Evlenmeden ilişki yaşayanlar var mı ya da hiç yaşamamış olanlar var mı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru niye yanlış olsun ki ben eğer bir adamı seviyorsam beni etkiliyorsa buna karşı bir uyum bir cinsel çekim içinde bu kişiye karşı bir seks yapma isteği varsa yaparım yani evli olmak sevgili olmak zorunda değilsin belki defalarca kez yapabiliriz ama hani bazen olmaz anlatabiliyor muyum bazı sebeplerden dolayı olmaz çok seversin defalarca kez ilişki yaşarsın mükemmel zevk alabilirsin ama iş ciddiye bilmez bilmemesi gerekiyordur çünkü ve sen de yaşanmış en güzel zevkleri torbana doldurursun gidersin bu kadar basit yapacak bir şey yok hayat bu kim sevdiğine kavuşmuş kim istediğine kavuşmuş ki
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiye göre değişir isteyen yaşasın istemeyen yaşamasın
illa bir kağıda imza atmak gerekmiyor imza atmak hayatını garantiye de almıyor aksine öldürülen onlarca kadın var
herkes özgürce yaşasın019 Yorumla
Soran+1 yılElbetki ama mesela hiç ilişki yaşamamış bir erkek hakkında ne düşünürsün
Cevap sahibi+1 yılbende yaşamadım beraber deneyimleriz keşfederiz birbirimizi ayrı bir heyecanlı olur
Soran+1 yılKaç yaşındasın ki sen
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşım
Soran+1 yılAynı yaştayız ne güzel 😊
Soran+1 yılEvliliği düşünüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılhayır düşünmüyorum
Soran+1 yılNe kadar kötü 😔😔😔😔😭
Cevap sahibi+1 yılneden kötü olsun insanlar nasıl huzurluysa öyle yaşasın değil mi :)
kimseyi evlenmeye ya da bekarlığa zorlayamayız
Soran+1 yılZorlamak değil ama yuva kurmak güzel işte bence yani ahhh anlayışlı mantıklı bir kız arkadaş bulabilsem her şey çok güzel olacak ama nasibim kapalı 😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılumarım bulursun illa ki çıkar karşına kötü düşünme hemen bulup mutsuz olacağına geç olsun mutlu olsun
Soran+1 yılHer geçen gün umudumu biraz daha kaybediyorum bu konuda ne zaman olacak 40 yaşına gelince mi 😭
Cevap sahibi+1 yılbence 35 den önce evlenilmemeli zaten kırk ideal bir yaş :))
Soran+1 yılİdeal derken 😳😳😳 Allah aşkına çocuğun olsa mezara girerken mi yaşayacaksın güzel anıları 😭
Cevap sahibi+1 yılçocuk yapmaya karşıyım ben
çok zengin değilim çok güzel değilim çok zeki değilim neden bir çocuk dünyaya getireyim hangi özellikleri mi alacak ki sadece çalışmak ömrünü bir eve bir arabaya harcasın diye mi gelecek saçmalık
Soran+1 yılHerkes kendi hayatını kurar bunu unutma bazı şeyleri insan kendi başına yapınca daha keyif alıyor ddaha çok kıymet biliyor
Soran+1 yılBak benim babam 17 yaşı dayken vefat etti ve ben kendim bişeyler yapmam gerektiğini o yaşta anladım çalıştım çabaladım 10 yol içinde hep bi hedefim oldu ve başardım şunu düşün eğerki babam bana herşeyi verseydi ben çalışıp çabalayığ birşeylerin sahibi olmasaydım bu hyattan zevk alır mıydım
Cevap sahibi+1 yılbunlar çok derin konular hayata bakış açısıyla ilgili düşünceyle ilgili
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
herkesin düşüncesi işte farklı oluyor benimkiler çoook daha farklı normal düşünmüyorum farkındayım ama ne yapayım benim kafam böyle çalışıyor
Soran+1 yılBence kafanı değiştirecek birileriyle arkadaşlık kurmalısın belli ki çevrendeki insanlar sana çok iyi gelmiyor onları değiştirmeyi dene ya da onlara takılıp kalığ hep kendini sorgulamayı
+1 yılBana yanlış geliyor
10 Yorumla
+1 yılDine göre yanlış kişilere göre değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılSana göre düşüncen ne yani
Soran+1 yılHiç ilişki yaşamamış bir erkek hakkında ne düşünürsün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri