- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynı anda diyebilirim ama demeyeceğim çünkü aynı anda aynı yere gelebilmek için yıllarca seks yapmış olmak gerek yok karşı tarafın vücudunu tanıyor olmak gerekiyor bu imkansız gibi bir şey o yüzden önce kadın olmalı diyeceğim çünkü erkek olursa dayanamaz dinlenir kadın kesilir ama kadın olursa duymaz erkek devam edebilir o yüzden kadar önce orgazm olmalı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aynı anda tadından yenmiyor tabi belli bir birliktelik çift tecrübesi deneyimi gerekiyor bunun için 😋
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadın olmalı hem de kadın bir kaç kez orgazm olmalı. erkek sabretmeli
29 Yorumla- +1 yıl
@aycabingll
@sudesiyahseven
teşekkür ederim.
aşağıda yorumlara baktım kadınımızın ne vahim durumda olduğunu tam anladım. ne kadar bencilce ve cahilce yaklaşım var.
erkek sabretmeli. yalayarak okşayarak en az 1-2 kez kadın boşaldıktan sonra ilişkiye başlanmalı. sevişme kesilmeden ilişki devam etmeli. kadın değişik pozlarda bir kaç kez daha boşalınca erkek boşalmalı.
erkeğin boşalması aktivitenin son bulması demektir çünkü
istatistikler doğru çıktı. erkeklerin cahilliği bencilliği net. bekarken mastürbasyon ile boşalan kadınların %85 i evlenince orgazm olamıyor. nedeni belli. - +1 yıl
Ben şaşırmıyorum artık 🙂 Kadınsan zaten pek bir değerin olmuyor çoğu insan için
- +1 yıl
Bebeği taşıyan, doğuran ve emziren kadınken, babanın soyadını alması da bu duruma örnek olabilir 😅
- +1 yıl
@sudesiyahseven
soy adı olayı bu konu dışında
bitki hayvan ya da insan bilimde inceleme yaparken erkek soyunu inceler. tohum erkekten geldiği için böyle bir uygulama oluşmuş. kadını ya da erkeği ikinci plana atmak gibi bir amaç değil
benim bahsettiğim erkeklerin kadına cahilce ve bencilce yaklaşması - +1 yıl
Çocuk başka şekilde yapılsaydı da siz o meniyi içimize akıtacaktınız. Cocuk yapma da zorlu görev kadındayken, soyadı da o vermeli.
- +1 yıl
@sudesiyahseven
bu konu farklı arkadaşım. bilim çekilen zorluğa göre bunu ayarlamamış. spermin taşıyıcısına göre ayarlamış bunu feminist bir tartışmaya sokmaya gerek yok.
hayvanlarda da böyle bitkide de
hayvanlarda erek hayvan dişi hayvana insan gibi öküzlük bencillik mi yapıyor. olayları başka boyuta taşımayın. o bilimsel bir konudan kaynaklı diyorum siz farklı yöne çekiyorsunuz - +1 yıl
O zaman şöyle söyleyeyim; Soyadı baba veriyorsa, ismi de kadın koymalı. Bir ödevi bile 2 kişi yapınca, altına 2 kişinin adı yazılır. O halde soyad babadan, isim anneden 👀
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Siz de orgazm mı oluyorsunuz üzerimize işiyorsunuz anlamıyorum ki, kasıklarımdan göbeğime kadar sırılsıklam oluyorum çoğu zaman 😂
10 YorumlaErkek önce kadınını doruğa ulaştırmali sonrasında kendisi olmalı, ya da beraber aynı anda
10 YorumlaTabiki de kadin arkasınada erkek bosalmali ki iki taraf da zevk alsin
10 Yorumla
+1 yılkadın olmalı bence. erkeğin boşalma sonrasında bekleme süresi var çünkü.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler de olur ama bazen kızlar daha erken oluyor
10 Yorumla Ikisi beraber Mümkünse kadın önce
10 Yorumla
+1 yılkadın olmalı erkek olunca işi bitiyor :)
10 Yorumlakadın daha önce olsa daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılSöylemem çatla meraktan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın. Erkek gelirse biter kadın gelirse mafolur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadin ustune de erkek sonra 2 sigara uuu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. kadın tabıkıde
10 Yorumla
+1 yılKadın olmalı
10 Yorumla
+1 yılKadını kıvama getirdikten sonra erkek olmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Ayni anda
10 Yorumla
+1 yılKadın
10 Yorumlakadin olmali
10 Yorumlakadın gelmeden erkek gelmemeli
10 Yorumla
+1 yılkadınnn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılKadın
10 Yorumla Erkek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı anda
11 YorumlaKadin.
10 Yorumla
+1 yılKadın tabiki
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026