Bence bu konuda ülke olarak gelişmeliyiz.
ten uyumun var mı yok mu bilmeden evlenip daha sonrasında senelerce mutsuzluk çekmeye hiç gerek yok.
Neden evlenmeden ilişki yaşayan herkesi yanlış nitelendiriyoruz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu konuda ülke olarak gelişmeliyiz.
ten uyumun var mı yok mu bilmeden evlenip daha sonrasında senelerce mutsuzluk çekmeye hiç gerek yok.
Neden evlenmeden ilişki yaşayan herkesi yanlış nitelendiriyoruz?
Evlenmeden ilişki olayını daha çok dine bağlıyor insanlar ama bakıyorsun onlar da imam nikahı diye bir şey yapıyor, canı sıkılınca da boşuyor. Bu durumda evlilik dışı ilişkiyi sadece kılıfına uydurmuş olmuyorlar mı? Oluyorlar. Ben cinselliği ne evlilikle ne de din veya itikatla ilişkilendirmiyorum.
Çok doğru
Doğru kişiyi bulana kadar folloş olursun. Sanki evlilik ten için yapılıyor. Ten uyumu istiyorsan istediğinle yap. kim sana karışıyor. Evlenme... şart mı?
O ne demek ya?
Fazla cinsellik yaşamak neden f***luk olsun
Ben zaten evlenmeyeceğim, sadece bu yanlış algı hoşuma gitmiyor
Evlenmeyeceksen normal. E folloş oluyor ne olacak. Kimin girip çıktığı belli değil. Bir süre sonra zührevi hastalık deposu olarak dolaşacaksın. Biraz yaşlan artık MILF kategorisinde kız bulmaktan ümidini kesmiş abazaları yanında taşıyacaksın. Bir süre sonra onlar da olmayacak. Yaşlı bir f*** olarak ortalıkta kalacaksın.
Cevap
31Cevap
Yanlış değil. Uyum yoksa ayrılmak gerekir, bunu da nikahtan sonra anlamak iyi değil.
Bekarken fazla seks yapan kadının f.. olloş olacağı, ataerkil zihniyet ürünü bir şehir efsanesi. Evlenip bir yılda 52 hafta x 2 kez olmak üzere 104 kez seks yapan kadın ile 10 ayrı erkekle 10'ar kez buluşup seks yapan kadın arasında teknik olarak fark yok... Geri kafalı erkek sığırlar ikinciye orsp diyor, fark o.
Aynen bundan bahsediyorum
Evlilikteki (eğer evlenmeyi düşünüyorsan) cinsel hayatında seni zevkten uçuracak, sana kadınlığını iliklerine kadar hissettirecek erkeği bulana kadar da bekarlığın boyunca aktif seks hayatının olmasında yanlış bir şey görmüyorum. Cinsel ilişkinin sadece evli çiftler arasında olması gerektiğini düşünmüyorsan, karşılıklı cinsel çekim hissettiğin her erkekle seks yapabilirsin.
Bekar kadınların cinsel özgürlüğünden yanayım çünkü.
Sakal bıyık misali. Ten uysa huyu suyu kötü oluyor, huyu suyu iyi olsa ten uymuyor diye diye ne evlenilir nede dogru düzgün biri denk gelir..
Ten uyumunu illa cinsellik yaşayıp anlaman gerekmiyor bir dokunuş bir öpüş bile yeterli uyum var mı yok mu diye anlamak icin soruna gelirsek yanlış veya dogru kisiden kisiye değişir ben yanlış bulmuyorum ama yaşamıyorum da
Bekaretini koru, evliliğe kalsın bazı şeyler, yap yaramazlıklarını
Diğer düşüncelerin %100 doğru
Korumadım ve hiç de pişman değilim her şey yaşında keyifli
Doğru kişiyi buluncaya kadar , yollu olur insan bee
Yollu olmak insanın karakteriyle ilgili cinsel ilişki sıklığı ile ilgili değil
Evet ilişki sıklığı ile ilgili değil , ilişkiye girdiği kişi sıklığıyla ilgili
Tabi ya haklısın peki tenin diyelim uymadı kaç kişiye kadar denniceksin sınır var mı
Hayır bir sınırı olmak zorunda değil, dünyaya bir kere geliyorum sırf birileri bir şey diyecek diye hayatımı saçma sapan insanlara maruz kalarak yaşayamam
Tamam 5-10 kişi dene hangisi iyiyse onla ol kesin anlaşır boşanmazsın
Öyle olmalı zaten
Senin seçimin nasıl istersen
Yanlista ondan. Tem uyumu diye herkesle yat sonra git evlen. Olmazzzz
Düşüncen neyse ona göre yaşaman en iyisi
Sonra başkasını suçlamak zorunda kalmazsın
Sevgili olunca anlıyon onu bir kaç ay içinde o çekim his olmuyorsa yakınlaşmadan bile sıkıntı ama sevgi yeter her şeye bitmeyen saf sevgi
Ten uyumu isteyen keranede denesin o zaman 😂
Patlakların kendini avutma şekilleri soruları bunlar hep
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz ben yatakta fikirlerimin uyuşmadığı kişi ile evlenmem
Ya o konuşulur ciddi ilişki istiyorsaniz üstü kapalı beklentiler ne söylenir
Çok çirkin konuşuyorsunuz
Benim de baya uyuduğum kız beni istemedi ümit verdi sadece o gönül eğlendirmiş hep ben de sevip istedim her zaman tipine ruh haline bakmadan... Ten uyumu süperdi o bile bayılırdı o çekime sen düşün böyle güzel şeyleri bile bile bok etti
evet katılıyorum diyenlerin çoğu, bu görüşe katılanlarla evlenmek istemez burası böyle bir coğrafya
Doğru söylediniz
🤷🏼♂️
Bende bu kafadayim da baska sebeplerden uyum olmayanla evlendim
Ten uyumunu bence yanlış anlıyorsunuz. Ya da anlamak istediğiniz gibi.
Değil bence seviyorsan, güveniyorsan, sonunda pişman olmicaksan neden olmasın
Yani ben evlenmeden önce nasıl bir şey çıkacak diye merak ediyordum neyse ki beklediğim gibi bir şey çıktı
@Thayatit 3
yaşamayan evli kadın üyelerin sorularını okuyoruz
O ne demek
offf yaaa evlenmeden ilişki yaşamayan evli kadınların sorunları
inşallah anlamışsınıdr bu sefer
patlak lastikle de yol alınmaz kusura bakmayın
Patlak ne demek ya
Geçti o devirler artık normal bunlar.
Yanlış değil. İnsanımız geri kafalı.
Iliski icin evlenmek sacmalik
Ten uyumu dediğin şey sexmi dir yani?
Yanlışta 18 yaşında bakire kız kalmamış memlekette
bana ters her şey seks değil
Aslında ilişki de büyük bir öneme sahip
ben böyle yetiştim böyle devam ettim. Sana saygı duyarım ama bana ters
Hayatı sadece cinsellik sanıyor bazıları
çoğu kız anal ilişki yaşıyor ama hepsi reddediyor
Eğer bu şekilde zevk alıyorsa yapabilir bence ama isteği sadece zar bütünlüğünü bozmamak ise hiç gerek yok
Ortadoğu böyledir
Maalesef ya
Yanlış
Güzel fikir bence
Evet
Yanlış
Bence Evet
Yaşadın mı ilişki
Evet
Annen başka erkeklerle yaşasa ya da baban başka kadınlarla yapmış olsa okey mi sanaa
İnanın bana fark etmiyor
Evleneceğin erkek de başkaları ile skişse okey yani?
Okey tabi
Muslumanmisin
Evet
Eee daha?
Yanlış
Sen yaptinmi
Cok haklısın senın gıbı dusunen az seks ayıp degıl
cok. dogru
Cınsellık oldumu yasın kac haklısın
Cınsellık su ıcmek gıbı normal sence
Değil
Bilemem