Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenmeden cinsel ilişkiye girmek konusu herkes için farklı anlamlar taşır çünkü bu hem kültürel hem dini hem de kişisel değerlerle yakından ilgilidir bazı insanlar evliliği kutsal bir bağ olarak görür ve cinselliğin sadece bu bağ içinde yaşanmasının doğru olduğuna inanır bazıları ise iki insanın birbirini sevmesi güven duyması ve rızasının olması durumunda evlilik olmasa bile bu yakınlığın doğal olduğunu düşünür burada en önemli olan senin kendi iç sesindir eğer bir ilişki yaşamak istiyorsan bunu baskı altında kalmadan kendi isteğinle ve duygusal olarak hazır hissederek yapmalısın çünkü cinsellik sadece fiziksel bir şey değildir duygusal bir paylaşım ve güven gerektirir bir anlık hevesle ya da sırf partnerini kaybetmemek için böyle bir adım atmak sonrasında pişmanlık ve duygusal kırılma yaratabilir bu nedenle kendine şu soruyu sorman faydalı olur gerçekten istiyor muyum ve bu karar benim içimden mi geliyor eğer cevabın evetse bu senin kararındır ama eğer içinde bir tereddüt varsa kendine zaman tanımak her zaman en doğrusudur cinsellik ne erken atılması gereken bir adım ne de başkalarının yargısıyla belirlenmesi gereken bir konudur önemli olan sevgi saygı güven ve karşılıklı rızadır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayErkeklere sorun yok toplumumuzda ama kızlara sorun oluyor yine aptal ataerkil düzen yüzünden hamile kalırsam bekaretini kaybedersen bunun bı sürü saçma sonucu var Allah erkeklerin belasını versin
12 Yorumla- 7 ay
Ataerkil sistemi veya insanları boş ver şu an ben senin açından soruyorum sence hem kendin hem eşin için sorun olur mu
- 7 ay
Sorun kardeşim patlak erkek istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
7 ayBence bir şey olmaz hem zevklimi diye bakmış olursun
62 Yorumla- 7 ay
Yani eşinin daha önce birşeyler yaşamış olması senin için sorun yaratmaz mı?
- 7 ay
Bence bir şey olmaz sonuçta onunla değil benimle evlendi
7 ayKim ne istiyorsa onu yapsın
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Artık bu işler değişti. Eskidendi o zamanlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence yapılmamalı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Ben sorun görmüyorum
01 Yorumla- 7 ay
Eşinin daha önceden birşeyler yaşamış olması senin için bir şey değiştirmiyor mu?
Cok dogru
02 Yorumla- 7 ay
Belli profilden
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat