Sevgilim Fransa'da doğup büyüdüğü için buranın kültürüyle büyümüş bu sebeple onun için daha önceden ilişkiye girmiş olmak önemki değil. Ben bakireyim ama o daha önceden bir çok kez birliktelik yaşamış. Ve daha önce olan ilişkilerimde bunu hiç istememiştim ama nedense şimdi sevgilimle birlikte olmak istiyorum. Sizce kendimi durdurmalı mıyım yoksa akışına mı bırakmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu konuda once sen ona ne kadar guveniyorsun iki ayrilik bile olsa ya da x bir baska kotu olay ayrildin bitti falan pismanlik yasar misin yoksa guveniyordum iyi ki onunla yapmisim mi diyeceksin onu dusun oyle bu kararini ver
evet bunu düşünüyorum ve pişman olmam iyi ki ilk birlikteliğimi onunla yaşadım derim ama şunu bilemiyorum ya bir gün kötü bir şekilde ayrılırsak. Ondan bunu beklediğimden değil ama dünya hali
İste onuda o ihtimal icine kat sonucta ilkin olacak ve bu ilk olayi omur boyu unutmayacaksin kotu de hatirlamak istemezsin yani cunku bu olurda ayrildin ikinci ucuncu iliskine de etkisi olmasin guzel bir ani olsun ki o aldigin zevkle hep zevkli sekilde yapabilesin
evet haklısınız
Yine bir düşün kararini oyle ver
Ben de fransadayim sevgilin yalan atiyor sana tabi nereli oldugu cok önemli burdakiler erkekler fransiz turkler iliski yasarlar gizli saklı ama hepsi yapmiyor evlenmeyi bekliyorlar cok abaza olanlar yaparlar, fransa kulturu felan bos
Sevgilin Fransada yaşıyor ama sen yaşamıyorsun. Ne demek istediğimi anlamışsındır.
Bende artık Fransa'da yaşıyorum o burada doğup büyüme ben yeni geldim ama artık hep buradayım
Valla karar senin kararın. Benim kararımı soracak olursan evliliği bekle.
Tamam teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için
Rica ederim. 👍
ilk defa böyle bi isteğin gelmiş bence yaşamalısın :)
Evet sira sende sende pecete gibi kullanılıp diğer eski ilişki yaşadığı kisiler gibi sıradan birisi olacaksin.
Sakın yapma ne malum sonradan ondan ayrılmıycağın? Hata yapma bence öyle kal.
bence akışına bırak sende bu heyecanı tat yaşa
Dinen sakıncalı olsada o senin tercihin kimse karışamaz
Ver gitsin abartma ne var bunda
Ayrıl
neden
Elin gavuru evliliye beklemez basip gecmek ister
kendisi türk
Cok ilskisi olmus senin tadinada bakmak ister pekii evlilikten hic konsutunuz mu?
Kaç yaşındasın
ben 22 o 26
Gerçekten arzuluyor musun
3 yıllık bir ilişkim vardı en son ve 3 yıl boyunca ben böyle bir şey hissetmedim ona. Aslında şöyle bir şey var sadece cinsel olarak arzulamak dışında hissetmediğim güzel duygular hissediyorum. Ben hiçbir zaman hiç kimse için aşık oluyorum demedim ama ilk kez ne oluyor bana aşık mı oluyorum dedim hem duygusal hem cinsel anlamda arzuluyorum
Cinsellik keyif işi zaten. Seviyorsan pişman olmazsın
Lütfen yapma sabret sonra pişman olunuyor
degil bence
Buldun Fransızı yapış tabi
Pecetemisin
Durumu esile
durdurmalısn