kimle kimler ile oldun ne yaşadın onlardan ondan koptun mu tamamen bir irtibatın var mı? gibi sorular geliyor bazı erkeklerde genelde olur hep eskiden olduğun erkek ile yine beraber olmak ister mi görüşür mü diye düşünür ne Alakası var abi diyeceksin bitmiş bir ilşki niye görüşeyim diyeceksin işte erkekler düşünüyor bu konuları maalesef bakire olmayan bir kadın ile bir erkek beraber oluyorsa ya çok seviyordur onu ya da bu durumu fırsata çevirmiştir açıkçası çok mu yanlış demişsin çok yanlış değil tabiki ölüm yok ucunda bunun ama bir sorun olduğunda beraber olduğun erkekten istemeden bile olsa ayrılmak zorunda kalabilirsiniz ve sonrasında bütün yük sana kalır ya kabul görmezsin ya da seni başka bir erkek sever hayatına devam edersin bunu bilemeyiz şimdiden ama naçizane hane görüşüm iş ciddiye binmeden beraber olma ben kız olsam beraber olmazsın evlenmeden
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle evlenmeden sana yaklaşma ası senin için daha iyi olur. Çünkü bazı erkeklerin amacı sadece bir kızla cinsellik yaşayıp ardından soğuk davranabiliyorlar. Bu durumda da sizin pişman olmanız erkekler olan göveniniz tamamen yok oluyur. Bu güne kadar beklemişseniz biraz daha bekleyin ve beraberliğinizi evlilikğe dükerek istediğiniz şeyi doğru şeklide yaşarsınız. Hem erkek arkadaşınız sizi gerçekten seviyorsa mutlaka evlilik konusunu mutlaka açar ama hiç açmamışsa maalesef sizinle zaman geçirmek ve ve belki biraz da cinsellik yaşayıp sonra da uzaklaşmak olucak. Bunu anlamak çok kolay, siz evlilik konusunu açın ve tepkisini kendiniz değerlendirin.
00 Yorumla
+1 yılTabiki evlenmek şart değildir... ama siz kadınlar bu konuda kendinizi aşamıyorsunuz aşamadığınız için de sürekli konuyu toplumsal baskı diye kendinizi kandırıyorsunuz..
Oysa toplumsal baskıyla alakası yok siz kendi kendinize o baskıyı yapıp içinize kapatıyorsunuz.01 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak istersen dm den yazabilirsin
Bu da bir soru mu kesinlikle yanlış yaptıktan sonra biraz zor koca bulursun hatta belki de hiç bulamazsın çoğu erkek iş evlenmeye gelince bakire bir kadın ariyor demedi deme
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma ama ya bunun için evliliği beklemek de artk mantıklı gelmiyo ama hep kafamda yinede bir "ama" var 😔🙈😥
- +1 yıl
Çok saçma , bakire olmayanlar olanlardan daha çabuk evleniyor.
- +1 yıl
Neden ısrarla kendi kafan da kurduğun saplantıyı başkalarına mal etmeye çalışıyorsunuz...
Benim için öyle bir değer anlayışı yok bakire olsa ne değeri var bakire olmayandan?
Soran+1 yılSadece o zar için evlenilmesi çok saçma diyil mi ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Kişinin ahlak anlayışı ile ilgili. Ama kadın için bunu yaşamak pişmanlık getirebilir, toplumsal bir bedel ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bence doğru insanla evlendiğinizde doğru zamanda yasayin
316 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep bu konularda toplumsal bedelleri biz ödüyoruz ya da ödemek zorundaymışız gibi bi algı var anlamıyorum 😔
- +1 yıl
Toplumda cinsiyetçi bir yaklasim var çünkü evet saçma ama böyle. bir söz okumuştum:yasak olduğu için acı vermez, acı verdiği için yasaktır.. duygusal olarak yıpranma. durumuda olabilir karşındaki insan olgun olmayabilir, sıkılıp gidebilir.. yikintinin altında tek başına kalabilirsin çok yönlü düşün. Değer ver tabiki sev ama değerlerinde yitirme derim
.
Soran+1 yılAbla yani kafam bazen karışıyo ikileme düştüğüm zamanlar da oluyo ama artık o zara değer vermiyorum ya da vermek istemiyorum 🙈😔
Soran+1 yılİçimi döksem neler neler çıkar da iştee 😔
Soran+1 yılO güveni hissediyorum artık abla ama her ne kadar aslında kararımı verdim desem de hep kafamda bi "ama" var 😔
Soran+1 yılİçimi dökebilir miyim abla 😔😥 t atcm iznin olursa? 🙈😔
Soran+1 yılT attmm abla
Soran+1 yılAbla nasılsın 😔
Soran+1 yılİyi olmaya çalışıyorum ama darlandım abla 😔
Soran+1 yılAbla içimi dökmem lazım azcık bakabilirsen 😔 t attm tekrar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evlenmeden en azından renkleri zevkleri bilmek gerek düşünsene evleniyorsun muthiş bir seks var kafanda ve kocan 2dk da bosalıyor ve bir şey de yapmıyor
00 YorumlaYanlış tabi bir anlık için geleceğini hatta ahiretini yakabilir sıkıntılı yapmayın! Kamu spotu gibi oldu ama yapmayın gençler!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yapılmaması taraftarıyım evlenmeden dinlen olmaz ki başka açıdansa bazı erkllere güven olmaz belki sadece cinsellik için yaklaştı
24 Yorumla
Soran+1 yılSırf bunun için de evlenmeyi beklemek artık mantıklı gelmiyo bence 🙈
Cevap sahibi+1 yılSen artık bekleyemiyorsun anladım benim gibi biriysen bekle derim ama tabi herrkesin kendi tercihi
Soran+1 yılBenim gibi biriysen derken? Sen nasılsın ki? 🤔
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden yapılmaması taraftarı demiştim ya onu demek istedim bende çok istekliyim tabi
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Allah haram kılmış… yaklaşmayın bile demiş sen kullarına soruyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnancına, değerlerine ve hayata bakış açına göre değişen bir durum. Ben yapmamayı se. çiyorum ama yapan insana da karışmam.
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes böyle olsa 👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılNasıl yaşadığın seni ilgilendiri. Sana uygunsa bence hiç bir sorun yok. Hayat senin umursama kimseyi.
Soran+1 yılÇok haklısın canım karar aşamasındayım açıkçası ama yapmayı istiyorum artık , daha fazla bastırmak çok da mantıklı gelmiyo çünkü 🙈
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi nasıl mutluysan öyle yaşa. Ama pişmanlık duymayacağından emin olmalısın öncelikle. Düşün kararını en sağlıklı şekilde ver.
Soran+1 yılPişmanlık duymam diye düşünüyorum aslında ama ne biliyim bazen kafam karışıyo yersiz 🙈 yeterince açık anlatamadım belki ama umarım anlamışsındır 😔
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Evlilik bana göre değil ama insanların tercihi İlişki yaşamak gayet doğal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüslüman biri olarak zina yapmanın haram olduğunu biliyorum.
25 Yorumla
Soran+1 yılBakarsan biçok kişi müslüman ama din dışında olup yapılan onca şey var bi bu kalmış gibi düşünmeyelim artık 🙈
Cevap sahibi+1 yılBen bi bu kalmış gibi düşünmüyorum.
Kumar, faiz, alkol... hepsine dikkat ediyorum.
Bir kere bile paramı faize yatırmadım. Alkolün tadına bile bakmadım.
Tesettüre elimden geldiğince uyuyorum gibi gibi.
Soran+1 yılPeki dini konularda bununla bağlantılı bikaç sorum olucak sorumu beğenirsen? 🤔🙈😔
Cevap sahibi+1 yılBeğendim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden bir şey yaşamayı düşünmüyorum
doğru yanlış herkesin kendi doğru yanlışı21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes böyle olsa 👏👏👏
Aslında yanlış değil fakat ilerisini düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılPantolon bile alırken denemeden almıyoruz, öyle bir riske girmem, kalite kontrol şart
00 YorumlaÇağ dışı bence evlenmeden olmaz diyenler
Zevk ihtiyaç bu sonuçta...01 YorumlaEvlenebiliyorsan evlenince yap öyle ihtimal yoksa aşık isen yap gitsin
00 YorumlaBunu yaptıktan sonra sorduğunu düşünüyorum şimdi sorulacak sorumluydu sence?
00 Yorumla
+1 yılİsveçte evlenmeden çocuk yapıyorlar ve bu şekilde devam da edebiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin bu kadar zorlaştığı bi ortamda o kadar da yanlış değil sanki
00 Yorumla
+1 yıl28 yaşındayım bekarım hala evlenir miyim bilmiyorum ama ilişkiye girmeden de bir hayat yaşanmaz birileriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden ilişkiye girmek haram işlemektir
haram olmaması için nikah olmalıdır nikahsız bir ilişki günahtır10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenecekseniz yani kesinse eğer duramıyorsanız olur ama dini açıdan yinede günah tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal bir şey ablamda evlenmeden ilişkiye girmişti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeyi bekle ama sanırım son zamanlarda kontrol etmekte çok zorlandığın arzuların var
00 YorumlaNedenki yanlış olsun.
Tamam 18 yaşını doldurmadan bende taraftar değilim.00 YorumlaYani doğrusunu söylemek gerekirse acı ve yanlış
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Inanc yönünden yanlış
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil, ama yanlış mı bilemem
00 Yorumla Yanlış değil yanlış olmaması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi kararı
00 Yorumla
+1 yılyanlış değil bence... girilebilir...
00 Yorumla2. Ele rağbet olsa bit pazarına akın olurdu
00 YorumlaDoğru.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Bence kişiye bagli
00 Yorumla
+1 yılCidi düşündüğün biri mi
00 Yorumlagirilebilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAana kalmıs bısey
Ilerı kı donemde olabılır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğali bu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında