Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbence en mantıklısı penetrasyon başlamadan önce kadını mümkün olduğunca çok orgazm etmektir (1 kere olsa bile yeter de fazlası göz çıkarmaz) sonrasında erkek girecekse girsin de hiç değilse ortada kasacak bişey olmasın erkek 5 dk da gelse de o zaman çok bi fark olmamış olur (olmasın tabi öyle ben lafın gelişi dedim) sonuçta kız geldi mi geldi en azından sorumluluk kalkmış olur herifin üstünden de heyecan veya kaygı yaptığı için sertleşme veya erken gelme sorunu yaşayan erkek sayısı azalır bu şekilde.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet erken bosalmalarda etkili bir çözüm.
- +1 yıl
engelleyemese bile yine de avantaj olur hiç değilse 2 tarafta çoktan mutlu olmuş olur sonra telafisi edilir zaten.
En İyi Cevaplar
Bence ideali ikiside aynı anda olması idealdir, o olamıyorsa kadın birkackere orgazm olduktan sonra peşine erkeğin son noktayı koymasına iki tarafında memnun eder, erkek önce boşalırcasına kadın boşaltmaya bu durum en kötü durumdur. Bazı erkekler daha sokup 1 veya 2 git gelme patlıyorsa en kötüsüde bu kadın bir şey öğrenmeden zevk olmadan iş bitmiş olur. Oysaki erkeğin görevi kadını boşaltmak olduğundan böyle durumda kadını bosaltana kadar oral ya da elle mastürbasyon. Yaparak kadını boşaltmak zorundadır, zevkli günler dilerim
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılVar, erkek önce boşalırsa penetrasyonla kadının boşalmasını sağlaması pek mümkün değil, bakmayın öyle "çıkarmadan 5 posta" diyenlere. Erkeklerin belki ancak yüzde 10 kadarı ilk boşalmadan sonra ereksiyon halini devam ettirip penetrasyona devam edebilir. İdeal olanı birlikte boşalmak, olmuyorsa önce kadının boşalması lazım. Hem erkek için ayrıca zevk alma nedenidir kadının orgazmını izlemek.
27 Yorumla- +1 yıl
@Hayatİstanbul77 senin sorular yüzünden burada iyice Haydar Dümen'e bağladım yahu 😂 (nur içinde yatsın, kitaplarından çok şey öğrendim henüz lisedeyken)
- +1 yıl
Artık cinsel yaşamda soru sormiycam zaten...
- +1 yıl
@Hayatİstanbul77 Sor yahu, niye sormayacakmışsın? Gençlere faydamız oluyor işte
- +1 yıl
Bakire gençler daha iyi biliyor ve daha tecrübeliler.
- +1 yıl
Bildiklerini sanıyorlar diyelim, çünkü bilgileri çok yüzeysel ve kulaktan dolma
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Ricalar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar. Kadın orgazm olsa bile erkeği orgazma ulaştırabilir ama erkek önce orgazm olursa kadını gerçek orgazma ulaştırması çok zor ve genellikle imkansızdır.
15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kadin üst üste orgazm olurken erkek beklemek zorunda kalıyor veya 2. Olmayabiliyor bile..
- +1 yıl
Aynen bu, erkek erken rezerve olursa o kadına yazık oluyor.
- +1 yıl
Onuda partneri bir şekilde halleder her halde..
- +1 yıl
Kadın şanslı ise öyle, şanslı değilse orgazm rolü yapar durur.
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır iki tarafta olabilir
10 Yorumla
+1 yılErkek kadınını orgazma taşıyıp onu izlerken daha da tahrik olur, sonrası 1001 gece masalları. Sonunu da beraber getirebiliyorlarsa tadından yenmez.
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle...
Hemde çok var, önce kadın orgazm olmalı, hatta ikinciye hatta üçüncüyede olmalı. Orgazm seks öncesinden başlar, bir erkek sadece kadınının duyguları ile değil vajinası ile de konuşmayı bilir. Onun dilinden anlar, yapısını tanır, ne sevdiğini bilir. İçine girmeden de orgazm etmesini bilmelidir. Tabi bazı zamanlarda direkt girişler daha önemli olabilir ama sakin ve seks için ayrılan akşamlarda vajina ile konuşmak iyidir.
20 Yorumla
+1 yılİki taraf da tatmin olduktan sonra sorun olmaz ama kadının daha önce orgazm olması daha iyi olur.
30 Yorumla
+1 yılİdeali zirveyi beraber yakalamak ama önce kadın orgazm olmalı. Önce erkek olursa devam edemez ve kadın yolda kalır.
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın yarım kalır o zaman...
- +1 yıl
Kadın yolda kalmaması için önce kadın sonra erkek veya beraber
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılKadının olması ilk olarak bana daha çok zevk verir :)
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru olan da budur..
+1 yılKadının olması önemli..
Çünkü anında toparlanabiliyor kadınlar.. Erkekte bu süre daha uzun..10 Yorumlaİlk önce kadın olmalı. Kadının orgazm olması daha zor ama oluncada onun o mutlulukla yaşattığı duygu daha başka. Ve ayrıca erkek gibi de uzun surmuyo devam edebilmesi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadinin daha cok onemli onun haz almasi zaten bosalirken beni muhtemelen cagirarak ya da ismimi soyleyerek bosalir o beni daha fena yapar bende o sirada bosalirim
10 Yorumla
+1 yılBence var, Kadın ilk önce orgazm olursa kadın daha çok mutlu olur. Duygusal anlamda en çok güçlü bağı bulunan cinsellikte kadındır. Erkek kadına göre yapay zeka gibidir.
Ben Kadın diyorum 👍10 Yorumla
+1 yılEvet önce kadın olmalı çünkü kadın arka arkaya çoklu orgazm olabilir ama erkek kadından önce boşalırsa devam edememe gibi bir durum söz konusu yani belli bir süre geçmesi gerekebilir bu yüzden önce kadının orgazmı önemsenmeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. elbette var. erkek orgazm olur ise devam etmekte güçlük çeker. penis hemen kendini toplamaz
o nednele kadının bir kaç kez boşalması gerekir. ya değilse kadın ortada kalır. erkek en son boşalmalıdır10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBen adına önce partnerinin hazzin önem veririm ki en zirve nokta aynı anda boşalmanin zirvesinde olmak
10 Yorumla Aynı anda olması yine fena olmaz ama önce kadın olursada yine zevkli olur zevki bölünsün istemem kötü hissederim zaten doyuramadım diye.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunun nirvanası aynı anı yakalamaktır. Birbirini bilen partnerler için bu kolay olmakta olup, tanımadığın partnerle mümkün değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabi. Erkek orgasm olduktan sonra ereksyonu ne kadar koruyabilir ki
14 Yorumla- +1 yıl
Boşalan erkek ereksyonunu kaybeder
Cevap sahibi+1 yılİşte ondan dolayı önce kadın orgazma ulaşmalı. Hatta belki 2-3 kere. Erkek sonra orgazm olmalı
- +1 yıl
Kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılKadın erkeği her şekilde orgazma ulaştırır çünkü
+1 yılBenden önce olmasını istemem, ama devamı gelecekse istediği zaman olabilir
20 Yorumla
+1 yılBana göre yoktur. Ne kadın ne erkek tutkuyla yaşanıyorsa bir sorun etmemeli
10 Yorumla
+1 yılBenim için var.
Öncelik bu konuda kadında olmalı10 YorumlaBen partnerimin daha önce olmasını ondan sonra kendimin olmasını isterim açıkçası
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil ama benim önceliğim her daim partnerimin olması
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBence var. Kadın önceliklidir. Sonra ben. Erken bitersemde, mutlaka onu bitiririm.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olursa iyi olur... ana beraber aynı anda olsa mükemmel olurrrr💙💙💙
10 Yorumla Erkek devamini getiriyosa önce de olabilir sorun yok
10 Yorumla
+1 yılVar. Kadın olursa daha iyi olur çünkü erkek bir kere olduktan sonra bir daha olması daha zor oluyor.
10 YorumlaZevk almaya bakın bu konulari düşünerek bir yere varılmaz
10 Yorumla
+1 yılerkek olarak ilk önce kadının orgazm etmek lazım yoksa bencilllik olur :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynı anda olunan orgazm her iki tarafı da beklentisizlikten kurtarır.
10 Yorumla
+1 yılTabimide kadının ben oartnerimi tatmin etmezsem beceriksiz hissediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
ya yazmayı unutmuşum
Beni orgazma ulastirmadan boşalan erkek sevmem
52 Yorumla- +1 yıl
Haklısın...
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önce kadin orgazm olmalı hatta bunu oral sexle yapmak lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki önemli boşalan erkek kadını orgazma ulaştıramaz ama orgazmı önce kadın yaşarsa daha kuduruyor erkeği de daha tutkulu boşaltıyor
10 Yorumla
+1 yılaynı zamanda olması efsane olur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın olsa iyi. olur. Zira erkekten sonraya kalırsa orgazm şansını kaçırır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öncelik kadınlar olmalı erkek her türlü boşalır zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır önemli olan seksin sonunda iki tarafında doymuş olmasıdır bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir Genelde Bayanlar Olabiliyor ıslak ıslak yalamasi iyi zevk veriyor
10 Yorumla Tabiki kadının orgazm olması. Daha önemli öncelik kadın
10 Yorumla
+1 yılİlk partnerim olmalı. Onun ikinci veya üçüncü orgazmiyla beraber aynı anda bende gelmeliyim
10 YorumlaKesinlikle beraber patlaması lazım
10 Yorumla
+1 yılRakibimin orgazm olması benim hoşuma gider 😄
10 Yorumla
+1 yılKadın olmalı, ön sevisme de uzun tutulmali.
10 YorumlaKarşımdaki benim için daha önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadin olmalidir ki rahat etsin 😉😊
10 Yorumla
+1 yılönce kadın olmalı. erkek her halukarda orgazm olur
11 Yorumla- +1 yıl
senin yorumun nedir. cinsel hayatın nasıl gidiyor
+1 yılVar tabiki önce her şeyde önce kadın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılEszamanli olmak ideal
10 Yorumla
+1 yılBenim için önemli öncelik karşı tarafi mutlu etmek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Önce kadının orgazm olması gerekir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen önce partnerimi rahatlatırım
10 Yorumla Kadın tabiki
10 Yorumla
+1 yılKadın olmalı.
10 Yorumla
+1 yılKadının olması lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadın önceliklidir
10 Yorumla
+1 yılBayanın olması daha guzel
10 Yorumla
+1 yılBence erkek en son olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kadın olmalı titreyerek hem de 🙂
10 Yorumla
+1 yılKadın olmalı
10 Yorumla
+1 yılYok bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide ilk önce kimin orgazm olduğunun bir önemi var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat