Önce kim...
İlk sıra kime verilirmeli...
İlişkide ilk orgazma kim ulaşmalı?

Önce kim...
İlk sıra kime verilirmeli...
İlişkide ilk orgazma kim ulaşmalı?
İlişkilerde orgazm, cinsel deneyimlerin bir parçasıdır ve kimin önce orgazmı yaşadığı, kişisel tercihler, vücutların tepki verme şekli ve çift arasındaki dinamiklere bağlı olarak değişebilir. İlişkilerde orgazm, her iki taraf için de tatmin edici bir deneyim olmalıdır, bu nedenle orgazm sırasıyla veya eşzamanlı olarak yaşanabilir. Cinsel deneyimlerin sağlıklı ve tatmin edici olabilmesi için iletişim, rahatlık ve samimiyet önemlidir. Partnerler arasındaki cinsel tercihler ve ihtiyaçlar farklılık gösterebilir, bu nedenle bir ilişkide orgazm sırasının veya sırasız olmasının kişisel tercihlere ve partnerlerin birbirleriyle olan ilişkisine bağlı olduğunu unutmamak önemlidir.
Cevap
24Cevap
İki taraf da aynı anda yaşaya biliyorsa ne mutlu zaten
İlk kadın olmalı. Sonrasında kendisine izin verilmeli toparlanması için.. Ardından aldığı zevk boyutunda zevk vereceğine eminim...
Elbette ki Kadının sırasıdır biz erkekler her an hazır kıta olunca bencillik yapmadan sırayı vermesini bilmeliyiz
Kadın yaşamalı kadın 3-5 orgazm yasayabilir pespese finali birlikte bosalmanin zevkine ayrı bir guzeldir
İlk kadın sonra erkek. Kadının orgazmı çok daha önemli. Erkek isterse mastürbasyonla hemen boşalabilir
Erkek Her Türlü
Yapar Zevk Alır Ve Rahatlar
Önemli Olan Kadının Rahatlayıp
Gevşemesi Önemli
İlk orgazma kadın ulaşmalı çünkü erkek zaten orgazma çabuk ulaşabiliyor
Kadina yasatmak veyahut ayni anda yasayabilirler bunu yasayabilen cok az insan var sanirsam😀
İlk önce kadın yaşamalı sonrasında beraber aynı anda denk gelirse muhteşem olur
benim prensibim, bayan yaşamalı diorum ve öyle de olması için uğraşıyorum
Yani kadnlara öncelik veren romantik erkekler nerede
İlişkide erkeğin görevi önce kadını orgazma ulaştırmaktır
Kesinlikle kadın yaşamalı. Hayta 2. ve 3. yü de yaşamalı. Sonra beraber boşalmalı
Ne olursa olsun önce kadın benim için hatta ilk ten fazla olmalı bana gelene kadar baya bi oluyor sayısı artabiliy
Önce kadın orgazm olmalı erkek nasılsa gelir
İlk önce kalın yoksa zevk almadan erkek boşalır iş biter
Kadınlar mutlu olmalı ki erkeklerde olsun
Önce kadın ve sonra üzerine boşalan erkek
Kadın ya. Erkeğin erken sürüyor
Kadini edebiliyosan et
Kadın tabiki
Aynı anda yaşamalı nefes nefese
Bence ilk kadın
Kadın
Kadın
Ikimiz de